İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayrola arkadaşım sen niye avukatlık yapıyorsun bir kere o arkadaşın benim alıntımda tutkuyla ilgili de benım yazdıgım soruyla ılgılı de hıcbısey dememiş asıl cephe alan sizsiniz ve artık reklam olduğundan şüphem dahi kalmadı bu tavrınızdan dolayı içim rahat... bana tabsıte vermek senın haddine değil şu cümlen baktırmazsın olur biter yaklaşımın bile asıl agresıfın kim oldugunu gosterıyor canum ustelik ben sadece soruma karsılık yorum alamadıgım için ona kızdım sizse kişiliğe hakaret ediyorsunuz ne demek yani 5yasında çocukla konuşur gibi konuşuyorsunuz

evet çok ilginç bir şekilde o dediğini bende yaşadım iyi niyetli olunca kötü de konuşsa insan huzur buluyor gercekten

Kızlar kuzey cafeden ayrılmış yeni cafeyede bayramdan sonra başlicam dedi. Ben hep cafede baktiriyordum. Telefondanda baktırsammı? Bir farkı varmi ?

Fark yok ben 1kez yuzyuze 4kez telde baktırdım baktır bencede yıne aynı etki oluyor

Avukatik felan yaptigimiz yok , Bende dahil olmak uzere Senin agrasif tavirlarindan ve mahalle kadinj sozlerinden Cok rahatsiz olduk artik. Lutfen bunun farkina var Ve kimseyi tahrik etme artik. daha fazla cevap verirdim ama Senin seviyene inemiycem kusura bakma.
Ayrica Sana guzel bir tavsiye daha, yazdiklarini iyice oku , bizimkileride oku. omdan Sonra cevap yazarsan Bu kadar rezil olmazsin
Bizim yazdiklarimizin reklam oldugunu dusunuyorsan , o falciyi birdaha aramazsin olur biter.
Sana hayatta bol sanslar diliyorum , Cunku Bu kafa ile gercekten Cok ihtiyacin var

Bana tarihler verdi, iş için vermemişti ama diğer konu ile ilgili vermişti, o da temmuz başına geliyor artık çıkarsa yazarım.. Umarım çıkar.

Ben bugun kuzeye baktirdim telefondan. O da diger memnun kaldigim fal bakan arkadaslarla ayni tarihleri iletti. Olay gidisatlarini zaten birebir tabir etti aynen dedigi gibi olustu. Hepsi bir agizmis gibi temmuz diyo bakalim nasil olucak suan istesemde istemesemde kendimi temmuz ve agustos basina odaklamis vaziyetteyim bakalim nolucak

Birde su konuda fikrinizi istiycen kuzeye baktiran arkadaslar, kuzeyin boyle 1 aylik yakin tahminleri tutuyomu

Birde su konuda fikrinizi istiycen kuzeye baktiran arkadaslar, kuzeyin boyle 1 aylik yakin tahminleri tutuyomu
Fal bence enerji işi. Kuzey ve handenin tarihleri bende tutuyor. Hatta mayista kuzeye fal baktirdiğimda 6'lı bir tarihte karşindakiyle yola gideceksin demişti. 6 haziranda ağvaya götürdü beni. Ama herkesin enerjisinin tuttuğu falcı başka. Bana iyi gelen falcı başkasına kötü gelebiliyor mesela

evet çok ilginç bir şekilde o dediğini bende yaşadım iyi niyetli olunca kötü de konuşsa insan huzur buluyor gercekten

Fark yok ben 1kez yuzyuze 4kez telde baktırdım baktır bencede yıne aynı etki oluyor

Gerçekten insanları geriyorsun ya , Allah sana fal bakanında yardımcısı olsun

Ben Nisan ayında baktırmıştım. Mayıs ve Haziran ayları için söylediği şeyleri yaşadım. Gün gün değil de Mayıs ayında şu olacak Haziran ayında şu olacak şeklinde konuşmuştu.

Bence de tamamen enerji işi. Ben Hande'ye çok umutlanarak gitmiştim. Cafeye gidip 10 gün oncesinden randevu almıstım. Ama anlık şeyler bile tutmamıştı. Gerçi benim durum çok karışıktı. Sanırım bu yüzden falı da karıstı. Daha fal bitmeden verdigim paraya üzülmüştüm ama Hande hanımdan memnun olan çok kişi var.

Hangi cafede başlayacakmış, bilginiz var mı?
Yok söylemedi kuzeyi sabah aradığımda cafe benimden ayrildim iki teklif var degerlendirip bayramdan sonra başlicam dedi. Bayram sonrasina kadar sadece telefondan fal bakacam dedi.başkada birsey soylemedi

Valla kızlar burda herkes 46 falan sole böle demişler resmen insan kandiriyolar Okan için bence burda dolandirici falan yazmışlar ama aslıyok burda okana dolandirici diyen kişi bence fena sallıyor kizlar allah için adama fala gittim fal baktırdım herşeyi bildi daha oncesindende 46 Cafeye gittim Nalan icin sole böle dediler fos çıktı 46 cafeye sakın gitmeyin kızlar 2 arkadas gittik ama ben bole saçmalayan falcı görmedim beş para etmez paraniza yazik olur ayrıca Nalan diye gittigimde bana nalan diye başka falcıyı cikardilar sahtekarlar 46 enbüyük dolandirici 46 Cafe nalan diye gidiyorsunuz sahtekarlar başka falcıyı çıkarıyorlar kızlar dikkat edin enfalan gittim güzeldi medyum Okan gittim oda güzel baktı hani burda Okan diye dolandirici diyen kişilere bence inanmayın kızlar enfalle adi geçen gris medyum Okana fal baktırdım gerçekten guzel baktılar herkese bende enfalle keyfino Cafe gris medyum Okanı herkese tavsiye ederim çok memnun kaldım herkse bolsanlar

Mune ilk mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…