İstanbul'da Fal - Falcılar

Bizde subatı beklıoz. Herkese subat dedi sanırım

Kızlar istanbulda Medyum Atusayı tek geçerim bir yıldıznagme baktırın derim ben şuan şoklardayım

Kümdir nekadar ?
Vallahi arkadasım baktırmış o soyledi bugun aradım hemen asistanı cıktı randevu verdi ofiside var kendısinin ben telefonda baktırdım ama muazzamdı herseyimi doktu benım bilmeyip cevremin bilip benı uzmemek adına soylemediklerine kadar soyledi haftaya ofisine gidicem kendisinin mutlaka tanımak istiyorum kendısıni

Baktırınca solersınız yorumunuzu. İsmi medyum ile baslayanlar bende pek olumlu etki bırakmıo

kuzey'e gelince, bana size dediği harflerden farklı harfler-zamanlrdan da farklı zamanlar söyledi..bilmiyorum belki biz ilk baktırdık belki enerjimiz çok yüksekti ki-bende bakan biri olarak bazen gerçekten saçmaladığımın farkında oluyorum, yada bazen gerçekten süper bakıyorum-bu kişinin biraz da aurasıyla alakalı-yani kapalı iseniz kimse size bakamaz ama açıksanız herkes çok rahat bakabilir ve tabiki bakan ile baktıranın uyumuna da bağlı kızlar..tekrar diyorum fallara bu kadar bel bağlamayın-olumlu düşünün ama doğru bi olumlu düşünceye sahip olun-o zaman zaten hayatınız istediğiniz gibi şekil alıyor..ben sizi çok iyi anlıyorum ...üzmeyin tatlı canınızı bi kıytırık herif için.

Cunku soruyor herkese bende herkes yararlansın diye cevap yazıyorum benım bilmedigim cevremın bilip bana soylemedigi bir takım şeyleri soyledi

Bana söle cafe falan da degıl parasız evde bakan falı cıkan biri lazım. İşin içine para girince artık işin rengi degısıo. Aramızda baksak aslında piyasa çöker

Cunku soruyor herkese bende herkes yararlansın diye cevap yazıyorum benım bilmedigim cevremın bilip bana soylemedigi bir takım şeyleri soyledi
çok mrk ettim kim sordu?teker teker alıntılamışsın, kimse sana bişey sormamış ki....neyse ben bişey demiyorum.kolay gelsin size

Bana söle cafe falan da degıl parasız evde bakan falı cıkan biri lazım. İşin içine para girince artık işin rengi degısıo. Aramızda baksak aslında piyasa çöker
kesinlikle katılıyorum...biz baksak piyasada falcı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…