İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben sizin dusuncenize katılmıyorum bende fal baktirdim enfalin falini keyfino cafede fal bakan gris medyum okanin falısı beğendim burda asıl insanları dolandiran kandıran bır kişi var oda 46 Cafe diye burda süper falcı diyip hicbirsey bilmeyen insanı burda ovuyosunuz kızlar paraniza yazık sakın ama sakin 46tı Cafe hayatimdat gördüğüm enbüyük sahtekar en büyük dolandirici Cafe burda yorimara aldanıp 46 cafeyi iyi fal bakıyorum gibi gosteriyolar halbuki bimenin yanindan bilene gecmiyolar okadar soluyorum 46 Cafe en buyuk dolandirici mekan 2 arkadaş fal baktırdık paramı helal etmiyörün hem nalan diye başka falcıyı cikardilar hemde falcıları pes para etmez 46 Cafe sahtekar dolandirici kızlar sakın gitmeyin paraniza yazık olur

KIZLARRRR
Hepinizin bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Sevdiklerinizle, ailenizle birlikte seker tadinda guzel bir bayram gecirmenizi dilerim. Bu guzel gunde, hepinizin hayalleri gercek , kalbinizden gecirdiginiz Ve bugune kadar baktirdiginiz fallardaki, gerceklesmesini istediginiz olaylarin tarihlerin en kisa zamanda gercrklesmesi dilegiyle.

Arkadaşlar Gökçe konusunda ne düşüyosunuz hem çok beğenip hemde kötü diyenler var.

Birde melekler kahvesi Emre ve Kadir var. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Kuzeyede bir kaç defa baktırdım artık ona baktırmak istemiyorum. Tutkuyada bir kere baktırdım ama hattırlamıyorum pek fazla. Aslında bende bir çok falcıya birara baktırnıştım.

Ya da Bakirkoy'de son zamanlarda onerebileceginiz biri var mi. Super ya da otesi olan..?
Keşke olsa mandal da murat toprak ayten e baktirdim bayramdan sonra ada tekrar başlayacakmış ona baktiricam beğenmeyenler de var ama kardeşimin arkadaşına birebir çıkmış verdiği isimle biri çıkmış karşısına 2 isim vermiş iste şu harfle başlayacak ali mi ahmet mi diye ahmet diye biri çıkmış aynen verdiği vadede

Kesinlikle Besiktasta "bir dilek tut kizlar lokali" sahibi dilek ablaya gidin derim..ucreti de gayet makul kizlar.mucize gibi.

Kesinlikle Besiktasta "bir dilek tut kizlar lokali" sahibi dilek ablaya gidin derim..ucreti de gayet makul kizlar.mucize gibi.

Besiktas "Bir dilek tut kizlar lokali" dilek ablaya git asla pisman olmicaksin ve bana tesekkur ediceksin canim..adresi de cook kolay yerde

Benim bildiğim bi falcı var çok iyi daha öncede birçok yere gitmiştim ancak hiçbirinden bu kadar memnun kalmamıştım

Kızlar Kuzey'den sonra şimdi herkes Gökçe'yi söylüyo ama hem çok olumlu hemde baya olumsuz laflar var sizce kim daha iyi ? Yada son zamanlarda çıkan fal haberi var mı ?

Kızlar çıkan demek doğru olmaz ama şöyle ki Nalan vardı burada bahsedilen bana adımı sen atacaksın demişti. Yok artık ben niye atayım demiştim ama sözlü olarak hakikaten ben attım. Ama gerisi gelmedi henüz o ayrı. Gökçe, Tutku ve daha diğerleri hepsi beklemede. Derseniz ki adamakıllı çıkan Yok mu maalesef

Nalan kim nerde bakıyo ? Tutkuya bir kere baktırdım ama sadece Temmuz ayını hatırlıyorum başka dediği şeylerin hiçbiri aklımda değil ? Kuzeyede bi iki defa baktırdım ama onda da net bişeler çıkmadı aslında bende baya falcı denedim :)

Ben de unuttum kim ne dedi tutku ve gökçeyi ozellikle

Kızlar merhaba. Icinizde eksi sözlükte yazar olan ya da arkadaşı v.s yazan var mi? Varsa bana ulasabilir misiniz? Fal konusuyla alakasiz gibi duruyor ama alakali bir durum :)

Birde su konuda fikrinizi istiycen kuzeye baktiran arkadaslar, kuzeyin boyle 1 aylik yakin tahminleri tutuyomu

Bana kuzeyin yakın tarihleri çıktı hep bilhassa iletişim tarihi iki kez gününde çıktı üçüncü çıkarmj heycanla beklıyorum...
sen kyzey çıktı demişsin nezaman çıktı nezaman baktırmıştın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…