İstanbul'da Fal - Falcılar

bir iliski icindeyken fal baktirip ayrilik gören ve cikan oldu mu ya ben oyleyim ayrilik yok diyorlar ama adamin hal ve tavirlari cok degisik korkuyorum ne bilim..bulusunca aramamalar filan ne bilim iste sinyal gibi...
Onu en iyi sen anlarsin hissedersin ama bn iliskim varken pek fal baktirmam acikcasi es dost arasinda anca, bnde iyi gelmedigini dusunuyorum ama kurulmayin bu duruma sakin yani kendi elinizle yapmis oluyorsunuz kac defa yasadim ... kotuyu ve olumsuzlugu cagirmayin kendinize ve sevginize guvenin bilincaltinizi doldurmayin ben en son kendi kendime yaptim kurulup kurulup

Allah öyle kötü insanlardan korusun yaptıkları kendilerine döner inşallah
Nerede oluyor boyle seyler allalalh aleni aleni bi de kotuluk tur atiyor etrafta sende mi o kadina baktirdin ay iste bosuna denilmiyor iyi enerjili iyi insanlara kaderiniz ile ilgili konusturun neresiymis canim orasi kapisindan gecmeyelim kazara falan girmeyelim

Saol canim yok bu kez kurulmiycam artik karar verdim...benim iliskim var ama biraz karisik ben oyuzden baktiriyordum ama epeydir baktirmiycam surekli bi gun kus bigun barisik olunca insanin baktirasi geliyor o ayri tabii...

Kimm bu kadin bilelim uyanalim uyaralim icim ciz etti cizzzz bu anneler ananeler ne tehlikeli canlilar tiksiniyorum resmen ne olacak yanii sevenler evlense...artik okadar cok varki aile zorua evlenen...ahhh bu eski nesil buyu islerinde cok kotu sevenler evlenmiyor sonra yuvalar dagiliyor Allah ikicihandada kahretsin bunlari....

kızlar cafe benimi arıyorum ama sitesinde yazan numara geçerli değil galiba arama yapılmıyor. Kuzeye baktırmak için randevu mu almak gerekli?

Merhabalar kızlar bende kuzeye baktıracağım hatta bir kaç kez aradım ama bir türlü saatimiz tutmadı neyse ben telefonda baktıracağım ama şunu sormak istedim öncesinde kahve içip fotoğrafını çekip yolluyor musunuz?

Yani gerçekten bir anne çocuğunun mutluluğunu niye engellemek ister aklım almıyor. Çok üzücü. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Selam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?

Selam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?
Evet gelecekle ilgili soledıkleri cıkmısmıydu? Bana bakarken benım tarihlerim tutar demıstı beklıoz subatı. A e r ve subat :)

Symbolde baktırdığın zaman gelecek tahminlerini yaşadın mı sadece anda mı iyiydi

Ya kızlar bana da bir cevap verin lütfen fincan fotoğrafımı yollacağız kuzeye telefonda baktırırken?

Aynen öyle. Insanlar çok kötü. Ben birine fal baktırmaya gittiğim zaman içerde bir kadın oğlumla o kız yine barıştı tekrar aralarını bozmalıyım dedi. Fal bakan kişi ama bunlar birbirlerini çok seviyor, ilk yaptığımız işe yaramadıysa bosverelim kader bu gibisinden konuştu. Kadın delirmiş halde tekrar işlem istiyorum dedi durdu ve dualar falan aldı. Korkunç

Yani işte bu işlemleri yapan olması zaten çok sinir bozucu, başvuran annelerin olması daha da üzücü. Bir insan nasıl kendi canının mutsuzluğunu ister akıl sır erdirmek mümkün değil. Kadın madem çok sevdiklerini de görüyor yapmasın o da işlem bu kadar ticari olmasınlar ya.

Yani insanların birbirini ayırmak için bu kadar istekli olması çok çok üzücü. Ben düşmanım olsa yapmam hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…