yok artık yuh artık...nasıl yaaa ..böyle şeyler okudukça korkuyorruumm bu nedir yahuu..Benim kv biz evlenmeyelim diye kendini öldürmeye kalktı o yetmedi ya o ya ben dedi gerçekten bir anne böyle olamaz ben ve bugün gündemdeki anlatılan o iğrenç kadınlar sadece minik birer örnek her zaman derim hayvanlarda doğuruyor anne olmak başka bişey. Anne her zaman evladının mutluluğunu düşünmeli kendi bencil hırslarını değil
canım açıkçası anda iyiydi güzel tespitleri oldu. çok ilerisi için bir şey dememişti ama şuanda, o zamanki durumuma göre hayatım çok farklı şekillendi bunu bilemedi. bazı dedikleri çıktı sadece yine baktırılabilir.Symbolde baktırdığın zaman gelecek tahminlerini yaşadın mı sadece anda mı iyiydi
Ayyy bende mesajlaşmıştım neyse allahtan özel bişey yazmadım :)Brkn1404 adli kullanicinin erkek oldugunu ogrendigimden beri şoktayım. O kadar konustuk mesajlastik fallarla alakali kadin erkek cikti :/ Ben pes diyorum başkada birsey demiyorum. Bundan sonra hicbir sey hakkinda yorum yapmamaya karar verdim sadece yorumlari takip edecem. Bu kadar profesyonel nasil olunuyor. Uyumuşuz resmen
Ayyy bende mesajlaşmıştım neyse allahtan özel bişey yazmadım :)
Telefondan girdiğim için anlamadım ama kendisi mi söyledi erkek olduğunu pekiBrkn1404 adli kullanicinin erkek oldugunu ogrendigimden beri şoktayım. O kadar konustuk mesajlastik fallarla alakali kadin erkek cikti :/ Ben pes diyorum başkada birsey demiyorum. Bundan sonra hicbir sey hakkinda yorum yapmamaya karar verdim sadece yorumlari takip edecem. Bu kadar profesyonel nasil olunuyor. Uyumuşuz resmen
Bende mesajlaşmıştım sevgilisi ile ilgili üzülüyorduBrkn1404 adli kullanicinin erkek oldugunu ogrendigimden beri şoktayım. O kadar konustuk mesajlastik fallarla alakali kadin erkek cikti :/ Ben pes diyorum başkada birsey demiyorum. Bundan sonra hicbir sey hakkinda yorum yapmamaya karar verdim sadece yorumlari takip edecem. Bu kadar profesyonel nasil olunuyor. Uyumuşuz resmen
Hayır ilk gittiğimde x tarihte şöyle şöyle olacak bekle gör demişti ki çok ilginçtir aynı tarihi bana TOPRAK ve TUĞBA da vermişti. 3 farklı falcı 3 farklı mekan ama aynı tarihti ama olmadı. Hande'ye olmadı dedim tarot kartlarını açtı olmamış çünkü sen bu süreçte şöyle şöyle birşey yapmıssın ve sana kızdığı için vazgeçmiş dedi ki söylediği şeyi yapmıştım. yeni verdiği tarih henüz gelmedi.
O halde fal baktirmamiza gerek yok ya baksaniza bizim bir hareketimizle bize soylenen sey degisiyorsa falinda bir onemi yok oyleyse.banada ayrilik yok diyorlar mesela ama gecen bulustuk belkide benim bir tavrim yuzunden ayrilcaz bu mudue yani benim kafam coook karisti yine fenalardayim ben anlamadim birsey ya
ben daha önceki mesajlarımda demiştim aslında..geleceğe takılmyın, gelecek denen şey tamamen siizn seçimleriniz ve yaşadıklarınızla şekil alan bir olgudur diye..bu kadar kafan karışmasınO halde fal baktirmamiza gerek yok ya baksaniza bizim bir hareketimizle bize soylenen sey degisiyorsa falinda bir onemi yok oyleyse.banada ayrilik yok diyorlar mesela ama gecen bulustuk belkide benim bir tavrim yuzunden ayrilcaz bu mudue yani benim kafam coook karisti yine fenalardayim ben anlamadim birsey ya
çok karışık bir konu değil. sonuçta fal baktırırken o anki duruma göre yorum yapılıyor. kişinin hareketlerine göre her şey değişebilir, normaldir.
ben daha önceki mesajlarımda demiştim aslında..geleceğe takılmyın, gelecek denen şey tamamen siizn seçimleriniz ve yaşadıklarınızla şekil alan bir olgudur diye..bu kadar kafan karışmasın
Brkn1404 adli kullanicinin erkek oldugunu ogrendigimden beri şoktayım. O kadar konustuk mesajlastik fallarla alakali kadin erkek cikti :/ Ben pes diyorum başkada birsey demiyorum. Bundan sonra hicbir sey hakkinda yorum yapmamaya karar verdim sadece yorumlari takip edecem. Bu kadar profesyonel nasil olunuyor. Uyumuşuz resmen
Elmira nasıl iyi midir numarası var mı bende baktırmak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirimmerhaba,
cogu kişi elmiradan memnun kalmıs kaca bakıyor ?telefon numarasını bana da gonderebilir misiniz?
bu arada kadıkoy olgu ya gittim salladı bence bircok seyi agızdan laf almaya calısıyor gibi geldi.
acıbademdeki yusuf a gittim oda cok kısa bakıyor ve gelecek hakkında dedikleri cıkmadı.
bi ara taksimde dilek vardı gemi cafed sonra ayrıldı oradan ona baktıran var mı?
Bende alabilir miyim elmiranın numarasınıben tekrar baktıracam elmiraya bu kadar performans beklememiştim açıkçası ,soru soramadım.sorularımı hazırlayıp bir daha baktıracam
Kızlar melekler kahvesinde Şengül diye biri varmış arkadaşım ne anlattıysa birebir yaşadığını söylüyor evlenceği kişi o süreçte olacak ve gideceği okul dahil nasıl bulabiliriz acaba onu, en son cafede birine sormuştum bakmıyor artık dedi ama belki kendisi özel olarak falan bakıyor bileniniz var mı ?
Yaa bende cafeye sordum ama o bıraktı falan dediler bulmaya çalıştım ama yok hiçbi yerde çoğu kişi baktırmış ve kimsede aksini olumsuz bişe söylemiyo. Aslında eski müdavimleri buranın bilirler.Yaa Şengül gerçekten efsaneydi bi arkadaşıma falı 1 haftada çıkmıştı detayıyla iş konusunda ki hiç hesapta olmayan bir şeydi. Artık bakmıyor diye duydum ben keşke bulabilsek cidden o kadına baktırmak isterim kendi falımı hiç hatırlamıyorum ama arkadaşıma bayağı çıkmıştı. 6-7 sene önce baktırmıştık biz ayrılmıştı sonra sanırım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?