Şu anda favori kim var ona da baktırıyım sevgi cafede sevgi dediler o gün bilemedim ya boşa para vermek istemiyorum şu anda Gökçe'ye geldim ondan yazdım bilginiz olsun diye kısa zamanda bir şey söledi olursa oda sölerim enteresan bir şey bakalım ama ben memnun kalıyorum enerjisi tutmayanlar baktırmasın tabi boşa verilen paralara üzülüyorum çok harcadık eskilerde bilir.evet canim seni taniyoruz zaten de, Gokce epey patladi.
Sevgiyi bence es geç. Ukala sana fal bakarken bin kişiye laf yetiştirir fala konsantre olmaz birde tek dediği bile çıkmadı boşverŞu anda favori kim var ona da baktırıyım sevgi cafede sevgi dediler o gün bilemedim ya boşa para vermek istemiyorum şu anda Gökçe'ye geldim ondan yazdım bilginiz olsun diye kısa zamanda bir şey söledi olursa oda sölerim enteresan bir şey bakalım ama ben memnun kalıyorum enerjisi tutmayanlar baktırmasın tabi boşa verilen paralara üzülüyorum çok harcadık eskilerde bilir.
Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.
Benim tarot falindan soguma nedenlerimden biri baktigim kisi de olum gormem ve sonra olmesi. nine dede diye dusunmustum oyle yormustum oysa ki. Sonra cok korktum ve biraktim. Kucuktum bir deBelki alakasi yok ama insan etkileniyor.
Belli bir kart acilimi olmasi lazim. Olum kartindan ziyade kule karti ve benzeri negatif kartlar geldigi zaman ona yorarsin ki kulenin tersi duzu bile onemli.
Olum tek basina pozitif kartlarla beraber yenilige isaret eder. Cok negatif kart varsa kotudur. Bir de ask falinda cikmaz ölüm. Ayrilik ya da iliskide yeni baslangic manasina gelir.
Merak etme dünkü iştişareden sonra hala ikna olmadın mı ?Bana 7kart
Offf daha çok korktum Allahım bir daha baska bir vefat vermesin diyorum ben de ne tuhafmışım hep sonradan aklıma geliyor adama sormadım hatta neyi sordu açarken onu bile sormadım 5kart olmalıydı ust uste yanyana idi kartlar ve olumun ustunde ters kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum mahkemeyi hatırlıyorum birde yanında imparatoriçe vardı onu hatırlıyorum olumsuz kartlardan bir kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum sadece adamın bu kartları acarkenli yorumu tamamen ayrılık yok yani ama arada kopuşlar olabilir bu ilişki sürer dediydi umarım fiziki olum deildir Allahım yaşatmasın çok endişelendim...
Baktıgım kişide demişsin yani bu ilişki içinse benim sevgilimmi ay Allah korusun kim olursa olsun ama tarottan nefretttttttt ediyorum ben hepte tarot bakıyolar bu ikinci ölüm kartım korkuyrum mesela..belkide adam yormak istemedi ne belli
Merak etme dünkü iştişareden sonra hala ikna olmadın mı ?
Bana 7kart
Offf daha çok korktum Allahım bir daha baska bir vefat vermesin diyorum ben de ne tuhafmışım hep sonradan aklıma geliyor adama sormadım hatta neyi sordu açarken onu bile sormadım 5kart olmalıydı ust uste yanyana idi kartlar ve olumun ustunde ters kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum mahkemeyi hatırlıyorum birde yanında imparatoriçe vardı onu hatırlıyorum olumsuz kartlardan bir kılıc dokuzlusunu hatırlıyorum sadece adamın bu kartları acarkenli yorumu tamamen ayrılık yok yani ama arada kopuşlar olabilir bu ilişki sürer dediydi umarım fiziki olum deildir Allahım yaşatmasın çok endişelendim...
Baktıgım kişide demişsin yani bu ilişki içinse benim sevgilimmi ay Allah korusun kim olursa olsun ama tarottan nefretttttttt ediyorum ben hepte tarot bakıyolar bu ikinci ölüm kartım korkuyrum mesela..belkide adam yormak istemedi ne belli
Gökçe nered bakıyor?Kızlar herkese selam bayadır giremiyordum baya falcı deneyimimi sizle paylaştım şimdiki falcı favorimi sizinle paylaşcam eskisi gibi falcı gezmiyorum Gökçe ye baktırıyorum o baya iyi tarihleriyle çıkan falları oldu en son 2 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın kapıya geleceğini söylemişti Onu da bildi karşı taraf düşüncelerini iyi biliyor ünlülere de baktığı için randevusu dolu ama ben sordum tlf la irtibata geçebilirsiniz. 50 tl ye bakıyor bilginize isteyenlere özelden numarasını atabilirim
Üç vakit Didem'e 2 ay önce gitmistim,dükkanın sahibi satılığa çıkardığı için taşınıcağını sölüyodu ama yer belli değil demişti canım,diğerini hiç duymadımslm arkadaşlar ya size bir şey sorcam cafede üç vakit didem nerde bilen varmı cafesine gitim boş dükkan yada numarasını bilen var mı? yada melisa hanım önceden beyaz melekte çalışıyordu peltek konuşuyordu ispanyollara benziyordu değişik biriydi bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
gökçe bilemedi bende.Gökçe nered bakıyor?
3 vakit dideme ben gittim bir tane dediği çıkmadı boşa zaman kaybı bence:))slm arkadaşlar ya size bir şey sorcam cafede üç vakit didem nerde bilen varmı cafesine gitim boş dükkan yada numarasını bilen var mı? yada melisa hanım önceden beyaz melekte çalışıyordu peltek konuşuyordu ispanyollara benziyordu değişik biriydi bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
Ben zamanında çok gitmiş biri olarak çıkmadı cnmlaf cafe Andaç hakkında ne düşünüyorsunuz memnun olan var mı?
Banada Andıç'ın dedikleri çıkmadı uzun zamanda geçti üzerindenlaf cafe Andaç hakkında ne düşünüyorsunuz memnun olan var mı?
bana çıkmadı andaçlaf cafe Andaç hakkında ne düşünüyorsunuz memnun olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?