Fal bence enerji işi. Kuzey ve handenin tarihleri bende tutuyor. Hatta mayista kuzeye fal baktirdiğimda 6'lı bir tarihte karşindakiyle yola gideceksin demişti. 6 haziranda ağvaya götürdü beni. Ama herkesin enerjisinin tuttuğu falcı başka. Bana iyi gelen falcı başkasına kötü gelebiliyor mesela
Gerçekten insanları geriyorsun ya , Allah sana fal bakanında yardımcısı olsun
Bence de tamamen enerji işi. Ben Hande'ye çok umutlanarak gitmiştim. Cafeye gidip 10 gün oncesinden randevu almıstım. Ama anlık şeyler bile tutmamıştı. Gerçi benim durum çok karışıktı. Sanırım bu yüzden falı da karıstı. Daha fal bitmeden verdigim paraya üzülmüştüm ama Hande hanımdan memnun olan çok kişi var.
Fal enerji işi dogrudur anda tutmadığını çok geç anlıyor insan deilmi bıyuzden hemen yargıya varmamak lazım karşımızdaki kişi konusunda... şahsen ben yeni ilişkim için baktırdım falların soyledıgıyle adamın dedıklerı cok farklı napsam bılemedım yıne en coj gıttum falcınınkini esas alcam galiba...
Bakırköyde laf cafede çigdem i önerirler dedıklerının tam tersi çıkınca lafı değistırır bu seferde tam zıttını söyler . Kac kişi baktırdık yakın zamandaki tutar sonrada fıyaskoYa da Bakirkoy'de son zamanlarda onerebileceginiz biri var mi. Super ya da otesi olan..?
Berbat bence 2 sene arayla dedım hiçbiri çıkmadı .Kesinlikle Besiktasta "bir dilek tut kizlar lokali" sahibi dilek ablaya gidin derim..ucreti de gayet makul kizlar.mucize gibi.
Bu kuzey benim bildiğim çocuk mu acaba ? Nerde bakıyor ?Bana kuzeyin yakın tarihleri çıktı hep bilhassa iletişim tarihi iki kez gününde çıktı üçüncü çıkarmj heycanla beklıyorum...
sen kyzey çıktı demişsin nezaman çıktı nezaman baktırmıştın...
Bende 5 kez gitmişimdir İstanbul'da en iyisi diyebilirim bu 5 fal içinden 1 kere 1 sapma yapar gibi oldu senin tavrın kadar fal bakanın morali arzusu da önemli bu iş fiziksel rahatlığa bakmıyor. Odaklanmak vs ... can diye biri vardı mesela 5 kez olumlu konuşan insan 6. Da tam tersini söyledi ki ben ona bu yönde veri verdim oda o olumsuz durumu kafasına göre yorumladı ki fal bakmayı sevmediğini daha önce söylemiş biriydi bana Hande nin hissiyatları çok iyi kartlara odaklandığında sorun oluyor ama motive bir şekilde hissiyatları öne çıktığında baktığında çok iyi olduğunu düşünüyorum Murat diye birine gittim net açık dı ama muhabbeti seven biri değildi iki soruyu bile zor cevapladı dedim gibi kişinin motivasyonu isteği ve sizin o insana tavrınız da önemli duygu diye biri var Yeşilköy'de iki kez gittim ilki çok iyiydi çünkü kendisi motive ve arzuluydu son gittiğimde hikayeydi istek ve arzu yoktuBence de tamamen enerji işi. Ben Hande'ye çok umutlanarak gitmiştim. Cafeye gidip 10 gün oncesinden randevu almıstım. Ama anlık şeyler bile tutmamıştı. Gerçi benim durum çok karışıktı. Sanırım bu yüzden falı da karıstı. Daha fal bitmeden verdigim paraya üzülmüştüm ama Hande hanımdan memnun olan çok kişi var.
Memnun muydunKızlar Umay Laf Cafeden ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı?
Bende 5 kez gitmişimdir İstanbul'da en iyisi diyebilirim bu 5 fal içinden 1 kere 1 sapma yapar gibi oldu senin tavrın kadar fal bakanın morali arzusu da önemli bu iş fiziksel rahatlığa bakmıyor. Odaklanmak vs ... can diye biri vardı mesela 5 kez olumlu konuşan insan 6. Da tam tersini söyledi ki ben ona bu yönde veri verdim oda o olumsuz durumu kafasına göre yorumladı ki fal bakmayı sevmediğini daha önce söylemiş biriydi bana Hande nin hissiyatları çok iyi kartlara odaklandığında sorun oluyor ama motive bir şekilde hissiyatları öne çıktığında baktığında çok iyi olduğunu düşünüyorum Murat diye birine gittim net açık dı ama muhabbeti seven biri değildi iki soruyu bile zor cevapladı dedim gibi kişinin motivasyonu isteği ve sizin o insana tavrınız da önemli duygu diye biri var Yeşilköy'de iki kez gittim ilki çok iyiydi çünkü kendisi motive ve arzuluydu son gittiğimde hikayeydi istek ve arzu yoktu
Arkadaşıma çıkmış falı. Ben de gidecektim ama cafeden ayrıldığını öğrendimMemnun muydun
İzmir'deki Yiğit'mi? Ben geçen gün baktırdım ona parayı yatırdım 3 dk sonra ara dedi aradım baktı. Yapmaz öyle şey normalde o çocuk ama alla allaÇok sinirliyim kızlar. Yiğit e baktırayım dedim dün aradım hesaba pata göndermemi istedi neyse gönderdim saat 10 gibi sonra 13:00 müsaiy olurum dedi. Aradım saat 1 gibi açmadı 3te aradım açmadı vatsaptan yazıyorum acmadı aksam 6gibi aradım açmadı yine yazdım problem mi var neden cvp vermiyorsunuz diye cvp yine yok. Neyse arkadaşıma söyledim sen yaz diye yazdı ona cvp verdi parayı yatırın görüşelim yazdı. Şuan paramı alıp bana hiçbirşekilde cevap vermiyor. O kadar da arıyorum bakmıyor. Aman diyim sakın yiğite para göndermeye kalkmayın. !!!!!
Çok sinirliyim kızlar. Yiğit e baktırayım dedim dün aradım hesaba pata göndermemi istedi neyse gönderdim saat 10 gibi sonra 13:00 müsaiy olurum dedi. Aradım saat 1 gibi açmadı 3te aradım açmadı vatsaptan yazıyorum acmadı aksam 6gibi aradım açmadı yine yazdım problem mi var neden cvp vermiyorsunuz diye cvp yine yok. Neyse arkadaşıma söyledim sen yaz diye yazdı ona cvp verdi parayı yatırın görüşelim yazdı. Şuan paramı alıp bana hiçbirşekilde cevap vermiyor. O kadar da arıyorum bakmıyor. Aman diyim sakın yiğite para göndermeye kalkmayın. !!!!!
Melekler Kahvesi ' ndeki ki Emre hakkında bilgi vermek istiyorum 3 ay önce baktıgında muhtesem cok iyi dedıgı adam 3 ay sonra tu kaka yaptı . O anı bilmek isteyenler gitsin ama 1 ay sonrasını bile bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?