İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiç baktırmadım oradan ne kadara bakılıyor ne kadar sürüyor

Burda tellwe diye bir topic var orayi inceleyebilirsin..fiyatlar ucuz da var 25 30tl ye olanda var yazili olarak veriyorlar falu e mailine alabiliyorsun...ama ben online i coj onermem yuzyuzede hep daha iyi enerji aldim ama bu dediklerim iste online de cikti yakin gelecekte..

Kararsız kaldım şimdi Eren mi ? Emre mi ? Geçen günde başka birine adepta olup farklı birine baktırmıştım dedikleri ne kadar ii olsada mahvetmişti beni enerjisi

Valla Emre'yi ben de merak ediyorum onun da çıkan falları olmuştu burada birkaç kişiye de çıkmıştı. Hangisi içine siniyorsa onu dene bilemedim.

Yiğitin numarasını alma şansım var mı acaba

5-6 senedir bu forumu takip ediyorum.Tavsiye edilen falcıların çoğuna da gitmişimdir.Genelde hiç olmayacak kişiler isim yapıyor.Tuğba gibi ,Toprak gibi,Dilek gibi.Bir ara Kapriss Cafe de Gabriel vardı mesela sitede hiç adı geçmemiş.Göker e de buradan tavsiye edenler sayesinde gitmiştim.Bana söylediklerden işle ilgili ,aşk hayatında birebir yaşadığım olaylar oldu.Süresini beklediklerim var tabii ki şu aralar isminden bahsedilmiyor ama bu forum sayesinde tanıdığım en iyi falcı diyebilirim özellikle Taksim de daha iyisi yok bence zannediyorum bazen yapay gündem oluşturuluyor forumda.

Kızlar bugün Kuzeye gittim, açıkcası ben beğendim. Anda ve geçmişte süper resmen içimi okudu. Elbette geleceği kimse bilemez ama özellikle gelecekle ilgili yorumlarını merak ediyordum :) en son ağustosta pen cafe yetere baktırmıştım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. İş konusunda tarih Şubat verdi, aşk konusunda tarihi Mart verdi. İstediğim kişiyle neredeyse 1 yıldır görüşmüyoruz ve Kuzey bana kopukluk olduğunu tamamen bitmediğini yeniden başlayacağını söyledi. Yeterde aynı şeyleri demişti hiççç umudum yoktu amaaaa cafeden çıktıktan 1 saat sonra onunda olduğu whatsapp arkadaş grubundan yazışmaya başladık. Kısacası tekrar iletişime geçtik :) Arkadaşımda baktırdı o da memnun kaldı.

Nihayet benden sonra kuzeyin dediğini yaşayan biri daha oldu tek ben olunca garip hissediyordum :) teşekkürler yorumun için

Ne demek rica ederim :) Sonuçta fal bu kimine çıkıyor kimine çıkmıyor. Bende zamanında çok baktırmıştım tutmayınca ara vermiştim ama bu sefer memnun kaldım. Ayrıca ağustosta yetere baktırdığımda işle ilgili söyledikleri çok mantıklı gelmemişti çünkü sıkıntım yoktu üstelik bir sene içinde demişti ama şu an kuzeyde aynı şeyleri söyledi ve gerçekten bu ara çok problem yaşıyorum. Ne diyeyim inşallah güzel şeyler çıkar kötü şeyler çıkmaz her şey gönlümüzce olur :)

o "içimi okudu" meselesi bana da oldu düşüncelerimi okudu gibi bir şey korktum oldukça o bakımdan

İnşallah herşey güzel olsun banada baktırdığım üç kişi aynı şeyleri ve aynı tarihleri verdiği için dördüncüye gerek duymuyorum bakalım :) birbirinden habersiz ayni tarihleri verince tümevarım gibi bişey olup insan daha bi mantıklı buluyor

Melekler kahvesi emre bu alçak sesle konuşan çocuksa, ona üç yıl önce baktırmıştım. Onun söyledikleri çıksaydı şimdi İtalyalarda, fransalardaydım. Bir de Sestonundan dolayı anlaşılmıyor pek söyledikleri. Ama yanlış hatırlamıyorsam hayatıma girecek kişinin yürüme tarzını doğru söylemişti. İş konusuna gelirsek tamamen fosdu. Tabi enerji meselesi ama ben çok çok iyi bir falcı olduğunu sanmıyorum.

merhaba, kuzey nerde ne kadara bakıyor? randevu alarak mı gidiliyor? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…