İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen hayal dünyası..herif orda mutlu mesut yaşıo.. sevgilisi desen her gun bir resim paylaşıo ama bana söyledikleri ; bu iş bitmiş mayıs a esamesi bile kalmaz sevimıolar birbirlerini bu adam asıl seni sevio ...ulan herif nerde ??? adam onunla olmayı seçio işte...seven adam bir gün aramaz sormaz mı ??? böyle soruorum yok öyle değil bu adamın engelleri var ?? ne engeli allahaşkına bir watsapptan napıosun da mı diyemior ??? kafasını toplayıp sana gelicek ??? nerdeyse 1 senedir kafasını toplamasını bekliyorum ama ben beklerken yarın yeni sevgilisi instagrama kocaman tek taşını koyucak.....ben naapıcam o zaman acaba ??

kızlar bende sutlu kahve neslihana baktirdim. fal 9 dk sürdü. birşeyler anlattı ama hiç memnun kalmadım. ve kahve baktirdim. şöyle birşey varmış. kahvede soru soramiyormussun diğer fal çeşitlerinde sorabiliyormussun. o kadar fal baktirmisimdir böyle saçma birsey ilk defa duydum. fal baktiriyorum ama kafamda soru işaretiyle kalkiyorum. artık hanımefendi ne söylediyse 8 9 dk da o. birkaç isim söyledi bu kim şu kim diye hicbirini tanımıyorum. en yakininda akrep burcu var dedi öyle bir yakınım yok. eski sevgilinin en yakın arkadaşı su isimde biri sende taniyorsun dedi oyle bir arkadasi yok ve bende tanımıyorum. eski sevgilinle suan baglantin var ama güvenmiyorsun dedi cevap vermedim bağlantıniz yok tamemen ipler kopmuş dedi sonra. bu sekilde sacmaydi yani fal. ayrıca soruların varsa tarotta bakalim 50 tl dedi. baktirmadim tabi ki.
bir tarih verdi çıkarsa yazarım ama asla tavsiye etmiyorum. fal baktirip soru sorulmasina izin vermemek çok saçma. kendi kendime kızdım topraktan baskasina baktirmiyordum değişiklik olsun dedim keske olmasaymis çope giden 40tl :)

benjm en sevmedigim falcilardan birisidir neslihan. 1 Sefer baktirdim anida bilemedi. Tek marifeti zaten harf bilmek sehir bilmek. Sagolsun AMA
Onlari zaten Bende biliyrm. Sadece insanin psikolojisini bozar Ve hicbir soyledigi cikmadi.
Diyorum ya, kafamda halen daha bir soru var, bizdeki nasil bir enerjiymiste hicbir soylenilen bize cikmiyor? Gelecegi zaten bosverdim, su anki olan olaylari veya su anki gercekleri bilselerde bizde Bu durumlara dusmesek.

en co

kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?

gerçekten neslihani tavsiye etmiyorum bakamadığı gibi kahvede soru da sorulmuyor diyor. böyle saçma birsey ilk defa duydum. fal adi üzerinde kafandaki soruları soracaksin. karşısına gec ne derse dinle kalk git yapıyor kısacası. ama bizde suç böyle insanlara para kazandiriyoruz.

seninkini bilmem ama aynı cumleyi benim icin kurdu 2 kere. hatta burayada yazmistim senin kuruntun dedi ama bana kuruntu dediği şeyler aslında değilmiş. sonradan teyit ettim. kuzey karşı tarafın hayatinda kimse olup olmadığnı bilmiyor. en fazla karı kiz var ama öylesine diyor. o konuda bende en iyi mandal toprak biliyordu şu kadar kişiyle konuşuyor v.s diye açık acik söylüyor.

bana mandal cafenin yolları gözüktü o zaman :) çok teşekkür ederim

bana mandal cafenin yolları gözüktü o zaman :) çok teşekkür ederim
rica ederim umarım sende memnun kalirsin ama bende en iyi toprak biliyor karşı tarafin hayatında ciddi ya da öylesine konuştuğu kızlari. kuzey çok pembe konustu büyük patladi bende :)

Dün mandal ada ya gittim direk hayatında duygusal ilişkisi var ama sıkıntılı dedi cat çat söylüyor kısa ama öz

Banada hep aynı cümleyi kurdugerçek öyle değil tabiki hayatında biri var eminim bi daha gelelim diye mi öyle sölüyolar gerçekten anlamadım ama bana hande pat diye sölemişti hakkını yiyemem

Mandal cafe topraktan bahsedilmişte. Mandal cafede bir tek adayı beğeniyordum o da artık orda degil zaten. Topraga göre benim hayatıma mayısta yeni biri giriyordu. Boğa burcu hiç alakasi yok tutmadi bende. Mayis gecti temmuzdayiz halen gelen giden yok

mandal cafeye ada geri gelmiş. yukarıda yazıyor doktor90 adlı arkadaş bakirmis dün bilgin olsun.

bence kuzey biliyor okonuda enazından ne gördüyse onu söylüyor çünkü bana ben sormadan hayatında başkası var demişti işk falında bende onu samimi bulup 5kez baktırdım çünlü ben sormadan başkasını direkt söylemişti...

sanırım pembeci değil ne gorurse onu söylüyor. size hayatinda da biri var dediğine göre. bende merak ettim yarın baktirabilirim.
Şu an siz de istemiyorsunuz zaten birini dedi ki doğru kosmetik açık ama aşk görmüyorum yakında dedi diğerleri gibi hayal kurdurmadi biri çıkacak diye eskisi icin pişman olacak dedi ama zaten siz de 1 2 aya unutuyorsunuz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…