Inan ful atıyor. Bu adam seni sevmiyo dedi sonra evlenirsin bunla dedi. Ya tek bir şeyi mi doğru bilmez insan
Sınır oluyorum o kadar övdüler. Bide kendini bisey sanması tam uyuz etti beni
Ben de var istiyorsan hala verebilirim numarasını ?
Kızlar herkese slm geçen hafta bi arkadaşımla Göztepe'de ayna cafe de alev diye bi kadına fal baktırdık bizede bi arkadaşımız tavsiye etti kadın gerçekten geçmişi ve şu anı çok iyi bildi ( ben ondan bu kadar beklemiyordum ) ama merak ettiğim şu aranızda daha önce ayna cafe aleve giden ve söylediği çıkar yada çıkmaz diyebilecek varmı acaba ? ( bu arada hiç kimsenin bilmediği bir ayrıntıyı çat diye yüzüme söyledi ve kendisinden çok emin olarak bakıyor )
Kızlar size Kuzey' i sormak istiyorum. Söyledikleri tutarlı evet. Hiçbir falı çelişmedi. Ama söylediği şeyi yaşayanlar oldu mu gelecekle ilgili?
Bendede tutarli kac defa baktirdiniz kuzeye. Ve dediklerini siz hiç yaşadiniz mi?Kızlar size Kuzey' i sormak istiyorum. Söyledikleri tutarlı evet. Hiçbir falı çelişmedi. Ama söylediği şeyi yaşayanlar oldu mu gelecekle ilgili?
Ben daha önce verdiği bir iletişim tarihini yaşadım. sonrasında olayları biraz karıştırdım. tamamen ben kaynaklı saçma bir girdaba girdi olaylar. ondan sonra da iki kez baktırdım. ikisinde de aynı şeyi söyledi. ama zamanı henüz gelmedi. malum fala sardıysak sabrımız da pek olmuyo. beklerken bir de burdan sormak istedim.Bendede tutarli kac defa baktirdiniz kuzeye. Ve dediklerini siz hiç yaşadiniz mi?
Falın günah olduğu nerde yazıyor bana kaynak verirmisin dedikodu daha kötü değil mi hiç dinsel kitap okumamış insanların günah dam bahsetmesinden sıkılmadınız mı?Kizlar bir sey soracagim. Suphesiz ki fal da günah ama büyü filan tarzı seyler gibi lanetli değil. En imkansiz aşkları bile bu yola başvurarak yakalamak sizce etik ve dini açılardan ne kadar sakıncalı? Ben de bu yolla eski sevdiğini döndürmüş biri olarak ilelebet mutluluğu yakalar miyim yoksa bu tür seylere bulaşmış olmak ileride sorun yapar mı?
Kuzeyin bende bazen tarihleri dedigi hafta hatta gun gerceklesiyor. Bazende birkac gun aksıyor ama oluyor. Ama kendiside bana söylüyor falda tarih aksar diye. Bende bazen gidişati degistiriyorum. Birde son dönemlerde en çok gittiğim falcı. O yuzden haftalik yada gunluk bakıyor gibi birşeyBen daha önce verdiği bir iletişim tarihini yaşadım. sonrasında olayları biraz karıştırdım. tamamen ben kaynaklı saçma bir girdaba girdi olaylar. ondan sonra da iki kez baktırdım. ikisinde de aynı şeyi söyledi. ama zamanı henüz gelmedi. malum fala sardıysak sabrımız da pek olmuyo. beklerken bir de burdan sormak istedim.
Doğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlarkuzey bende ve burada birkac kişide karşı tarafin hayatını hiç bilemedi tavsiye etmem. sonradan ogrendim sorduğum soruların cevabını. senin kuruntun v.s demişti ama degilmis. benim düşüncelerim doğruymus. hayır değil demişti. klasik birçok kişiye dönecek sana diyor. bosa giden 40 tl bana göre.
Doğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlar
Merhaba kuzey. Sende mi artik kk desinDoğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlar
Fal bu.Ve insanlar geleceğini ona göre düzenlemeye çalışıyor.Bu yorum çokta hata payı çok olanı desteklemiyor.Biliyorum diye çıkıyor, bakıyorlar bizler paramız çok ya koşuyoruz kendi kendimize faldan etkilenerek karşı taraf aramıyorsa ne yapıp edip arattırıyoruz .Efendim fal çıktı.Ya sonra.Burada Kuzey veya başka falcının evleneceksiniz dedi de falı çıkıp kaç arkadaş evlendi?Karşı taraf başkasıyla sosyal medyada aşkını ilan ederek, evlendi gitti.Biz hala Kuzey, Güney diyoruz.Merhaba kuzey. Sende mi artik kk desin
Doğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?