iyi akşamlar, dikkatinizi verirseniz buraya sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Adım Şehriban, uzun yıllardır fal bakıyorum ve bana gelen insanların potansiyeli sadece yurt içi olduğu kadar yurt dışından da sağ olsunlar çok gelenlerimiz var. Kendime Kadıköy'de sadece Fal cafe açacak kadar, çok geniş bir müşteri çevrem ve bana son derece bağlı insanlara fal bakmaktayım. Size söylemek istediğim tek bir şey var açık ve net. Benim falımı bilen bilir. Beni bilen çok iyi bilir.
Size söylemek istediğim bir kez deneyin sadece bir kez, beğenmediğiniz takdirde hiç bir ücret talep etmem hiç bir şekilde kabul etmem. Şunun garantisini veriyorum ben size, bir kez gelen insanı her zaman yerimde ağırlıyorum artık. Dediğim gibi bilen bilir beni. Ulaşmak için DM ile mesaj atabilirsiniz, instagram
Telefon numarası asistanıma ait randevu verir size, telefonla da bakıyorum tek yapmanız gereken şey, Kadınlar Kulübü sitesinden gördüm sizi aramak istedim diyin. Beğenmezseniz açık yüreklilikle hiç bir ücret almam teşekkür ederim.
kadınlar kulubunun bu yanını beğeniyorum anında cevap:))Ben size 2 kez baktırmıştım ama maalesef söyledikleriniz çıkmadı.
Canım ben baktırmadım ama öneriliyor cesareti olan baktırsın:))Dedikleri çıktı mı
kadınlar kulubunun bu yanını beğeniyorum anında cevap:))
Tabi gerçekten baktırdıysanız diyelim o halde, istediğiniz kadar kötü gösterebilirsiniz mesele değil, mesele Kadıköy gibi pahalı bir yerde sadece Fal cafe mekanı açma cesareti bulunabilmekte, gerçekten kötü olsaydım yorumunuzda ki gibi,bir mekana değil cafe cafe dolaşıyor olurdum.'' teşekkür ederim. İyi akşamlarBaşkaları gibi oyunlarla reklamını yapmamış, o konuda takdir ettim :) Ayrıca hakkını yiyemem, geçmişte başarılıydı ama söyledikleri çıkmadı. Şehriban hanım buraya yazdıysa gelebilecek olumsuz cevapları da göze almıştır herhalde :)
Ben korktum:)Canım ben baktırmadım ama öneriliyor cesareti olan baktırsın:))
Tabi gerçekten baktırdıysanız diyelim o halde, istediğiniz kadar kötü gösterebilirsiniz mesele değil, mesele Kadıköy gibi pahalı bir yerde sadece Fal cafe mekanı açma cesareti bulunabilmekte, gerçekten kötü olsaydım yorumunuzda ki gibi,bir mekana değil cafe cafe dolaşıyor olurdum.'' teşekkür ederim. İyi akşamlar
iyi akşamlar, dikkatinizi verirseniz buraya sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Adım Şehriban, uzun yıllardır fal bakıyorum ve bana gelen insanların potansiyeli sadece yurt içi olduğu kadar yurt dışından da sağ olsunlar çok gelenlerimiz var. Kendime Kadıköy'de sadece Fal cafe açacak kadar, çok geniş bir müşteri çevrem ve bana son derece bağlı insanlara fal bakmaktayım. Size söylemek istediğim tek bir şey var açık ve net. Benim falımı bilen bilir. Beni bilen çok iyi bilir.
Size söylemek istediğim bir kez deneyin sadece bir kez, beğenmediğiniz takdirde hiç bir ücret talep etmem hiç bir şekilde kabul etmem. Şunun garantisini veriyorum ben size, bir kez gelen insanı her zaman yerimde ağırlıyorum artık. Dediğim gibi bilen bilir beni. Ulaşmak için DM ile mesaj atabilirsiniz, instagram: madamserifalcafe / www.facebook.com/madamserifalcafe
/ 538/981/32/84
Telefon numarası asistanıma ait randevu verir size, telefonla da bakıyorum tek yapmanız gereken şey, Kadınlar Kulübü sitesinden gördüm sizi aramak istedim diyin. Beğenmezseniz açık yüreklilikle hiç bir ücret almam teşekkür ederim.
Madam Şeri Fal Cafe adres: Osmanağa Mahallesi Serasker Caddesi (Hatipoğlu Fırın Karşısı) 1. Kat İstanbul/Kadıköy
Kesira Sirel'le ilgili bende sorumda her şeyi yazmıştım buradan bir arkadaşla bu konuyu konuştuk ve büyük ihtimal sorudan yola çıktığını düşünüyoruz.
Ben aradım cok farklı bakıyor korktum o yüzden baktıramadım soracagınız sorları hazırlayıp veriyor musussınuz gözlerinizi kapattırıyormus transa geçip yazdıgınız soruları sordugunda eger dogru sol tarafınız dogru değilse sağ tarafınızdan elınız kolunuz pacanızı oynatıyormus 3 harflileri var galiba o kadarı bana fazla eğlenmek için baktırıyorum keyif alıyorum baktırırken bu durum beni korkutur bir de 200tl.
Canım sende soruda yaşadıklarını bahsetmiş miydin?bana da bilmişti kesira. dediğiniz gibi mantık mı yürüttü de bildi bi fikrim yok ama tutturmustu yani olacak biseyi de soylemisti..haa ama ben üstünde durmamıstım o zamanlar
Yapmayın allah aşkına bilinçaltımız geleceği nerden bilsin...Çok bariz üç harfli olayıyou o üc harflilerle ilgili bir durum degil. psikoterapide gecen bir yontem. aslında vücudunuz ve bilincaltınız tüm soruları ve cevaplarını biliyor ama sadece bilincli aklınız bilmiyor. bunu ortaya cıkaran bir teknik. korkmanıza gerek yok :)
Ben sildim numarasını.. Yiğit varmış ben bilmiyorum da oda ii diyorlar
yıldızname bakabilen ama gerçekten! yıldızname bakabilen çok aradım ama bulamadım maalesef
benimm dedigim yildiznamr bakmiyor enerji ile biseyler yapiyor.bir arkadas uc harfli dedi de.harfli birseyi yok yani.korkulacak borsey yok.istediginiz kisiyle iletisim kurup bilgi aliyor
çok ki ne çok... parayı her dediği çıkınca alırsa bana uyar :)öyle bile olsa uçuk bi fiyat istemiş canım 200 lira bizi aşar :)
evet de bu durumda 10 falcı gücünde olmalı :)bencede cok ama ona kahve buna tarot derken asiyorum o yuzfen.herkez umarim goblunce bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?