kiz evet ya gidelimmiYawru taksime mi gitcez
Ben iki kez online baktırdım başka bir kişiye hatırlamıyorum bile saçmalamıştı o yüzden onlıne bana hala inandırıcı gelmiyor belki baktırabilirim 25 tl oldugu için burda fal tecrübesine güvendiğim bir kaç kişi var o yüzden belki diyorum ama ben bu hafta birine gitcem size oneririm eğer iyi çıkarsa. Birde şuanda yeter ve tuba benim favorım.sen pek online baktırmazdın pek...
Tavsiyem göker ve hande :) bu iki falcı bana göre enerjileri çok yüksek ve insanı boğmayan iki kişi. Evet olumsuz durmlarda olablr olumlu durumlarda . Bana kalırsa bu ikisini tercih et. Bn bu ikisinden de aşırı derecede iyi enerjiler alıyorum . Başta fallarna inanmayacağnı sanıyorm sonrada çktı çıktı diye ortalığı yıkacağnı düşünüyorum benim gibi :)) birde diğer bir tavsiyem gökere fala gittiniz söyledklerni fal bitimnde kağıda yazn ve unutun aklnzda kalmasn ama bi kenarda dursun. Duygusal parasal vb durumlar çktıkça neler demişti diye bakarsnz. İkinci üçüncü fala gittğnzde zaman veremeybliyor. Çnkü bana zaman vermişti unuttum sonra da kaç kere baktırdysam söylememişti ki hala söylemiyor ve zaman çkmıyor :) en sonunda da bıktı ztn benden :) hande abla hep aynı şeyi söylüyo ztn bana. İki yl önce 2016 için söylediklerni yine aynı şeklde geçen gidişimde söyledi baya uzun zamandırda baktırmamştm.çok sık gitmemenizide tavsiye ederim çıktıkça gidin. Ve sorunları bi kenara bırakıp hayatnza devM etmeye çalışın bu da son tavsiyem olsn aksi halde benm gibi sekiz ay boyunca mutsuz mutsuz depresyonlu depresyonlu dolaşırsınız :))
Gitsek aslında iyi olurkiz evet ya gidelimmi
tşkler canım.ben senin durumunu 3 sene evvel yasadım oyüzden bukez temkinli davranmaya calışıyorum.sürekli fal baktırmanın,melankolik ve depresif havanın kimseye yararı olmadgını anladım şükür.ama fal zaafım var işte sıkışınca :)Tavsiyem göker ve hande :) bu iki falcı bana göre enerjileri çok yüksek ve insanı boğmayan iki kişi. Evet olumsuz durmlarda olablr olumlu durumlarda . Bana kalırsa bu ikisini tercih et. Bn bu ikisinden de aşırı derecede iyi enerjiler alıyorum . Başta fallarna inanmayacağnı sanıyorm sonrada çktı çıktı diye ortalığı yıkacağnı düşünüyorum benim gibi :)) birde diğer bir tavsiyem gökere fala gittiniz söyledklerni fal bitimnde kağıda yazn ve unutun aklnzda kalmasn ama bi kenarda dursun. Duygusal parasal vb durumlar çktıkça neler demişti diye bakarsnz. İkinci üçüncü fala gittğnzde zaman veremeybliyor. Çnkü bana zaman vermişti unuttum sonra da kaç kere baktırdysam söylememişti ki hala söylemiyor ve zaman çkmıyor :) en sonunda da bıktı ztn benden :) hande abla hep aynı şeyi söylüyo ztn bana. İki yl önce 2016 için söylediklerni yine aynı şeklde geçen gidişimde söyledi baya uzun zamandırda baktırmamştm.çok sık gitmemenizide tavsiye ederim çıktıkça gidin. Ve sorunları bi kenara bırakıp hayatnza devM etmeye çalışın bu da son tavsiyem olsn aksi halde benm gibi sekiz ay boyunca mutsuz mutsuz depresyonlu depresyonlu dolaşırsınız :))
Biraz önce baktırdım Aylin e yaşamış olduğum durumu çok güzel detaylı bir şekilde anlattı. İleriye dönük olacak bir iki ay sonrası için bir yorumda bulundu ama sonuç ne olur bilmiyorum
Bana pek mümkün değil gibi geliyor ama bilmiyorum kızlarBiraz önce baktırdım Aylin e yaşamış olduğum durumu çok güzel detaylı bir şekilde anlattı. İleriye dönük olacak bir iki ay sonrası için bir yorumda bulundu ama sonuç ne olur bilmiyorum
Canimm sen niye bu kadar alindinki anlamadim ayriyeten kucumsemedim sadece kendi fikrimi soyledim sen gidebilirsin kalabilirsin . Ozgursun yani ama burda tozdan nem kapip firtina cikarma...Canm mekanı beğenmemiş olablrsn normal zamanda gidip oturamayadabilirsin ama burda o mekan hakknda küçümseme yapmamanı rica ediyorum. Ben taksim civarında çalışırken molalarımda dahil tüm zamanımı orada geçiriyordum. Hem uygun hemde rahat bir yer en iyi cafelere dahi değişmemlafta ettirmem yani. buraya da fal hakkında yorum yapman gerekir mekanı karalaman değil sana orayı zaten git fal baktır istersen diye söylemişizdir gidipte vakit geçir diye değil yani.şimdi oturmam diyosun ama falın çkarsa orda sabahtan akşama kdr oturursn emin olablirsin :)
Fal hakkında fikirlerni çkan falları çkmayan falları ve falcılar konşursan memnun kalırımCanimm sen niye bu kadar alindinki anlamadim ayriyeten kucumsemedim sadece kendi fikrimi soyledim sen gidebilirsin kalabilirsin . Ozgursun yani ama burda tozdan nem kapip firtina cikarma...
Hepimiz bilgilerimizi paylasiyoruz.birbirimize mudahele etmiyoruz..
Gidince nsldı yazarmısın bnde fırsat bulabilirsem gidicem inşKızlar bugün göker e gidicem
P purring kesinlikle katılıyorum. kimse kimsenin hangi içerikte eleştireceğine karışamaz ayrıca fal bakılan mekanın ortamının da belirtilmesi gayet normal. zira ben geçen günmary jane ile göker'in fal baktığı yere gittiğimde kapı önünde biraz tereddüt etmedik değil.
önce göker'den bahsedeyim. kolay falcı beğenmeyen ve çok falcı görmüş biriyim. ancak gayet başarılı buldum falını. süreç analizleri (geçmiş, an) , nokta atışlar gayet yerindeydi. hatta hayatımda ilk defa bir falcı isim verdi bana, soyadının da nasıl bir şey olduğunu tahmin etti, o an gözlerim yerinden fırlayacaktı. baya derin nokta atışlar, detaylar çok iyiydi. pek de komik biri, gülme krizi tutuyordu arada beni. enerjimizin uyuştuğu kesindi yani.
ancak ortamdan burada daha önce detaylı hiç bahsedilmedi, o yüzden biraz rahatsızlık duymadık değil. hattamary jane ''bu şartlar altında fal baktıramayacağım'' diyip gülüyordu. küçücük bir çay ocağı ve göker bir masada çok kısık sesle bakıyor diğerleri duymasın diye. biz tedirgin olunca hatta ''onlar alışkın, bizi takmayacaklar bile'' dedi.
ben faldan gayet memnunum. ancak ortamdan daha önce detaylı bahsedilmediği için tedirginlik yaşadım kapı önünde. ben buraya detaylı yazayım da başkaları da tedirgin olmasın. ama bu göker'den caydırmasın sizi, hani ortamdan az çok haberiniz olsun diye yazıyorum. yoksa kendisi baya başarılıydı.
Hatta şu cümlemi de hatırlıyor musun canım? "Bence kadınlar kulübüne yazan gkeri öven üyeler şuan burda mola gelmiş kızlardan bence" demiştim ve cidden hislerimde yanılmıyorum tebrik ettik kendimi birkez daha.
Gökerin ilk tarihi ve olayı patladı arkadaşlar bu arada. Çıkması imkansız birşeydi zaten. Yakın zamanda diğer tarih ve olaylar hakkında da bilgi vericem. Anı ve geçmişi çok güzel biliyor. Gelecek konusunda başarısı önemli ama benim için. Bu yüzden henüz net bir yönlendirme yapamıcam. Eğer bir tarihi ve olayı daha patlarsa yazarım buraya, boşa gitmemiş olursunuz. Sonuçta falcılara para kazandırmak için değil, gelecek hakkında doğruları öğrenmek için gidiyoruz öyle değil mi?
Herkes de bu bilinçte yazıp yönlendirme yaparsa çok sevinirim. Yoksa burdakilerin her ödediği paradan vebâle gireriz, unutmamak lazım.
cok kalabalik olmuyor ama herkesin icinde bakiyor goker ama cok sakin sessiz konusuyor o yuzden rahatsiz olmassin o kadar sessiz konusuyorki ben ses kaydi aldim gizlice ama inan muzik sesinden baska hicbisi duymuyorum yaniHerkes fikrini beyan etmekte özgür. Ben de zamanında Kapriss cafe'de içtiğim kahveden iğrenmiştim, midem bulanmıştı, tuvaletin kilidi çalışmıyodu, bi yandan kapıyı tutmak zorunda kalmıştım, bodrum gibi bi yere inmiştim. Baktırdığım faldan bahsederken bunu da dile getiririm her zaman. Ayrıca burada fal baktırdığı yerdeki garsonların tavırlarından bahsedenler de oluyor. Korumaya geçmek anlamsız. İnsanlara ne yapıp yapamayacağını siz söyleyemezsiniz.
Göker'e gidenler; falından, ortamdan, tavırlarından bahsederseniz çok sevinirim. Nette çay ocağına baktım, çok rahat bir yer değilmiş gibi geldi. Çok mu kalabalık oluyor, baktırırken insanlar sizi dinliyor mu? Ortalık yerde mi bakıyor?
Herkes fikrini beyan etmekte özgür. Ben de zamanında Kapriss cafe'de içtiğim kahveden iğrenmiştim, midem bulanmıştı, tuvaletin kilidi çalışmıyodu, bi yandan kapıyı tutmak zorunda kalmıştım, bodrum gibi bi yere inmiştim. Baktırdığım faldan bahsederken bunu da dile getiririm her zaman. Ayrıca burada fal baktırdığı yerdeki garsonların tavırlarından bahsedenler de oluyor. Korumaya geçmek anlamsız. İnsanlara ne yapıp yapamayacağını siz söyleyemezsiniz.
Göker'e gidenler; falından, ortamdan, tavırlarından bahsederseniz çok sevinirim. Nette çay ocağına baktım, çok rahat bir yer değilmiş gibi geldi. Çok mu kalabalık oluyor, baktırırken insanlar sizi dinliyor mu? Ortalık yerde mi bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?