Hiç baktırmadım oradan ne kadara bakılıyor ne kadar sürüyor
Kararsız kaldım şimdi Eren mi ? Emre mi ? Geçen günde başka birine adepta olup farklı birine baktırmıştım dedikleri ne kadar ii olsada mahvetmişti beni enerjisi
Ben en iyisi Emre'ye gidim geçen seferde öyle gidip Kadir'e baktırmıştım enerjisi çok kötü gelmiştiValla Emre'yi ben de merak ediyorum onun da çıkan falları olmuştu burada birkaç kişiye de çıkmıştı. Hangisi içine siniyorsa onu dene bilemedim.
Baktırdıktan sonra düşüncelerini paylaşır mısın bizimle :)Ben en iyisi Emre'ye gidim geçen seferde öyle gidip Kadir'e baktırmıştım enerjisi çok kötü gelmişti
Yiğitin numarasını alma şansım var mı acabao kadar da vahim değildir ya
ben şu ana kadar 3 falcıya fal baktırdım
biri eylül ayında
biri şubat (yiğite)
biri de mart (burak'a)
eylül ayında benim daha ortada evlenme niyetim dahi yoktu hatta sevgilimden ayrılmıştım hayatımda kimse yoktu kadın bana 1.5 yıla evlilik var dedi
yiğit baktığında sana evlilik var 1.5 yıl kadar sonra dedi
burak baktı sana evlilik var yaklaşık 1 yıl dedi
evlenmezsem size haber ederim
Tabiki yarın akşam çıkınca hemen yazıcam inşallah kötü bişe sölemezBaktırdıktan sonra düşüncelerini paylaşır mısın bizimle :)
Nasil anladin stalkladigini?merak ettim oyle bi program mi varKizlar ya sevgilim beni stalklamis(nasil biliyosun die sormayin iste) yerin güven ini onunstalklayip yazmayan erkegi napalim?
Nasil anladin stalkladigini?merak ettim oyle bi program mi var
Nihayet benden sonra kuzeyin dediğini yaşayan biri daha oldu tek ben olunca garip hissediyordum :) teşekkürler yorumun içinKızlar bugün Kuzeye gittim, açıkcası ben beğendim. Anda ve geçmişte süper resmen içimi okudu. Elbette geleceği kimse bilemez ama özellikle gelecekle ilgili yorumlarını merak ediyordum :) en son ağustosta pen cafe yetere baktırmıştım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. İş konusunda tarih Şubat verdi, aşk konusunda tarihi Mart verdi. İstediğim kişiyle neredeyse 1 yıldır görüşmüyoruz ve Kuzey bana kopukluk olduğunu tamamen bitmediğini yeniden başlayacağını söyledi. Yeterde aynı şeyleri demişti hiççç umudum yoktu amaaaa cafeden çıktıktan 1 saat sonra onunda olduğu whatsapp arkadaş grubundan yazışmaya başladık. Kısacası tekrar iletişime geçtik :) Arkadaşımda baktırdı o da memnun kaldı.
Ben bi kere uygun randevu saatlerini sorduğumda biri 10:30 civarıydı emin misiniz 12de açıldığına?
Kızlar bugün Kuzeye gittim, açıkcası ben beğendim. Anda ve geçmişte süper resmen içimi okudu. Elbette geleceği kimse bilemez ama özellikle gelecekle ilgili yorumlarını merak ediyordum :) en son ağustosta pen cafe yetere baktırmıştım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. İş konusunda tarih Şubat verdi, aşk konusunda tarihi Mart verdi. İstediğim kişiyle neredeyse 1 yıldır görüşmüyoruz ve Kuzey bana kopukluk olduğunu tamamen bitmediğini yeniden başlayacağını söyledi. Yeterde aynı şeyleri demişti hiççç umudum yoktu amaaaa cafeden çıktıktan 1 saat sonra onunda olduğu whatsapp arkadaş grubundan yazışmaya başladık. Kısacası tekrar iletişime geçtik :) Arkadaşımda baktırdı o da memnun kaldı.
İnşallah herşey güzel olsun banada baktırdığım üç kişi aynı şeyleri ve aynı tarihleri verdiği için dördüncüye gerek duymuyorum bakalım :) birbirinden habersiz ayni tarihleri verince tümevarım gibi bişey olup insan daha bi mantıklı buluyorNe demek rica ederim :) Sonuçta fal bu kimine çıkıyor kimine çıkmıyor. Bende zamanında çok baktırmıştım tutmayınca ara vermiştim ama bu sefer memnun kaldım. Ayrıca ağustosta yetere baktırdığımda işle ilgili söyledikleri çok mantıklı gelmemişti çünkü sıkıntım yoktu üstelik bir sene içinde demişti ama şu an kuzeyde aynı şeyleri söyledi ve gerçekten bu ara çok problem yaşıyorum. Ne diyeyim inşallah güzel şeyler çıkar kötü şeyler çıkmaz her şey gönlümüzce olur :)
vereyim cnm da onun sadece anda iyi olduğu diyebilirim..yani sen bilirsinYiğitin numarasını alma şansım var mı acaba
Ne demek rica ederim :) Sonuçta fal bu kimine çıkıyor kimine çıkmıyor. Bende zamanında çok baktırmıştım tutmayınca ara vermiştim ama bu sefer memnun kaldım. Ayrıca ağustosta yetere baktırdığımda işle ilgili söyledikleri çok mantıklı gelmemişti çünkü sıkıntım yoktu üstelik bir sene içinde demişti ama şu an kuzeyde aynı şeyleri söyledi ve gerçekten bu ara çok problem yaşıyorum. Ne diyeyim inşallah güzel şeyler çıkar kötü şeyler çıkmaz her şey gönlümüzce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?