- 27 Nisan 2017
- 48
- 10
- 1
- 36
köyola çıkmadan laf cafeyi defalarca aradım kimse açmadı. şimdi bakırköy'e 4 durak kaldı tekrar arayayım dedim, canan izinli diyorlar. olan 2 saatime oldu
yola çıkmadan laf cafeyi defalarca aradım kimse açmadı. şimdi bakırköy'e 4 durak kaldı tekrar arayayım dedim, canan izinli diyorlar. olan 2 saatime oldu
Beğenmeyen duymadımraşo begenilmiyordu sanırım
Beğenmeyen duymadım
kuzey bende ve burada birkac kişide karşı tarafin hayatını hiç bilemedi tavsiye etmem. sonradan ogrendim sorduğum soruların cevabını. senin kuruntun v.s demişti ama degilmis. benim düşüncelerim doğruymus. hayır değil demişti. klasik birçok kişiye dönecek sana diyor. bosa giden 40 tl bana göre.Kuzeyin telini verebilecek var mı kankalar?
kuzey bende ve burada birkac kişide karşı tarafin hayatını hiç bilemedi tavsiye etmem. sonradan ogrendim sorduğum soruların cevabını. senin kuruntun v.s demişti ama degilmis. benim düşüncelerim doğruymus. hayır değil demişti. klasik birçok kişiye dönecek sana diyor. bosa giden 40 tl bana göre.
Yalnız şöyle desek "bana çıkmadı". Çünkü Kuzeyin ben dahil bircok kisiye falı çıktı gecmis yorumlarida okursanız. Burda biz baktirip umutlaniyoruz boşuna baktirmayin cikmiyor falan gibi degilde bana cikmadi demek daha mantikli. Cafe benim Kuzey, mi cafe hande ve laf cafe çiğdem benim favorilerim. Ve bircok dediklerini yaşadım ozellikle kuzeyin ve handenin. O yuzden bu sadece kuzeyle tutkuyla erenle handeyle alakali degil her falciyla alakali cikmiyor demeyin bana çıkmadi deyinde cikan insanlarinda modunu dusurmeyin.
ben cumartesi günü kuzeydeydim..açar açmaz yıkılan kule deyip ilişkin bitmiş dedi aynen de öyle oldu...ama kızlar asıl sorum...
çok fal baktırınca kafanız karışmıyor mu ??? ben bu dönem o kadar falcıya gittim ki acaba bu falların kötü bir enerjisi olduğuna inaniyor musunuz ?? olacak şeyleri acaba erteliyo olabilir miyiz ?? yani tutarlı olmayan aynı kişinin baktığı faldan hangisine inanmak lazım mesela ...
offf bu fal tarot... dipsiz bir kuyu...içine girdikçe balçık gibi iyice çekio...ama ben bunun kumar alkol gibi bir şey olduğuna inanıorum artık insan bir kaptırdımı vazgeçemio... haaa adam döner..yüzüğü takar çoçuğu dogurursam o zaman belki ara veririm :) hahaha
yani tutkunun hazirandaki falına göre evlenicez..ben o spesifik fala göre hayatımı yaşamayı seçiorum
Kizlar adi cok gecenlerden kuzey ve andac basarisiz gibi geldi bana. Arkadssim ve bana anı bilemediler pek. Verdikleri tarihler de tutmadi. Ama sanki hande o konuda daha iyi gibi. Bos biri olmadigi kesin. Bi de bi ara cezmi adi gecmis burada. O tam bir yaramaz. Baktigi donemlerde ki gecmisten bahsediyorum. Sevgilimle baristigimi bile gorememisti. Tarihler de uydurma. Zaten birakmis sanirim. Eger birakmadiysa da uzak durun. Yillar once bi elmira vardi o duruyor mu? Onu bulamadım o da fena değildi.
elmira deyince şöyle bi daldı gözlerim :)) o zamanlar çok iyi gibi geliyordu ama ben dahil hiç bir arkadaşıma söyledikleri çıkmamıştı. içinde bulunduğun durumu olduğu gibi anlatır ama. hala bakıyor mu bilmiyorum numarasını silmişim.
Kizlar adi cok gecenlerden kuzey ve andac basarisiz gibi geldi bana. Arkadssim ve bana anı bilemediler pek. Verdikleri tarihler de tutmadi. Ama sanki hande o konuda daha iyi gibi. Bos biri olmadigi kesin. Bi de bi ara cezmi adi gecmis burada. O tam bir yaramaz. Baktigi donemlerde ki gecmisten bahsediyorum. Sevgilimle baristigimi bile gorememisti. Tarihler de uydurma. Zaten birakmis sanirim. Eger birakmadiysa da uzak durun. Yillar once bi elmira vardi o duruyor mu? Onu bulamadım o da fena değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?