Benim vadeler de temmuz ağustos bakalim ama ben tarihe takılmam da beklemem de ama sanmıyorum adam niye ayrilsin evlenirler benden kaç gün sonra bulup kaç ayda nisan yaptı sürpriz evlenme teklifi bile hazırlamış şilede sahilde
Çıkan fal haberlerim :)
Henüz tam netleşmese de benimki aradı bu akşam beni.
Geçen hafta Kuzey ve Neslihan bu hafta içi arayacağını söylemişti.
Bide laf cafe Cananda arayacağını söyledi ama zaman vermemişti (ki bugünde baktırdım kısa zamanı kalmış dedi 2 saat sonra aradı adam)
Neyse bahaneyle aramış ama baya konuştuk. Bakalım belki düzelir :)
hande genelde nasıl?
evet bunu bende merak ediyorum sonunda onada gıtmeye karar verdim iş egıtım vb durumlarda hande nasıl kızlar bırde duydugum tarıhlerı çok uzak veriyormuş bu dogrumu yakın tarihte iyi deilmi
hande genelde nasıl?
Kuzeyin tarihleri bendede çıkıyor. İnşallah diğer dedikleride gercekleşirÇıkan fal haberlerim :)
Henüz tam netleşmese de benimki aradı bu akşam beni.
Geçen hafta Kuzey ve Neslihan bu hafta içi arayacağını söylemişti.
Bide laf cafe Cananda arayacağını söyledi ama zaman vermemişti (ki bugünde baktırdım kısa zamanı kalmış dedi 2 saat sonra aradı adam)
Neyse bahaneyle aramış ama baya konuştuk. Bakalım belki düzelir :)
Tutku nerde fal bakıyorTutku ya baktirdim bu sefer farklı konuştu bilmiyorum hangisi çıkar
Bana cikmycak galiba tatlimm ilk olucam sanirim beklemedeyim son 3-5 gun ama sanmiyorummKuzey'in tarihleri bana çıkmadı diyen var mı?
Beşiktaş Cafe benim'de bakıyor KuzeyBu kuzey nerde bakıyor çıkıyor mu dedikleri anla ilgili falanda
Bana cıkmadı bırkac sefer baktırdım tarıhler olaylar gecelı cok oldu tutmadıKuzey'in tarihleri bana çıkmadı diyen var mı?
.İstanbulda burda popüler olan olmayani cafede evinde bakanı suya kahveye tarota havaya bakani erkeği kadını escinseli ünlüsü ünsüzü görmediğim gitmediğim falcı kalmadı geçmişi ani bilenler oldu ama ne verdiği tarihi tutan nede geleceği bilen olmadı buna rağmen surda bir falcı var deseler gene gidicem gene cikmiycak...
İstanbulda burda popüler olan olmayani cafede evinde bakanı suya kahveye tarota havaya bakani erkeği kadını escinseli ünlüsü ünsüzü görmediğim gitmediğim falcı kalmadı geçmişi ani bilenler oldu ama ne verdiği tarihi tutan nede geleceği bilen olmadı buna rağmen surda bir falcı var deseler gene gidicem gene cikmiycak...
Aynen Bende kqtiliyorum Ve ayni sekilde dusunuyorum. Hatta sunu ekliyorumki, gecmiste iyiler ama anda bile dogruduzgun bilgi veremiyolar.
.
Cokbende kesinlikle size katılıyorum...son 1 sene içinde gitmediğim hiçbir falcı kalmadı..en ucuzundan en pahalısına 30 tl lik mi istersin 600 tl mi dersin ..herkese gittim milyarlar da harcamışımdır. o kadar acıyorum ki...harcanan para hiçbir şey... ama ya boş yere 1 yıldır umutlanmalarım ..kendimi kandırmalarım..her baktırdığım falla kendimi biraz daha kandırdım..hala da salak gibi acaba diyorum ..adam beni aramıyor sormuor bile umrunda bile değilim ama ben bu baktırdığım fallar yuzunden hala bu işi kafamda bitiremiorum... 100 falcının da 90 u bu adamla olucak dedi... şimdi diorum ki hadi 5 tanesi tutmasa 95 i de mi tutmıcak herkes aynı seyı soluosa vardır bir bildiği....ama bu kötü kalpli insanlar umut tacirleri zaten bunu istio...sizi kandırıolar dedikleri tarih olmayınca tekrar gelin istiolar..walla falcıların şimdiki anıda yalan ..geleceği de yalan..mesela tutkunun dediği şeyleri yaşadığımı düşünüodum ama aslında o kadar soyut şeyler yaşamışım ki herkesin yaşayabileceği şeyler.. evet isim bilio şehir bilio ama bana ne faydası var ki...beni kandırdıktan sonra((
Keşke bu paralarla pskiyatriste gitseydim daha iyi olurdu her şey benim için...
ama son noktamı tutkuyla koydum o çok iyi dediğim adam son falında resmen o kadar saçmaladı ki.. fal bitti telefonu kapattım. kalp krizi geçiriorum sandım. bana bir önceki falında temmuz ağustos diyen adam daha bu işin 8 ayı var dedi...beyaz atlı prensin dediği adam için evlenırsen boşanırsın dedi..dedi de dedi...
diceğim şu önünüze bakın sizi gerçekten anlıorum ya çıkarsa ya bilirse ya tutarsa falan değil bu iş sadece zaman , para kaybı ve en kötüsü olmayan şeylere inanmanız. bu falcılar insanı şizofren yapıo....şizofren kafanda gerçek olmayan seylere ınanıp beklıosun(
Çok güzel aciklamissin....ben şöyle şeylerde yaşadım bur kaç arkadaş baktiriyiruz bazen içimizden birine tutuyor dedikleri bu sefer başlıyoruz yok benden enerji alamadı yok enerjimiz tutmadı yok gününde değildi lastik patladı horoz ottu kapı çaldı...bide en sevdiğim bir aya ariyacak diyor aramiyowr hani arayacakati diyorum aramayı düşünmüş vazgeçmiş diyor:) çok üzgünüm olmayacak bir hayalin peşinden kostugum icin falcilar yüzünden belki de unutacagim şeyi hep diri tuttuğum için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?