- 30 Ocak 2017
- 12
- 8
- 6
- 31
Arkadaşlar Melekler Kahvesi Can ile ilgili ne düşünüyosunuz . Hande'den randevu almak zor cumartesi çalışmıyor sanırım haftaiçide mesailerime uymuyor. Taksim yada Beşiktaş'ta Hande gibi öndreceğiniz biri var mı ?
peki anı ii biliyor mu bana dedikleri mantıklı geldiBen zamanında çok gitmiş biri olarak çıkmadı cnm
Taksimdeki Can'ı mı diyorsunuz? Biz en son Eren için meleklere gittiğimizde yan masamızda biri Can'ın hayatına girecek adamın ismini bildiğini falan söylemişti(fal baktırdığı dönem tanımıyormuş çıkınca gelmiş) ben gaza gelip baktırdım da görünce hatırladım seneler önce baktırmıştım ben ona. Yaşam koçu gibi bence, iyi bi sohbet arkadaşı gibi:) ama çok beğenen de var bilemedim tam.
Hande Cumartesi çalışıyor bu arada.
Hadi yaa Can'ın bana bazı dedikleri çıkmıştı ama söylediğine göre daha beklemem gerekiyor birde size sorayım dedim. Aynen yaşam koçu gibi enerjisi sohbeti vs güzel kendine getiriyo insanı :)
Hande'nin cumartesi çalıştığını bilmiyodun iyi öğrenmem haftasonu giderim. Onun dedikleride baya baya çıktı bana :)
Kızlar hande nerde?
Teşekkür ederim:)Betşiktaş'da Mi cafede .. Beşiktaşta gratis mağazasını geçince ilk sokaktan girişte merdivenleri göreceksin hemen yan tarafında cafe..
ya hande telefonla bakmıyor keske baksa...handee mi cafe handee lütfenn telefonda bakıma başlaa..burayı okuyorsan!!
Arkadaşlar, bu forumda adı sık geçen, denk geldiğim falcıları şöyle bir derledim. Bu listeden çıkar dedikleriniz veyahut ekle dediğiniz, ilk önce buna git dediğiniz var mı? Evlilik konusunu iyi bilen biri gerek aslında
- Mi cafe- Hande
- Melekler Kahvesi - Eren
- Damlalar- Tugba
- Papyon Cafe-Dilek
- Sütlükahve -Neslihan
- Tutku Kaynak
- Melekler Kahvesi- Şengül
Zamanında Şengül'e bende baktırmıştım,bir dönem burda baya ismi geçmişti bi heves gitmiştim maalisef hiç bir dediği çıkmadı,o kadar abartılıcak bir falcı değil bence,şuanki falcılardan farkı yokBenim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin
Aynen Şengül'ü bulan ses etsin :))Benim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin
Hadii yaa arkadaşım birebir ne dediyse yaşadım demişti onun etkisinde kalıp baya araştırmaya girmiştim :)Zamanında Şengül'e bende baktırmıştım,bir dönem burda baya ismi geçmişti bi heves gitmiştim maalisef hiç bir dediği çıkmadı,o kadar abartılıcak bir falcı değil bence,şuanki falcılardan farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?