Eskiden fal baktiktan sonra GIZIM Bİ PAKET MALTEPE AL PARAN VARSA. YOKSA DA CANIN SAG OLSUN deyip, markette maltepe olmadığı için parasini getirdiğimde kabul etmeyen, nasip degilmis artik bi dahakine alirsin diyen tok gozlu insanlik abidesi facilar , saatlerce bazen gunlerce , ask acisi cekenlerin derdini cozmeye cabalayan aksilik nasipsizlik ugursuzluk gibi sorunlari cozmeye calisan. cozunce de 5 kurus almayan. Her gun arayip gidisati soran ablalar hocalar vardı. Simdi arıyorsun dogruca hesap nosu istiyorlar. Bicogu da yapmayi becerse gam yemicem
Umay Laf Cafe'den ayrılmış nerede çalıştığını bilen var mı?Ben arkadaşımdan duyup gitmiştim laf cafe umay bir de neslihan ağzımdan laf almadan takır takır söyledi.
Ya tuh ben de gitmek istiyordum nereye gittiler acabaHerkese iyi akşamlar, geçen gün niyet cafeye uğradım. Kahve içmek için ama artık orada değillerdi. Kapatmışlar. Çok üzüldüm, çünkü orası hiçte alışagelmiş bir falcı cafesi değildi. Piyasadaki falcılardan çok çok farklı idiler. Atıp tutmuyorlardı. Ama insanlar onları anlamamış olabilir. Neyse artık yapılacak birşey yok.
Symbol işi ticarete doktugunden beri kesinlikle kaliteyi cok düşürdü. Eskiden iyiydi nihal vardi bilmiyorum halen ordami bi donem enerjim tutmustu onla begenmistim. Birde nişantaşi symbolde dövmeli biri çocuk adini unuttum. Onun disinda yenilerden murat var onu daha oncede yazmistim begenmedigimi vasat bir falci, symbol toprakta oyle her cumlesinden sonra bana dogrumu deyip fali onaylatmisti, serkan isim disinda hicbirsey bilmiyor ileriye yonelik dedikleride cikmiyor.Ben de şöyle soyleyeyim o zaman
Genel havasi ve falcilariyla symbol iyidir. Cok kez iyi deneyimlerim oldu orada. Ama anadolu yakasindaki symbol yaramaz. Taksimdekiyle bağı var mi bilemem ama varsa da olmasın yani. Erenkoydeki yaramaz.
Laf cafe. Bi sekilde iyi reklam sayesinde ki ben burada bile kollandiklarini bi sekilde icimize sizdiklarini dusunuyorum. Bence abartilmis yaramaz bir yer.
Angel's kadikoyde ve anadolu yakasinda bence gidilebilecek en iyi yer.
Hala duruyorsa mi cafe de iyidir.
Isim yapmislar içinde ise bana gore uzak durulmasi gereken Andaç ve kuzeydir. Bir de telefonda bakan yiğit vardı. O da yaramaz.
Onerecegim ve onermeyeceklerim bunlar.
Ayni benzer liste haci hocalar icin de var ama yasak olduğundan yazamıyorum. Onlarin da zaten cogundan uzak durun.
Kuzey in bana birdaha asla yazmaz umudum yok dedıgı anda verdiği iletişim tarihi tam tarıhıyle biri bir gün önce çıktı burdada paylaşmıştım
bunun dısında barışma olayı şöylr oluyo bnde çok yasadım uzun sure gorusme yoksa bılemıyırlar ama İlişki devam ederde sorunlar varsa sadece ozmn bilebiliyorlar biz eskısı yle 8ay ayrı kaldıgımzda herkes yarına yazcak dıyordu hatta bnm ozmnlr en guvendgm falcı bıle kımısıde asls artık gorusmek yok dıyordu(gelecekteki o 8ayı hissederek) ama noldu 8 ay sonra geldi 5at boyunca arakıksız konuştuk ve bu surette baktırdım fallarda çıkıyordu bilmm anlayabildimmi...
Beşiktaş Cafe benimkuzey nerede bakıyor acaba ?
maalesef epeyce önce öldü. ben tam randevu alacaktım pat ölü haberleri gelmişti.enerjisi süperdi, çok iyi geliyordu her aradığımda anlık bilgisi iyiydi ama o kadardı işte. elaniti bulduktan sonra hiç aramamıştım elmirayı sonra hepsinden uzaklaştık yavaş yavaş yenileri çıktı :) ne ilginç o zamanlar deli gibi olmasını istediğim şeye Allah yüzüme bakmış olmamış diyorum.
bu arada kızlar bir elanit rüzgarı vardı ki bir zamanlar burda sormayın :)) herşeyi en detaylı haliyle bam bam bam söylerdi, anlık geçmiş sanki kendi yaşamış gibi anlatırdı gelecek kimine çıktı kimine çıkmadı. sonra ulaşamadık, telefonlarına kızı çıktı öldü dediler.
işin içine büyü girince o işten hayır beklemeyin.
zira bi müddet sonra işler daha sarpa saracak. fal baktırdığım bir kadının evinde masada bıçak, yazılı kağıtlar görünce "noluyo ki acep" demiştim. sıramı beklerken meğer kadın "işlem" yapıyormuş. ne laflar neler neler. yok bunu alacaksın mezarın ayak ucunda gömeceksin, nasıl bu yatan bu dünyadan göçüp gittiyse benim işime mani olan da öyle göçüp gitsin falan. yok eşeğin sidiğini al başına sür. tövbe ! yahu inanın akıl işi değil. hani bak ama şunu yaparsın anlarım. hani bi mum yakıp dilek diliyor ya insanlar . mis! içten dile olmuyorsa da zorlama. zaten bi iş zorlamaya başladığında ondan hayır bekleme.
nefes almak lazım hemşirelerim! çok zorluyoruz. bi adam bizi istemeyebilir, gayet doğal! ne diye bu inkar, bu çaba! başka şeye kanalize olun/ olalım.bu yapılan şey; insanların iradelerine onların dışında hakim olmaktır ki ne gerek var. kendini mi kandırıyorsun başkasını mı? seven insanın önünde dağ olsa durmazmış! sevenler aldı sevdiğini, kabule geçelim. istemedi bu adamlar bizi. onlar, kendilerini harakete geçirecek insanlar istiyor ve inanın biz onların aradıkları değiliz. kavga,gürültü, sil baştan dön başa. artık kendini tekrar eden bir ilişkiyse bir de kes at ya!
bir de bu fal cidden illet bişey! hani sigara, kumar ne bileyim uyuşturucu bağımlısı insanlara kızıyoruz ya " abi nasıl bırakamıyosun yaaeee" diye naralar atıyoruz ya! hah işte.. ulen madem kolay sen fal baktırma! baktırma arkadaş! madem kolay!
hayret! hayır yani, haksızsam lütfen belirtin
kendinizi sevin yahu! adamları seve seve kendimize kalmadı
bir adam dönecek mi dönmeyecek mi, barışacak mıyız barışmayacak mıyız diye falcı kapısı aralayana kadar başka insanlara şans verilseydi özellikle bekar hatunlar şimdiye çooooooktan bebişlerini seviyor olacaktı. hey gidi heyyyyyyy
bir daha diyorum! kendimizi sevelim zira o adamlar bizi hiç sevmedi.
esenlikler.
işin içine büyü girince o işten hayır beklemeyin.
zira bi müddet sonra işler daha sarpa saracak. fal baktırdığım bir kadının evinde masada bıçak, yazılı kağıtlar görünce "noluyo ki acep" demiştim. sıramı beklerken meğer kadın "işlem" yapıyormuş. ne laflar neler neler. yok bunu alacaksın mezarın ayak ucunda gömeceksin, nasıl bu yatan bu dünyadan göçüp gittiyse benim işime mani olan da öyle göçüp gitsin falan. yok eşeğin sidiğini al başına sür. tövbe ! yahu inanın akıl işi değil. hani bak ama şunu yaparsın anlarım. hani bi mum yakıp dilek diliyor ya insanlar . mis! içten dile olmuyorsa da zorlama. zaten bi iş zorlamaya başladığında ondan hayır bekleme.
nefes almak lazım hemşirelerim! çok zorluyoruz. bi adam bizi istemeyebilir, gayet doğal! ne diye bu inkar, bu çaba! başka şeye kanalize olun/ olalım.bu yapılan şey; insanların iradelerine onların dışında hakim olmaktır ki ne gerek var. kendini mi kandırıyorsun başkasını mı? seven insanın önünde dağ olsa durmazmış! sevenler aldı sevdiğini, kabule geçelim. istemedi bu adamlar bizi. onlar, kendilerini harakete geçirecek insanlar istiyor ve inanın biz onların aradıkları değiliz. kavga,gürültü, sil baştan dön başa. artık kendini tekrar eden bir ilişkiyse bir de kes at ya!
bir de bu fal cidden illet bişey! hani sigara, kumar ne bileyim uyuşturucu bağımlısı insanlara kızıyoruz ya " abi nasıl bırakamıyosun yaaeee" diye naralar atıyoruz ya! hah işte.. ulen madem kolay sen fal baktırma! baktırma arkadaş! madem kolay!
hayret! hayır yani, haksızsam lütfen belirtin
kendinizi sevin yahu! adamları seve seve kendimize kalmadı
bir adam dönecek mi dönmeyecek mi, barışacak mıyız barışmayacak mıyız diye falcı kapısı aralayana kadar başka insanlara şans verilseydi özellikle bekar hatunlar şimdiye çooooooktan bebişlerini seviyor olacaktı. hey gidi heyyyyyyy
bir daha diyorum! kendimizi sevelim zira o adamlar bizi hiç sevmedi.
esenlikler.
Iste maalesef bazen acilara katlanamiyorz katlanmaya calismiyoruz boyle acizlikler yapıyoruz. Zamanında keske yapmasaydim diyorum şimdiAynen oyle, her ne kadar ugrassakta, didinsekte, parcalansakta dunyanin en unlu falcisinada gitsek nasibimizde ne varsa veya kim varsa o olucak. Bundan daha otesi yok.
Gecen gun arkadasada soyledim, kuzeyinden tut guneyine, tutkusu, zeynepi, tugbasi, gokcesinden akcasina, tugbasindan, topragina, yapragina kadar hepsine gittik. Ne degisti? Milyardermj olduk? Dunyanin en mutlu insanimi olduk? Veyahutta evlenip yuvamizimi kurduk?? Salak gibi ugruna oldugumuz adamlar gerimi dondu? Ayni tas ayni hamam devam ediyoruz.
O nedenle fal baktirin oylesine terapi gibi yilda 1 veya 2 . AMA hicbir beklenti icine girmeyin Ve umitle beklemeyin. Cunku sonucta falcinin dedigi degil allahin dedigi oluyor
Ben geçen sene gittim birsuru şey dedi biri çıktı oda belliydi sonucu zaten. Biraz uzatarak bakmıştı bana. Zaten bir daha gitmedim. Ben gittigimde kış ayiydi kimse yoktu baktirmistim ama normalde sabah gidip randevu aliniyor çiğdem de öğlen 1de geliyor demişlerdi. Yani sabah saatlerinde randevu alıp öğlene kadar beklenecek bir falcı değil bence. Ama çıktı diyen birkaç arkadaşın yorumunu da okumuştum burada. Forumda aratıp oyle karar ver artık sen:)Kizlar laf cafe cigdem hakkinda ne dusunuyorsunuz? Goruslerinizi paylasabilirmisiniz? Gitmeye degermi? Ne dusunuyorsunuz?
Aslinda hersey kafamda net Ve merak ettigim birsey yok. Sadece psikolojik terapi gibi olsun veya etrafimdaki kisiler hakkinda biraz yorum duymak.Ben geçen sene gittim birsuru şey dedi biri çıktı oda belliydi sonucu zaten. Biraz uzatarak bakmıştı bana. Zaten bir daha gitmedim. Ben gittigimde kış ayiydi kimse yoktu baktirmistim ama normalde sabah gidip randevu aliniyor çiğdem de öğlen 1de geliyor demişlerdi. Yani sabah saatlerinde randevu alıp öğlene kadar beklenecek bir falcı değil bence. Ama çıktı diyen birkaç arkadaşın yorumunu da okumuştum burada. Forumda aratıp oyle karar ver artık sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?