İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeni üyelerin kalkıp insanları reklamci olarak suçlaması o kadar saçmaki. Ben bir bucuk yildir bu siteyi kullaniyorum. Handesinden kuzeyine gökçesinden neslihanina symbolden melek kahvesine girin bakin eski yorumlara bircok yorum yazdım. Ve bir çoğu siz yeni üyelerin tavsiyesiydi fos. Kalkıp bana çikan falla ve enerjimin tuttuğu falcıyla ilgili konuşurken neyin eleştirisi bu. Yok komisyoncu yok bilmem ne beni bilen biliyor. Sitedeki birçok insan yazip cizmistir ve konuşmusuzdur. Gül gibi mesleğim var neyin komisyonu bu? Bazilarinin maaşı kadar ben fal parasi harcamişimdir. Mutlu olan birinin burada işi olamaz. Mutsuzluktan birbirine sariyor bazilari. Yok Kuzey sana nasil çikar bana çikmadi. Çikar canim cıkar kardesim çikar güzelim niye cikmasin. Sana cikmadi diye başkalarina cikmamasi söz konusu değil. Tutku birçok insana çikmiştir mesela bana çikmadi. Olay bu kadar basit. Yorum yazma hevesi birakin insanda. Bağimlilik ve caresizlik olmasa bu siteye bakmam yazmam cizmem bidahada elinde degil insanin

Yok onlara baktirmadim.bildilermi.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum erkeklerin baktığı fal bi şeye benzemiyo. Koca istanbulda bi tane düzgün bilen falci yok ya

Kızlar fal gerçekten enerji işi falcıların bana bakıpta tutturamadıgı fallar başkalarına gelince takır takır çıkıyor kaç kez şahit oldum,ama yok bu işin çözümü yok.enerjisi herkesle uyan falcı piyasada yok.
Arap melahat,edirneli melahat bunlar ayarında falcı Türkiye de yok.

Bahsettiğiniz cafe eski işyerimin çok yakınındaydı geçen sene sonbahar gibi orada bi kadına baktırmıştım ama adı Alev miydi onu hatırlamıyorum,işle ilgili o an ki karışık durumu bilmisti,aşkla ilgili eskisinden bahsetmedi klasik yeni bi kişi olacak dedi kendinden çok emin bi şekilde maalisef çıkmadı,eskiden bağdat caddesi sırdaş cafedeymiş hatta tüm hatırladıklarım bunlar,baya uzun bakıyo hevesinizi kırmak istemem ama çok tavsiye edeceğim biri değil diğer falcılardan bi farkı yok gibi geldi bana

Şöyle yok bu falci muhteşemdi şok oldum muhteşemdi gibi basliyosa reklamın hası yapılıyor az çok anlıyoruz artık.bide önerdiğin falcilari mesaj olarak yazarmisin

Kizlar aklimi kaciracagim. Hatirlar misiniz bilmem ben meshur Edirneli melahati bulmak için uye olmuştum. Arap melahat degil ama su eksi sozlukte adina baslik acilan kapisinda lux arabalar olan medyum memisin bile ortak calismaya ugrastigi edirneli melahat. Öldü demislerdi. Ben internette saga sola her yere yaziyordum. Bi adam bana geri döndü. Israrcıligimi görmüş. Artik o kadar yazmistim ki bi ara. Kendisi hayatta madem cok israrcisin bu bi sir olacak ve sizi gorusturebilirim yazdi. Acaba dogru mudur ya. Bi de bu kadinin tipini bilen var mi. Ben hic blmiorum

Yaşadığını falı bıraktığını duymuştum bende.

Canım bu kuzey hangi cafede ve fiyat kaç acaba

Canım bu kuzey hangi cafede ve fiyat kaç acaba

Kızlar bugün pahalı olmasına rağmen astro center da denis erayı aradım ,denis era ve diğer medyumlarını denedim,denis era hariç diğerleri geçmişi bilip gelecek hakkındaki söyledikleri hiç birşey gerçekleşmedi.
Denis era o sitenin en kaliteli uzmanı söylediği şeyler tutarlı ve zamanı geldiğinde gerçekten çıkıyor,geçmiş zamanlarda uyardığı konular hakkında zaman geçtikçe haklılığı ortaya çıktı,sadece ben değil bir kaç arkadaşımdan da aynı fikirde,son zamanlarda tek favori uzmanım ,denis era.
Farklı falcı denemek isteyenlere duyrulur,kesinlikle memnun kalırsınız.!

Rekla
M Mune

Benim senden fazla fal tecrübem var bu sitede eskilerdenim ,benim beğenmedik lerime siz gidip pekala paranıZı kaptırdınız,arkadaşım ben reklamcıysam bana özelden numara sormayacaksın..

Denis beyi sitede bulupta falınızı baktırabilirseniz,yatın kalkın şükredin,denis era reklama ihtiyacı olmayan denenler tarafından asla bırakılmayan enerjisi muhteşem bir falcı,bu sitedende eminim çok kişi var bakıp yorum yazmayan,çünkü korkuyorlar ünlenirse çok tanınırsa biz baktıramayız diye,yeter artık aşın bu bencillik piskolojisini,falcılara gidip çuvalla para akıtıyorsunuz sonuç alamıyorsunuz,size birini öneriyoruz reklamcı damgası yiyoruz bu ne saçmalık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…