İstanbul'da Fal - Falcılar

canım sana sanırım işle ilgili tarihide tutmuştu banada rakamlı bi tarıh verdi ve tarih yakın az kaldı ayyy inşallah banada çıkar bu seferki çok onemli... 6lı tarıh drrken yakınlıgı uzaklıgı hakknda bılgı verdı mı

Gerçekten insanları geriyorsun ya , Allah sana fal bakanında yardımcısı olsun

burda bnm kişilere saldırdıgım yok siz her soruma atlıyorsunuz bak senle alakalı olmayan bır konuda bıle bnm üzerimden alıntı yapıp benm kişiliğime saldırmışssın kim haksız ortada ben birşey demiyorum utanması gereken sızlersınız hersey ortada

Fal enerji işi dogrudur anda tutmadığını çok geç anlıyor insan deilmi bıyuzden hemen yargıya varmamak lazım karşımızdaki kişi konusunda... şahsen ben yeni ilişkim için baktırdım falların soyledıgıyle adamın dedıklerı cok farklı napsam bılemedım yıne en coj gıttum falcınınkini esas alcam galiba...

feysde ..... var arkadaşlar tavsiyemdir kendisi de çok sevdiğim bir arkadaşımdır

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok benim falımin ilk cümleden itibaren hayatimla alakası yoktu. Zaten falcılara göre hayatı şekillendirmek çok yanlış olur. Ama enerjinizin tuttuğu biriyle çok sıkıntılı iken sohbet etmek iyi geliyor. Biraz da geçmişi tutturdumu gelecekle ilgili söyledikleri güzel şeyler o an için rahatlatıyor. Terapi gibi. Çok falcı gezmek de yorucu. Güvendiğiniz ve daha önce söylediklerini yaşadığınız birinin sözlerini dikkate almak en mantıklısı bence. Aslında insan az -çok hissediyor olacakları ama hissettiğimiz şey hoşumuza gitmiyorsa umut ariyoruz.

Ya da Bakirkoy'de son zamanlarda onerebileceginiz biri var mi. Super ya da otesi olan..?
Bakırköyde laf cafede çigdem i önerirler dedıklerının tam tersi çıkınca lafı değistırır bu seferde tam zıttını söyler . Kac kişi baktırdık yakın zamandaki tutar sonrada fıyasko bakırköyde murat var mandal da o daha iyidir deneyin

Bu kuzey benim bildiğim çocuk mu acaba ? Nerde bakıyor ?

Melekler Kahvesi ' ndeki ki Emre hakkında bilgi vermek istiyorum 3 ay önce baktıgında muhtesem cok iyi dedıgı adam 3 ay sonra tu kaka yaptı . O anı bilmek isteyenler gitsin ama 1 ay sonrasını bile bilmiyor

Bende 5 kez gitmişimdir İstanbul'da en iyisi diyebilirim bu 5 fal içinden 1 kere 1 sapma yapar gibi oldu senin tavrın kadar fal bakanın morali arzusu da önemli bu iş fiziksel rahatlığa bakmıyor. Odaklanmak vs ... can diye biri vardı mesela 5 kez olumlu konuşan insan 6. Da tam tersini söyledi ki ben ona bu yönde veri verdim oda o olumsuz durumu kafasına göre yorumladı ki fal bakmayı sevmediğini daha önce söylemiş biriydi bana Hande nin hissiyatları çok iyi kartlara odaklandığında sorun oluyor ama motive bir şekilde hissiyatları öne çıktığında baktığında çok iyi olduğunu düşünüyorum Murat diye birine gittim net açık dı ama muhabbeti seven biri değildi iki soruyu bile zor cevapladı dedim gibi kişinin motivasyonu isteği ve sizin o insana tavrınız da önemli duygu diye biri var Yeşilköy'de iki kez gittim ilki çok iyiydi çünkü kendisi motive ve arzuluydu son gittiğimde hikayeydi istek ve arzu yoktu

Handeden ben hüç elektirik almamıştım , duygu gerçekten beni şok etmişti ama dediği hiç bir şey çıkmadı dediğiniz gibi fal işi motivasyonla çok alakalı galiba mesala bakırköyde emel gittiğimde bazen takır takır herşeyi söyler bazende hiç bişi vermeden kısa kesip gönderirdi yıllar önce umut diye birisi vardı bakırköyde o bu konuda çok istikrarlı hep aynı enerji aynı motivasyonla bakardı aynı istikrarı birde tutkuda buldum ilk baktığında çok karışık gelmişti ama çıkınca ve mantık olarakta tutarlı olunca iyice ona yöneldim fakat kimse galiba herşeyi yüzde yüz bilemiyor genel gidişat tutarlı olsada tarihlerin yada kişilerin bazen farklılık gösterdiğini gördüm zannediyorum ki falı sadece motivasyon olarak görmeli aklımızın bir köşesinde tutmalıyız çıkarsa ne ala ama fala bakıp hayati kararlar vermemek lazım

Selam kızlar, bir yanım Biriz'e git diyor, diğer yanım buradaki yorumlar kötü gitme diyor. Biriz ablaya bir ara çok giderdim, ne derse yaşardım sonraları bozdu biraz ama 3 yıl filan oldu gitmedim. Son zamanlarda giden var mı kendisine?

Çok sinirliyim kızlar. Yiğit e baktırayım dedim dün aradım hesaba pata göndermemi istedi neyse gönderdim saat 10 gibi sonra 13:00 müsaiy olurum dedi. Aradım saat 1 gibi açmadı 3te aradım açmadı vatsaptan yazıyorum acmadı aksam 6gibi aradım açmadı yine yazdım problem mi var neden cvp vermiyorsunuz diye cvp yine yok. Neyse arkadaşıma söyledim sen yaz diye yazdı ona cvp verdi parayı yatırın görüşelim yazdı. Şuan paramı alıp bana hiçbirşekilde cevap vermiyor. O kadar da arıyorum bakmıyor. Aman diyim sakın yiğite para göndermeye kalkmayın. !!!!!

İzmir'deki Yiğit'mi? Ben geçen gün baktırdım ona parayı yatırdım 3 dk sonra ara dedi aradım baktı. Yapmaz öyle şey normalde o çocuk ama alla alla

Yigite oncleri 4 5 kez baktırdim bana da hep yatırdığım an 5 10 dk yarım saat içinde bakardı. Bir kere söylediği saatinde bakmadı 2 gun sonra bakti. Ben de whatsappdan yazmistim unuttun beni sanirim bakacaktın diye 2 kere.
Paramin uzerine yatmadi yani ve ozur diledi cok beklettim v.s diye. Genel bir yorumcu bana gore ama para alayim bakmayayim dusuncesinde biri değil. Dengesiz bir anina denk gelmis olabilirsin ama bakar diye umuyorum insallah..

Melekler Kahvesi ' ndeki ki Emre hakkında bilgi vermek istiyorum 3 ay önce baktıgında muhtesem cok iyi dedıgı adam 3 ay sonra tu kaka yaptı . O anı bilmek isteyenler gitsin ama 1 ay sonrasını bile bilmiyor

Geçen hafta baktırdım. 3 ayda bir baktırıyorum çünkü adam ben de bingo! 3. baktırışım hiç çelişmedi söyledikleriyle. bakalım geriye kalanı göriciğizzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…