Nişantaşında bir yerde dedi bana
Keşke olsa mandal da murat toprak ayten e baktirdim bayramdan sonra ada tekrar başlayacakmış ona baktiricam beğenmeyenler de var ama kardeşimin arkadaşına birebir çıkmış verdiği isimle biri çıkmış karşısına 2 isim vermiş iste şu harfle başlayacak ali mi ahmet mi diye ahmet diye biri çıkmış aynen verdiği vadedeYa da Bakirkoy'de son zamanlarda onerebileceginiz biri var mi. Super ya da otesi olan..?
Besiktas "Bir dilek tut kizlar lokali" dilek ablaya git asla pisman olmicaksin ve bana tesekkur ediceksin canim..adresi de cook kolay yerdeKeşke olsa mandal da murat toprak ayten e baktirdim bayramdan sonra ada tekrar başlayacakmış ona baktiricam beğenmeyenler de var ama kardeşimin arkadaşına birebir çıkmış verdiği isimle biri çıkmış karşısına 2 isim vermiş iste şu harfle başlayacak ali mi ahmet mi diye ahmet diye biri çıkmış aynen verdiği vadede
Gerçekten iyi mi size çıktı miBesiktas "Bir dilek tut kizlar lokali" dilek ablaya git asla pisman olmicaksin ve bana tesekkur ediceksin canim..adresi de cook kolay yerde
Kimse beğenmemiş baktim daGerçekten iyi mi size çıktı mi
Kimmiş o bilgi verir misin?Benim bildiğim bi falcı var çok iyi daha öncede birçok yere gitmiştim ancak hiçbirinden bu kadar memnun kalmamıştım
Nalan kim nerde bakıyo ? Tutkuya bir kere baktırdım ama sadece Temmuz ayını hatırlıyorum başka dediği şeylerin hiçbiri aklımda değil ? Kuzeyede bi iki defa baktırdım ama onda da net bişeler çıkmadı aslında bende baya falcı denedim :)Kızlar çıkan demek doğru olmaz ama şöyle ki Nalan vardı burada bahsedilen bana adımı sen atacaksın demişti. Yok artık ben niye atayım demiştim ama sözlü olarak hakikaten ben attım. Ama gerisi gelmedi henüz o ayrı. Gökçe, Tutku ve daha diğerleri hepsi beklemede. Derseniz ki adamakıllı çıkan Yok mu maalesef
Nalan kim nerde bakıyo ? Tutkuya bir kere baktırdım ama sadece Temmuz ayını hatırlıyorum başka dediği şeylerin hiçbiri aklımda değil ? Kuzeyede bi iki defa baktırdım ama onda da net bişeler çıkmadı aslında bende baya falcı denedim :)
Birde su konuda fikrinizi istiycen kuzeye baktiran arkadaslar, kuzeyin boyle 1 aylik yakin tahminleri tutuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?