İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda yanılma şu şekilde , en azından kendim için söylim; bir önceki falımda bu ilişki tek vücut olarak devam edecek diyen biri ( Tutku) , 2 ay sonra 2 aylık iyi bir döneminiz olacak ama yıl sonunda ayrılacaksınız diyor........ben falı bir kez baktırmış olsam adamla ömür boyu gider diye düşünürüm, allahtan ikinci kez baktırdım da çok kaptırmadım kendimi ilişkiye...tabiiki fallara göre hareket etmek yanlış, ama bu kadar da taban tabana zıt fal olmaz ki?

tutkuya bende önceden 2 kere baktirdim ilk baktirdigimda herşey güzel olacak tarzı bir falken 2.baktirdigimda da 4 marttan sonra herşey cok güzel olacak dedi. 4 mart gecesi ayrılmistık en fazla ani görebilir bence gelecek tutuyorsa tesadüfen tutar diye düşünüyorum tutkunun

Kizlar edirneli melahati bulma umidiyle uye olmuştum. Onun da vefat ettigini ogrenince hic hevesim kalmadi. Artik hocalardan falcilardan biktim. Ara ara girerim. Ne olur melahat gibi aşırı sıradışı birini bulursaniz ozelden bana yazin. Ben ara ara girer bakarim

Merhabalar ;
devamlı bu siteyi takip eden yönlendirmelere göre fal baktıran hatta hemen hemen bütün siteleri denemiş olan , sitelerle yetinmeyip arada canlı canlı fal seanslarına katılan ve fal bakmayı da baktırmayı da çok seven bir adet bunch ben ;-)
falalem , fal sepeti , telwee, binnaz abla , bir yolun var , falımpir vs..

bir liste yapıp deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum unutmadan siteler yetmez gibi birde instgram denemelerim var durumum vahim farkındayım !

Sevgiler

umarım iyi olan herşey gerçekleşir ..

yola çıkmadan laf cafeyi defalarca aradım kimse açmadı. şimdi bakırköy'e 4 durak kaldı tekrar arayayım dedim, canan izinli diyorlar. olan 2 saatime oldu

Gerçekten ben dediğiniz gibi bir durum yaşamadım tutkunun bakımlarında ki gerçekten çok kritik olayları aynen dediği gibi atlattım , ama dediğiniz gibi arada böyle ciddi fark olunca insanın kafası karışır :) sizin fallarınız yüzüne tutkudan memnun kalmış olmama rağmen kafam karıştı hatta ama belki ayrılık felan derken ilişki içerisin olan küsüp barışmaları mı kast etti tamamen bitişi mi

burada cok kisi yazdı tutkunun ilk fali ile ikincisinin farklı olduğunu aslında. tutarsız genel anlamda sanırım benim baktirdiğim ve buradan okuduğum kadariyla ama size çıkmışsa ve tutarliysa belki sizin enerjiniz tutmuştur. dedigim gibi benim hiç tutmadı ve memnun kalmadım kendisinden. birdaha da tercih etmedim baktirmak icin :)

Aynen Bende kqtiliyorum Ve ayni sekilde dusunuyorum. Hatta sunu ekliyorumki, gecmiste iyiler ama anda bile dogruduzgun bilgi veremiyolar.

.
Aynı durumdayım gıtmedıgım kalmadı kımı duysam gıttım tutanı olmadı gecmısı bılen cok bu da umutlandırdı benı aylarca bosuna bekledım yoluma baksam daha ıyıydı

Inanma bılmıyır banada oyle dedı adamın evlendıgını ogrendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…