- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Evet cay ocağinda bakıyor. Herkes kim kime dumduma..Falcı cafesi olmadıgı icin kimse senin falın bitse de sıra bana gelse gözüyle bakmıyor. Göker'in söylediklerini sen bile zor duyabilirsin, gür sesle anlatmıyor. Dolayısıyla kimse duymaz söylediklerini.Herkes fikrini beyan etmekte özgür. Ben de zamanında Kapriss cafe'de içtiğim kahveden iğrenmiştim, midem bulanmıştı, tuvaletin kilidi çalışmıyodu, bi yandan kapıyı tutmak zorunda kalmıştım, bodrum gibi bi yere inmiştim. Baktırdığım faldan bahsederken bunu da dile getiririm her zaman. Ayrıca burada fal baktırdığı yerdeki garsonların tavırlarından bahsedenler de oluyor. Korumaya geçmek anlamsız. İnsanlara ne yapıp yapamayacağını siz söyleyemezsiniz.
Göker'e gidenler; falından, ortamdan, tavırlarından bahsederseniz çok sevinirim. Nette çay ocağına baktım, çok rahat bir yer değilmiş gibi geldi. Çok mu kalabalık oluyor, baktırırken insanlar sizi dinliyor mu? Ortalık yerde mi bakıyor?
Göker tam bir fiyasko kızlar. Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Gitmeyin.
Aaaa neden ben de denemeyi düşünüyordumGöker tam bir fiyasko kızlar. Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Gitmeyin.
hangi ara gittin yahu,noldu?Göker tam bir fiyasko kızlar. Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Gitmeyin.
Ne geçmişi ne geleceği hiç bir şeyi doğru tahmin edemedi
Vasat bile diyemiyorum malesef
sagol canimcim verdigin bilgi icin,ben gitmeme karari aldim..benim ruhumu daraltan yerlere girmeme kararim var cunku..benim 6.hislerimde cok kuvvetli ve girdigim mekandaki enerjilere ve varliklara cok duyarliyim,negatif enerji aldigimda duramiyorum mekanda..zamaninda bu sebeple 6 sene fala tovbe edip baktirmadim,taksimde bir fal cafede yasadigim bazi durumlardan oturu ve sonra gecede rahatsiz oldum..sahsen ben nostradamus bile olsa adimi atmam cunku daha okurken bir negatiflik aldim oradan,herkesin kendi secimi tabi..Canım ortam açık ve net "berbat" ama sen fala odaklanıp falının bakılmasını beklersen takılmazsan ayrıntılara, bir sorun yok. Zaten topu topu orda duracağın süre 1 saat. Ama ne hijyen olarak iyi görünüyor ne ortam olarak. Biz gittiğimizde iğne atıcak yer yoktu zaten. 8 ya da 10 m2 bişeydir orası muhtemelen. Başka bir oda yok. Çay ocagı da aynı odanın içinde. 4 masa var. Tıklık tıklım dolu. Bizim oturduğumuz masaya bir adam geldi pat diye oturdu düşün yani yer yok ve müstakil masa kavramı da yok. Klasik rönesans döneminden kalma kahvehane anlayacağın. Herkes içiçe yer bulan tabureyi çekip oturuyor. Bu ortamda ben bile fal baktırdıysam herkes baktırır, ben çok titiz biriyim çünkü. İlk baş benim huzursuzlugumu görünce S styx09 istersen acil işimiz çıktı deyip kalkabiliriz dedi siz düşünün. Bizi kimse uyarmamıştı ben uyarayım, en azından şok olmayın hanımlar.
Acinacak durum derken?ne zazasi,ne gokeri,ne yeteri hicbirine gitmeyecegim.kendi acinacak durumda olan insanlarin hakkimda ongorulerine ihtiyacim yok
Acinacak durum derken?
tanmam canım sen saygı duymaya devam edebilirsin,bana ahkam kesip ukalalık yapıp,paramı söğüşleyip sonrada arkamdan aptala bak diye gülen insanlara saygı duymak zorunda degilim heralde..daha fazla yazmıyorum bu konuda iyi fallar sizlereİnsan ,sadece insan olduğu için bile saygıyı hak eder. Karşındakine saygı duymazsan saygı duyulmasını da beklemezsin. Mevki, ünvan falan sadece isim bunlar. Aşağılamak kimsenin haddine değil bence. Kalbin içini görmek çok farklı şeyler. Sanki zorla falcıya sürüklüyor millet insanları. İsteyen baktırır isteyen baktırmaz . Boş boş laflara gerek yok.
Siz gittiniz mi göker e nihandurr?İnsan ,sadece insan olduğu için bile saygıyı hak eder. Karşındakine saygı duymazsan saygı duyulmasını da beklemezsin. Mevki, ünvan falan sadece isim bunlar. Aşağılamak kimsenin haddine değil bence. Kalbin içini görmek çok farklı şeyler. Sanki zorla falcıya sürüklüyor millet insanları. İsteyen baktırır isteyen baktırmaz . Boş boş laflara gerek yok.
bu arada tum fal bakanları kast etmiyorum,benimde deger verip sevdigim guzel insanlar var aralarında..benim burada konu ettigim yukardaki gibileri..ornek damlalar tugba..
canım evet zaten,kotu anlamda ornek vermistim..benim gorusum o ve 3 harfliyle bakanlarin tumu ki oyle bakmayan cok az zaten, o varliklarin oyuncagi olmuslar kendileri..hallerinden belli,biraz incelerseniz anlarsiniz sizde..esas tugba kendi gulunecek durumda haberi yok,o tiple o havalara girmesi cok komik oluyor bencebence Tuğba senin ifade ettiğin falcılardan farklı değil. muhtemelen arkamızdan gülüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?