İstanbul'da Fal - Falcılar

yola çıkmadan laf cafeyi defalarca aradım kimse açmadı. şimdi bakırköy'e 4 durak kaldı tekrar arayayım dedim, canan izinli diyorlar. olan 2 saatime oldu

yola çıkmadan laf cafeyi defalarca aradım kimse açmadı. şimdi bakırköy'e 4 durak kaldı tekrar arayayım dedim, canan izinli diyorlar. olan 2 saatime oldu

Kötü olmuş yarın ben gideceğim bugünden arayıp teyit aldım.

Kuzeyin telini verebilecek var mı kankalar?
kuzey bende ve burada birkac kişide karşı tarafin hayatını hiç bilemedi tavsiye etmem. sonradan ogrendim sorduğum soruların cevabını. senin kuruntun v.s demişti ama degilmis. benim düşüncelerim doğruymus. hayır değil demişti. klasik birçok kişiye dönecek sana diyor. bosa giden 40 tl bana göre.

Narkissos dedi:
kızlar kuzey bana "bu adamın hayatında kimse yok,sen sürekli öyle olduğunu düşünüyosun, sürekli kuruntu yapıyosun" dedi. kuzey'e inanmalı mıyım bu konuda? karşı tarafın hayatında biri olup olmadığını biliyor mu sizce?
Inanma bılmıyır banada oyle dedı adamın evlendıgını ogrendım

MissCherryBlossom dedi:
Kuzeyin telini verebilecek var mı kankalar?

Evet...Kuzey in falı çıkmıyor.Adam evlenmiş sonradan öğrendim.Hala dönecek diyordu.Boşuna paranız gitmesin.

Son düzenleme:
Yalnız şöyle desek "bana çıkmadı". Çünkü Kuzeyin ben dahil bircok kisiye falı çıktı gecmis yorumlarida okursanız. Burda biz baktirip umutlaniyoruz boşuna baktirmayin cikmiyor falan gibi degilde bana cikmadi demek daha mantikli. Cafe benim Kuzey, mi cafe hande ve laf cafe çiğdem benim favorilerim. Ve bircok dediklerini yaşadım ozellikle kuzeyin ve handenin. O yuzden bu sadece kuzeyle tutkuyla erenle handeyle alakali degil her falciyla alakali cikmiyor demeyin bana çıkmadi deyinde cikan insanlarinda modunu dusurmeyin.

kesinlikle katılıyorum... ona çıkmayan sana çıkar bana çıkar...genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiorum..

ben cumartesi günü kuzeydeydim..açar açmaz yıkılan kule deyip ilişkin bitmiş dedi aynen de öyle oldu...ama kızlar asıl sorum...

çok fal baktırınca kafanız karışmıyor mu ??? ben bu dönem o kadar falcıya gittim ki acaba bu falların kötü bir enerjisi olduğuna inaniyor musunuz ?? olacak şeyleri acaba erteliyo olabilir miyiz ?? yani tutarlı olmayan aynı kişinin baktığı faldan hangisine inanmak lazım mesela ...

offf bu fal tarot... dipsiz bir kuyu...içine girdikçe balçık gibi iyice çekio...ama ben bunun kumar alkol gibi bir şey olduğuna inanıorum artık insan bir kaptırdımı vazgeçemio... haaa adam döner..yüzüğü takar çoçuğu dogurursam o zaman belki ara veririm :) hahaha
yani tutkunun hazirandaki falına göre evlenicez..ben o spesifik fala göre hayatımı yaşamayı seçiorum

Kızlar selam ;

pazar günü cafe laf çiğdeme gittim uzunca bir sıra vardı daha fincanı açar açmaz şaşırttı beni anlık durum gerçekçiydi , gelecekle ilgili söyleyeceklerini bekliyorum tabi gitmek isteyen için önerebilirim ;-)

ben 2haftada sayısız tarot açtırdım mesela hep farkkı şeyler cıkıyor hangisını dogru oldgnı bulamıyorsun bnde cok pişmanım ardarda baktırdgıma ama zaten bnm bu ilşkden umudum yok artık hee baktrmasaydmda bu ilişki çatırdıyacaktı bnce

Kizlar adi cok gecenlerden kuzey ve andac basarisiz gibi geldi bana. Arkadssim ve bana anı bilemediler pek. Verdikleri tarihler de tutmadi. Ama sanki hande o konuda daha iyi gibi. Bos biri olmadigi kesin. Bi de bi ara cezmi adi gecmis burada. O tam bir yaramaz. Baktigi donemlerde ki gecmisten bahsediyorum. Sevgilimle baristigimi bile gorememisti. Tarihler de uydurma. Zaten birakmis sanirim. Eger birakmadiysa da uzak durun. Yillar once bi elmira vardi o duruyor mu? Onu bulamadım o da fena değildi.

elmira deyince şöyle bi daldı gözlerim :)) o zamanlar çok iyi gibi geliyordu ama ben dahil hiç bir arkadaşıma söyledikleri çıkmamıştı. içinde bulunduğun durumu olduğu gibi anlatır ama. hala bakıyor mu bilmiyorum numarasını silmişim.

En komigi de benimkisi herhalde elmirayla alakali. Bana iste su zamanlarda barisacaksiniz dedi. Bekledim olmadi. O zamanlar cok cahildim. Bi hocayla gorusmustum barismak icin. Neyse sacma sapan şeylere basvurup barıştim. (Simdiki aklim olsa yapmazdim). Neyse iste elmiraya tatli sert söyledim. Anca bu yolla baristim dedigin cikmadi diye. Ne demek çıkmadı bak cikmis iste barismissiniz hoca moca ben anlamam baristiniz mi baristiniz. Tutturdum mu tutturdum sen ona bak demişti. Biraz gülmüş biraz sinirlenmistim:) ama tutuyodu sanki onla enerjimiz

enerjisi süperdi, çok iyi geliyordu her aradığımda anlık bilgisi iyiydi ama o kadardı işte. elaniti bulduktan sonra hiç aramamıştım elmirayı sonra hepsinden uzaklaştık yavaş yavaş yenileri çıktı :) ne ilginç o zamanlar deli gibi olmasını istediğim şeye Allah yüzüme bakmış olmamış diyorum.

bu arada kızlar bir elanit rüzgarı vardı ki bir zamanlar burda sormayın :)) herşeyi en detaylı haliyle bam bam bam söylerdi, anlık geçmiş sanki kendi yaşamış gibi anlatırdı gelecek kimine çıktı kimine çıkmadı. sonra ulaşamadık, telefonlarına kızı çıktı öldü dediler.

Eskiden fal baktiktan sonra GIZIM Bİ PAKET MALTEPE AL PARAN VARSA. YOKSA DA CANIN SAG OLSUN deyip, markette maltepe olmadığı için parasini getirdiğimde kabul etmeyen, nasip degilmis artik bi dahakine alirsin diyen tok gozlu insanlik abidesi facilar , saatlerce bazen gunlerce , ask acisi cekenlerin derdini cozmeye cabalayan aksilik nasipsizlik ugursuzluk gibi sorunlari cozmeye calisan. cozunce de 5 kurus almayan. Her gun arayip gidisati soran ablalar hocalar vardı. Simdi arıyorsun dogruca hesap nosu istiyorlar. Bicogu da yapmayi becerse gam yemicem

Kuzey in bana birdaha asla yazmaz umudum yok dedıgı anda verdiği iletişim tarihi tam tarıhıyle biri bir gün önce çıktı burdada paylaşmıştım

bunun dısında barışma olayı şöylr oluyo bnde çok yasadım uzun sure gorusme yoksa bılemıyırlar ama İlişki devam ederde sorunlar varsa sadece ozmn bilebiliyorlar biz eskısı yle 8ay ayrı kaldıgımzda herkes yarına yazcak dıyordu hatta bnm ozmnlr en guvendgm falcı bıle kımısıde asls artık gorusmek yok dıyordu(gelecekteki o 8ayı hissederek) ama noldu 8 ay sonra geldi 5at boyunca arakıksız konuştuk ve bu surette baktırdım fallarda çıkıyordu bilmm anlayabildimmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…