- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Yaa bende cafeye sordum ama o bıraktı falan dediler bulmaya çalıştım ama yok hiçbi yerde çoğu kişi baktırmış ve kimsede aksini olumsuz bişe söylemiyo. Aslında eski müdavimleri buranın bilirler.
Melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die birinin olduğunu söylüyolar ama omu değilmi emin değillerYani bence de illa ki bilen vardır ama sanki fal işlerini bıraktı artık bakmıyor demişti biri burada, Şengül diye aratıp bakın isterseniz bi eski yorumlara.
kızlar selam cafe mi pazartesileri kapalı mı biliyor musunuz? telefonu kimse açmıyorda 2 gündür
sadece 12 - 8 arası çalışıyorlar bu saatler dışında arıyorsan açmıyorlar
Aynen sabahtan beri görüşmediğim kimse kalmadı bi melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die biri bakıyomuş o dediler ama emin olamadımSengul u bende merak ettim de kizlar genelde boyle çok iyi falcilar bir sure sonra fali birakip ortaliktan toz oluyorlar bana çok denk geldi böyle...
Aynen sabahtan beri görüşmediğim kimse kalmadı bi melekler kahvesinin aşağı tarafında bi cafe varmış orda şengül die biri bakıyomuş o dediler ama emin olamadım
Birkaç arkadaşım daha önce baktırmış kendisine görsem mutlaka tanırım dedi onunla birlikte gidicez bakalım inşallah odur. Kendisiyle ilgili tek olumsuz yorum görmedimKandirmasinlar sakin ismi ayni olabilir..tipini bilenler varsa tarif iste bence canim..gidersen buraya yaz merak ettim..ama uzun bi sure bakmayip geri donen falcilarda artik sallamaya basliyorlar bunuda unutmamak lazim..
Birkaç arkadaşım daha önce baktırmış kendisine görsem mutlaka tanırım dedi onunla birlikte gidicez bakalım inşallah odur. Kendisiyle ilgili tek olumsuz yorum görmedim
Tamam haber bekliyoruz canimyalniz birsey var evlilik okul gibi seyleri bildi diyorsunuz...belkide o anda düşüncelerinde oldugu icin tutmustur tesadufeb olamazmi..yok eger uzak gelecekte olan birseyi bildiyse ozmn
yok düşüncesinde olan bi okul değil tamamen farklı bi yer dediği yer olmuş yani birebir yaşadım dio bende ondan merak sardımTamam haber bekliyoruz canimyalniz birsey var evlilik okul gibi seyleri bildi diyorsunuz...belkide o anda düşüncelerinde oldugu icin tutmustur tesadufeb olamazmi..yok eger uzak gelecekte olan birseyi bildiyse ozmn iyi falci demektir..
Muzoya baktırdınız mı?Melekler kahvesinde önerebileceğiniz en iyi fal bakan kim var. Can,muzo ve kadir dışında
Evet baktırdım muzo,can,kadirMuzoya baktırdınız mı?
Muzo nasıldı söyledikleri çıktı mı ?Evet baktırdım muzo,can,kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?