Bizde subatı beklıoz. Herkese subat dedi sanırımGünaydın kızlar ben beş altı gün önce baktırdım kuzeye, şubatta barışma var demişti ki ben hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyordum Israrla sormuştum yok demişti şüphem doğru çıktı, olmadı yani benim fal patladı
Bende sadece a tuttua e r harfleri dediği kişilerde a e r tuttu mu onu merak ediyorum bende herkese aynı harf demesinden ziyade o harfler düşünülen kişilerin isminde var mı önemli olan o :)
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Kümdir nekadar ?Kızlar istanbulda Medyum Atusayı tek geçerim bir yıldıznagme baktırın derim ben şuan şoklardayım
Baska tutan bi sey varmı? Herkese aynı harf ve tarıh verince üzüldüm ben. Cok ii ve tutar die dusunmustum halbukiBende sadece a tuttu
Yani enerjin düşük yazdan beri dedi şubatta görüşeceksiniz sen arama dedi ciddiyetten kaçıyomuş şubatta görcez bakalımBaska tutan bi sey varmı? Herkese aynı harf ve tarıh verince üzüldüm ben. Cok ii ve tutar die dusunmustum halbuki
Vallahi arkadasım baktırmış o soyledi bugun aradım hemen asistanı cıktı randevu verdi ofiside var kendısinin ben telefonda baktırdım ama muazzamdı herseyimi doktu benım bilmeyip cevremin bilip benı uzmemek adına soylemediklerine kadar soyledi haftaya ofisine gidicem kendisinin mutlaka tanımak istiyorum kendısıniKümdir nekadar ?
Yapma yaYani enerjin düşük yazdan beri dedi şubatta görüşeceksiniz sen arama dedi ciddiyetten kaçıyomuş şubatta görcez bakalım
Vallahi arkadasım baktırmış o soyledi bugun aradım hemen asistanı cıktı randevu verdi ofiside var kendısinin ben telefonda baktırdım ama muazzamdı herseyimi doktu benım bilmeyip cevremin bilip benı uzmemek adına soylemediklerine kadar soyledi haftaya ofisine gidicem kendisinin mutlaka tanımak istiyorum kendısıni
Baktırınca solersınız yorumunuzu. İsmi medyum ile baslayanlar bende pek olumlu etki bırakmıoVallahi arkadasım baktırmış o soyledi bugun aradım hemen asistanı cıktı randevu verdi ofiside var kendısinin ben telefonda baktırdım ama muazzamdı herseyimi doktu benım bilmeyip cevremin bilip benı uzmemek adına soylemediklerine kadar soyledi haftaya ofisine gidicem kendisinin mutlaka tanımak istiyorum kendısıni
hatun her yere hiç üşenmeden tek tek alıntılayarak yazıyorBaktırınca solersınız yorumunuzu. İsmi medyum ile baslayanlar bende pek olumlu etki bırakmıo
Ben şimdi baktırdım muazzamdı Bilginiz olsun yıldıznagme baktı zatenBaktırınca solersınız yorumunuzu. İsmi medyum ile baslayanlar bende pek olumlu etki bırakmıo
he cnm he bende öyle diyorumTavsiye ediyorum tabii ne olmuş tabiyki yazıcam baktırmak isteyenlere tavsiyemdir
çok mrk ettim kim sordu?teker teker alıntılamışsın, kimse sana bişey sormamış ki....neyse ben bişey demiyorum.kolay gelsin sizeCunku soruyor herkese bende herkes yararlansın diye cevap yazıyorum benım bilmedigim cevremın bilip bana soylemedigi bir takım şeyleri soyledi
Bana söle cafe falan da degıl parasız evde bakan falı cıkan biri lazım. İşin içine para girince artık işin rengi degısıo. Aramızda baksak aslında piyasa çöker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?