İstanbul'da Fal - Falcılar

bu tarz biriyle annem bi kere karşılaşmış bana onun yüzüne bakarak fal bakmıltı 6yıl önce 2yıl once onun dedıgı kışiyle tanıştım halada arada gorusuruz ama bırlikte deılız okadın buadam ı evlılık olarak gordu ımkansız gıbı bılmyrum ama kendı ısyegıyle bakmıştı çoook ilginçti sadece yüzüne baktı annemin

Herkese iyi akşamlar, geçen gün niyet cafeye uğradım. Kahve içmek için ama artık orada değillerdi. Kapatmışlar. Çok üzüldüm, çünkü orası hiçte alışagelmiş bir falcı cafesi değildi. Piyasadaki falcılardan çok çok farklı idiler. Atıp tutmuyorlardı. Ama insanlar onları anlamamış olabilir. Neyse artık yapılacak birşey yok.

Ya tuh ben de gitmek istiyordum nereye gittiler acaba

merhabalar 20 yaşındayım istanbul kadıköyde oturuyorum. fala çok ilgiliyim, günah olduğunu biliyorum ama ben fal baktırırken geleceğe pek girmem. şu anı sorar ve geçmişte olan olaylarla hala aklımda bulunan soru işareti varsa eğer onları sorarım. Düşük fiyatlı psikologlar birnevi benim için:) şimdiye kadar fala çok para vermişimdir, hep artık yeter diyorum ama durduramıyorum şuan kendimi. 1 yıldır süren bir ilişkim var benden 2 yaş büyük ve tabiki ciddi düşünürüz eğlencesine çıkan mı var, ama şuan okullarımız var, ek olarak o çeşmede çalışmak zorunda, temmuz başında gitti ne zaman döneceği belli değil. eğer onunla ilgili yazılan şeyler varsa fikir olması düşüncesiyle yazıyorum.

Beylikdüzü Serap Hanım (evinde bakıyor): hayatınızda olan herkesin isimlerini söylüyor, öyle A harfi çıkmış, soyadında E harfi harfi şeklinde değil. Direk diyor ki Ali kim? Ayşenin sana yardımı dokunacak gibisinden. Şuanı ve geçmişi bilmişti, hayatımda olan tüm insanları. Gelecekle ilgili sadece okuyacağım bölüm ve süresini tam bildi. Bir de hayatıma girecek insanın adını söylemişti, o insan girdi. Ama diğerleri olmadı. -50tl idi geçen sene-

Kadıköyde ara sokakta eski bir cafede bir falcıya baktırmıştım fal 10 lira yazıyordu eğlencesine gitmiştik, sonra o 5 dklık fal, size uzun kahve + tarot bakayım 50 lira dedi. tamam dedik baktırdık 3 arkadaş, iri bir kadındı. biz memnun kalmadık sadece 1imiz memnun kaldı, gelecek ile söylediği tutmadı. tarot ve kahve birbirinden tutarsızdı

Kadıköy Tiryaki Cafe: Burda farklı zamanlarda 3 farklı falcıyı denedim. İlk gittiğim kişi Dilek hanımdı. Genç gamzeli bir kadın bazı günler izinli. Tarot baktırdım. 30 lira tarotu. her falcının istisnasız söylediği ikiz kızların olucak lafını o da söyledi. hayatımda daha önceden bulunan insanı birebir tarif etti. şuan bulunan insanla ileriye dönük olacağından bahsetti. beraber gittiğim kız arkadaşıma da barışacaklarını ve evleneceklerini söyledi ancak barıştılar ve ayrıldılar. fal 10 üzerinden 6 derim.
Semra Hanım, esmer olan. iskambil ve kahve baktırdım. Semra abla aldatmaları çok güzel yakalayan biri olduğunu söyledi. keza öyle de. kendi aldatılmasını kendine açtığı iskambilde görmüş olduğunu söyledi. kötü değildi ama ordaki en iyisi de değildi.(50 tl)
Mira Hanım erkek ark. gitmeden bir kaç gğn önce baktırdım. ve benim Tiryaki cafede en beğendiğim.. falı açtığı gibi egeye yolculuk var kimin dedi.. sen de gitmeyi düsüneceksin dedi. ada gibi bir yer görüyorum dedi. erkek arkadaşımı tarif etti.. annesi ve abisinin adındaki heceleri söyledi. duygu durumumdan endişelerimden bahsetti, korkma olmayacak kötü birsey dedi. evimin kapısını tarif etti, kötü enerjili biri girmiş dedi, erkek arkadaşın 6 hafta orada kalacak dedi. ciddisiniz dedi, ailesinden söz etti ve doğru şeylerdi.. bir alacağımız vardı, kaç kişiye bölüneceğine kadar bildi.. gelecek ile söylediği doğru diyemem henüz çünkü 6 hafta dolmadı. ama kesinlikle 8/10 derim.. hatta sadece kahve bile yeterli olabilir modundaysa uzun bakıyor. (kahve+ tarot 50 tl)

Beşiktaş Symbol Cafe 1 temmuzda baktırdım. Murat ve can bey vardı, murat beye baktırdım. çok bekleyeni vardı 1 saati geçik beklemişimdir. güzeldi, net cevaplar veriyor pembe tablolar yok.. neyse o. gittiğim tarihte bana erkek arkadaşımın 2-3 hafta sonra sürpriz bir geliş yapacağından bahsetti, henüz yok hatta erkek arkadaşım imkansız diyor.. ağustos gibi ise tamamen dönüşü olacağını söyledi (mira ile tarih uyuyor) kahve ve tarot baktırdım ben, tarotta soru şansı azdı. fiyatı da yüksekti bence fiyat pek de değecek bişey değildi ( kahve 33 tl tarot 33 tl indirim yok)

bunlar yüzyüze deneyimlerimdi.. daha denemek istediklerim var açıkçası..

Ben de şöyle soyleyeyim o zaman
Genel havasi ve falcilariyla symbol iyidir. Cok kez iyi deneyimlerim oldu orada. Ama anadolu yakasindaki symbol yaramaz. Taksimdekiyle bağı var mi bilemem ama varsa da olmasın yani. Erenkoydeki yaramaz.

Laf cafe. Bi sekilde iyi reklam sayesinde ki ben burada bile kollandiklarini bi sekilde icimize sizdiklarini dusunuyorum. Bence abartilmis yaramaz bir yer.

Angel's kadikoyde ve anadolu yakasinda bence gidilebilecek en iyi yer.

Hala duruyorsa mi cafe de iyidir.

Isim yapmislar içinde ise bana gore uzak durulmasi gereken Andaç ve kuzeydir. Bir de telefonda bakan yiğit vardı. O da yaramaz.
Onerecegim ve onermeyeceklerim bunlar.
Ayni benzer liste haci hocalar icin de var ama yasak olduğundan yazamıyorum. Onlarin da zaten cogundan uzak durun.

Symbol işi ticarete doktugunden beri kesinlikle kaliteyi cok düşürdü. Eskiden iyiydi nihal vardi bilmiyorum halen ordami bi donem enerjim tutmustu onla begenmistim. Birde nişantaşi symbolde dövmeli biri çocuk adini unuttum. Onun disinda yenilerden murat var onu daha oncede yazmistim begenmedigimi vasat bir falci, symbol toprakta oyle her cumlesinden sonra bana dogrumu deyip fali onaylatmisti, serkan isim disinda hicbirsey bilmiyor ileriye yonelik dedikleride cikmiyor.

ah ah

bu fal merakımız ne olacak bilemiyorum , bazen yeter bu son diyorum ama bir güç sanki bu son ,bir kez daha baktır diye zorluyor beni )) sonra puanlar falan birikiyor aaaaa bir bakmışsın bir fal hakkın daha var bunun sonu nedir ne zaman biter bilemiyorum , hayatımızda çözemediğimiz sorunlar varsa bide üstüne sevgilimizden falan ayrıldıysak bu merak daha da büyüyor yeminlen , ne zaman gelecek yok ne düşünüyor hayatında biri var mı vs...

bazen öyle falcılara denk geliyorum ki bu beni nereden tanıyor diyorum...

ama symbol cafeye bende gittim anadolu yakasındakine ve memnun kalmadım açıkçası ,sitelerden medet umuyorum bu ara anlık durumlar gayet iyi ama gelecek için rabbime sığınıyorum en doğrusunu en iyisini o bilir elbette ...

kuzey nerede bakıyor acaba ?

maalesef epeyce önce öldü. ben tam randevu alacaktım pat ölü haberleri gelmişti.

Kizlar bir sey soracagim. Suphesiz ki fal da günah ama büyü filan tarzı seyler gibi lanetli değil. En imkansiz aşkları bile bu yola başvurarak yakalamak sizce etik ve dini açılardan ne kadar sakıncalı? Ben de bu yolla eski sevdiğini döndürmüş biri olarak ilelebet mutluluğu yakalar miyim yoksa bu tür seylere bulaşmış olmak ileride sorun yapar mı?

işin içine büyü girince o işten hayır beklemeyin.
zira bi müddet sonra işler daha sarpa saracak. fal baktırdığım bir kadının evinde masada bıçak, yazılı kağıtlar görünce "noluyo ki acep" demiştim. sıramı beklerken meğer kadın "işlem" yapıyormuş. ne laflar neler neler. yok bunu alacaksın mezarın ayak ucunda gömeceksin, nasıl bu yatan bu dünyadan göçüp gittiyse benim işime mani olan da öyle göçüp gitsin falan. yok eşeğin sidiğini al başına sür. tövbe ! yahu inanın akıl işi değil. hani bak ama şunu yaparsın anlarım. hani bi mum yakıp dilek diliyor ya insanlar . mis! içten dile olmuyorsa da zorlama. zaten bi iş zorlamaya başladığında ondan hayır bekleme.

nefes almak lazım hemşirelerim! çok zorluyoruz. bi adam bizi istemeyebilir, gayet doğal! ne diye bu inkar, bu çaba! başka şeye kanalize olun/ olalım.bu yapılan şey; insanların iradelerine onların dışında hakim olmaktır ki ne gerek var. kendini mi kandırıyorsun başkasını mı? seven insanın önünde dağ olsa durmazmış! sevenler aldı sevdiğini, kabule geçelim. istemedi bu adamlar bizi. onlar, kendilerini harakete geçirecek insanlar istiyor ve inanın biz onların aradıkları değiliz. kavga,gürültü, sil baştan dön başa. artık kendini tekrar eden bir ilişkiyse bir de kes at ya!

bir de bu fal cidden illet bişey! hani sigara, kumar ne bileyim uyuşturucu bağımlısı insanlara kızıyoruz ya " abi nasıl bırakamıyosun yaaeee" diye naralar atıyoruz ya! hah işte.. ulen madem kolay sen fal baktırma! baktırma arkadaş! madem kolay!
hayret! hayır yani, haksızsam lütfen belirtin

kendinizi sevin yahu! adamları seve seve kendimize kalmadı
bir adam dönecek mi dönmeyecek mi, barışacak mıyız barışmayacak mıyız diye falcı kapısı aralayana kadar başka insanlara şans verilseydi özellikle bekar hatunlar şimdiye çooooooktan bebişlerini seviyor olacaktı. hey gidi heyyyyyyy

bir daha diyorum! kendimizi sevelim zira o adamlar bizi hiç sevmedi.
esenlikler.

Son düzenleme:
Aynen oyle, her ne kadar ugrassakta, didinsekte, parcalansakta dunyanin en unlu falcisinada gitsek nasibimizde ne varsa veya kim varsa o olucak. Bundan daha otesi yok.
Gecen gun arkadasada soyledim, kuzeyinden tut guneyine, tutkusu, zeynepi, tugbasi, gokcesinden akcasina, tugbasindan, topragina, yapragina kadar hepsine gittik. Ne degisti? Milyardermj olduk? Dunyanin en mutlu insanimi olduk? Veyahutta evlenip yuvamizimi kurduk?? Salak gibi ugruna oldugumuz adamlar gerimi dondu? Ayni tas ayni hamam devam ediyoruz.
O nedenle fal baktirin oylesine terapi gibi yilda 1 veya 2 . AMA hicbir beklenti icine girmeyin Ve umitle beklemeyin. Cunku sonucta falcinin dedigi degil allahin dedigi oluyor

Aynen oyle, her ne kadar ugrassakta, didinsekte, parcalansakta dunyanin en unlu falcisinada gitsek nasibimizde ne varsa veya kim varsa o olucak. Bundan daha otesi yok.
Gecen gun arkadasada soyledim, kuzeyinden tut guneyine, tutkusu, zeynepi, tugbasi, gokcesinden akcasina, tugbasindan, topragina, yapragina kadar hepsine gittik. Ne degisti? Milyardermj olduk? Dunyanin en mutlu insanimi olduk? Veyahutta evlenip yuvamizimi kurduk?? Salak gibi ugruna oldugumuz adamlar gerimi dondu? Ayni tas ayni hamam devam ediyoruz.
O nedenle fal baktirin oylesine terapi gibi yilda 1 veya 2 . AMA hicbir beklenti icine girmeyin Ve umitle beklemeyin. Cunku sonucta falcinin dedigi degil allahin dedigi oluyor

Symbol Fulya nasıl biri beğenmişti de bir de bir arkadaşım Zerçal Cafe Zerrin Hanım a baktırmıştı ona çıkmış ama başk arkadaşı genel baktı demiş herkes farklı şeyleer söylüyor

Iste maalesef bazen acilara katlanamiyorz katlanmaya calismiyoruz boyle acizlikler yapıyoruz. Zamanında keske yapmasaydim diyorum şimdi

Kizlar laf cafe cigdem hakkinda ne dusunuyorsunuz? Goruslerinizi paylasabilirmisiniz? Gitmeye degermi? Ne dusunuyorsunuz?

Kizlar laf cafe cigdem hakkinda ne dusunuyorsunuz? Goruslerinizi paylasabilirmisiniz? Gitmeye degermi? Ne dusunuyorsunuz?
Ben geçen sene gittim birsuru şey dedi biri çıktı oda belliydi sonucu zaten. Biraz uzatarak bakmıştı bana. Zaten bir daha gitmedim. Ben gittigimde kış ayiydi kimse yoktu baktirmistim ama normalde sabah gidip randevu aliniyor çiğdem de öğlen 1de geliyor demişlerdi. Yani sabah saatlerinde randevu alıp öğlene kadar beklenecek bir falcı değil bence. Ama çıktı diyen birkaç arkadaşın yorumunu da okumuştum burada. Forumda aratıp oyle karar ver artık sen:)

Aslinda hersey kafamda net Ve merak ettigim birsey yok. Sadece psikolojik terapi gibi olsun veya etrafimdaki kisiler hakkinda biraz yorum duymak.
Eskisi gibi, donucekmi yoksa donmiycekmi gibi sorularim felan yok . Istanbulda tavsiye ettiklerinizden birisi varsa gitmeyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…