İstanbul'da Fal - Falcılar

Nasil oglunun mutsuzlugunu ister Allah tez kahretsin bunlari okudukca evlilikten soguyorum ne hale geldi memleket yaa asj evliligi yok oldu gitti analar yuzunden nesi cennetlik bunlarin cehennem bunlarin ayaginn alti..

Evet cok garip birde annenin evlad sevgisini abartirlar klişe artik bence seven buyu yaparmi...annenin evlad sevgisu klisesine inanmiyorum ben erkekler bunu cok kullanir..

Evet cok garip birde annenin evlad sevgisini abartirlar klişe artik bence seven buyu yaparmi...annenin evlad sevgisu klisesine inanmiyorum ben erkekler bunu cok kullanir..
Benim kv biz evlenmeyelim diye kendini öldürmeye kalktı o yetmedi ya o ya ben dedi gerçekten bir anne böyle olamaz ben ve bugün gündemdeki anlatılan o iğrenç kadınlar sadece minik birer örnek her zaman derim hayvanlarda doğuruyor anne olmak başka bişey. Anne her zaman evladının mutluluğunu düşünmeli kendi bencil hırslarını değil

Yani bence annelerin hepsini de olumsuz bazda genellememek lazım sonuçta hepimizi bi anne yetiştirdi gerçekten en zor meslek bence bilinçli şekilde çocuk yetiştirmek:) bu anneler olduğu gibi çocuklarının kılına zarar gelmesin mutlu olsun diye gözünün içine bakan anneler de var. ama gerçekten bu kadar kötü niyetli anneler olduğuna da inanmak istemiyor insan. Zaten bu ayırma büyülerini işlemleri oldum olası anlayamıyorum bunları yapmak yaptırmak için baya kötü kalpli, art niyetli olmalı insan. Maalesef iyi insan olduğu gibi kötüleri de var işte...Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşa demiyorlar.

Ayyyy evlerden uzak iyi kurtulmussun sanirim canim...vallahi 30yasindayim hic uzun sureli iliskim olmadi konustugum bile cok azdir sadece birini ikiyildir seviyorum o bahsettigim kisiyi ama inanirmisiniz okadar korkuyorumki evlilikten zaten demustim bana evlilik demesin falcilar diye...sevgilimlede henuz ciddi deyiliz anneler igrenclestikce ben evlilikten uzaklasiyorum..sevdigimin ailesiyle henuz tanismadim ama tum fallarda aile zoruyla onceden bir evliligi oldugunu benlede evlencegini ama ailelerimizin cooook catiscagini soylediler bi iki deil nerdeyse tum falcilar...ve ben inandigim icin okadar bunaliyorumki evlilikten konu actirmiyorum adama .....ben napcam bu adama coooook baglandim ruh ikizim ama annesi kotuymus diyorlar ahhh bilemedim annasi olmayan birini bulmam lazim....

Ya çok afedersiniz de derdi neymiş bu kadar? Yani bir insan neden oğlunun mutlu olduğu sevdiği kadınla olmamasını ister ki...

Ya çok afedersiniz de derdi neymiş bu kadar? Yani bir insan neden oğlunun mutlu olduğu sevdiği kadınla olmamasını ister ki...
Hiçbir zaman derdini anlamadım anlayamayacağım anlamaya çalışmaktan da vazgeçtim sadece bir tahminim var hırs ego benim dediğim olacak düşüncesi ve bazı şeyler olmayan şeyleri kafada kurup onlara inanması mesela benim amacımın oğluyla onun arasını açmak olduğu gibi görüşmüyorum rahatım

i
minik bi tavsiye evlenmeden az önce tanışın nişan dönemi uzun tutmayın yüz göz olunuyor ben nişanlılık dönemi çok çektim

Tesekkur ederim canim ben hic tanismadm evlilik konusu acilinca geriliyoruz ikimizde henuz acmiyoruz zaten biz 3yildir dostuz 1yildr sevgili gibi gibiyiz ozmn iyi evlenirsek tanisiriz suan gerek yok...yani ben sunu anladim bir de kizlar bir erkegi cok sevebiliriz ama cok takmamaliyiz evlencezmi diye...cunku adam iyidir anasi seytandir vb bilemeyiz....iyiki bunlari paylasiyoruzki bizlerde birseyler ogreniyoruz...

Merhaba arkadaşlar .. Kuzey ve Hande'ye baktırdım ardarda 2 gün. Enerjileri çok yüksek iki kişi ve çakralarının çok açık olduğunu düşünüyorum. Aern harfleri falan konuşulmuş kuzey için bana direkt yuvarlak harfler var dedi karşı tarafın isminde kuzey ki yuvarlak harfler baskın isminde zaten :) kişi analizleri anlık tespitler yerindeydi. . Ocak'ta konuşmaların başlayacağını Şubat' da artacağını ilişkiye yoğunlaşacağını söyledi .. Hande Ocak ' a hiç değinmedi Şubat da konuşacaksınız Mart'ta el elesiniz dedi. An da ikisi de tutarlıydı ve hisli insanlar olduklarını düşünüyorum. Enerjimi düşürmediler en önemlisi.. Pen Cafe Yeter'e gidip 10 gün ayakta uyumuş biri olarak söylüyorum bunu . Hiç memnun kalmamıştım . Ocak Şubat ve Mart aylarını bekliyorum çıkarsa tam memnun kalmış olacağım .

soyledigi sey ilkinde deil ikincisindemi oldu yani nedeni neymis
Hayır ilk gittiğimde x tarihte şöyle şöyle olacak bekle gör demişti ki çok ilginçtir aynı tarihi bana TOPRAK ve TUĞBA da vermişti. 3 farklı falcı 3 farklı mekan ama aynı tarihti ama olmadı. Hande'ye olmadı dedim tarot kartlarını açtı olmamış çünkü sen bu süreçte şöyle şöyle birşey yapmıssın ve sana kızdığı için vazgeçmiş dedi ki söylediği şeyi yapmıştım. yeni verdiği tarih henüz gelmedi.

Kızlar Kuzeye gittim ben bugün
İnanın bana hiç memnun kalmadım. E.a.r.n harflerini duyduğum dakika faldan bütün ümidimi kestim zaten... O kadar genel o kadar içi boş ve o kadar az bir faldı ki vaktime parama bu soğukta üşüdüğüme acıdım.
Gidip memnun kalanlara değil elbetteki lafım enerjileri tutmuştur. kuzeyin enerjisi yerindeymiştir vs. bilemiyorum ama olumsuz örnekleri de görün ona göre paranızı harcayın diye yazdım karar tabi ki sizin

Günaydın kızlar ben beş altı gün önce baktırdım kuzeye, şubatta barışma var demişti ki ben hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyordum Israrla sormuştum yok demişti şüphem doğru çıktı, olmadı yani benim fal patladı

Sizin eski sevgiliniz hani yedi ay beklediğiniz eylülde artık Başka kızla çıkmıyor muydu? Hatta yakın zamanda nişan gözükmüyor muydu? Yani zaten hayatında biri olduğunu biliyor musunuz eski Yorumlarda öyle bahsediyorsunuz.

Nişanlandı o, ayrılalı dokuz ay oldu, bu başka biri o boktan durumdan sonra tekrar olur mu derken bu da olmadı, maalesef alışkanlıktan bu da olmayınca ve burda çok bahsedilince kuzeye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…