İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadın bu formun ulaşılmazıdır. Bu Melahati hepimiz biliyoryoruz da sorun artık ulaşılamması, sanırım bakmayı bırakmış ve İstanbula yerleşmiş. Yakında irtibata geçen var mı??

Canim nasil ulasilabilir peki bir arastirsan olur mu hala edirnede tanidik varsa?

bende burda eski bir üyeyim falcılara o kadar para kaptırdım ki artık online fal sitelerine tkılıyorum :) binnaz telwe yeni favorim falevi.com.tr cafe falcıları kadar iyi bakıyorlar ben memnunum yorumlar var beğendiğiniz kişiye baktıryorsunuz çok param gitti çok gerçi şimdi de falcı arıyorum :) gerçekten bilen önerebileceğiniz kim var geçmişi okumak çok zor

eylem ismi dönüyor nasıldır telefondamı bakıyor bilgisi olan verebilirmi

Eveett hanımlar la porte cafe ayhan'a gittim.Taze taze yazayım izlenimlerimi:)
Ayhan çok sıcak biri değil.Genelde falcılar canım cicimli olur ya ayhan mesafeli biri.Benden de çok hoşlaşmadı sanırım:))belki de herkese öyledir,bilemiyorum.
Kahve+tarot baktırdım.5 kart çektiriyor onları yorumluyor fincanla beraber.
Beni olduğum gibi anlattı.Diyecek bir şey yok.Bunlar dedi karekterin değil davranışın.Böyle bir davranış geliştirmişsin.Çok başarılıydı bu konuda.
Evlenen ex'i bildi onun da huyunu suyunu anlattı.Birden çekip gitmiş kısa zaman içinde de evlenmiş dedi.Farkedebildin mi bilmiyorum ama varmış zaten bu kişi dedi.
Yaşı benden küçük olanı bildi üstelik adının bütün harflerini söyledi.Senden etkilenmiş özellikle fiziksel olarak çok beğenmiş takmış kafasına dedi.Hatta gizemli olduğunu bana hiç bir şey anlatmadığını özellikle kendisi hakkında işi ailesi filan.Ketum bu dedi.I-ıh bi cacık olmaz:))Ben de aynen böyle düşünüyorum:))
Diğer kişiyi de bildi istanbuldan uzakta yaşıyor dedi.Doğru:))onun da isminin harflerini söyledi o da doğru:)Bu adam senden çok etkilenmiş hislerinde daha samimi gördüm dedi.Kalabalık bir ortamda çalışıyor çok gürültülü bir yerde dedi.Doğru:))ı-ıh bi cacık olmaz:))
Senin hayatına yeni biri girecek evlenmiş ayrılmış çok neşeli komik sempatik bi adam dedi.Seni yükseltecek aşık edecek kendine bekle dedi.En geç ekim ayında tanışacakmışım.Aniden hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak dedi.
İşle ilgili olumlu konuştu.Ona çok sevindim.
Soru sorabiliyorsun ben bir şey sormadım.Falı kısa sürüyor ama detaylı anlatıyor.Ne sorsam bilemedim.Şu üçünü toplasan bir adam etmez dedi:)))))))inanın haklı:))))
Şimdi ayhan biriz hanımla hemen hemen aynı şeyleri söyledi.Aslında ikisi de aynı şeyi söyledi.Bunlardan bi cacık olmaz:)))İşte böyle hanımlar.Neyse halimiz o çıksın falimiz:)))öptüm hepinizi:)

Evlenem ex'le ilgili arayacak mı diye sordum.mesaj atmıştı çünkü.Geri istedğim filan yokta çok gururumu kırdı hırsım geçmiyor:)))Direkt hayır dedi ayhan belki iletişime geçmek aklından geçiyordur ama hayır aramaz dedi.Peki diğer ikisinin ilgisi devam edecek mi diye sordum.Evet dedi.Uzun süre seninle ilgilenecekler özellikle istanbul dışında olan hep takipte olacak ama başka biri girecek hayatına ondan sonra yavaş yavaş ümidini kaybedecek dedi.Bu arada ikisiylede konuşmuyorum.Zaten başlayan bir şey bile yoktu.Benim kafam çok karışıktı birazda ondan gittim ayhan'a..Tatillerimi ve gideceğim yerleri bildi ailemde ki hastayı bildi biraz başımızı ağrıtan bi akrabayı söyledi.Bunların hepsi doğru.
Bekliycem kızlar bakalım n'olacak:))

falevi.com.tr yi öneririm arkadaşlar öyle meraktan baktıracaklara gerçekten çok iyi bakıyolar isim veremiyorum şu an sonra reklam falan deniyor ama yorumlarına bakarak baktırın hemde 10 tl :) ben falcilara para vermekten sıkıldım ama bildiğiniz gerçekten budur diyeceğiniz biri varsa uslanmam yine baktırırım

Arkadaşlarım bugün Beşiktaş'daki Papyon Cafe'de fal baktırdılar. Ben baktırmadım.
Önceden randevu alıyorlarmış. Dilek Hanım'a gittiler.
Kadın direk tarih veriyormuş. Şu tarihte şu olacak diye.
Bir arkadaşa dedikleri aynen olmuş ve olmaya devam ediyormuş.
Ben şahsen baktırmadım.
Bu kadına giden var mı? Varsa dedikleri çıktı mı?

Ben baktirmistim çıkmadı. Para tuzağı bu fal işi . Nerde eski falcilar.

gerçektenmi :) en azından çok para değil can sıkıntısından baktırıyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…