İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben size 2 kez baktırmıştım ama maalesef söyledikleriniz çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
kadınlar kulubunun bu yanını beğeniyorum anında cevap:))

Başkaları gibi oyunlarla reklamını yapmamış, o konuda takdir ettim :) Ayrıca hakkını yiyemem, geçmişte başarılıydı ama söyledikleri çıkmadı. Şehriban hanım buraya yazdıysa gelebilecek olumsuz cevapları da göze almıştır herhalde :)

Tabi gerçekten baktırdıysanız diyelim o halde, istediğiniz kadar kötü gösterebilirsiniz mesele değil, mesele Kadıköy gibi pahalı bir yerde sadece Fal cafe mekanı açma cesareti bulunabilmekte, gerçekten kötü olsaydım yorumunuzda ki gibi,bir mekana değil cafe cafe dolaşıyor olurdum.'' teşekkür ederim. İyi akşamlar

Farkındaysanız ben size ters bi yorum yapmadım. 'Gerçekten' 2 kez baktırdım, hatta annem ve ablam da baktırdı. Yorumumu iyi okuyamamışsınız sanırım, geçmişte başarılıydı ama gelecek çıkmadı dedim. Baktırdıktan sonra buraya da yazmıştım hatta, o an memnun kaldım, fakat zaman geçtikçe söylediklerinizin çıkmadığını gördüm.

'Bayıldım, şahaneydi' gibi yorumlar bekliyordunuz sanırım. Baktırmadığım bir fal için baktırmış gibi davranmak bana bi şey kazandırmaz. Sonuçta ben sadece müşteriyim, sizi veya bir başka falcıyı kötülemekle elime bir şey geçmez.

Son olarak, size fal baktırmış birinin yorumuna bu şekilde yaklaştığınız takdirde bu siteden verim alamazsınız. İyi geceler.

Mune

Kesira Sirel'le ilgili bende sorumda her şeyi yazmıştım buradan bir arkadaşla bu konuyu konuştuk ve büyük ihtimal sorudan yola çıktığını düşünüyoruz.

bana da bilmişti kesira. dediğiniz gibi mantık mı yürüttü de bildi bi fikrim yok ama tutturmustu yani olacak biseyi de soylemisti..haa ama ben üstünde durmamıstım o zamanlar

Selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ümraniyede oturuyorum ve iyi bir falcıya ihtiyacım var önerinizi varmıdr acaba .

you o üc harflilerle ilgili bir durum degil. psikoterapide gecen bir yontem. aslında vücudunuz ve bilincaltınız tüm soruları ve cevaplarını biliyor ama sadece bilincli aklınız bilmiyor. bunu ortaya cıkaran bir teknik. korkmanıza gerek yok :)

bana da bilmişti kesira. dediğiniz gibi mantık mı yürüttü de bildi bi fikrim yok ama tutturmustu yani olacak biseyi de soylemisti..haa ama ben üstünde durmamıstım o zamanlar
Canım sende soruda yaşadıklarını bahsetmiş miydin?

Yapmayın allah aşkına bilinçaltımız geleceği nerden bilsin...Çok bariz üç harfli olayı

malesef bilincaltı herseyi biliyor ve ister inanın ister inanmayın bu bilimsel bir gercek. cogu fal türü de buna göre bakılıyor zaten. ben uydurmuyorum aldıgımız egitimler bu sekilde veriliyor @working19 en basıt bir psikoterapi uzmanı uyguluyor bu teknigi. arastırabilirsiniz arkadaslarımdan giden cok :)

ben simde geri donup baktım da evet detay vermısım kadına..herseyı de yazmamısım ama. burdan fikir yurutmus olabilir canım emeelce

benimm dedigim yildiznamr bakmiyor enerji ile biseyler yapiyor.bir arkadas uc harfli dedi de.harfli birseyi yok yani.korkulacak borsey yok.istediginiz kisiyle iletisim kurup bilgi aliyor
yıldızname bakabilen ama gerçekten! yıldızname bakabilen çok aradım ama bulamadım maalesef

benimm dedigim yildiznamr bakmiyor enerji ile biseyler yapiyor.bir arkadas uc harfli dedi de.harfli birseyi yok yani.korkulacak borsey yok.istediginiz kisiyle iletisim kurup bilgi aliyor

öyle bile olsa uçuk bi fiyat istemiş canım 200 lira bizi aşar :)

bencede cok ama ona kahve buna tarot derken asiyorum o yuzfen.herkez umarim goblunce bulur
evet de bu durumda 10 falcı gücünde olmalı :)
şaka bir yana, ben de isterim tabi bir tek kişiye gideyim ve dediklerini yaşayayım etrafa da para ve zaman saçmayayım.
ama bu kadar bir rakkamı ancak etrafımda en az 5-10 kişinin gerçekten dediklerini yaşaması lazım. (etrafımda = tanıdıklarım)

kimse adına konuşmayayım tabi, bu benim şahsi fikrim.
baktıran olursa haber etsin ama, merak da etmiyor değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…