a e r harfleri dediği kişilerde a e r tuttu mu onu merak ediyorum bende herkese aynı harf demesinden ziyade o harfler düşünülen kişilerin isminde var mı önemli olan o :)Evin isminde a e r varmı :)))
Tabiki. Şaka yapıorum aslında ama herkese şubat demesi biraz modumu dusurdu yani. Ben bu kadar bilince sey sandım.a e r harfleri dediği kişilerde a e r tuttu mu onu merak ediyorum bende herkese aynı harf demesinden ziyade o harfler düşünülen kişilerin isminde var mı önemli olan o :)
zaten 2 si sesli harf herkeste en az bi tanesi var. tarıh ve harf konusunda herkeste aynı olmasına üzüldüm valla. hı dıger soledıklerı cuk dıe oturmustu ama nebılımm.
Kızlar merhaba Eylülden bu yana falcı geziyorum. Sonunda falımda tutan şeyler oldu. Onları paylaşacağım sizinle.
**Öncelikle birileri Tuğba'yı sormuş. Tuğba bende an konusunda iyiydi gerçekten iyiydi ama geri kalan hiç birsey çıkmadı.
**Toprak bir ara meşhurdu önceden yazmıştım isterseniz bakın yazdığıma ben de tamamen foss !
**Hande'ye karşı ayrı bir zaafım var. Enerjisine, uslubuna, ona gittiğimde aşırı rahatlayarak çıkıyorum ordan. Eylülün sonunda gitmiştim ve söylediği şeyler o kadar tutarlı o kadar nokta atışıydı ki verdiği tarih çıkmadı ama gene de gittim tekrar açık açık da söyledim verdiğin tarih çıkmadı ama gene de hislerim getirdi sana beni dedim. direk kartları açıp o gün yaptığım birşeyi söyledi bana aramaktan bu yüzden vazgeçmiş dedi. Hatta ilk falda isim söylememişti bu falda direk ismini söyledi. Her neyse bana kısa bir sürede bir şirkette işe başlıyorsun dedi ( ki ben asla şirket istemiyordum dahası herhangi bir şirkete başvuru bile yapmamıştım.) Şuan bir şirkette çalışıyorum :) :) Hande'nin şimdi ilişki için verdiği tarihi beklemekteyim. 3-4 günü kaldı.
**Ardından Papyon cafe dilek'e gittim. iş hayatım hakkında hafta falan değil direk net bir tarih hatta nasıl şirkete yönlendirileceğim, ismindeki harfler , şirketin ismindeki harfler herşey cukk oturdu. Hepsi tamamen doğru oldu diyebilirim size. Ailemle ilgili bilmesi çok zor 2 şeyden bahsetti bunlar da doğru. İlişki konusuna gelince şuan geçmiş bir tarih verip bir telefon konuşması olacağından bahsetti malesef o çıkmadı ama esas barışma için o Hande'den daha uzak bir tarih verdi. bakalım bekliyorum.
Özetle Hande de dilek de işle alakalı nokta atışıyla bildiler. Sanırım benim ilişki yönünden bu falcılar ne derse desin olmayacak bu iş....
Şimdi de Kuzey de Kuzey diyorsunuz çok gidesim var ama şu tarih ve harf olayları kafamı karıştırdı. Sanırım en azından bir Hande'nin tarihleri gelsin diye sabredicem...
Canim hande kisa suredr derken o baktiktan ne kadar sure sonra işe girdin?
dileğin falından 10 gün , handenin falından 6 gün sonra işe başladım.
Bende bunu merak ettim sürekli verdiği tarihler oldu mıyaa hep tarihleri tutuyomu boyle yaaa ilkkez mi yasiyosun yoksa bu durumu
Yakın zaman önce burada konuştuk Pazartesi'den beri Merkür gerilemesi ilişkileri iletişimi çok olumsuz yönde etkiledi diye yani kısa zamandır varsa bu takılma uzun süredir devam ediyorsa uygun bi dille sorman belki iyi olabilir en iyi cevabı karşındaki biliyor ne de olsa. Bu arada anda iyi olan falcılardan da yardım alabilirsin düşünce ve duyguları için analiz olarakbir iliski icindeyken fal baktirip ayrilik gören ve cikan oldu mu ya ben oyleyim ayrilik yok diyorlar ama adamin hal ve tavirlari cok degisik korkuyorum ne bilim..bulusunca aramamalar filan ne bilim iste sinyal gibi...
Yakın zaman önce burada konuştuk Pazartesi'den beri Merkür gerilemesi ilişkileri iletişimi çok olumsuz yönde etkiledi diye yani kısa zamandır varsa bu takılma uzun süredir devam ediyorsa uygun bi dille sorman belki iyi olabilir en iyi cevabı karşındaki biliyor ne de olsa. Bu arada anda iyi olan falcılardan da yardım alabilirsin düşünce ve duyguları için analiz olarak
10 Ocak'ta düzeliyor malesef 4 ayda bir çekiyoruz bunuSaol canım bilgi için inan iyi oldu..biz çarsamba gorustuk bir sorun yok iletişimimizde sorun oldugunda genelde bizimkisi kavga şeklinde oluyorda bulustuktan sonra aramama olayı beni kastı sadece birkac gun daha bekleyeceğim iletişim gormezsem eger fal sorabilirim zaten ben detaylı fal istemiyorum hiçbir zaman sadece anlık ve yakın gelecek 1-2 aylık baktırıyorum ama ben zaten 20 gun once baktırmıştım bir sorun goremediler yani belki de dediğin gibi merkur anlık durumlardır geçer inşAllah..ben bir hata mı yaptım desem oda yok yani hata bile olsa iletişim kopuklugu bile olsa cok iyi bir falcıya gittim enerjimin uydugu ayrılık goruyorum derdi muhakkak diye dusundum hadi 6ay once baktırsam evet durum anlık dusunceler degişebilirdi ama daha cok yeni baktırdım 1 ay olucak degişmemiştir herhalde...ne düsünüyorsun canım bu konu hakkında ne zaman duze doncek bu merkur
Anlattım ya Handenin ilk fal baktırdığımda söylediği tarih olmadı 2.ye gittiğimde sebebini söyledi ilk kez verdiği bi tarih tuttu. dilek dersen de ilk kez gittim zaten ona o da tuttu bakalım diğer söylediklerini görücez zamanı var dahayaa hep tarihleri tutuyomu boyle yaaa ilkkez mi yasiyosun yoksa bu durumu
Anlattım ya Handenin ilk fal baktırdığımda söylediği tarih olmadı 2.ye gittiğimde sebebini söyledi ilk kez verdiği bi tarih tuttu. dilek dersen de ilk kez gittim zaten ona o da tuttu bakalım diğer söylediklerini görücez zamanı var daha
siz analizlerden bahsedin, mevcut durumunuzu bildi mi, tutarlı mıydı bunlar önemli hanımlar
Cafe mi handemi?Kızlar merhaba Eylülden bu yana falcı geziyorum. Sonunda falımda tutan şeyler oldu. Onları paylaşacağım sizinle.
**Öncelikle birileri Tuğba'yı sormuş. Tuğba bende an konusunda iyiydi gerçekten iyiydi ama geri kalan hiç birsey çıkmadı.
**Toprak bir ara meşhurdu önceden yazmıştım isterseniz bakın yazdığıma ben de tamamen foss !
**Hande'ye karşı ayrı bir zaafım var. Enerjisine, uslubuna, ona gittiğimde aşırı rahatlayarak çıkıyorum ordan. Eylülün sonunda gitmiştim ve söylediği şeyler o kadar tutarlı o kadar nokta atışıydı ki verdiği tarih çıkmadı ama gene de gittim tekrar açık açık da söyledim verdiğin tarih çıkmadı ama gene de hislerim getirdi sana beni dedim. direk kartları açıp o gün yaptığım birşeyi söyledi bana aramaktan bu yüzden vazgeçmiş dedi. Hatta ilk falda isim söylememişti bu falda direk ismini söyledi. Her neyse bana kısa bir sürede bir şirkette işe başlıyorsun dedi ( ki ben asla şirket istemiyordum dahası herhangi bir şirkete başvuru bile yapmamıştım.) Şuan bir şirkette çalışıyorum :) :) Hande'nin şimdi ilişki için verdiği tarihi beklemekteyim. 3-4 günü kaldı.
**Ardından Papyon cafe dilek'e gittim. iş hayatım hakkında hafta falan değil direk net bir tarih hatta nasıl şirkete yönlendirileceğim, ismindeki harfler , şirketin ismindeki harfler herşey cukk oturdu. Hepsi tamamen doğru oldu diyebilirim size. Ailemle ilgili bilmesi çok zor 2 şeyden bahsetti bunlar da doğru. İlişki konusuna gelince şuan geçmiş bir tarih verip bir telefon konuşması olacağından bahsetti malesef o çıkmadı ama esas barışma için o Hande'den daha uzak bir tarih verdi. bakalım bekliyorum.
Özetle Hande de dilek de işle alakalı nokta atışıyla bildiler. Sanırım benim ilişki yönünden bu falcılar ne derse desin olmayacak bu iş....
Şimdi de Kuzey de Kuzey diyorsunuz çok gidesim var ama şu tarih ve harf olayları kafamı karıştırdı. Sanırım en azından bir Hande'nin tarihleri gelsin diye sabredicem...
Kızlar bir cumartesi gününden herkese sevgiler saygılar.
Benimkiyle aramız bozuk dün tutamadım kendimi yine fal baktırmaya gittim, kadın güzel tespitlerde bulundu ve böyle bingo diyebileceğim şeyler söyledi ANCAK! Beni o kadar rahatsız eden bir şey oldu ki bunu sizinle paylaşma ihtiyacı hissettim. Gittiğimde 2 bayan vardı böyle annelerimiz, teyzelerimiz gibi 50'li yaşlarda. Masa da bıçak, nohut leblebi böyle küçük bir yağ şişesi . Kadınlar işlem yaptırmaya gelmiş, olayı sonradan kavradım meğer kadınlar oğluyla sevdiği kız tamamen ayrılsın diye büyü yaptırıyorlar, detayı yazmıcam kadın neler söyledi nasıl işlem yptı diye ama kadınlar ne kadar tehlikeli varlıklar yahu. Düşünsenize birini seviyorsunuz annesi-teyzesi-komşusu koşup birilerine "hadı bişeyler yap ayrılsınlar, kopsunlar bir daha denk gelmesinler" desin falan. Dünden bugüne gözümün önünden ne o bıçak gidiyor, ne o söylenenler. Allah affetsin!
Kadının baktığı falı daha önce kısa sürede yaşadığım için gittim ama çok tuhaf hissediyorum kendimi kızlar. Arkamızdan neler dönüyor, o kız için de çocuk için de çok üzüldüm. Kendim için üzüldüm.
Allah böyle insanlardan korusun, denk getirmesin, bir daha gider miyin o kadına? Sanmıyorum..
Biz bi can sıkıntısı güzel şeyler söylesin diye fal baktırırken millet neler çeviriyor.
Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?