Yok canım Nurcan hanım için dememiştim,arap melahat için demiştim.Kim canimkotu olan nurcan mi?
Bu kadın bu formun ulaşılmazıdır. Bu Melahati hepimiz biliyoryoruz da sorun artık ulaşılamması, sanırım bakmayı bırakmış ve İstanbula yerleşmiş. Yakında irtibata geçen var mı??Ya bi de hanımlar unutmadan ben ilk üniversite mi Edirne de okudum orda kemikcilerde Melahat diye bi romana baktirmistim bn çok memnun kalmıştım ailevi durumlarimiza bakmisti valla babamın is ortağının adını dahi vermişti ogrenciyim diye bakmak ıstemedi ilk önce baktiran sonra bi daha da gelme demişti ahır gibi bi yerde bakıyo bnm gözüm pektir yani korkmadan girdim baktirdim yıl 2010 du 50 liraya bakmisti ...Bilginize sizin vana çok Yardımınız oldu bu da bnden olsun sayenizde eylem ve zehra yi tanıdım..kadın çok meşhur Bulgaristanda geliyolar di ama şimdi durum ne bilemm
Canim nasil ulasilabilir peki bir arastirsan olur mu hala edirnede tanidik varsa?Ya bi de hanımlar unutmadan ben ilk üniversite mi Edirne de okudum orda kemikcilerde Melahat diye bi romana baktirmistim bn çok memnun kalmıştım ailevi durumlarimiza bakmisti valla babamın is ortağının adını dahi vermişti ogrenciyim diye bakmak ıstemedi ilk önce baktiran sonra bi daha da gelme demişti ahır gibi bi yerde bakıyo bnm gözüm pektir yani korkmadan girdim baktirdim yıl 2010 du 50 liraya bakmisti ...Bilginize sizin vana çok Yardımınız oldu bu da bnden olsun sayenizde eylem ve zehra yi tanıdım..kadın çok meşhur Bulgaristanda geliyolar di ama şimdi durum ne bilemm
Bana sylediklerinin hiç biri çıkmadı sıradan cafe falcısı:)) gitmeye değmez bence ama tabiki yine tercih seninDejavu nese nasıl kızlar sormaktan yoruldum bari buna cevap gelse
Kimseye çıkmadı mi acabaBana sylediklerinin hiç biri çıkmadı sıradan cafe falcısı:)) gitmeye değmez bence ama tabiki yine tercih senin
Onlari tanimiyorum. Nerde bakiyorlar2010 2011 de de topic te dilek için çok iyi yorumlar yapılmış tabi o zaman kadinlar kahvesindeymis aranan kan bulunmuş olabilir siz zehra ve Adanalı eylemi denediniz mi kıyaslama yapmak için sordum
Meleklerde kadire gittin mieski mesajlara baktımda herkes çok ii falan diyodu of ii kimse kalmadı valla..
Canım direk evine gitmek gerekiyo du çok ilginç şeyler var forumda ona özel topic varmış yeni gördüm bırakmış maalesef fali istanbuldaymisCanim nasil ulasilabilir peki bir arastirsan olur mu hala edirnede tanidik varsa?
Beşiktaş papyon cafe imiş bn gitmedimOnlari tanimiyorum. Nerde bakiyorlar
Canım direk evine gitmek gerekiyo du çok ilginç şeyler var forumda ona özel topic varmış yeni gördüm bırakmış maalesef fali istanbuldaymis
ozelden nasil mesaj atilir arkadaslar.falci kitligina girdik yine yaa yeni bulamiycaz birini sanirim
Ben baktirmistim çıkmadı. Para tuzağı bu fal işi . Nerde eski falcilar.falevi.com.tr yi öneririm arkadaşlar öyle meraktan baktıracaklara gerçekten çok iyi bakıyolar isim veremiyorum şu an sonra reklam falan deniyor ama yorumlarına bakarak baktırın hemde 10 tl :) ben falcilara para vermekten sıkıldım ama bildiğiniz gerçekten budur diyeceğiniz biri varsa uslanmam yine baktırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?