Onu en iyi sen anlarsin hissedersin ama bn iliskim varken pek fal baktirmam acikcasi es dost arasinda anca, bnde iyi gelmedigini dusunuyorum ama kurulmayin bu duruma sakin yani kendi elinizle yapmis oluyorsunuz kac defa yasadim ... kotuyu ve olumsuzlugu cagirmayin kendinize ve sevginize guvenin bilincaltinizi doldurmayin ben en son kendi kendime yaptim kurulup kurulupbir iliski icindeyken fal baktirip ayrilik gören ve cikan oldu mu ya ben oyleyim ayrilik yok diyorlar ama adamin hal ve tavirlari cok degisik korkuyorum ne bilim..bulusunca aramamalar filan ne bilim iste sinyal gibi...
Nerede oluyor boyle seyler allalalh aleni aleni bi de kotuluk tur atiyor etrafta sende mi o kadina baktirdin ay iste bosuna denilmiyor iyi enerjili iyi insanlara kaderiniz ile ilgili konusturun neresiymis canim orasi kapisindan gecmeyelim kazara falan girmeyelimAllah öyle kötü insanlardan korusun yaptıkları kendilerine döner inşallah
Onu en iyi sen anlarsin hissedersin ama bn iliskim varken pek fal baktirmam acikcasi es dost arasinda anca, bnde iyi gelmedigini dusunuyorum ama kurulmayin bu duruma sakin yani kendi elinizle yapmis oluyorsunuz kac defa yasadim ... kotuyu ve olumsuzlugu cagirmayin kendinize ve sevginize guvenin bilincaltinizi doldurmayin ben en son kendi kendime yaptim kurulup kurulup
Kızlar bir cumartesi gününden herkese sevgiler saygılar.
Benimkiyle aramız bozuk dün tutamadım kendimi yine fal baktırmaya gittim, kadın güzel tespitlerde bulundu ve böyle bingo diyebileceğim şeyler söyledi ANCAK! Beni o kadar rahatsız eden bir şey oldu ki bunu sizinle paylaşma ihtiyacı hissettim. Gittiğimde 2 bayan vardı böyle annelerimiz, teyzelerimiz gibi 50'li yaşlarda. Masa da bıçak, nohut leblebi böyle küçük bir yağ şişesi . Kadınlar işlem yaptırmaya gelmiş, olayı sonradan kavradım meğer kadınlar oğluyla sevdiği kız tamamen ayrılsın diye büyü yaptırıyorlar, detayı yazmıcam kadın neler söyledi nasıl işlem yptı diye ama kadınlar ne kadar tehlikeli varlıklar yahu. Düşünsenize birini seviyorsunuz annesi-teyzesi-komşusu koşup birilerine "hadı bişeyler yap ayrılsınlar, kopsunlar bir daha denk gelmesinler" desin falan. Dünden bugüne gözümün önünden ne o bıçak gidiyor, ne o söylenenler. Allah affetsin!
Kadının baktığı falı daha önce kısa sürede yaşadığım için gittim ama çok tuhaf hissediyorum kendimi kızlar. Arkamızdan neler dönüyor, o kız için de çocuk için de çok üzüldüm. Kendim için üzüldüm.
Allah böyle insanlardan korusun, denk getirmesin, bir daha gider miyin o kadına? Sanmıyorum..
Biz bi can sıkıntısı güzel şeyler söylesin diye fal baktırırken millet neler çeviriyor.
Hayırlısı..
bence iyi ve tutarlıydı..zaten an lazımdı bana da :)siz analizlerden bahsedin, mevcut durumunuzu bildi mi, tutarlı mıydı bunlar önemli hanımlar
evet..kızlar cafe benimi arıyorum ama sitesinde yazan numara geçerli değil galiba arama yapılmıyor. Kuzeye baktırmak için randevu mu almak gerekli?
Benimkiyle aramız bozuk dün tutamadım kendimi yine fal baktırmaya gittim, kadın güzel tespitlerde bulundu ve böyle bingo diyebileceğim şeyler söyledi ANCAK! Beni o kadar rahatsız eden bir şey oldu ki bunu sizinle paylaşma ihtiyacı hissettim. Gittiğimde 2 bayan vardı böyle annelerimiz, teyzelerimiz gibi 50'li yaşlarda. Masa da bıçak, nohut leblebi böyle küçük bir yağ şişesi . Kadınlar işlem yaptırmaya gelmiş, olayı sonradan kavradım meğer kadınlar oğluyla sevdiği kız tamamen ayrılsın diye büyü yaptırıyorlar, detayı yazmıcam kadın neler söyledi nasıl işlem yptı diye ama kadınlar ne kadar tehlikeli varlıklar yahu. Düşünsenize birini seviyorsunuz annesi-teyzesi-komşusu koşup birilerine "hadı bişeyler yap ayrılsınlar, kopsunlar bir daha denk gelmesinler" desin falan. Dünden bugüne gözümün önünden ne o bıçak gidiyor, ne o söylenenler. Allah affetsin!
Kadının baktığı falı daha önce kısa sürede yaşadığım için gittim ama çok tuhaf hissediyorum kendimi kızlar. Arkamızdan neler dönüyor, o kız için de çocuk için de çok üzüldüm. Kendim için üzüldüm.
Allah böyle insanlardan korusun, denk getirmesin, bir daha gider miyin o kadına? Sanmıyorum..
Biz bi can sıkıntısı güzel şeyler söylesin diye fal baktırırken millet neler çeviriyor.
Hayırlısı..
Selam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?Merhabalar kızlar bende kuzeye baktıracağım hatta bir kaç kez aradım ama bir türlü saatimiz tutmadı neyse ben telefonda baktıracağım ama şunu sormak istedim öncesinde kahve içip fotoğrafını çekip yolluyor musunuz?
Selam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?
Evet gelecekle ilgili soledıkleri cıkmısmıydu? Bana bakarken benım tarihlerim tutar demıstı beklıoz subatı. A e r ve subat :)Selam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?
Symbolde baktırdığın zaman gelecek tahminlerini yaşadın mı sadece anda mı iyiydiSelam canım kuzeyin telefonunu bana da yazabilir misin symboldeyken baktırmıstım an da iyiydi. Özelden yazabilirsen telini sevinirim canım. Şuan nerede çalışıyor?
Yok arıosun o senn için kart cekıo sonra anlatıo ben yollamadım en azındanYa kızlar bana da bir cevap verin lütfenfincan fotoğrafımı yollacağız kuzeye telefonda baktırırken?
Hayırlısı..
Aynen öyle. Insanlar çok kötü. Ben birine fal baktırmaya gittiğim zaman içerde bir kadın oğlumla o kız yine barıştı tekrar aralarını bozmalıyım dedi. Fal bakan kişi ama bunlar birbirlerini çok seviyor, ilk yaptığımız işe yaramadıysa bosverelim kader bu gibisinden konuştu. Kadın delirmiş halde tekrar işlem istiyorum dedi durdu ve dualar falan aldı. Korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?