Anladım. geçen sene çok gittim sadece bir iki kisi çıktı. O yüzden bu sene gitmiyorum artık. Sadece cafe falcilardan mandal toprağa gidiyorum onunla enerjim çok uyuyor genelde söyledikleri çıkıyor bana. Karsi taraf analizi v.s. Ama sanırım o da sana çıkmamıştı. Birde hande çıktı bana sonradan söylediklerini teyit edebildim ona da randevusuz gidilmiyor. Bu ikisini sadece tavsiye edebilirim malesef.Aslinda hersey kafamda net Ve merak ettigim birsey yok. Sadece psikolojik terapi gibi olsun veya etrafimdaki kisiler hakkinda biraz yorum duymak.
Eskisi gibi, donucekmi yoksa donmiycekmi gibi sorularim felan yok . Istanbulda tavsiye ettiklerinizden birisi varsa gitmeyi istiyorum
Çapadaki Şule anneyi bilen yok mu? Medyum kehanet diye geciyor
Git işlem yaptır da bi gör bakalım arkadaşım neler oluyor ?? Kaç lirana mal oluyor ?? Kendini salak hissetmen ise cabası oluyor
Elmiraya baktırdım 150₺ ama çıktığı bana verdiği tarihler hiçbir şekilde çıkmadı. Mayısta arayacaktı sözde. Ama olmadı . Ben anlatayım sen dinle diyor. Şöyle oalcak böyle olacak he Birde soru soramıyorsun diyip duruyor. Hem çok pahalı hem de fal tutarsız ikinci aramamda verilen tarihlerin tutmadıgını söyledim fal bu diyor çok sinirim bozulmuştu hep bana mı geliyor böyle durumlarKizlar adi cok gecenlerden kuzey ve andac basarisiz gibi geldi bana. Arkadssim ve bana anı bilemediler pek. Verdikleri tarihler de tutmadi. Ama sanki hande o konuda daha iyi gibi. Bos biri olmadigi kesin. Bi de bi ara cezmi adi gecmis burada. O tam bir yaramaz. Baktigi donemlerde ki gecmisten bahsediyorum. Sevgilimle baristigimi bile gorememisti. Tarihler de uydurma. Zaten birakmis sanirim. Eger birakmadiysa da uzak durun. Yillar once bi elmira vardi o duruyor mu? Onu bulamadım o da fena değildi.
Elmiraya baktırdım 150₺ ama çıktığı bana verdiği tarihler hiçbir şekilde çıkmadı. Mayısta arayacaktı sözde. Ama olmadı . Ben anlatayım sen dinle diyor. Şöyle oalcak böyle olacak he Birde soru soramıyorsun diyip duruyor. Hem çok pahalı hem de fal tutarsız ikinci aramamda verilen tarihlerin tutmadıgını söyledim fal bu diyor çok sinirim bozulmuştu hep bana mı geliyor böyle durumlar
Şule anne denen kadının yalancının biri olup,ağzının çok iyi laf yaptığını ama boş olduğunu ispatlı belgeli ibreti alem için gösterebilirim.. inanmayın bu kadına kaptırmayın binlerce liranızımerhaba, çapa da bana çok yakın, falcıların ortasında mı yaşıyorum ne :)
şule anne ne falı bakar , fiyatı ne kadardır, tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Daha neler var neler.. neslihan iyi kadın ama malesef fos.Neslihan benim ortak arkadaşım bi ciftin hayatını mahvetti. Geri zekali kadin kiz arkadasima fal bakiyor. Sen birinin kalbini kiracaksin kesin su anki sevgilinden ayriliyorsun ve yillarca adamin akli sende kalacak diyor. Ama ne olursa olsun sonunuz yok barisamazsiniz diyor. Bu kiz falin etkisiyle NASILSA AYRILACAĞIZ deyip çocuğu bıraktı. Hem de deli gibi severken. Sevmesine rağmen nasilsa birlesemeyecekmisiz sonumuz yok diye barismadi. Kiz da hatalı ama artik nasil inandirarak demisse. Yazik gunah ya. Sen falci olsan bana atip tuttugun 20 seyden 1 tanesi tutardi. Ne diye oyun oynar gibi insanlarin hayatini mahvediyorsub
Valla bu konuda benim iki tercihim var biri nil digeri angels burcuArkadaşlar gelecek sadece Allah bilir .biliyorum ama şimdiki zamanı bilen bi falci arıyorum yok mu öneriniz: (
Nerde bulurum bunlariValla bu konuda benim iki tercihim var biri nil digeri angels burcu
Evet .Neslihan hizli konusan zayif esmer ufak tefek bir kadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?