İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal kesinlikle enerji işi kimin kiminle enerjisi tutuyor belli olmuyor ama benim Handeyle tuttu. İlk olarak Ocak 2016'da gittim sevgilimin adını söylemişti. O kadar çok fal baktırıyordum ve çıkmıyordu ki ne yalan söyleyeyim inanmadım. 2 ay sonra ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Şimdi ayrıldık ve bunu da bildi. Kısa süreli olacağını söyledi bakalım hayırlısı. Ama Hande'nin sakin yapısını çok seviyorum. Ne ümit veriyor ne de çok negatif, geldiği gibi gördüğü gibi söylüyor bence. Onun haricinde Moda'da Müzeyyen veya böyle M harfli birine gittim. Çok garipti ama bilmedi desem yalan olur hatta şunu yaparsan şu bunu yaparsan bu olacak gibiydi falı birçok açıdan bakmıştı. Şu an çok üzgünüm. Eski sevgilimin neler hissettiğini düşündüğünü bilmek istiyorum, çünkü canımı çok yakacak şeyler yapıyor. Acaba anı veya karşı tarafın şu anki düşüncelerini çok iyi bilen en iyi falcı kimdir?

Arkadaşlar Melekler Kahvesi Can ile ilgili ne düşünüyosunuz . Hande'den randevu almak zor cumartesi çalışmıyor sanırım haftaiçide mesailerime uymuyor. Taksim yada Beşiktaş'ta Hande gibi öndreceğiniz biri var mı ?

Taksimdeki Can'ı mı diyorsunuz? Biz en son Eren için meleklere gittiğimizde yan masamızda biri Can'ın hayatına girecek adamın ismini bildiğini falan söylemişti(fal baktırdığı dönem tanımıyormuş çıkınca gelmiş) ben gaza gelip baktırdım da görünce hatırladım seneler önce baktırmıştım ben ona. Yaşam koçu gibi bence, iyi bi sohbet arkadaşı gibi:) ama çok beğenen de var bilemedim tam.

Hande Cumartesi çalışıyor bu arada.

Valla cnm anı da bilemedi.evet mantıklı geliyor o an.ama dedikleri doğru olsaydı sonuçta çıkardı.sonuç çıkmadığına göre anda söyledikleri doğru değilmiş demekki.yani bana döncek dedği adam evlendi o derece

Hadi yaa Can'ın bana bazı dedikleri çıkmıştı ama söylediğine göre daha beklemem gerekiyor birde size sorayım dedim. Aynen yaşam koçu gibi enerjisi sohbeti vs güzel kendine getiriyo insanı :)

Hande'nin cumartesi çalıştığını bilmiyodun iyi öğrenmem haftasonu giderim. Onun dedikleride baya baya çıktı bana :)

Hande'yi seviyorum ben de bana da çoğunlukla çıktı falları da bi ara abarttım çok sık gittim son öngörüleri henüz gerçekleşmedi kapıdadır artık:)) Can da çok tatlı ama biz bayağı sohbet havasında geçirmiştik faldan ziyade:) 2sinin de enerjisi güzel ama.

Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. İstanbul'da Bektaş diye biri varmış çok iyi bakıyormuş falan filan. Bu Bursa'ya taşınmış. Neyse ben de buldum numarasını yatırdım parasını ama bakmadı. Paramı da geri yatırmadı. 2 kişi başka başlıkta baya övdü. Hatta İstanbul'da falcı başlığında da konuşulmuş baya. Bektaş diye bir falcı biliyor muydunuz? Hiç hatırlayan var mı böyle birini ?

Merhaba , bu gün instagramda bulduğum iki falcıya randevu aldım birnin adı nesrin avcılardaymış , diğeride utku diye birisi bakırköydeyim dedi ikisinede baktıracağım telefonda ama nasıl bakarlar hiç bilmiyorum daha önce baktıran oldu mu ?

ya hande telefonla bakmıyor keske baksa...handee mi cafe handee lütfenn telefonda bakıma başlaa..burayı okuyorsan!!

Buraya bakmak ne aklına geliyordur ne zamanı yetiyordur=)

Ben de sormuştum böyle istisnai bi durumda falan bakar mı belki diye maalesef demişti görmem lazım enerji akışı lazım benim fal bakmak için falan dedi. Kahveye belki bakmaz da tarota bakar mantıken ama bakmıyor işte hoş o da haklı sabahtan akşama kaç fal bakıyor arda kalan zamanı kendine ayırmak istiyordur.

• Mi cafe- Hande
  • Melekler Kahvesi - Eren
  • Damlalar- Tugba
  • Papyon Cafe-Dilek
  • Sütlükahve -Neslihan
  • Tutku Kaynak
  • Melekler Kahvesi- Şengül
Arkadaşlar, bu forumda adı sık geçen, denk geldiğim falcıları şöyle bir derledim. Bu listeden çıkar dedikleriniz veyahut ekle dediğiniz, ilk önce buna git dediğiniz var mı? Evlilik konusunu iyi bilen biri gerek aslında

Benim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin

Herkese merhaba daha önce mi cafede falcı olan hande hanımı arıyorum kafe kapandığı için bulamadık bi bilgisi olan var mıdır acaba umarım bilen biri vardır

Hadii yaa arkadaşım birebir ne dediyse yaşadım demişti onun etkisinde kalıp baya araştırmaya girmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…