İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün bir arkadaşıma gittim. Arkadaşımın komşusu da oradaydı ve sana fal bakıcam dedi ama fincana falan değil yüzüme bakarak hayatımı anlattı resmen. Ve şu dediğine çok takıldım -> Sana 2 tane büyü yapılmış, işlerin olmasın, durduğun yerde duramayasın diye. Gerçekten de olacak gözüyle baktığım tüm işler, son anda olmuyor. Bulunduğum mekanlarda duramıyorum içim daralıyor. Bunu nasıl bozarım, kime bozdururum ne yapmam gerek? Bilen, başına gelen, böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Ben hatırladım sizi:)hoşgeldiniz uzun süre sonra dönenlerdenim ben de:))hala iyi falcı yok:)
Ya ben falci olayini biraktim aslinda ben sizi gormeye geldim.. biraz ozlem gideririz diye dusundum :) .. ben artik Izmirdeyim, isten gucten cocuktan fal aklima bile gelmiyor artik, yeterince yoruluyorum cunku ahaha :)

Mi cafe de yalniz hande bakmiyor mu? Bana Handeni tarif eder misiniz lutfen acil :))

Mi cafe de yalniz hande bakmiyor mu? Bana Handeni tarif eder misiniz lutfen acil :))

Hande zaten dipte sağda küçük cep oda gibi bir kısım var orada oturuyor olur çoğunlukla, fala orada bakıyor zaten. Kasada duran kumral ince çıtı pıtı bi kız var o da kardeşi ikisi de benziyor aslında birbirine=) Yağmur diye bi kız var esmer o da bakıyor da esas Hande döndürüyor tabii dükkanı.

kızlar yaa size birsey sorcam ben işten geç çıktığım için yetişemiyorum cafedeki falcılara fal sepetinden nesibeye baktırırım arada.güzel bakıyor aslında ama cok olumlu konustu barıscaksınız falan diye.. adam bana küfür etti ne barısması dedım yok barıscaksınız bilmen ne falan dedi kızlar aranızda baktıran mutlaka vardır yorumlarınızı rica ediyorum lutfenn salak salak umutlanıyorum sonra

Ben nesibeye baktırdım olumsuz olduğu zamanda söyleyen biri pembe tablocu biri değil fal sepeti kk yorumlardanda bakabilirsin

Bende eski olup geri dönenlerdenim ve hala elmira ya olguya baktıranlardan.. evet çıkmıyor ama hangisinin ki çıkıyor ki :)
Aa Elmira'yı öp yerime hoş son gittiğimde başka biri daha görmüştü ama ben pek konuşturmamıştım hala çıkmış olabilir ahaha yok maalesef çıkmadı zorlayamıcam ama şunu da kabul etmek lazım çok baskı yapıyodum sanki

Merhaba kizlar. Ben randevu aldim geldim Handeye. Su an arkadasimla burdayiz. Size haber edicem. Anla ilgili dogru soylemesi onemli cunki, soylemezse yani bakamiyordur. Sonrada gelecekle ilgili bir sey soylerse yazicam size.

Olgu'nun dedinleri çıktı mı çıkıyor mu, eskilerden baktıranlara rastlamam çok iyi oldu. Olgu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana eskiden dedikleri cikiyordu uygun fiyatliyken abone olmustum sonra numarasini bulup aradim cok yuksek fiyat soyledi baktirmadim.

Kizlar aranizda elvenen filan oldumu yada iste evliyse cocuk yapan ne biliyim ne degisti hayatinizda :) Bayagi oldu cunku :))

Merhaba kizlar. Ben randevu aldim geldim Handeye. Su an arkadasimla burdayiz. Size haber edicem. Anla ilgili dogru soylemesi onemli cunki, soylemezse yani bakamiyordur. Sonrada gelecekle ilgili bir sey soylerse yazicam size.
Nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…