İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben hep telefonla izmir ve ankaradan falcılara baktırdım. istanbulda böyle telefonla bakılan söyle düzgün biri varsa bildiginiz yazsanıza hayrına bee..vallahi cok makbule gecer

dilek kimdi kız

Peki bu aylin ve nairaya neye baktırmalıyız ? Tarot mu kahve mi bu kadar övüldüğü için bi kez baktırcam

Beni etiketlememişsin ama yazayım canım
Nairaya kahve öneriyorum. Ayline kahve tarot su hepsini atabilirsiniz aynı sonucu alıyorsunuz. Su 1 - 2 tık daha uzun ve detaylıydı tabi ki.

Canm mekanı beğenmemiş olablrsn normal zamanda gidip oturamayadabilirsin ama burda o mekan hakknda küçümseme yapmamanı rica ediyorum. Ben taksim civarında çalışırken molalarımda dahil tüm zamanımı orada geçiriyordum. Hem uygun hemde rahat bir yer en iyi cafelere dahi değişmem lafta ettirmem yani. buraya da fal hakkında yorum yapman gerekir mekanı karalaman değil sana orayı zaten git fal baktır istersen diye söylemişizdir gidipte vakit geçir diye değil yani.şimdi oturmam diyosun ama falın çkarsa orda sabahtan akşama kdr oturursn emin olablirsin :)

Angelsnil mary jane lorus @selena80 kızlar biryolunvarda ayline baktırmıssınız sanırım nasıldı...
ben ilkkez bajtırdım gecmiş simdi ve gelecek pek konusmadı.bir durumumu kesinlikle asla olmayacagını döndürdü durdu 8,9 dk
sizinde favoriniz bayaaa korktummmm

Ben online a değilde seni reel falcılara yönlendirmek isterim :) ama her ikisinde de fala inanma falsızda kalma. Çıkmamış candan da umudunu kesme :)

@selena80 nin enerjisi uyar bize, var mi onda son donem tavsiyesi?
canimcim ya bana srkan tek cikti yazmistim bir iki gun once,hemde baya baya bilmis yani oyle kucuk bisey degil..aylin,fama,eylemde bildiler bu olayi o kadar detay olmasada sonucunu bu yonde soylediler..naira ve aylin favorim son donem..birde bakirkoy laf cafe canani cok begendim yakinlarda

canim yinede yuzde yuz guvenme tabi,ben cok begenirim aylini ama bana genelde 1-2 aylik gelecek soyler..hepside yuzde yuz cikmamis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…