şaka gibi ..Denis beyi sitede bulupta falınızı baktırabilirseniz,yatın kalkın şükredin,denis era reklama ihtiyacı olmayan denenler tarafından asla bırakılmayan enerjisi muhteşem bir falcı,bu sitedende eminim çok kişi var bakıp yorum yazmayan,çünkü korkuyorlar ünlenirse çok tanınırsa biz baktıramayız diye,yeter artık aşın bu bencillik piskolojisini,falcılara gidip çuvalla para akıtıyorsunuz sonuç alamıyorsunuz,size birini öneriyoruz reklamcı damgası yiyoruz bu ne saçmalık yaa
Kizlar aklimi kaciracagim. Hatirlar misiniz bilmem ben meshur Edirneli melahati bulmak için uye olmuştum. Arap melahat degil ama su eksi sozlukte adina baslik acilan kapisinda lux arabalar olan medyum memisin bile ortak calismaya ugrastigi edirneli melahat. Öldü demislerdi. Ben internette saga sola her yere yaziyordum. Bi adam bana geri döndü. Israrcıligimi görmüş. Artik o kadar yazmistim ki bi ara. Kendisi hayatta madem cok israrcisin bu bi sir olacak ve sizi gorusturebilirim yazdi. Acaba dogru mudur ya. Bi de bu kadinin tipini bilen var mi. Ben hic blmiorum
şaka gibi olan ne?şaka gibi ..
Korkuyorlarmış ya ünlenirse baktiramayiz diye.cok belli reklam yaptığın: )) komiksin ve zavallışaka gibi olan ne?
Yarin bizzat girusturecekGorusturebilirim derken numarasını ya da adresini mi verdi sana melahatin yoksa kendisi bizzat mi gorusturecekmis?
senin gibi malların benim ne yazdığımı anlamayacağı aşikâr,mallık ta sınır tanımıyorsunuzKorkuyorlarmış ya ünlenirse baktiramayiz diye.cok belli reklam yaptığın: )) komiksin ve zavallı
Ya he canım he. Iyi falcisin tamam yırtma kendini surda tamam sana gelende olursenin gibi malların benim ne yazdığımı anlamayacağı aşikâr,mallık ta sınır tanımıyorsunuz
Nasıl olacak o?Yarin bizzat girusturecek
Beyin bedava ama yok işte bazılarında allah sizi ıslah etsin,kafayı yemişsiniz daha kendinizi farkında değilsinizYa he canım he. Iyi falcisin tamam yırtma kendini surda tamam sana gelende olur
Ben özelden melahat in numarasını mi sormuşum nasıl yalan söylüyorsunuzne reklamı banada bu forumdan biri tavsiye etmişti özelden melahatın numarasını sormayı biliyorsun beni reklâmcılıklamı suçluyorsun
sizinle uğraşamam ne haliniz varsa görün gören derki,sanki denis eraya falbaktırup tek olumlu yorum yapan benim,diğer yorum yapanlar memnun kalmamış ta ben de gelmiş hala üzerine basa basa denis iyi diyorum.ben burdaki bi arkadaşın referansı ile baktırdım ,fal baktırmadığınız kişinin iyi yada kötü olduğuna nasıl karar veriyorsunuz fal baktırmadan direk reklamcı damgasıyla mı...Ben özelden melahat in numarasını mi sormuşum nasıl yalan söylüyorsunuz
Nasıl ulaşırız.Kizlaaar edirneli Melahat ölmemiş
Şimdilik beşiktaş Cafe Benimde agustosta başka bir cafeye başlicakmiş ama neresi oldugunu bilmiyorumCanım bu kuzey hangi cafede ve fiyat kaç acaba
Ben öldü diye duymuştum emin misiniz hayatta olduguna sağlam bi kaynaktan mi ogrendinizKizlaaar edirneli Melahat ölmemiş
kusura bakmayın da sizdeki iyi cesaret ben olsam gidemezdim,organ mafyası olur tecavüz ederler ,hangi akla hizmet tanımadığınız adamın peşine takılıp gidiyorsunuz.vallahi başınıza birşey gelmediğinde şükredin.!Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?