Yeminle aynı şeyi yazacaktım önce davranmışsınBenim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin
Herkese merhaba daha önce mi cafede falcı olan hande hanımı arıyorum kafe kapandığı için bulamadık bi bilgisi olan var mıdır acaba umarım bilen biri vardır
Zamanında Şengül'e bende baktırmıştım,bir dönem burda baya ismi geçmişti bi heves gitmiştim maalisef hiç bir dediği çıkmadı,o kadar abartılıcak bir falcı değil bence,şuanki falcılardan farkı yok
Yani ben kendi falımı çok hatırlamıyorum seneler oldu ama arkadaşıma acaip nokta atışlı bir öngörüde bulunmuştu iş hayatına dair, 1 hafta sonra çıkmıştı dediği:)
Valla kızlar benimde net olarak hatırladığım şey iş konusu,o zmnlar bana bankaya giriceğimi sölemişti ki öle bişey hiç olmadı,aşk konusunda da kader çarkı kartı çıkmıştı bu kişi senin kaderin demişti hiç unutmuyorum,o dediğide hala gerçekleşmediHadii yaa arkadaşım birebir ne dediyse yaşadım demişti onun etkisinde kalıp baya araştırmaya girmiştim :)
Yaaa bana öyle söylediler çık teşekkür ederim siz baktırdınız mı peki nasıldıCafe kapalı değil ki halihazırda devam ediyor Hande orada fal bakmaya :)
şengülün dediklerini birebir yasamıs biriyim.. :)Benim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin
melekler kahvesi eren kötü bence. Mevcut durumu bile bilemedi bende. Damlalar Tuba anı bildi ama gelecek çıkmadı..Arkadaşlar, bu forumda adı sık geçen, denk geldiğim falcıları şöyle bir derledim. Bu listeden çıkar dedikleriniz veyahut ekle dediğiniz, ilk önce buna git dediğiniz var mı? Evlilik konusunu iyi bilen biri gerek aslında
- Mi cafe- Hande
- Melekler Kahvesi - Eren
- Damlalar- Tugba
- Papyon Cafe-Dilek
- Sütlükahve -Neslihan
- Tutku Kaynak
- Melekler Kahvesi- Şengül
Bulursan bana da haber et lütfennkızlarrr merhaba ben istanbulda yıldızname bakan düzgün dolandırıcı olmayan birini arıyorum bilen var mıııı lütfen yarım!!!!
Hangisini tavsiye edersin gelecek konusunda? *.*melekler kahvesi eren kötü bence. Mevcut durumu bile bilemedi bende. Damlalar Tuba anı bildi ama gelecek çıkmadı..
keske oyle birini bulmuş olsam da tavsiye etsem :) Ben, geleceği tutturan bir falcıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.Hangisini tavsiye edersin gelecek konusunda? *.*
Ben seni hatirliyor gibiyim :)))Avcilarda tavsiye edebileceginiz bi yer var mi?
Hadii yaa arkadaşım birebir ne dediyse yaşadım demişti onun etkisinde kalıp baya araştırmaya girmiştim :)
nasıl yani? nerdenBen seni hatirliyor gibiyim :)))
bende uzun bi süreden sonra dönenlerdenim hatırladım seni :))Heyooo, kizlar beni hatirlayaniniz varmi, nasilsiniz?? Neler yapiyorsunuz?
Arkadaşlar, bu forumda adı sık geçen, denk geldiğim falcıları şöyle bir derledim. Bu listeden çıkar dedikleriniz veyahut ekle dediğiniz, ilk önce buna git dediğiniz var mı? Evlilik konusunu iyi bilen biri gerek aslında
- Mi cafe- Hande
- Melekler Kahvesi - Eren
- Damlalar- Tugba
- Papyon Cafe-Dilek
- Sütlükahve -Neslihan
- Tutku Kaynak
- Melekler Kahvesi- Şengül
Dün ben instagramda bulmuştum nesrin ve tutkuya baktırdım utku biliyordum tutkuymuş ismi nesrin çok genel konuştu tutku bir kaç şeyi ve ne için fal baktırdığımı çok iyi bildi ama gelecekle alakalı dedikleri çıkarmı bilmiyorum verdiği en yakın tarih 8 şubat bekliyorum şuan ama sempatik birisi içim ısındı açıkcası bence moralim bozuk olduğunda sohbet için bile görüşülebilir
Dün ben instagramda bulmuştum nesrin ve tutkuya baktırdım utku biliyordum tutkuymuş ismi nesrin çok genel konuştu tutku bir kaç şeyi ve ne için fal baktırdığımı çok iyi bildi ama gelecekle alakalı dedikleri çıkarmı bilmiyorum verdiği en yakın tarih 8 şubat bekliyorum şuan ama sempatik birisi içim ısındı açıkcası bence moralim bozuk olduğunda sohbet için bile görüşülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?