sen pek online baktırmazdın pek...Peki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcam
binnazabla serra sizce nasil kizlar,hic baktiran olmusmuydu
dilek kimdi kızÇıkan fal haberi; yine Göker'den.
Adi soyadı isim olan adamdan kesinlikle uzak dur, hayır gelmez demişti.
Dilek'in bahsettigi adında U harfi olan adamın soyadı da isim, hakkaten hayırsız çıktı, bunun hızlı olması da iyi oldu tabi...
Peki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcam
Beni etiketlememişsin ama yazayım canım
Nairaya kahve öneriyorum. Ayline kahve tarot su hepsini atabilirsiniz aynı sonucu alıyorsunuz. Su 1 - 2 tık daha uzun ve detaylıydı tabi ki.
Hande beşiktaş mi cafede göker nazar çay ocağında :)Hande ve Göker nerde? kaçırmış olabilirim :) Bir de Eylem çok iyiydi, irili/ufaklı da olsa çıktı, olmlu/olmsuzu söyleyenler beğenebili rmi?
Canm mekanı beğenmemiş olablrsn normal zamanda gidip oturamayadabilirsin ama burda o mekan hakknda küçümseme yapmamanı rica ediyorum. Ben taksim civarında çalışırken molalarımda dahil tüm zamanımı orada geçiriyordum. Hem uygun hemde rahat bir yer en iyi cafelere dahi değişmemMerhaba.
Bugun resmen taksim cikarmasi yaptim
Dilek kadinlat kahvesi..
Zaza
Goker.
Dilek salladi cok begenmedim acelesu var gibi konustu.
Goker burda cok ovulmustu gozumde cok buyutttum sanirim birde resmen cay ocaginsa bakiyo herkesin yaninda yani normal zamanda para versen oturmam orda.. he nasildi derseniz yani isim falan bilemedi ama iyiydi gibi .
Yanlizz favorimm ve acayipp enerjisini aldgim bi falci zaza... favorimdir kendileri bugunden sonra dedikleri olurmu bilmem.daha once baktiran varmi biraz bilgi verebilirmi
Fakat su anda cok begendimm.. denenmeli kesinlikle
Nisantasinda Dilek. Eskiden Istiklal caddesinde bi cafede bakardı. Gemi.de bakıyordu galibadilek kimdi kız
hmm bende kahve kahvesimi demistm sagol :)Nisantasinda Dilek. Eskiden Istiklal caddesinde bi cafede bakardı. Gemi.de bakıyordu galiba
Beni etiketlememişsin ama yazayım canım
Nairaya kahve öneriyorum. Ayline kahve tarot su hepsini atabilirsiniz aynı sonucu alıyorsunuz. Su 1 - 2 tık daha uzun ve detaylıydı tabi ki.
Yawru taksime mi gitcez
Ben online a değilde seni reel falcılara yönlendirmek isterim :) ama her ikisinde de fala inanma falsızda kalma. Çıkmamış candan da umudunu kesme :)
canimcim ya bana srkan tek cikti yazmistim bir iki gun once,hemde baya baya bilmis yani oyle kucuk bisey degil..aylin,fama,eylemde bildiler bu olayi o kadar detay olmasada sonucunu bu yonde soylediler..naira ve aylin favorim son donem..birde bakirkoy laf cafe canani cok begendim yakinlarda@selena80 nin enerjisi uyar bize, var mi onda son donem tavsiyesi?
canim yinede yuzde yuz guvenme tabi,ben cok begenirim aylini ama bana genelde 1-2 aylik gelecek soyler..hepside yuzde yuz cikmamis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?