İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaa bende cafeye sordum ama o bıraktı falan dediler bulmaya çalıştım ama yok hiçbi yerde çoğu kişi baktırmış ve kimsede aksini olumsuz bişe söylemiyo. Aslında eski müdavimleri buranın bilirler.

Yani bence de illa ki bilen vardır ama sanki fal işlerini bıraktı artık bakmıyor demişti biri burada, Şengül diye aratıp bakın isterseniz bi eski yorumlara.

Yani bence de illa ki bilen vardır ama sanki fal işlerini bıraktı artık bakmıyor demişti biri burada, Şengül diye aratıp bakın isterseniz bi eski yorumlara.
Melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die birinin olduğunu söylüyolar ama omu değilmi emin değiller

burada bir keresinde damlalardaki saadet'i sormuştum. hep soru sorarak baktı beğenmedim diye cevaplar gelmişti. bana soru sormadan baktı, okul ve işle ilgili ufak bi bocaladı (o konuda ben de kararsızım çünkü, bilememesini normal karşılıyorum) bana 5-6 sene önce bakılan bir falla benzer şeyler söyledi. ikisinde de iki çocuğum olacağı vs söylendi mesela. karşımdaki adamın adını bir harf eksik olarak verdi ve tarih verdi ama tam şu gün olarak değil de. 2-3 hafta arası gibi bir tarihti. ailemle ilgili iyi bir nokta atışı da vardı.
geçen gün arkadaşımı götürdüm saadet yoktu, gitmişken ben de baktırdım. naz vardı o baktı. kartta 3 tane burç verdi, dedim karşımdaki o 3 burçtan da değil, sonra başka burçlar saydı. tarottayken bu adamdan sana teklif gelecek sen de istiyorsun dedi. doğrudur istiyorum. kahveye geçince de bu adamın hep kalbinde olacaksın ilişki görmüyorum dedi. (istediğim kişiden teklif gelecekse neden ilişki görülmesin diye düşünüyorum )iki dakika önce kartlarda söylediğinden farklı konuştu. anlamış değilim. tutturduğu şeyler de oldu ama çok özel şeyler değildi. anne babanın sorunları var mı gibi sorulardı. herkeste ufak tefek sorunlar vardır. çok bilinemeyecek bir şey değildi.

kızlar selam cafe mi pazartesileri kapalı mı biliyor musunuz? telefonu kimse açmıyorda 2 gündür

Sengul u bende merak ettim de kizlar genelde boyle çok iyi falcilar bir sure sonra fali birakip ortaliktan toz oluyorlar bana çok denk geldi böyle...

Sengul u bende merak ettim de kizlar genelde boyle çok iyi falcilar bir sure sonra fali birakip ortaliktan toz oluyorlar bana çok denk geldi böyle...
Aynen sabahtan beri görüşmediğim kimse kalmadı bi melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die biri bakıyomuş o dediler ama emin olamadım

Aynen sabahtan beri görüşmediğim kimse kalmadı bi melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die biri bakıyomuş o dediler ama emin olamadım

Kandirmasinlar sakin ismi ayni olabilir..tipini bilenler varsa tarif iste bence canim..gidersen buraya yaz merak ettim..ama uzun bi sure bakmayip geri donen falcilarda artik sallamaya basliyorlar bunuda unutmamak lazim..

Kandirmasinlar sakin ismi ayni olabilir..tipini bilenler varsa tarif iste bence canim..gidersen buraya yaz merak ettim..ama uzun bi sure bakmayip geri donen falcilarda artik sallamaya basliyorlar bunuda unutmamak lazim..
Birkaç arkadaşım daha önce baktırmış kendisine görsem mutlaka tanırım dedi onunla birlikte gidicez bakalım inşallah odur. Kendisiyle ilgili tek olumsuz yorum görmedim

Birkaç arkadaşım daha önce baktırmış kendisine görsem mutlaka tanırım dedi onunla birlikte gidicez bakalım inşallah odur. Kendisiyle ilgili tek olumsuz yorum görmedim

Tamam haber bekliyoruz canimyalniz birsey var evlilik okul gibi seyleri bildi diyorsunuz...belkide o anda düşüncelerinde oldugu icin tutmustur tesadufeb olamazmi..yok eger uzak gelecekte olan birseyi bildiyse ozmn iyi falci demektir..

Kizlar ya sevgilim beni stalklamis(nasil biliyosun die sormayin iste) yerin güven ini onun stalklayip yazmayan erkegi napalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…