40 tl kuzey için çok.Kuzey eskisi gibi bakmıyor artık. eskiden çok detaylı ve uzun bakardı. şimdi ise başından savar gibi bakıyor. bi daha gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Arkadaşım Allah çaresiz dert vermesin de yapma etme nolur. Anlayabiliyoruz bence burada birbirimizi kim bilir ne umutlarla başladığımız ilişkilerimiz nasıl bitti. Ya da ne sorunlarımız var. Ama gel fal var denilen bir yere bir de böyle gizlilik içinde falan gerek Yok. Şurada herkes 10 larca kişiye baktırdı binlerce yüzlerce lira harcadı Hangimizin işi yoluna girdi. Anlıyorum çok çaresiziz ve bir nefes rahatlama oluyor da böyle cesaret göstermek bir daha yapma derim ben.Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Falı bırakmış mı. Bıraktıysa neden size baktı?Kadinin bazi sorunlari varmis onun için gizli yapmislar. Öldü diye yalan söylemişler ama devam ediyormuş. Aslinda sacma bisey yaptim ama o kadar meraktan çatliyordum ki o kadin için. Hakkaten anlatildigi kadar var ama
Sorun derken?Kadinin bazi sorunlari varmis onun için gizli yapmislar. Öldü diye yalan söylemişler ama devam ediyormuş. Aslinda sacma bisey yaptim ama o kadar meraktan çatliyordum ki o kadin için. Hakkaten anlatildigi kadar var ama
Çok inanasım gelmiyor açıkçası nasıl çıkıp tanımadığınız insanlara güvenip bilmediğiniz yerlere gidersiniz tanıdığına güvenemiyor insan bu devirde. Tamam sıkıntılıyız uçuk paralar harcıyoruz baktırıyoruz belki kafa dağıtıyoruz belki rahatlamak amacı ile evet ama bu kadar da insan kendini tehlikeye atıp birilerinin peşine takılıp gidermi gerçekten bilemedimKadinin bazi sorunlari varmis onun için gizli yapmislar. Öldü diye yalan söylemişler ama devam ediyormuş. Aslinda sacma bisey yaptim ama o kadar meraktan çatliyordum ki o kadin için. Hakkaten anlatildigi kadar var ama
Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Tatlım iimlKizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Tatlım olay enteresan olmakla beraber merak uyandırıcı sonuç nedir iyi bir falcı mi kaç paraya bakıyor gitmek isteyenler nasıl ulaşıyor?Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Bahsettiği melahat farklı.Ben daha iki hafta önce falan gittim bu Edirneli Melahat'in İstanbul'daki evine. Bahsettiklerinizle şaşkınım. Çünkü ben normal otobüse binip indim, kızı zaten telefonda evi tarif ediyor. Hatta numarası falan da var bende, isteyenle paylaşabiliri. Kurtuluş'ta bir apartmanda oturuyor. Sen başka birine gitmiş olabilir misin? Durumu biraz garipsedim şu an :/
Kurtuluş melahat hanım diye biri var, ondan bahsediyor sanırımBahsettiği melahat farklı.
Edirneli melahat var bahsettiği o.Kurtuluş melahat hanım diye biri var, ondan bahsediyor sanırım
Kizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Ben geçen sene birine baktirdim orada yeşil gozlu kumral 35 yaslarida bir kadındı adını unuttum onca şey söyledi hiçbiri çıkmadıkadıköy angels hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?