İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşım Allah çaresiz dert vermesin de yapma etme nolur. Anlayabiliyoruz bence burada birbirimizi kim bilir ne umutlarla başladığımız ilişkilerimiz nasıl bitti. Ya da ne sorunlarımız var. Ama gel fal var denilen bir yere bir de böyle gizlilik içinde falan gerek Yok. Şurada herkes 10 larca kişiye baktırdı binlerce yüzlerce lira harcadı Hangimizin işi yoluna girdi. Anlıyorum çok çaresiziz ve bir nefes rahatlama oluyor da böyle cesaret göstermek bir daha yapma derim ben.

Kadinin bazi sorunlari varmis onun için gizli yapmislar. Öldü diye yalan söylemişler ama devam ediyormuş. Aslinda sacma bisey yaptim ama o kadar meraktan çatliyordum ki o kadin için. Hakkaten anlatildigi kadar var ama

Kadinin bazi sorunlari varmis onun için gizli yapmislar. Öldü diye yalan söylemişler ama devam ediyormuş. Aslinda sacma bisey yaptim ama o kadar meraktan çatliyordum ki o kadin için. Hakkaten anlatildigi kadar var ama
Falı bırakmış mı. Bıraktıysa neden size baktı?

Sorun derken?

Çok inanasım gelmiyor açıkçası nasıl çıkıp tanımadığınız insanlara güvenip bilmediğiniz yerlere gidersiniz tanıdığına güvenemiyor insan bu devirde. Tamam sıkıntılıyız uçuk paralar harcıyoruz baktırıyoruz belki kafa dağıtıyoruz belki rahatlamak amacı ile evet ama bu kadar da insan kendini tehlikeye atıp birilerinin peşine takılıp gidermi gerçekten bilemedim

Neye inanasiniz gelmedi pardon. Fantastik maceralar yazip meşhur falan mi olmaya calisiyorum

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum Biryolunvar ve Tellwe den kimi önerirsiniz?

yok artık

Tatlım iiml
Tatlım olay enteresan olmakla beraber merak uyandırıcı sonuç nedir iyi bir falcı mi kaç paraya bakıyor gitmek isteyenler nasıl ulaşıyor?

Ben daha iki hafta önce falan gittim bu Edirneli Melahat'in İstanbul'daki evine. Bahsettiklerinizle şaşkınım. Çünkü ben normal otobüse binip indim, kızı zaten telefonda evi tarif ediyor. Hatta numarası falan da var bende, isteyenle paylaşabiliri. Kurtuluş'ta bir apartmanda oturuyor. Sen başka birine gitmiş olabilir misin? Durumu biraz garipsedim şu an :/

Bahsettiği melahat farklı.

iyi cesaret varmış sizde araba geldiği anda ben vazgeçtim derdim korktummm

Evet bende merak ettim nedir bu olay? Tanımadığı halde size bakmayi kabul ettiyse hala bakıyordur sanırım ama adamların gelip fal bakmaya goturmesi ve geri birakmasi falan çok enteresan geldi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…