İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet cay ocağinda bakıyor. Herkes kim kime dumduma..Falcı cafesi olmadıgı icin kimse senin falın bitse de sıra bana gelse gözüyle bakmıyor. Göker'in söylediklerini sen bile zor duyabilirsin, gür sesle anlatmıyor. Dolayısıyla kimse duymaz söylediklerini.
Mekana takılma, abudik gubidik semtlere gitmisligim, bilmedigim evlere girmişliğim var, bence git Göker'e

goker benim simdiye kadar baktirdigim en iyi falci diye bilirim,tek begenmedigim sey ortam iyi degil,bide kahveni icip bekledigin yerde nihat diye bi adam var,garson mu ne,gidip gelip laf atiyordu bana,el temasiyla dokunuyordu fln,bende dayanamadim sonunda kizdim bidaha sakin yanima yaklasip rahatsiz etmeyin beni dedim,ondan sora gitmedim zaten oraya gitsem de o nihat denen adamla konusmam zaten oburune soylerim kahve getirmesini fln,gokere de diyecektim zaten nihat beye soyleyin musterilere kari birz terbiyeli davransin diye ama fala dalinca unuttum yani demek istedigim oraya giderseniz eger o adama dikkat edin sapik mi ne,yuz vermeyin.

sagol canimcim verdigin bilgi icin,ben gitmeme karari aldim..benim ruhumu daraltan yerlere girmeme kararim var cunku..benim 6.hislerimde cok kuvvetli ve girdigim mekandaki enerjilere ve varliklara cok duyarliyim,negatif enerji aldigimda duramiyorum mekanda..zamaninda bu sebeple 6 sene fala tovbe edip baktirmadim,taksimde bir fal cafede yasadigim bazi durumlardan oturu ve sonra gecede rahatsiz oldum..sahsen ben nostradamus bile olsa adimi atmam cunku daha okurken bir negatiflik aldim oradan,herkesin kendi secimi tabi..

Arkadaşlar bu arada göker tarihleri tutturamıyormuş ama olayları tutturuyormuş o yüzden tarihe takılmayın derim. Bu arada ne güzel eğleniyoruz bu topicte, boşverin agresifliği

ne zazasi,ne gokeri,ne yeteri hicbirine gitmeyecegim.kendi acinacak durumda olan insanlarin hakkimda ongorulerine ihtiyacim yok

Acinacak durum derken?

Hayati cok guzel olan,ozenilecek sekilde yasayan bir falcı gordunuzmu?Kendilerine hayırları yok cogunun..isleri gucu insanlara umut verip bekleterek ,para kazanmak..kazandıkları paralarında bir hayrını gormuyorlar

neyse kızlar keyfinizi kacirmayayim ben sogudum bu islerden sanirim,bir iki online falci haric dedigi cikan olmadi bana..onlarida yazmistim zaten..gidip les cafede salak bir falcının karsina oturup,gelecegimi onun agzindan bekleyemecegim sanirim..opuyorum sizleri

İnsan ,sadece insan olduğu için bile saygıyı hak eder. Karşındakine saygı duymazsan saygı duyulmasını da beklemezsin. Mevki, ünvan falan sadece isim bunlar. Aşağılamak kimsenin haddine değil bence. Kalbin içini görmek çok farklı şeyler. Sanki zorla falcıya sürüklüyor millet insanları. İsteyen baktırır isteyen baktırmaz . Boş boş laflara gerek yok.

tanmam canım sen saygı duymaya devam edebilirsin,bana ahkam kesip ukalalık yapıp,paramı söğüşleyip sonrada arkamdan aptala bak diye gülen insanlara saygı duymak zorunda degilim heralde..daha fazla yazmıyorum bu konuda iyi fallar sizlere

bu arada tum fal bakanları kast etmiyorum,benimde deger verip sevdigim guzel insanlar var aralarında..benim burada konu ettigim yukardaki gibileri..ornek damlalar tugba..

Siz gittiniz mi göker e nihandurr?

bence Tuğba senin ifade ettiğin falcılardan farklı değil. muhtemelen arkamızdan gülüyordur
canım evet zaten,kotu anlamda ornek vermistim..benim gorusum o ve 3 harfliyle bakanlarin tumu ki oyle bakmayan cok az zaten, o varliklarin oyuncagi olmuslar kendileri..hallerinden belli,biraz incelerseniz anlarsiniz sizde..esas tugba kendi gulunecek durumda haberi yok,o tiple o havalara girmesi cok komik oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…