İstanbul'da Fal - Falcılar

evet canim seni taniyoruz zaten de, Gokce epey patladi.
Şu anda favori kim var ona da baktırıyım sevgi cafede sevgi dediler o gün bilemedim ya boşa para vermek istemiyorum şu anda Gökçe'ye geldim ondan yazdım bilginiz olsun diye kısa zamanda bir şey söledi olursa oda sölerim enteresan bir şey bakalım ama ben memnun kalıyorum enerjisi tutmayanlar baktırmasın tabi boşa verilen paralara üzülüyorum çok harcadık eskilerde bilir.

Sevgiyi bence es geç. Ukala sana fal bakarken bin kişiye laf yetiştirir fala konsantre olmaz birde tek dediği bile çıkmadı boşver

Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.

Bana 7kart

Offf daha çok korktum Allahım bir daha baska bir vefat vermesin diyorum ben de ne tuhafmışım hep sonradan aklıma geliyor adama sormadım hatta neyi sordu açarken onu bile sormadım 5kart olmalıydı ust uste yanyana idi kartlar ve olumun ustunde ters kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum mahkemeyi hatırlıyorum birde yanında imparatoriçe vardı onu hatırlıyorum olumsuz kartlardan bir kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum sadece adamın bu kartları acarkenli yorumu tamamen ayrılık yok yani ama arada kopuşlar olabilir bu ilişki sürer dediydi umarım fiziki olum deildir Allahım yaşatmasın çok endişelendim...

Baktıgım kişide demişsin yani bu ilişki içinse benim sevgilimmi ay Allah korusun kim olursa olsun ama tarottan nefretttttttt ediyorum ben hepte tarot bakıyolar bu ikinci ölüm kartım korkuyrum mesela..belkide adam yormak istemedi ne belli

Son düzenleme:
Merak etme dünkü iştişareden sonra hala ikna olmadın mı ?

Yok yok korkma ya imparotice cikmis super kart o berekettir. Belli kombinasyonar var kotu senaryolar icin. Seninki iyi gibi icin rahat olsun.

Önerebileceğiniz bir falcı var mı, kafe falcısı değil, evinde vs. bakan ve gerçekten iyi dediğiniz?

Gökçe nered bakıyor?

slm arkadaşlar ya size bir şey sorcam cafede üç vakit didem nerde bilen varmı cafesine gitim boş dükkan yada numarasını bilen var mı? yada melisa hanım önceden beyaz melekte çalışıyordu peltek konuşuyordu ispanyollara benziyordu değişik biriydi bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen

Üç vakit Didem'e 2 ay önce gitmistim,dükkanın sahibi satılığa çıkardığı için taşınıcağını sölüyodu ama yer belli değil demişti canım,diğerini hiç duymadım

3 vakit dideme ben gittim bir tane dediği çıkmadı boşa zaman kaybı bence:))

Pendikte Safiye var duydunuz mu bilmiyorum bir tanıdıkla birlikte gittik onun kızı o zaman i harfinde biriyle sevgiliydi sen evde niye oturuyosun çeyiz hazırla kızın i harfinde biriyle evlenicek dedi bunlarda o çocuk sanıp hazırlık yaptı sonra kız ayrılınca baya hayal kırıklığı yaşadılar daha sonra i harfinde başka bir çocukla istemeyerek görücü usülü görüştü ve geçen yaz evlendiler çok mutlular ama aynı gün bana da bakmıştı ve hiçbir dediği çıkmadı Fal gerçekten enerji işi yani

Merhaba , uzun bir süreden sonra bu gün ilkkez fal baktırdım ama hiç memnun kalmadım çok acil iyi fal bakan birine ihtiyacım var , tavsiye edebileceğiniz biri olursa çok mutlu olurum ve nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olursanız , yorumları okudum ama kafam karıştı gerçekten iyi bakan biri var mı , mümkünse anadolu yakasında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…