Burda yanılma şu şekilde , en azından kendim için söylim; bir önceki falımda bu ilişki tek vücut olarak devam edecek diyen biri ( Tutku) , 2 ay sonra 2 aylık iyi bir döneminiz olacak ama yıl sonunda ayrılacaksınız diyor........ben falı bir kez baktırmış olsam adamla ömür boyu gider diye düşünürüm, allahtan ikinci kez baktırdım da çok kaptırmadım kendimi ilişkiye...tabiiki fallara göre hareket etmek yanlış, ama bu kadar da taban tabana zıt fal olmaz ki?Vallahi istemsiz güldüm , bencede fikriniz doğru ama dediğiniz gibi direk gören çıkarım tapmayan birisi olsa 60 70 tl ye bizle uğraşmaz kendine hayrı olurdu diye düşünüyorum . Fal baktırmayı çok severim ben ama bizler bu durumu biraz fazla abartıtoruz heralde hiç bişide yanılmasın herşeyi takır takır söylesin diye bekleyenler bemce daha çok hayal kırıklığı yaşar falcı yani neticede bunlar Allah değil ya . Normal olan çıkarım yapması değil mi :)
tutkuya bende önceden 2 kere baktirdim ilk baktirdigimda herşey güzel olacak tarzı bir falken 2.baktirdigimda da 4 marttan sonra herşey cok güzel olacak dedi. 4 mart gecesi ayrılmistıkBurda yanılma şu şekilde , en azından kendim için söylim; bir önceki falımda bu ilişki tek vücut olarak devam edecek diyen biri ( Tutku) , 2 ay sonra 2 aylık iyi bir döneminiz olacak ama yıl sonunda ayrılacaksınız diyor........ben falı bir kez baktırmış olsam adamla ömür boyu gider diye düşünürüm, allahtan ikinci kez baktırdım da çok kaptırmadım kendimi ilişkiye...tabiiki fallara göre hareket etmek yanlış, ama bu kadar da taban tabana zıt fal olmaz ki?
Ben dün baktordım....çok mantıklı konuşuyor, ama gelecek tututyor mu sınama şansım daha olmadı...ben de merak ediyorum, cananın gelecek tahminleri çıkan var mı?laf cafe canan nasıl sizce?
ben karsi tarafin hayatinda biri var mi, ne yapiyor onu merak ediyorum. an konusunda iyi mi sizce?Ben dün baktordım....çok mantıklı konuşuyor, ama gelecek tututyor mu sınama şansım daha olmadı...ben de merak ediyorum, cananın gelecek tahminleri çıkan var mı?
An konusunda doğru tespitleri var...yanlış bir şey söylemedi, başkalarına da teyid ettirdiğim için, bunu biliyorumben karsi tarafin hayatinda biri var mi, ne yapiyor onu merak ediyorum. an konusunda iyi mi sizce?
cok tesekkur ederim. ben de yoldayim, canana baktiracagim:) yorumlarimi mutlaka yazacagim.An konusunda doğru tespitleri var...yanlış bir şey söylemedi, başkalarına da teyid ettirdiğim için, bunu biliyorum
cok tesekkur ederim. ben de yoldayim, canana baktiracagim:) yorumlarimi mutlaka yazacagim.
evet:)merhaba pazar günü bende cafe laf çiğdeme gitmeyi düşünüyorum aynı yer mi acaba ?
evet:)
tutkuya bende önceden 2 kere baktirdim ilk baktirdigimda herşey güzel olacak tarzı bir falken 2.baktirdigimda da 4 marttan sonra herşey cok güzel olacak dedi. 4 mart gecesi ayrılmistıken fazla ani görebilir bence gelecek tutuyorsa tesadüfen tutar diye düşünüyorum tutkunun
burada cok kisi yazdı tutkunun ilk fali ile ikincisinin farklı olduğunu aslında. tutarsız genel anlamda sanırım benim baktirdiğim ve buradan okuduğum kadariyla ama size çıkmışsa ve tutarliysa belki sizin enerjiniz tutmuştur. dedigim gibi benim hiç tutmadı ve memnun kalmadım kendisinden. birdaha da tercih etmedim baktirmak icin :)Gerçekten ben dediğiniz gibi bir durum yaşamadım tutkunun bakımlarında ki gerçekten çok kritik olayları aynen dediği gibi atlattım , ama dediğiniz gibi arada böyle ciddi fark olunca insanın kafası karışır :) sizin fallarınız yüzüne tutkudan memnun kalmış olmama rağmen kafam karıştı hatta ama belki ayrılık felan derken ilişki içerisin olan küsüp barışmaları mı kast etti tamamen bitişi mi
Aynı durumdayım gıtmedıgım kalmadı kımı duysam gıttım tutanı olmadı gecmısı bılen cok bu da umutlandırdı benı aylarca bosuna bekledım yoluma baksam daha ıyıydıAynen Bende kqtiliyorum Ve ayni sekilde dusunuyorum. Hatta sunu ekliyorumki, gecmiste iyiler ama anda bile dogruduzgun bilgi veremiyolar.
.
Inanma bılmıyır banada oyle dedı adamın evlendıgını ogrendımkızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?
Ben de var istiyorsan hala verebilirim numarasını ?Serdarin nosunu verebilcek olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?