Yok onlara baktirmadim.bildilermi.Bana okadar emin konuştu ki meslegı yası konunu memleketine kadar yepyeni biri tarif etti beni ilişkisiz sandı galiba cunju hiç şuanki yle eskısınden bahsetmedi çok gerilmiştim falında.... Zaza asmin bana bu yenisi seni sevmiyor dıyen tek adam dı ona baktırdınmı oturunca dırek yenısını ve eskısını soylediği için korkuyorum açıkcası
Arkadaşım gitmiş memnun kalmamış.Şenay in namını ben de çok duydum ama kararsız kaldım gitmekte ancak Bakırköy'de olduğunu biliyorum.
Yok onlara baktirmadim.bildilermi.
Bahsettiğiniz cafe eski işyerimin çok yakınındaydı geçen sene sonbahar gibi orada bi kadına baktırmıştım ama adı Alev miydi onu hatırlamıyorum,işle ilgili o an ki karışık durumu bilmisti,aşkla ilgili eskisinden bahsetmedi klasik yeni bi kişi olacak dedi kendinden çok emin bi şekilde maalisef çıkmadı,eskiden bağdat caddesi sırdaş cafedeymiş hatta tüm hatırladıklarım bunlar,baya uzun bakıyo hevesinizi kırmak istemem ama çok tavsiye edeceğim biri değil diğer falcılardan bi farkı yok gibi geldi banaKızlar herkese slm geçen hafta bi arkadaşımla Göztepe'de ayna cafe de alev diye bi kadına fal baktırdık bizede bi arkadaşımız tavsiye etti kadın gerçekten geçmişi ve şu anı çok iyi bildi ( ben ondan bu kadar beklemiyordum ) ama merak ettiğim şu aranızda daha önce ayna cafe aleve giden ve söylediği çıkar yada çıkmaz diyebilecek varmı acaba ? ( bu arada hiç kimsenin bilmediği bir ayrıntıyı çat diye yüzüme söyledi ve kendisinden çok emin olarak bakıyor )
Şöyle yok bu falci muhteşemdi şok oldum muhteşemdi gibi basliyosa reklamın hası yapılıyor az çok anlıyoruz artık.bide önerdiğin falcilari mesaj olarak yazarmisinO kadar tuhaf ki forum ekrani. Ozellikle izmir falcilar forumu surekli reklam. Surekli komisyoncu. Burasi da oyle. O kadar cok belli oluyor ki. Ya düşünüyorum mantikla. Ben degil bi falci icin, ya kardesime laf soylense bu kadar fanatikce savunmam onu. Ki eger bir de elestiriler hakliysa.
Sirf bu yuzden geçen gün guvenilir ve guvenilmeyecek falcilar ve hocalar listesi yazmistim ki geri sildim. Iyi yazsam reklamci olacam kotu yazsam boyle savunucularla polemiğe girecegim
Alakasizve celiskiliMatrac cafe bakırköy, Funda hanıma fal baktıran var mı?
Bilemiyorkızlar size birini sormak istiyorum beşiktaşta evinde fal bakan safiye.eskiden sofinin dünyası adında cafesi varmış beşiktaşta artık evinde bakıyormuş.bi ara sanırım eskiden laf cafede de çalışmış.daha önce baktıranlar varsa yorum yapabilir mi acaba
Cok saglam dedigi adama ikinci bakista capkin ,yaramaz dediAlakasizve celiskili
Yaşadığını falı bıraktığını duymuştum bende.Kizlar aklimi kaciracagim. Hatirlar misiniz bilmem ben meshur Edirneli melahati bulmak için uye olmuştum. Arap melahat degil ama su eksi sozlukte adina baslik acilan kapisinda lux arabalar olan medyum memisin bile ortak calismaya ugrastigi edirneli melahat. Öldü demislerdi. Ben internette saga sola her yere yaziyordum. Bi adam bana geri döndü. Israrcıligimi görmüş. Artik o kadar yazmistim ki bi ara. Kendisi hayatta madem cok israrcisin bu bi sir olacak ve sizi gorusturebilirim yazdi. Acaba dogru mudur ya. Bi de bu kadinin tipini bilen var mi. Ben hic blmiorum
Canım bu kuzey hangi cafede ve fiyat kaç acabaKuzeyin bende bazen tarihleri dedigi hafta hatta gun gerceklesiyor. Bazende birkac gun aksıyor ama oluyor. Ama kendiside bana söylüyor falda tarih aksar diye. Bende bazen gidişati degistiriyorum. Birde son dönemlerde en çok gittiğim falcı. O yuzden haftalik yada gunluk bakıyor gibi birşeySabırsızlik bu dedigin gibi bazen akışına birakmak daha iyi olurda işte biz sabredebilsek keşke :)
Canım bu kuzey hangi cafede ve fiyat kaç acabaKuzeyin bende bazen tarihleri dedigi hafta hatta gun gerceklesiyor. Bazende birkac gun aksıyor ama oluyor. Ama kendiside bana söylüyor falda tarih aksar diye. Bende bazen gidişati degistiriyorum. Birde son dönemlerde en çok gittiğim falcı. O yuzden haftalik yada gunluk bakıyor gibi birşeySabırsızlik bu dedigin gibi bazen akışına birakmak daha iyi olurda işte biz sabredebilsek keşke :)
MKızlar bugün pahalı olmasına rağmen astro center da denis erayı aradım ,denis era ve diğer medyumlarını denedim,denis era hariç diğerleri geçmişi bilip gelecek hakkındaki söyledikleri hiç birşey gerçekleşmedi.
Denis era o sitenin en kaliteli uzmanı söylediği şeyler tutarlı ve zamanı geldiğinde gerçekten çıkıyor,geçmiş zamanlarda uyardığı konular hakkında zaman geçtikçe haklılığı ortaya çıktı,sadece ben değil bir kaç arkadaşımdan da aynı fikirde,son zamanlarda tek favori uzmanım ,denis era.
Farklı falcı denemek isteyenlere duyrulur,kesinlikle memnun kalırsınız.!
ne reklamı banada bu forumdan biri tavsiye etmişti özelden melahatın numarasını sormayı biliyorsun beni reklâmcılıklamı suçluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?