Ya ben büyük umutla gitmiştim ama öle beklediğim gibi şaşkınlık içinde kalmadım bi onu hatırlıyorum çok emin değilim ama öle çok etkisinde kalmadığım için unuttum :) emreyi merak ediyorum aslında benMuzo nasıldı söyledikleri çıktı mı ?
Ben uzun süre önce baktırdım anda iyiydi verdiği tarihler henüz gelmedi gelecek için yorumu oldu mu diye ondan sordumYa ben büyük umutla gitmiştim ama öle beklediğim gibi şaşkınlık içinde kalmadım bi onu hatırlıyorum çok emin değilim ama öle çok etkisinde kalmadığım için unuttum :) emreyi merak ediyorum aslında ben
Hiç hatırlamıyorum valla :) bana kızın biri içeri girdiğim anda isim söledi demişti herşeyi söledi faln die söledi bende o heyecanla girdim o andada hayatımda entresan bi durum yoktu etkisinde kalmadım fazla :) melekler kahvesinin aslında uygulaması var ordanda fal bakılabiliyo akşam baktırabilirim aslındaBen uzun süre önce baktırdım anda iyiydi verdiği tarihler henüz gelmedi gelecek için yorumu oldu mu diye ondan sordum
Doğru demiş banada isim vermiştiHiç hatırlamıyorum valla :) bana kızın biri içeri girdiğim anda isim söledi demişti herşeyi söledi faln die söledi bende o heyecanla girdim o andada hayatımda entresan bi durum yoktu etkisinde kalmadım fazla :) melekler kahvesinin aslında uygulaması var ordanda fal bakılabiliyo akşam baktırabilirim aslında
Bana Ocak'ta ev taşınma demişti ev almaya karar verdik bakıyoruz işle ilgili dediği küçük bi olayıda yaşadımKuzey ' in gelecekle ilgili söylediklerini yaşayan var mı Hande'nin veya ?Detay verebilir misiniz özel değilse
Cevap için teşekkür ederim . Bana Ocak ve Şubat tarihlerini verdi Kuzey.. Hande ise Şubat ve Mart dedi çıktı ya da çıkmadı diye yazacağım mutlaka..Bana Ocak'ta ev taşınma demişti ev almaya karar verdik bakıyoruz işle ilgili dediği küçük bi olayıda yaşadım
Bende muzo da şok olmamıştm sıradan bi faldı çıkmadı ayrıcaHiç hatırlamıyorum valla :) bana kızın biri içeri girdiğim anda isim söledi demişti herşeyi söledi faln die söledi bende o heyecanla girdim o andada hayatımda entresan bi durum yoktu etkisinde kalmadım fazla :) melekler kahvesinin aslında uygulaması var ordanda fal bakılabiliyo akşam baktırabilirim aslında
Handeye hiç baktırmadım ama kuzey ve handeye baktıranların yorumlarından anladığım kadarıyla benzer yakın şeyler söylemişler her ikisi deCevap için teşekkür ederim . Bana Ocak ve Şubat tarihlerini verdi Kuzey.. Hande ise Şubat ve Mart dedi çıktı ya da çıkmadı diye yazacağım mutlaka..
kızlar selam cafe mi pazartesileri kapalı mı biliyor musunuz? telefonu kimse açmıyorda 2 gündür
Melekler kahvesinde önerebileceğiniz en iyi fal bakan kim var. Can,muzo ve kadir dışında
sadece 12 - 8 arası çalışıyorlar bu saatler dışında arıyorsan açmıyorlar
Genellikle çoğu anda iyi geleceği tutan lazım :)Eren'i beğenmiştim ben, Emre de beğeniliyordu merak ediyorum onu da hafif hafif:)
Genellikle çoğu anda iyi geleceği tutan lazım :)
Kararsız kaldım şimdi Eren mi ? Emre mi ? Geçen günde başka birine adepta olup farklı birine baktırmıştım dedikleri ne kadar ii olsada mahvetmişti beni enerjisiEren bi arkadaşımın arkadaşına bayağı çıkmıştı, eski sevgilisiyle olmayacağından tut hayatına girecek adamı onunla evleneceğini bilmiş ama belli olmuyor işte herkese çıkan falcı nadir zaten:)
Genellikle çoğu anda iyi geleceği tutan lazım :)
2 ve 3 te bahsettiğin kim hiç duymadımGelecek denil
Gelecegin ciktigini cok sonra ogrenebiliyoruz mesela 1yil sonra bir fal cikti bana oda taksim mupteladaki murat iki yolculugumu ve nasil olucagini nekdar surede olcagini tutturdu ki ben o donem boyle yolculuklar planlamiyordum hemde dedigi sure icerisinde oldu...ama onerdigum bir falci deil hatta onun icin buraya yazmadim..askla ilgili dedigi cikarsa beni buyuk bir depresyon bekliyor demektie...
2-akrepgoz hic dikkate almadigim bir falinda bir bulusmadan bahsettiki ben hala soktayim zaman tarih vermedigi icin onemsememistim
3-Blackpearl88 enerjisi cok guzel 2kez cooook yakin gelecekte gerceklesen bir durumu ve benim tutumunun nasil olucagini bildi hala onu yasiyorum
kisaca bana cikanlar olmus ben bile inanmazdim...
2 ve 3 te bahsettiğin kim hiç duymadım
Hiç baktırmadım oradan ne kadara bakılıyor ne kadar sürüyorBunlar tellwe de canim online fal sitesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?