Haha cem yıOnun derdi çevresindekilerin onunla ilgilenmemesi.. :) nereye saracağını bilemiyor...
bu arada bende dün haneye gittim farklı bişey söylemedi ama biraz enerjisi düşüktü bu sefer işle ilgili daha pozitif konuştu zaman konusunda mart dedi şubata aldı hayırlısı çift fal baktırdım bence beni ciddiye al deneyimlerimi siz zatı muhterem hanfandılarla paylaşıyorum canımCiddiye almazsak eğer burayada sarmaz...
Beşiktaş mi hande kurucesme madomisoed Can beşiktaş symbol Murat elif taksim melekler Emre erken gidersen iyi çünkü zihinsel olarak yorulmamış oluyorlar Can tarih kolay kolay vermez istemezsen tabi Emre'nin tarihleri çıkmaz ama olaylar çıkar bu isimler olayları sebep sonuç ilişkisi içinde yani şu sebep nedeniyle şu olmuş olacak veya olmuycaksada açık biçimde söylerlerkızlar ben daha buralarda yeniyim ve yarın bi falcıya gitmeyi düşünüyorum 7000 küsür mesajın içinden çıkamıyorum mesajımı görenlerden ricam istanbulun çok uç noktalarında olmayacak şekilde örneğin kadıköy üsküdar beşiktaş taksim gibi ulaşımı kolay yerlerde bildiğiniz iyi falcılar kimler ?
Paylaşma ihtiyacı buradakilerin laflarına dikkat et.. Deneyimlerin sana kalsın.Haha cem yı
bu arada bende dün haneye gittim farklı bişey söylemedi ama biraz enerjisi düşüktü bu sefer işle ilgili daha pozitif konuştu zaman konusunda mart dedi şubata aldı hayırlısı çift fal baktırdım bence beni ciddiye al deneyimlerimi siz zatı muhterem hanfandılarla paylaşıyorum canım
Boşver ya onun mesajını gördün mü geçPaylaşma ihtiyacı buradakilerin laflarına dikkat et.. Deneyimlerin sana kalsın.
Sorma ya neyse boşverdim. Biz burda güzel güzel konuşalım oda oynasın :)Boşver ya onun mesajını gördün mü geçzaten anlaşılmıyor da ne diyor beynin yorulur valla boşuna .
Ay cok korktumPaylaşma ihtiyacı buradakilerin laflarına dikkat et.. Deneyimlerin sana kalsın.
Buradakilerin laflarına dikkat et kaç yaşındasın 18 miAy cok korktum
Sorma ya neyse boşverdim. Biz burda güzel güzel konuşalım oda oynasın :)
Hahaha zeka kupleri siziBoşver ya onun mesajını gördün mü geçzaten anlaşılmıyor da ne diyor beynin yorulur valla boşuna .
AskerHahaha zeka kupleri sizi
Ne oldu kıskandım mı deneyimlerimi like larken öyle demiyordun yok yeni üye diye k makara yapmalar eski üye olman ne anlam ifade ediyor ki buranın tapusu aldınSorma ya neyse boşverdim. Biz burda güzel güzel konuşalım oda oynasın :)
Falcıya gittiğinde işibilen bilmeyen herkez bilinç altın seçiyor kartları veya kahve falı bilinçaltını gösteriyor vs derler her varlığın evrenin bilgisini taşışığına inananlar var kuşlar ataları göç yollarında hep bir adda duraklarmış takip eden kuşakta o adanın olduğu yer sular altında kalmasına rağmen oraya gitmeye çalışırken suya gömülürmüş öğrenmişlik vs yokkenmalesef bilincaltı herseyi biliyor ve ister inanın ister inanmayın bu bilimsel bir gercek. cogu fal türü de buna göre bakılıyor zaten. ben uydurmuyorum aldıgımız egitimler bu sekilde veriliyor @working19 en basıt bir psikoterapi uzmanı uyguluyor bu teknigi. arastırabilirsiniz arkadaslarımdan giden cok :)
ben simde geri donup baktım da evet detay vermısım kadına..herseyı de yazmamısım ama. burdan fikir yurutmus olabilir canım @ederun
Hahaha Ne bilimsel bakış bilinçaltı hakkında kader dediğini nerde yaşıyorsun cüzdanındamıYapmayın allah aşkına bilinçaltımız geleceği nerden bilsin...Çok bariz üç harfli olayı
Anlamam için biraz zeka ve anlama yeteneği lazımBen anlamadımm ne yazmışş:)) artık gülüyorumm bölelerine yavv Allah kimseyi böle ciddiye alınmıcak duruma getirmesin artık böle yazanlara YAV HE HE diyecem:)))
Nihayet git de rahatla biraz paraya kıymışşsın anlaşılan yüzleştiğin şey kaderinAn ve geçmişi iyi bildi.çokta ılımlı biri. Bende kararsız kalmıştım gittikten sonra iyi ki gittim dedim.dediği iki şeyi yaşadım.
Çok atmışlar çok seven bitir mi böyle harbi atmışlar bekara karı boşanmak kolay derler ama yok aşkından ölen biri böyle yapmazHakkınızda hayırlısı olsun Kesira Sirel'e olayı anlatmış mıydınız? peki
Haha cem yıOnun derdi çevresindekilerin onunla ilgilenmemesi.. :) nereye saracağını bilemiyor...
patladı patladı Mısırlar patladı üç ay önce falcıya gitmiş 50 tl vermiş toz pembe konuşmuş olmamış o zaman başkasına git veya duygu bunu dedin ama olmadı benim derdim iki kuruş para verip falı çıkmayınca karalanan falcıları savunmakSenin derdin ne merak ediyorum ?
Berhudar ol canım Büyükşehir çalışıyor durmak yok yola devam birisine laf söylüyorsun öbürü yalakalık olsun diye öbürünü savunuyor bu kadar küçülmeyin laf sokucaksanız mantıklı anlamlı şeyler sokun
Berhudar ol canım Büyükşehir çalışıyor durmak yok yola devam birisine laf söylüyorsun öbürü yalakalık olsun diye öbürünü savunuyor bu kadar küçülmeyin laf sokucaksanız mantıklı anlamlı şeyler sokun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?