Aynen öyle. Insanlar çok kötü. Ben birine fal baktırmaya gittiğim zaman içerde bir kadın oğlumla o kız yine barıştı tekrar aralarını bozmalıyım dedi. Fal bakan kişi ama bunlar birbirlerini çok seviyor, ilk yaptığımız işe yaramadıysa bosverelim kader bu gibisinden konuştu. Kadın delirmiş halde tekrar işlem istiyorum dedi durdu ve dualar falan aldı. Korkunç
Yani işte bu işlemleri yapan olması zaten çok sinir bozucu, başvuran annelerin olması daha da üzücü. Bir insan nasıl kendi canının mutsuzluğunu ister akıl sır erdirmek mümkün değil. Kadın madem çok sevdiklerini de görüyor yapmasın o da işlem bu kadar ticari olmasınlar ya.
Yani insanların birbirini ayırmak için bu kadar istekli olması çok çok üzücü. Ben düşmanım olsa yapmam hayret
Benim kv biz evlenmeyelim diye kendini öldürmeye kalktı o yetmedi ya o ya ben dedi gerçekten bir anne böyle olamaz ben ve bugün gündemdeki anlatılan o iğrenç kadınlar sadece minik birer örnek her zaman derim hayvanlarda doğuruyor anne olmak başka bişey. Anne her zaman evladının mutluluğunu düşünmeli kendi bencil hırslarını değilEvet cok garip birde annenin evlad sevgisini abartirlar klişe artik bence seven buyu yaparmi...annenin evlad sevgisu klisesine inanmiyorum ben erkekler bunu cok kullanir..
Evet cok garip birde annenin evlad sevgisini abartirlar klişe artik bence seven buyu yaparmi...annenin evlad sevgisu klisesine inanmiyorum ben erkekler bunu cok kullanir..
Benim kv biz evlenmeyelim diye kendini öldürmeye kalktı o yetmedi ya o ya ben dedi gerçekten bir anne böyle olamaz ben ve bugün gündemdeki anlatılan o iğrenç kadınlar sadece minik birer örnek her zaman derim hayvanlarda doğuruyor anne olmak başka bişey. Anne her zaman evladının mutluluğunu düşünmeli kendi bencil hırslarını değil
Benim kv biz evlenmeyelim diye kendini öldürmeye kalktı o yetmedi ya o ya ben dedi gerçekten bir anne böyle olamaz ben ve bugün gündemdeki anlatılan o iğrenç kadınlar sadece minik birer örnek her zaman derim hayvanlarda doğuruyor anne olmak başka bişey. Anne her zaman evladının mutluluğunu düşünmeli kendi bencil hırslarını değil
Hiçbir zaman derdini anlamadım anlayamayacağım anlamaya çalışmaktan da vazgeçtim sadece bir tahminim var hırs ego benim dediğim olacak düşüncesi ve bazı şeyler olmayan şeyleri kafada kurup onlara inanması mesela benim amacımın oğluyla onun arasını açmak olduğu gibi görüşmüyorum rahatımYa çok afedersiniz de derdi neymiş bu kadar? Yani bir insan neden oğlunun mutlu olduğu sevdiği kadınla olmamasını ister ki...
minik bi tavsiye evlenmeden az önce tanışın nişan dönemi uzun tutmayın yüz göz olunuyor ben nişanlılık dönemi çok çektimkisaca erkekten once anasini tanimak lazim bu devirde...ayy cok korkunc
minik bi tavsiye evlenmeden az önce tanışın nişan dönemi uzun tutmayın yüz göz olunuyor ben nişanlılık dönemi çok çektim
minik bi tavsiye evlenmeden az önce tanışın nişan dönemi uzun tutmayın yüz göz olunuyor ben nişanlılık dönemi çok çektim
cafe mi derken ?Cafe mi handemi?
Hayır ilk gittiğimde x tarihte şöyle şöyle olacak bekle gör demişti ki çok ilginçtir aynı tarihi bana TOPRAK ve TUĞBA da vermişti. 3 farklı falcı 3 farklı mekan ama aynı tarihti ama olmadı. Hande'ye olmadı dedim tarot kartlarını açtı olmamış çünkü sen bu süreçte şöyle şöyle birşey yapmıssın ve sana kızdığı için vazgeçmiş dedi ki söylediği şeyi yapmıştım. yeni verdiği tarih henüz gelmedi.soyledigi sey ilkinde deil ikincisindemi oldu yani nedeni neymis
Cafenin adı mi cafe mi. Ordaki hande micafe mi derken ?
Sizin eski sevgiliniz hani yedi ay beklediğiniz eylülde artık Başka kızla çıkmıyor muydu? Hatta yakın zamanda nişan gözükmüyor muydu? Yani zaten hayatında biri olduğunu biliyor musunuz eski Yorumlarda öyle bahsediyorsunuz.Günaydın kızlar ben beş altı gün önce baktırdım kuzeye, şubatta barışma var demişti ki ben hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyordum Israrla sormuştum yok demişti şüphem doğru çıktı, olmadı yani benim fal patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?