İstanbul'da Fal - Falcılar

yok artık yuh artık...nasıl yaaa ..böyle şeyler okudukça korkuyorruumm bu nedir yahuu..

Symbolde baktırdığın zaman gelecek tahminlerini yaşadın mı sadece anda mı iyiydi
canım açıkçası anda iyiydi güzel tespitleri oldu. çok ilerisi için bir şey dememişti ama şuanda, o zamanki durumuma göre hayatım çok farklı şekillendi bunu bilemedi. bazı dedikleri çıktı sadece yine baktırılabilir.

Brkn1404 adli kullanicinin erkek oldugunu ogrendigimden beri şoktayım. O kadar konustuk mesajlastik fallarla alakali kadin erkek cikti :/ Ben pes diyorum başkada birsey demiyorum. Bundan sonra hicbir sey hakkinda yorum yapmamaya karar verdim sadece yorumlari takip edecem. Bu kadar profesyonel nasil olunuyor. Uyumuşuz resmen

Ayyy bende mesajlaşmıştım neyse allahtan özel bişey yazmadım :)

Ayyy bende mesajlaşmıştım neyse allahtan özel bişey yazmadım :)
Telefondan girdiğim için anlamadım ama kendisi mi söyledi erkek olduğunu peki

Bende mesajlaşmıştım sevgilisi ile ilgili üzülüyordu

O halde fal baktirmamiza gerek yok ya baksaniza bizim bir hareketimizle bize soylenen sey degisiyorsa falinda bir onemi yok oyleyse.banada ayrilik yok diyorlar mesela ama gecen bulustuk belkide benim bir tavrim yuzunden ayrilcaz bu mudue yani benim kafam coook karisti yine fenalardayim ben anlamadim birsey ya

çok karışık bir konu değil. sonuçta fal baktırırken o anki duruma göre yorum yapılıyor. kişinin hareketlerine göre her şey değişebilir, normaldir.

ben daha önceki mesajlarımda demiştim aslında..geleceğe takılmyın, gelecek denen şey tamamen siizn seçimleriniz ve yaşadıklarınızla şekil alan bir olgudur diye..bu kadar kafan karışmasın

Kızlar melekler kahvesinde Şengül diye biri varmış arkadaşım ne anlattıysa birebir yaşadığını söylüyor evlenceği kişi o süreçte olacak ve gideceği okul dahil nasıl bulabiliriz acaba onu, en son cafede birine sormuştum bakmıyor artık dedi ama belki kendisi özel olarak falan bakıyor bileniniz var mı ?

çok karışık bir konu değil. sonuçta fal baktırırken o anki duruma göre yorum yapılıyor. kişinin hareketlerine göre her şey değişebilir, normaldir.

20 gun gibi kisa bir sureden bahsedersek bence bunu ongoremeyen falci olmazdi yani soyleki bukadar kisa zaman zarfi söz konusuysa o tavir degisikliklerini de bilmesi lazim bnm demek istedigim yani bir ay icinde siz o adami veya o adam sizi unutcaksa bunun bukadar kisa sure oldugu icin bilinmesi gerekli diye dusunuyorum ki fala onun icin gidiyoruz....

ben daha önceki mesajlarımda demiştim aslında..geleceğe takılmyın, gelecek denen şey tamamen siizn seçimleriniz ve yaşadıklarınızla şekil alan bir olgudur diye..bu kadar kafan karışmasın

Dogrudur mesela 2yil once ki hobim şu an hiç aklima bile gelmiyor mesela ama demek istedigim bizim seceneklerimiz az çok belli ama yada insan hep kendini emin sanir..biz daha karsi tarafin tutumu icin gittigimizden 1ay 2aylik degisimleri de gormeleri gerek ...yani bukadar kisa zamandan bahsediyorum kafami karistiran bu...ilkkez guzel fallar aldim benimle ilgili sonucta insan bozulsun istemiyor

Nasıl anladınız erkek olduğunu yuhh diyorum hakkaten.

Elmira nasıl iyi midir numarası var mı bende baktırmak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim

Yaa Şengül gerçekten efsaneydi bi arkadaşıma falı 1 haftada çıkmıştı detayıyla iş konusunda ki hiç hesapta olmayan bir şeydi. Artık bakmıyor diye duydum ben keşke bulabilsek cidden o kadına baktırmak isterim kendi falımı hiç hatırlamıyorum ama arkadaşıma bayağı çıkmıştı. 6-7 sene önce baktırmıştık biz ayrılmıştı sonra sanırım zaten.

Yaa bende cafeye sordum ama o bıraktı falan dediler bulmaya çalıştım ama yok hiçbi yerde çoğu kişi baktırmış ve kimsede aksini olumsuz bişe söylemiyo. Aslında eski müdavimleri buranın bilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…