İstanbul'da Fal - Falcılar

şaka gibi ..

Gorusturebilirim derken numarasını ya da adresini mi verdi sana melahatin yoksa kendisi bizzat mi gorusturecekmis?

Ben özelden melahat in numarasını mi sormuşum nasıl yalan söylüyorsunuz
sizinle uğraşamam ne haliniz varsa görün gören derki,sanki denis eraya falbaktırup tek olumlu yorum yapan benim,diğer yorum yapanlar memnun kalmamış ta ben de gelmiş hala üzerine basa basa denis iyi diyorum.ben burdaki bi arkadaşın referansı ile baktırdım ,fal baktırmadığınız kişinin iyi yada kötü olduğuna nasıl karar veriyorsunuz fal baktırmadan direk reklamcı damgasıyla mı...
Hey ahali yokmu koca forumda denis eraya fal baktırıpta yorum yapmak isteyen...
Evet baktım sen değilmişsin melahatın numarasını soran..
Herkese söylüyorum hiçbiriniz beni reklamcı diye eleştiremezsiniz bana iftira atamazsınız,atacaksınızda size beni reklâmcı olarak lanse ettiğiniz için hakkımı helal etmiyorum,siz daha çoğu falcıyı tanımıyorken ben onlara falımı baktırıp çoktan notumu vermiştim.
Beni eskiler iyi bilirler,Zeynoloji adlı arkadaşla da sürekli görüşüyorum..
Suç bendeki sizin gibi lere laf anlatmakla meşgul olanda..

Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari

kusura bakmayın da sizdeki iyi cesaret ben olsam gidemezdim,organ mafyası olur tecavüz ederler ,hangi akla hizmet tanımadığınız adamın peşine takılıp gidiyorsunuz.vallahi başınıza birşey gelmediğinde şükredin.!

Bu gerçek mi ya ?

Kuzey eskisi gibi bakmıyor artık. eskiden çok detaylı ve uzun bakardı. şimdi ise başından savar gibi bakıyor. bi daha gitmeyi düşünmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…