İstanbul'da Fal - Falcılar

Numarasını verebilir misin? Evi berede? Nasıl bakıyor?

Bu başlık fal başlığı büyü, geri döndürme gibi saçmalıklar için mesaj atanları, hem yardımcı olurum hem de bana bulun diyenleri sorgusuz sualsiz siteden atacağım. Dolandırılınca KK'da dolandırıldım oluyor. Yahu adam 6.500 TL ye senin sevgilini sana geri döndürüyor ama bunu da parayla yapıyor. Böyle bir gücü var ama nedense parayla çalışıyor bu güç... 200-300 aldıklarını saymıyorum bile....

Hayır utanmadan benim falcılar ile ortak olduğumu 2 falcı dışında başka kimseye göz açtırmadığımı söylemiş bizim üyede bize bir giydirmiş bir giydirmiş ki sormayın. Bize giydiren dolandırılınca biz kral olmuşuz...

para yatıran herkese geçmiş olsun
Nasıl yanı ben anlamadım. Bu Melahat olayı tamamı ıle dolandırıcılık olayımıymıs? Ama kımsede kusura bakmasın lutfen, Istanbul gıbı bır sehırde, hıc bılmedıgın bır arabaya bın ve hıc tanımadıgın bır ınsanıne vıne gıt. 6000 tl de alırlar. 10000 tl de alırlar. Kacırıp fıdye bıle ısterler. Cok buyuk gecmıs olsun ne dıym

Nolmus ki

Ben zaten inanmamıştım. Bu kadar gizemli hava vermesi ve mantıga uymayan açıklamalarıyla.. Dolandırıcı çıktı işte. İnsanların boşluklarından yararlanıyorlar umutlarıyla oynuyorlar.yazık olmuş. Üzüldüm geçmiş olsun

Ya zaten ılk mesajından bellıydır arkadasın, guya erkek arkadasını hoca yolu ıle gerı getırmıste bunun gunahını ve sonunun ıyı olup olmayacagını soruyor. Bızde hepımız salagız ya, hemen atlıycaz aman o gıttıgın hocaya lutfen bızıde gotur. Sonrasında ıse, butun gızlılıkle buldugu melahat hanım ve melahat hanımın sadece bu arkadasa fal bakmak ıstemesı ne garıp degılmı. Melahat hanım hıcbırımızle ırtıbata gecmıyor sadece bu hanımefendı ıle ırtıbata gecıyor. Hadı gectı, bırde falınada baktı, ve o kadar gızlılıkle neden bunu burda uluorta yerde acıklıyorsun. Ya cıdden pes dogrusu, bu senaryoyu Hollywood fılm producer ları bıle uretemıyor cıdden. Ben karar verdım bu sıtde bıraz daha takılmaya devam edıcem, herkesın hıkayesınden bır fılmlık senaryo cıkar, hemde ızlenme rekorları kıran) Hıkayemızın sonu bellı kızlar, bu rdakı kotu cadıların agına dusmemeye clısın lutfen

Fal konusunda heryere gitmekten uzman olduğumu düşünüyorum artık. Ataköy, cafe sentinus taki Cansu hn.' mucize gibi. Hiç aklımda olmayan, eski eşimin başka kıtada benden önce evlenmiş olduğuna kadar bildi ve bunu ben ilk defa onun sayesinde öğrendim. Söylediği şeyle Boşanma davamın tüm seyrini benim adıma pozitif yönde değiştirdi. Nokta atışı yapan nadir insanlardan. Kesinlikle çok kıymetli görüşleri ve yaşam koçu gibi yönlendirmeleriyle yanından yeniden doğmuş gibi ayrılıyorsunuz. Enerjinizi tamamen pozitif yapıp, üzerinizdeki tüm ağırlığı alıp gönderiyor. Normalde aynı falcıya gitmek tercihim değildir( bir kere baktirıp hiçbişey bilmedikleri için tekrar gitmem- hadi en fazla 2 kere) ama cansu hn. A yaklasık 4 yıldır düzenli gidiyorum. Hayatımın tüm virajlarına beni hazırlayan mucize insan. Sen çok yaşa

Mune bugün cansunun reklamları dönüyor topicte:) ayrıca ben ve 2 arkadasim gittik cikmamasini geçiyorum öyle yaşam kocu gibi bir tarzı da yok. Gozlerimin içine bak deyip 10 dakika konuşup gonderiyor. Ucumuzu de evlendirmisti :)

Kendisine 3 yıl önce 2 kez aralıklı gitmiş biri olarak alfabedeki harfler dışında hiçbirşey bilemedi bana ve arkadaşlarıma.Onun dediği gibi de olmadı hiçbirimizin hayatı elektrik işi demekki

Kendisine 3 yıl önce 2 kez aralıklı gitmiş biri olarak alfabedeki harfler dışında hiçbirşey bilemedi bana ve arkadaşlarıma.Onun dediği gibi de olmadı hiçbirimizin hayatı elektrik işi demekki

Buda reklam ya bereces diye bir kullanici da atakoy cansu konusuna övmüs ilk mesajinda. Cansu hanimin işler iyi gitmiyor sanırım bu aralar :)

Ahh cansu hanım ahh:)) sizde hosgeldnz

Alfabedekı harflerı bızlerde bılıyoruz canım, bız hıc para almadanda bakabılırızdıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…