Sak diye biri var diyen ada oldu toprak i ben begenmemistim elbet bisiler biliyor ama ada yi tavsiye ederimmandal ada ve toprak randevulu mu bakıyor birde hangisini en çok tavsıye edersiniz?
ben anda iyi olan için gıtmem gerekiyor şahsen ben hayatında biri varmı sorgusuyla gidiyorum hep bazıları direkt kafamdaki düşünceyi görüp kimse yok dıyor mesela kuzeyle tutku öylesine görüştüğü birikeri var dedi ama bir haftada taksimin bütün falcılarını gezdim kimse haytaında başkası yok dedi hemde ben daha soru sormadan
yalnız eren ede çok iyi deniliyordu burda ben bi gittim ne yenisi ne eskisi hakkında hiçbişey söylemedi şimdi toprağada iyi diyorlar oda öyle çıkarsa parama acırım bakırköy bana çok ters....
toprak hayatında kaç kişi oldugunu söyledi derken ne hakkında konuştuklarınıda söyldimi
toprak mı ada mı hande miii aldatma konusunda kim iyi birine gidebilirim???
Sak diye biri var diyen ada oldu toprak i ben begenmemistim elbet bisiler biliyor ama ada yi tavsiye ederim
Cok uzagi demedi agustosta eskisinden haber alabilirsin pisman olacak sana ulasabilir sen de 1 2 aya unutuyorsun dedi kardeşim da kuzenim de baktirdi onlar da memnun kaldı bayağıişte banada ben sormadan dıycek biri lazım çok uzak gelecek soylemıyor deılmı en nefret ettiğim şey falcıda...
Canan iyimi yorumladı falını canm begendin mi ? Bende gitmeyi düşünüyorumÇıkan fal haberlerim :)
Henüz tam netleşmese de benimki aradı bu akşam beni.
Geçen hafta Kuzey ve Neslihan bu hafta içi arayacağını söylemişti.
Bide laf cafe Cananda arayacağını söyledi ama zaman vermemişti (ki bugünde baktırdım kısa zamanı kalmış dedi 2 saat sonra aradı adam)
Neyse bahaneyle aramış ama baya konuştuk. Bakalım belki düzelir :)
pofu A Angelwings34
Selamlar,
Forumda araştırırken adanalı eylemden çok memnun kaldıgınızı okudum, fikriniz hala aynı mı? Eğer öyleyse bana numarasını verebilir misiniz?
Ben ona yıllardır gidiyorum. Sık gidince saçmalıyor ama aralıklı gidince genelde çıkıyor falları bana.Canan iyimi yorumladı falını canm begendin mi ? Bende gitmeyi düşünüyorum
pofu A Angelwings34
Selamlar,
Forumda araştırırken adanalı eylemden çok memnun kaldıgınızı okudum, fikriniz hala aynı mı? Eğer öyleyse bana numarasını verebilir misiniz?
aynen cnm :) tşkler cvpladığın için :) ben foruma çok girmiyorum..en azından başkaları mağdur olmasın :)ben cevap verebilirim canım bu soruna ki pofuda aynı dusuncede. cunku telefonla fal başlığına yazmisti sanırım eylem hakkinda. kendisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. buradan birkaç arkadaşın 500 tl sini almış sende buyu var bozdurayim sevgilin sana geri dönecek v.s diye sonra telefonlara cikmamis. falları da uzun vadede ve asıl konularda birçok kişinin cikmadi. para kazandırmaya gerek yok böyle insanları dolandiran kişilere.
bende kesinlikle size katılıyorum...son 1 sene içinde gitmediğim hiçbir falcı kalmadı..en ucuzundan en pahalısına 30 tl lik mi istersin 600 tl mi dersin ..herkese gittim milyarlar da harcamışımdır. o kadar acıyorum ki...harcanan para hiçbir şey... ama ya boş yere 1 yıldır umutlanmalarım ..kendimi kandırmalarım..her baktırdığım falla kendimi biraz daha kandırdım..hala da salak gibi acaba diyorum ..adam beni aramıyor sormuor bile umrunda bile değilim ama ben bu baktırdığım fallar yuzunden hala bu işi kafamda bitiremiorum... 100 falcının da 90 u bu adamla olucak dedi... şimdi diorum ki hadi 5 tanesi tutmasa 95 i de mi tutmıcak herkes aynı seyı soluosa vardır bir bildiği....ama bu kötü kalpli insanlar umut tacirleri zaten bunu istio...sizi kandırıolar dedikleri tarih olmayınca tekrar gelin istiolar..walla falcıların şimdiki anıda yalan ..geleceği de yalan..mesela tutkunun dediği şeyleri yaşadığımı düşünüodum ama aslında o kadar soyut şeyler yaşamışım ki herkesin yaşayabileceği şeyler.. evet isim bilio şehir bilio ama bana ne faydası var ki...beni kandırdıktan sonra((
Keşke bu paralarla pskiyatriste gitseydim daha iyi olurdu her şey benim için...
ama son noktamı tutkuyla koydum o çok iyi dediğim adam son falında resmen o kadar saçmaladı ki.. fal bitti telefonu kapattım. kalp krizi geçiriorum sandım. bana bir önceki falında temmuz ağustos diyen adam daha bu işin 8 ayı var dedi...beyaz atlı prensin dediği adam için evlenırsen boşanırsın dedi..dedi de dedi...
diceğim şu önünüze bakın sizi gerçekten anlıorum ya çıkarsa ya bilirse ya tutarsa falan değil bu iş sadece zaman , para kaybı ve en kötüsü olmayan şeylere inanmanız. bu falcılar insanı şizofren yapıo....şizofren kafanda gerçek olmayan seylere ınanıp beklıosun(
Tutkunun ilk başta olacak deyip, ikinci falında olmayacak demesi sadece benim başıma gelmemiş demekki......arada sadece 2 ay olmasına rağmen iki fal birbiri ile tutarsız......olmayacağını ilk faldan göremiyor herhalde...biraz daha ilişki ilerleyecek ancak o zaman olmayacağını görüyor sanırım:)....arada sadece iki ay var ...senin dediğin şeyi bende yaşadım tutkuya 3kez baktırdım oda isim biliyor diye ama bende senn gibi yalnış yönlendirildim seven adama sevmıyo demek gıbı kandırıldım şimdi ilişkim çıkmza girdi her falcı kendi deneyimine göre yorumluyor buyuk hataydı okadar baktırdım birde... şimdi çık işin içinden...
Tutkunun ilk başta olacak deyip, ikinci falında olmayacak demesi sadece benim başıma gelmemiş demekki......arada sadece 2 ay olmasına rağmen iki fal birbiri ile tutarsız......olmayacağını ilk faldan göremiyor herhalde...biraz daha ilişki ilerleyecek ancak o zaman olmayacağını görüyor sanırım:)....arada sadece iki ay var ...
Kızlar, 37 yaşındayım. Ortalama 20 yıldır geleceğin merakı ile falcıların peşindeyim. Öyle ki arkadaşımla karlı bir günde falcıya gidelim derken kaydım, 42 gün bacağım alçıda kaldı :) Bu süreçte edindiğim tecrübeler;
1- İstediğimiz şeyleri söylemeyen falcıdan söylene söylene çıkıyoruz. O arada umut veren bir gelişme olduysa örneğin adam aradıysa falcı hiç bir şeyi bilmiyor diyoruz :) ve başka falcı arayışlarına geçiyoruz
2- Duymak istediklerimizi söyleyenin kapısında yatıyoruz elimizde avucumuzda ne varsa veriyoruzKaprisliyse bile alttan alıyoruz.
3- Şunu takarsan evlenirsiniz vs.. dendiğinde hemen yapıyoruz, mutlu olacak mıyız, olmayacak mıyız diye bir an düşünmeden..
4- Bir kere sizi aldattı mı, yalancı mı, çalışmıyor mu, şiddet eğilimli mi, ailesi kötü mü, sizin çevreniz onu sevmiyor mu, bırakın gitsin yoluna.. Aklı başına gelir düzeltir kendini dönerse o zaman sizi hak ediyordur. (Ben bunları görmeme rağmen görmezden geldim. Halen annem, babam kızım ve ben sıkıntı çekiyoruz. Beni her yerde rezil ediyor, boşanmıyor, mahkeme günü iki sefer intihar etmeye çalıştı,tehditler vs boşanmıyor. her seferinde sözler vsvs)
5-Bana göre en gerçek ve tatmin olacağınız değerlendirmeler, uzmanı olması koşulu ile sırasıyla
A/ İyi bir astologdan doğum haritası çıkarttırıp yorumlatmak ve buna göre davranmak aynı zamanda eş adayı içinde uyum yorumu almak. Uyumlu değil mi bırakın gitsin. Yarın bir gün pişman olmak, çok ama çok daha kötüKeşke çok önce yaptırsaydım.
B/Yıldızname ama sadece bu kadar- (büyü varmış bilmem neymiş derse kaçın ordan para kopartacak)
C/Kurşun ve nazar duası sık sık yaptırın iyi geliyor. Ayrıca inancınız ne ise nerede rahatlıyorsanız oraya gidin sık sık. (Aslında bu ilk madde olmalı ama içimizdeki bitmez tükenmez merak sadece bu şekilde bastırılamıyor
D/ Bir de su falı .. Herkes bakamıyor bir kere.. Su falında geleceği bilen duyarsanız gidin sadece diğerleri tırı vırı boş vakit..
E/ Bir de bir falcı, hoca vs.. ne verirsen diyorsa maddi kaygısı çok da yok demektir.
Bu arada kendinizi geliştirin kızlar.. Allah'a şükür ki kendi paramı kazanıyorum, kendime kızıma bakabiliyorum. Öyle çalışın ki mesleğiniz ne olursa olsun en iyilerden biri olun. Falınızda kariyer hayatında ileride hep yüksek mertebelerde görünün.
Kaç yaşında olursanız olun hep sevebileceğiniz birileri çıkıyor karşınıza,
Sevgiler
Benim 3kere başıma geldi :) hemde 2.de olmıycak dedıgı adamla neden olmıycağının sebebini farklı soylerken 3.de farklı soyledi ve hep ıhtımaller ustunden şoyle yaparsan boyle olur gıbısıne konuştu evet senn dedıgın gıbı oanki durumdan çıkarım yapıyor bence o buyuzden falıda değişiyor.
ama enıyı falcı direkt görendir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?