- 30 Ocak 2017
- 70
- 18
- 38
- 38
8 şubat bir gelsin yazarım çıkıp çıkmadığını ama açıkcası söylediği şeyin bu kadar kısa sürede olmasını pek beklemiyorumHaber verirsen sevinirim :)
:)) elmira filan vardi gittigim ahaha hatirlamaman imkansiz zaten ahhh ahh hey gidi eski gunler hey :)bende uzun bi süreden sonra dönenlerdenim hatırladım seni :))
Sorma ah Elmira :)) Elmira Olgu vs.. :):)) elmira filan vardi gittigim ahaha hatirlamaman imkansiz zaten ahhh ahh hey gidi eski gunler hey :)
Ben hatırladım sizi:)hoşgeldiniz uzun süre sonra dönenlerdenim ben de:))hala iyi falcı yok:):)) elmira filan vardi gittigim ahaha hatirlamaman imkansiz zaten ahhh ahh hey gidi eski gunler hey :)
Ya ben falci olayini biraktim aslinda ben sizi gormeye geldim.. biraz ozlem gideririz diye dusundum :) .. ben artik Izmirdeyim, isten gucten cocuktan fal aklima bile gelmiyor artik, yeterince yoruluyorum cunku ahaha :)Ben hatırladım sizi:)hoşgeldiniz uzun süre sonra dönenlerdenim ben de:))hala iyi falcı yok:)
ya sorma ama ben kadini cok sevmistim neden bilmiyorum :)) fali cikmadi bende tabiSorma ah Elmira :)) Elmira Olgu vs.. :)
Mi cafe de yalniz hande bakmiyor mu? Bana Handeni tarif eder misiniz lutfen acil :))
Ben nesibeye baktırdım olumsuz olduğu zamanda söyleyen biri pembe tablocu biri değil fal sepeti kk yorumlardanda bakabilirsinkızlar yaa size birsey sorcam ben işten geç çıktığım için yetişemiyorum cafedeki falcılara fal sepetinden nesibeye baktırırım arada.güzel bakıyor aslında ama cok olumlu konustu barıscaksınız falan diye.. adam bana küfür etti ne barısması dedım yok barıscaksınız bilmen ne falan dedi kızlar aranızda baktıran mutlaka vardır yorumlarınızı rica ediyorum lutfenn salak salak umutlanıyorum sonra
Bende eski olup geri dönenlerdenim ve hala elmira ya olguya baktıranlardan.. evet çıkmıyor ama hangisinin ki çıkıyor ki :)ya sorma ama ben kadini cok sevmistim neden bilmiyorum :)) fali cikmadi bende tabiahahaha kisa sureli cikti o kadar.
Aa Elmira'yı öp yerime hoş son gittiğimde başka biri daha görmüştü ama ben pek konuşturmamıştım hala çıkmış olabilir ahaha yok maalesef çıkmadı zorlayamıcam ama şunu da kabul etmek lazım çok baskı yapıyodum sankiBende eski olup geri dönenlerdenim ve hala elmira ya olguya baktıranlardan.. evet çıkmıyor ama hangisinin ki çıkıyor ki :)
Seni hatırlıyorumBende eski olup geri dönenlerdenim ve hala elmira ya olguya baktıranlardan.. evet çıkmıyor ama hangisinin ki çıkıyor ki :)
çok teşekkür ederim canım kısmet bakalımBen nesibeye baktırdım olumsuz olduğu zamanda söyleyen biri pembe tablocu biri değil fal sepeti kk yorumlardanda bakabilirsin
Olgu'nun dedinleri çıktı mı çıkıyor mu, eskilerden baktıranlara rastlamam çok iyi oldu. Olgu hakkında ne düşünüyorsunuz?Sorma ah Elmira :)) Elmira Olgu vs.. :)
Bana eskiden dedikleri cikiyordu uygun fiyatliyken abone olmustum sonra numarasini bulup aradim cok yuksek fiyat soyledi baktirmadim.Olgu'nun dedinleri çıktı mı çıkıyor mu, eskilerden baktıranlara rastlamam çok iyi oldu. Olgu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nasildi?Merhaba kizlar. Ben randevu aldim geldim Handeye. Su an arkadasimla burdayiz. Size haber edicem. Anla ilgili dogru soylemesi onemli cunki, soylemezse yani bakamiyordur. Sonrada gelecekle ilgili bir sey soylerse yazicam size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?