İstanbul'da Fal - Falcılar

2010 yılında bakırköy de ptt karşısında bir yere götürmüştü arkadaşım kadın anı birebir bildi geleceği de 1-2 ilişkin daha olacak ama olmayacak 28 de tanışıp 30 da evleneceksin demişti bakalim ilkinden sonra 2 tane ilişkim de olmadı o kadın çok tuhaf biriydi.Kardesimi ailemi o anki ilişkimi her şeyi bilmişti

Peki kadının adı var mı?

Cafe mi ydi? Suna hanım olmasın bu...cıvıltı cafe

Merhaba kızlar.çok uzun süredir bu konuyu takip ediyorum ve ara ara yazıyorum. Ben de yaklaşık iki yıldır falcı falcı gezenlerdenim ve en sakin zamanlarım şu an. Dediğime bakmayın on günde bire düşürdüm en azından.
Burada son zamanlarda yazılanlardan, damlalar saadet'ten başlamak istiyorum. Bikaç kez gittim. Oraya gittiğimizde genel durumu tahmin ediyorlar zaten. Umut aramaya gidiyoruz. Ve yaşadığımız şey belirsiz ki cevap arıyoruz. Kadın bunun farkında. Aslında nokta atışı falan yok.ben her gittiğimde altın teklifle gelecek dedi. Ne altın teklifi adam hala aynı. Ha diyeceksiniz neden tekrar tekrar gittin? Diyorum ya umudumu yitirmeye başladıkça umut verenlere sardım. Ama uzun süredir gitmiyorum. Aynı yerde Tuba var. Hiç beğenmedim. Üst perdeden konuşuyo. Zaten ne dediğini de kaydedip üçüncü dinlemede falan anlıyosunuz. Genelde boşa sallıyo gibi geldi bana. Ama enerji meselesi de olabilir.
Asmin cafe zaza; resmen numarasını verdi, boşver falı falan arada ara konuşuruz kafan dağılır dedi ki hiç etik değil. Hiç dönmez dediği adama evlensen de ayrılırsın dedi. Her ihtimali sayıyo yani. Yine bu asmin'de lala; lalayı seviyorum aslında enerjisi tutuyo sanırım. Asla olmaz dediğim bi yorymu tuttu. Bikaç kez tuttu daha doğrusu. Yine de uzun vadede ümitlenmek istemiyorum olmayacak şeyler söyledi gibi. Ama kimsenin bilmeyediği detayları söyledi anda.
Beşiktaşta Kuzeyi burdan okuyup gittim. Yorumları tutarlıydı açıkçası. Tekrar gitmedim, kendisiyle çelişir mi bilmiyorum. Tekrar denemek lazım Faldan kopmaya çalışıyorum derken hala kaşınıyorum ama neyse...
Bias Gökçe' yi de burdan okuyup gittim. Anda çok tutarlı, üslubu güzel. Enerjisini de sevdim. Ama esas olayla ilgili ilk gittiğimde temmuz demişti, ikinci gittiğimde eylülü bulur dedi. Gerçi temmuz itibariyle güzel şeyler yaşayacağımı da söyledi. Yine de bilemedim.
Genel olarak son zamanlarda baktırdıklarım bunlar. Esas olayla ilgili de lala ve gökçenin söylediklerini bekliyorum. Daha zamanları var. Ama çıkarsa burdan yazarım.
Fallara ihtiyaç duymayacağımız huzurlu günler gelir umarım.

Arkadaşlar didem ile ilgili bana özelden mesaj atabilecek olan var mı deneyimini paylaşacak olan önemli bir konu lütfen..

Tutku'nun bana bi söylediği çıktı arkadaşlar işle ilgili. Ama tabi diğerleri önemli o da beklemede.

Umarım çıkar falın tamamiyle canım banada söyledikleri çıkıyor bende senin gibi bazı konularda beklemedeyim ama yazını görünce tekrar baktırasım geldi , sohbetini çok seviyorum ben zaten tutkunun bu güne kadar en iyi enerji aldığım falcı kesinlikle

Tutku'nun bana bi söylediği çıktı arkadaşlar işle ilgili. Ama tabi diğerleri önemli o da beklemede.

Tutkunun bana soyledikleri 3 sene once hatta adim adim oldu olmayan pek biseyi kaldiginida sanmiyorum. Hatta sonrada hic gitmedim sanirim biraz enerji isi .
Arkadaslar merhaba. Genelde kimse hayati bi duzendeyken kalkipta falciya gitmez. Ya sevgilimizden ayriliriz yada is guc vs. Bu aralar bir ayrilik yasadim soyle soyliyim 2 gunde heralde 12 13 tane falciya gittim toplamda. Bunlar su internette iddali denenmeli vs denilen falcilar. Gecmisi yada suanki durumu bilmeleri bence tatmin edici bir unsur degil gelecege yonelik tahminleri benim icin onemli. 4 falci evet bunlarin icinden 4 falci donus olucagini ve donusunde a-e harfleri isminin icinde gecen birinden darbe yiyip gelicegini iletti. Bakalim nolucak.bu arada yorumlarinizi ve sorularinizi alabilirim

Merhaba tutkunun verdigi tarihlerde mi cikti peki dedikleri sana?

Tutkuya tekrar baktirdiniz mi yoksa 3 yil onceki cikti biraktiniz mi

Bu arada gittigim falcilarin hepsi bana donus yapicaginda hem fikir sadece 4 falci donus nedenini ve ona bunu yasatacak kisinin cinsiyeti ve harflerini ortak bildi

Tutkuya tekrar baktirdiniz mi yoksa 3 yil onceki cikti biraktiniz mi
3 yil once ben 20 falcinin filan uzerine en son tutkuya gittim ve bana acida olsa tek tek herseyi iletti .2.5 yil sonra isimle ilgili devlet kapisindaki problemimi cozucegimi iletti ve gectigimiz 6 ay once gercekten son buldu. O donemki ayriligimdaki insanin geri donucegini ve dondugu tarihte ben bir baskasiyla mutlu olucagimdam dolayi kabul etmiycegimi soyledi. Hadi ordan dedim tabiki o donemki icsel psikolojimden ve gercekten de 6 ay sonra geldi ve istedim. Suan bitirmis oldugum iliskimde cok mutlu oldugum icin

Bu arada gittigim falcilarin hepsi bana donus yapicaginda hem fikir sadece 4 falci donus nedenini ve ona bunu yasatacak kisinin cinsiyeti ve harflerini ortak bildi
Banada gittigim 35 falci donecek dedi ama donmedi umarim sizinki doner ben falcilara inanip beklerken adam yuva kurdu sonra birgun aglarken bir arkadasim tokat gibi vurdu yuzume bu kadar zamanda cocugun bile olurdu beklemeseydin dedi soguk dus etkisiyle kendime geldim o gun baktimki gunler aylar gecmis donen yok doneni gectim adam merak edip engelimi bile kaldirmamis bence caresiz durumdayken gidilen falcilar umut tacirimiz oluyor haa vazgectim mi yok yine gidiyorum akillanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…