İstanbul'da Fal - Falcılar

Onun derdi çevresindekilerin onunla ilgilenmemesi.. :) nereye saracağını bilemiyor...
Haha cem yı
Ciddiye almazsak eğer burayada sarmaz...
bu arada bende dün haneye gittim farklı bişey söylemedi ama biraz enerjisi düşüktü bu sefer işle ilgili daha pozitif konuştu zaman konusunda mart dedi şubata aldı hayırlısı çift fal baktırdım bence beni ciddiye al deneyimlerimi siz zatı muhterem hanfandılarla paylaşıyorum canım

Beşiktaş mi hande kurucesme madomisoed Can beşiktaş symbol Murat elif taksim melekler Emre erken gidersen iyi çünkü zihinsel olarak yorulmamış oluyorlar Can tarih kolay kolay vermez istemezsen tabi Emre'nin tarihleri çıkmaz ama olaylar çıkar bu isimler olayları sebep sonuç ilişkisi içinde yani şu sebep nedeniyle şu olmuş olacak veya olmuycaksada açık biçimde söylerler

Paylaşma ihtiyacı buradakilerin laflarına dikkat et.. Deneyimlerin sana kalsın.

Falcıya gittiğinde işibilen bilmeyen herkez bilinç altın seçiyor kartları veya kahve falı bilinçaltını gösteriyor vs derler her varlığın evrenin bilgisini taşışığına inananlar var kuşlar ataları göç yollarında hep bir adda duraklarmış takip eden kuşakta o adanın olduğu yer sular altında kalmasına rağmen oraya gitmeye çalışırken suya gömülürmüş öğrenmişlik vs yokken

Yapmayın allah aşkına bilinçaltımız geleceği nerden bilsin...Çok bariz üç harfli olayı
Hahaha Ne bilimsel bakış bilinçaltı hakkında kader dediğini nerde yaşıyorsun cüzdanındamı

Ben anlamadımm ne yazmışş:)) artık gülüyorumm bölelerine yavv Allah kimseyi böle ciddiye alınmıcak duruma getirmesin artık böle yazanlara YAV HE HE diyecem:)))
Anlamam için biraz zeka ve anlama yeteneği lazım

N
An ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.
Nihayet git de rahatla biraz paraya kıymışşsın anlaşılan yüzleştiğin şey kaderin

Hakkınızda hayırlısı olsun Kesira Sirel'e olayı anlatmış mıydınız? peki
Çok atmışlar çok seven bitir mi böyle harbi atmışlar bekara karı boşanmak kolay derler ama yok aşkından ölen biri böyle yapmaz

Onun derdi çevresindekilerin onunla ilgilenmemesi.. :) nereye saracağını bilemiyor...
Haha cem yı
Senin derdin ne merak ediyorum ?
patladı patladı Mısırlar patladı üç ay önce falcıya gitmiş 50 tl vermiş toz pembe konuşmuş olmamış o zaman başkasına git veya duygu bunu dedin ama olmadı benim derdim iki kuruş para verip falı çıkmayınca karalanan falcıları savunmak

R raziyee hahahaha hayran kaldım yorumlarına
Berhudar ol canım Büyükşehir çalışıyor durmak yok yola devam birisine laf söylüyorsun öbürü yalakalık olsun diye öbürünü savunuyor bu kadar küçülmeyin laf sokucaksanız mantıklı anlamlı şeyler sokun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…