İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani ben kendi falımı çok hatırlamıyorum seneler oldu ama arkadaşıma acaip nokta atışlı bir öngörüde bulunmuştu iş hayatına dair, 1 hafta sonra çıkmıştı dediği:)

Yani ben kendi falımı çok hatırlamıyorum seneler oldu ama arkadaşıma acaip nokta atışlı bir öngörüde bulunmuştu iş hayatına dair, 1 hafta sonra çıkmıştı dediği:)
Hadii yaa arkadaşım birebir ne dediyse yaşadım demişti onun etkisinde kalıp baya araştırmaya girmiştim :)
Valla kızlar benimde net olarak hatırladığım şey iş konusu,o zmnlar bana bankaya giriceğimi sölemişti ki öle bişey hiç olmadı,aşk konusunda da kader çarkı kartı çıkmıştı bu kişi senin kaderin demişti hiç unutmuyorum,o dediğide hala gerçekleşmedi

melekler kahvesi eren kötü bence. Mevcut durumu bile bilemedi bende. Damlalar Tuba anı bildi ama gelecek çıkmadı..

Heyooo, kizlar beni hatirlayaniniz varmi, nasilsiniz?? Neler yapiyorsunuz?

kızlarrr merhaba ben istanbulda yıldızname bakan düzgün dolandırıcı olmayan birini arıyorum bilen var mıııı lütfen yarım!!!!

Dün ben instagramda bulmuştum nesrin ve tutkuya baktırdım utku biliyordum tutkuymuş ismi nesrin çok genel konuştu tutku bir kaç şeyi ve ne için fal baktırdığımı çok iyi bildi ama gelecekle alakalı dedikleri çıkarmı bilmiyorum verdiği en yakın tarih 8 şubat bekliyorum şuan ama sempatik birisi içim ısındı açıkcası bence moralim bozuk olduğunda sohbet için bile görüşülebilir

Bu günde arzu diye birine baktıracağım dün tutkudan memnun kaldım ama sağlamasını yapmak istiyorum birde arkadaşım çok övdü isim felan veriyormuş direk tutku hep harfler üzerinden konuştu

Haber verirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…