İstanbul'da Fal - Falcılar

kesinlikle katiliyorum.ben biraz sayisini azalttim suan 3 kisiye gidiyorum.bunun sonu yok.arada kucuk seylerin xisinda esas olaylari bilemiyolar bence.tutanlarda olacagi varmis oluyo.su fallara verdigim parayla hayir islesem belki her sey yoluna girerdi

Ben cok fal baktıran biri degilim bugun hayatim da ki 3 falı baktırdım oda bu falcı 4 ay önceden erkek arkadaşımla tanışcam tarihi herşeyi söylediği icin gittim ben psikoloğa gitmeye karar verdim falcının da dediği gibi biraz sakin kalıp beklemeye almalıyım o yüzden Göker Zaza su bu hiçbirine gitmicem

Kızlar bu ara Bakırköy de 5-6 yere baktırdım fal. Bunlardan Çoğu fiyaskoydu. İdare eder diyebileceğim bir cafe fincan da Nurten hanım bir de cafe laf ta Andaç oldu. Geçmişle ilgili yorumları iyiydi ikisininde. Ortalama aynı şeyleri söylediler. Önümüzdeki 3-4 haftalık bir Zaman dilimi için ikiside aynı şeyi söyledi. Bana göre pek gerçekleşmeyecek bir şey ama olurda gerçekleşirse size bilgi veririm.

Kim bilmisti hayatina girecek olani ?

Demiştim size göker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))

Hande ve Göker nerde? kaçırmış olabilirim :) Bir de Eylem çok iyiydi, irili/ufaklı da olsa çıktı, olmlu/olmsuzu söyleyenler beğenebili rmi?

Göker Taksimde mi ve hangi kafede ?

Merhaba.

Bugun resmen taksim cikarmasi yaptim

Dilek kadinlat kahvesi..
Zaza
Goker.

Dilek salladi cok begenmedim acelesu var gibi konustu.

Goker burda cok ovulmustu gozumde cok buyutttum sanirim birde resmen cay ocaginsa bakiyo herkesin yaninda yani normal zamanda para versen oturmam orda.. he nasildi derseniz yani isim falan bilemedi ama iyiydi gibi .

Yanlizz favorimm ve acayipp enerjisini aldgim bi falci zaza... favorimdir kendileri bugunden sonra dedikleri olurmu bilmem.daha once baktiran varmi biraz bilgi verebilirmi

Fakat su anda cok begendimm.. denenmeli kesinlikle

Zaza nirde yaaa,off aklım ne çok karıştı

Eline saglik canimcim,Aylin ve Naira aynen benimde favorilerim..geysuya gizem hatun falan diyorlardi oylemi kesin?

Eline saglik canimcim,Aylin ve Naira aynen benimde favorilerim..geysuya gizem hatun falan diyorlardi oylemi kesin?

Ben de tereddütte kaldım canım her 2sine de baktırmış biri olarak, ama emin olamıyorum.. Geysu bi tık daha önde sanki. ama extra tarot açmaları, yazım dillerindeki kibarlık,üslup çok benzer. Gizem in benle değil 3 ay önce bi ameliyat olma konusu çıktı bi arkadaşım ameliyat oldu söylemişti. Geysu bende anlık analizlerde iyi

Peki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcam
canimcim ben kahve atiyorum,cok mecbur kalmazsam tarot burdan sevmiyorum zaten

binnazabla serra sizce nasil kizlar,hic baktiran olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…