- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Oturup derin bir nefes alip dusunun bence ilk basta.bende eski erkek arkadasim yuzunden basladim bu fal isine.bunun yemin ederim sonu yok.8 aydir hem maddi hem manevi bir sekilde coktum diyebilirim.kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin artik kendimi biraz olsun daha iyi hissediyorum diyebilirim.her falda beklenti icine giriyo insan ister istemez.siz en onemlisiniz,kendinize yapmayin bunu.bu isin icine girdigimden soyluyorum,pismanim.
Ben cok fal baktıran biri degilim bugun hayatim da ki 3 falı baktırdım oda bu falcı 4 ay önceden erkek arkadaşımla tanışcam tarihi herşeyi söylediği icin gittim ben psikoloğa gitmeye karar verdim falcının da dediği gibi biraz sakin kalıp beklemeye almalıyım o yüzden Göker Zaza su bu hiçbirine gitmicemkesinlikle katiliyorum.ben biraz sayisini azalttim suan 3 kisiye gidiyorum.bunun sonu yok.arada kucuk seylerin xisinda esas olaylari bilemiyolar bence.tutanlarda olacagi varmis oluyo.su fallara verdigim parayla hayir islesem belki her sey yoluna girerdi
Ben cok fal baktıran biri degilim bugun hayatim da ki 3 falı baktırdım oda bu falcı 4 ay önceden erkek arkadaşımla tanışcam tarihi herşeyi söylediği icin gittim ben psikoloğa gitmeye karar verdim falcının da dediği gibi biraz sakin kalıp beklemeye almalıyım o yüzden Göker Zaza su bu hiçbirine gitmicem
Demiştim sizegöker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))
Ben gittim canım ama yeni gittim haliyle çıkar mı bilemem. Ya bana değişikti mesela iş ile ilgili o kadar tutarlı konuştuki yani 2-3 seneye yapmak istediğim şeyi söyledi bana bende evet zaten onu yapmak istiyorum dedim , şimdi öğrenciyim bu arada . Ya aşk konusuna gelirsek onu da tuğba ve yeterle aynı şeyleri söyledi ama tuğba ve yeterden farklı bir kaç şey dedi. Olumsuz manada bu aradaBence bir git derim ben hani dene en azından ama başka arkadaşlar da yorum yapsın ben yeni gittim ya belki çıkmıyordur.
Aynen taksimde nazar cay ocağında :) koton var demirörene gelmeden onun karşı sokaktan girdin mi sağ sol yap ordaGöker Taksimde mi ve hangi kafede ?
Bilindik Bi Falci degil eskiden tv kanalların da falcılık yapmış biriKim bilmisti hayatina girecek olani ?
Bilindik Bi Falci degil eskiden tv kanalların da falcılık yapmış biri
Merhaba.
Bugun resmen taksim cikarmasi yaptim
Dilek kadinlat kahvesi..
Zaza
Goker.
Dilek salladi cok begenmedim acelesu var gibi konustu.
Goker burda cok ovulmustu gozumde cok buyutttum sanirim birde resmen cay ocaginsa bakiyo herkesin yaninda yani normal zamanda para versen oturmam orda.. he nasildi derseniz yani isim falan bilemedi ama iyiydi gibi .
Yanlizz favorimm ve acayipp enerjisini aldgim bi falci zaza... favorimdir kendileri bugunden sonra dedikleri olurmu bilmem.daha once baktiran varmi biraz bilgi verebilirmi
Fakat su anda cok begendimm.. denenmeli kesinlikle
Eline saglik canimcim,Aylin ve Naira aynen benimde favorilerim..geysuya gizem hatun falan diyorlardi oylemi kesin?Online falcılar
Tellwe Selena: İlk baktırdığınızda yaptığı çok güzel nokta atışları var. Çok iyi bir insan. Çok tatlı ama eğer çok çabuk değişen yoğun bir hayatınız yoksa sık baktırmayın derim. Gelişmeler oldukça uzun aralıklarla baktırdığınızda çok önemli noktaları yakalamanızı sağlıyor. Falı da çıkıyor kesinlikle.
Tellwe Geysu: Anı çok güzel biliyor. Ve gelecekle ilgili verdiği tarihler de çıkıyor. Kendisine tarot atıyorum. Marifetli olduğunu düşünüyorum. Bende çıktı falları.
Binnaz abla Sevgi Duman: Çok isabetli bir falcı. Dedikleri birebir çıktı. Falını en net anlayıp konuları başlıklar altında düzenle aklınıza yerleştirebileceğiniz en iyi falcılardan. Ama artık online olmuyor ne yazık kikendisinin dedikleri çıktı dediğim gibi. Keşke online olsa tekrardan.
Binnaz abla Tümay Cennet: Ben pek beğenmedim. Çok aman aman biri değil, sıradan bir faldı. Çıkmadı çünkü çıkcak bir tarih bile yoktu falda
Binnaz Abla Gizem Sitare: 1.falında aşırı olumsuz konuşmuştu ve denemek amaçlı 2.fal gönderdiğimde çok tam tersi olumlu konuştu. Böylece değişken ve gerçekçi olmayan bir falcı oldugu konusunda emin oldum. Dediklerinin çıkcağını sanmıyorum. Önermem.
Biryolunvar Fama: Anlatımıyla biraz vasat geliyor ama cok güzel nokta atışlaro yaptı bana bu yüzden uzun bir ara verip 2.ye fal attım ve yeni gelişen problemleri veya değişimleri hemen bildi. Ben famadan memnunum dedikleri çıkıyor isabetli.
Biryolunvar Aylin: İşte geldik benim yıldız falcıma. Yeteri ne kadar sevdiğimi bilirsinşz çok beğeniyorum vs. Aylin hepsini solda sıfır bırakmış biri. Artık kendisine sordum beni geçek hayatta tanıyor musunuz diye. Bir insan tanımadığı biri hakkında bu kadar ince ayrıntılara nasıl vâkıf olabilir insan gerçekten hayret ediyor
Dedikleri çıktı bu bir. İkincisi değişimleri gelişimleri hibçir kopya tiyo vermeden bilen bir insan. Bursa yazamayacağım ve cidden bilinmesi zor şeyleri bilmiştir. En az birkere denemenizi öneririm. Zaten sorna kopamayacaksınız nokta atışları karşısında. Sesli falını öneriyorum. Yazılıdan daha uzun ve daha etkili oluyor sesli falı.
Biryolunvar Şehrazat: Baktırmayın
Biryolunvar Araf: Arafın indirim günlerinde deneyebilirsiniz. Aylinle aynı tarihleri verdi bana. Tesbitleri de güzeldi.
Falsepeti Nesibe: O da güzel bakmıştı bana. 6 ay önce baktırmıştım sanırım ya da 5 ay önce. Ama fiyatı online fala göre biraz yüksek gerek yok bence.
Falalem Naira Şuman: İşte bu da aylin gibi favorim olan diğer falcım. Kahve falı atıyorum kendisine. İçimden söylediğim dışardan kurmadıgım cümlelerimi bile içimi okur gibi biliyor. Tarihleri rüya gibi değil. Çok gerçekçi tarihler veriyor. Bufünden yarına değişmicek şeyleri çok iyi biliyor ve süreçleri çok güzel kestiriyor. Dedikleri çıktı. Aylinden sonra onu tavsiye ediyorum mutlaka bu 2sinş deneyin ama bir türlü onlinr olnuyor Naira. Eğer burayı okuyorsan lütfen ama lütfen artık online olur musun
Kahve falı baktırmam lazım sana.
Binnaz abla Bilge: Astroloji atmıştım. Reelde baktırdığım astrolojiyle birebir aynıydı. Sesli yorumladı. Normal bir faldı. Daha dogrusu fal değildi. Astrolojiydi. Tarih vs birşey vermedi.
Binnaz abla Hüma Bal ve Elif ışık: İkisinden de iade almış biriyim. İkisini de hiç tavsiye etmiyorum. Hüma aşırı pembeci. Sevgilimle bizi evlendirdi falan. Beni mezun etti işe soktu. :d
Elif de sonuca baglanamayan cümleler kurdu şöyle böyle ee? Tarih yok gelecek hakkında bilgi yok. Böyle işte arkadaşlar. Hatırladıklarım bunlar. Hatırlayamadıklarım da var tabi. Yeni gelişmeler olursa ekleme yaparım zamanla. :* ♡
Zaza nirde yaaa,off aklım ne çok karıştı
Asmin cafe taksim..Zaza nirde yaaa,off aklım ne çok karıştı
Eline saglik canimcim,Aylin ve Naira aynen benimde favorilerim..geysuya gizem hatun falan diyorlardi oylemi kesin?
Asmin cafe taksim..
Peki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcamEline saglik canimcim,Aylin ve Naira aynen benimde favorilerim..geysuya gizem hatun falan diyorlardi oylemi kesin?
canimcim ben kahve atiyorum,cok mecbur kalmazsam tarot burdan sevmiyorum zatenPeki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?