O melehatın numarası varsa mesaj atabilir misiniz? Yeri nerde? Nasıl bakıyor? TeşekkürlerBahsettiği melahat farklı.
Numarasını verebilir misin? Evi berede? Nasıl bakıyor?Ben daha iki hafta önce falan gittim bu Edirneli Melahat'in İstanbul'daki evine. Bahsettiklerinizle şaşkınım. Çünkü ben normal otobüse binip indim, kızı zaten telefonda evi tarif ediyor. Hatta numarası falan da var bende, isteyenle paylaşabiliri. Kurtuluş'ta bir apartmanda oturuyor. Sen başka birine gitmiş olabilir misin? Durumu biraz garipsedim şu an :/
Bende bugün Cafe fincan Nil hanıma baktırdım.mevcut durumumu bildi.cok yakın tarih şeyler söyledi .Zaten anlarım ama Nil hanıma baktırıp memnun olan var mı??Ben baktırdım etmiyorum evlendirdi beni hemen
Neye inanasiniz gelmedi pardon. Fantastik maceralar yazip meşhur falan mi olmaya calisiyorum
Nasıl yanı ben anlamadım. Bu Melahat olayı tamamı ıle dolandırıcılık olayımıymıs? Ama kımsede kusura bakmasın lutfen, Istanbul gıbı bır sehırde, hıc bılmedıgın bır arabaya bın ve hıc tanımadıgın bır ınsanıne vıne gıt. 6000 tl de alırlar. 10000 tl de alırlar. Kacırıp fıdye bıle ısterler. Cok buyuk gecmıs olsun ne dıympara yatıran herkese geçmiş olsun
Nolmus kiNasıl yanı ben anlamadım. Bu Melahat olayı tamamı ıle dolandırıcılık olayımıymıs? Ama kımsede kusura bakmasın lutfen, Istanbul gıbı bır sehırde, hıc bılmedıgın bır arabaya bın ve hıc tanımadıgın bır ınsanıne vıne gıt. 6000 tl de alırlar. 10000 tl de alırlar. Kacırıp fıdye bıle ısterler. Cok buyuk gecmıs olsun ne dıym
Çok inanasım gelmiyor açıkçası nasıl çıkıp tanımadığınız insanlara güvenip bilmediğiniz yerlere gidersiniz tanıdığına güvenemiyor insan bu devirde. Tamam sıkıntılıyız uçuk paralar harcıyoruz baktırıyoruz belki kafa dağıtıyoruz belki rahatlamak amacı ile evet ama bu kadar da insan kendini tehlikeye atıp birilerinin peşine takılıp gidermi gerçekten bilemedim
Fal konusunda heryere gitmekten uzman olduğumu düşünüyorum artık. Ataköy, cafe sentinus taki Cansu hn.' mucize gibi. Hiç aklımda olmayan, eski eşimin başka kıtada benden önce evlenmiş olduğuna kadar bildi ve bunu ben ilk defa onun sayesinde öğrendim. Söylediği şeyle Boşanma davamın tüm seyrini benim adıma pozitif yönde değiştirdi. Nokta atışı yapan nadir insanlardan. Kesinlikle çok kıymetli görüşleri ve yaşam koçu gibi yönlendirmeleriyle yanından yeniden doğmuş gibi ayrılıyorsunuz. Enerjinizi tamamen pozitif yapıp, üzerinizdeki tüm ağırlığı alıp gönderiyor. Normalde aynı falcıya gitmek tercihim değildir( bir kere baktirıp hiçbişey bilmedikleri için tekrar gitmem- hadi en fazla 2 kere) ama cansu hn. A yaklasık 4 yıldır düzenli gidiyorum. Hayatımın tüm virajlarına beni hazırlayan mucize insan. Sen çok yaşa
Fal konusunda heryere gitmekten uzman olduğumu düşünüyorum artık. Ataköy, cafe sentinus taki Cansu hn.' mucize gibi. Hiç aklımda olmayan, eski eşimin başka kıtada benden önce evlenmiş olduğuna kadar bildi ve bunu ben ilk defa onun sayesinde öğrendim. Söylediği şeyle Boşanma davamın tüm seyrini benim adıma pozitif yönde değiştirdi. Nokta atışı yapan nadir insanlardan. Kesinlikle çok kıymetli görüşleri ve yaşam koçu gibi yönlendirmeleriyle yanından yeniden doğmuş gibi ayrılıyorsunuz. Enerjinizi tamamen pozitif yapıp, üzerinizdeki tüm ağırlığı alıp gönderiyor. Normalde aynı falcıya gitmek tercihim değildir( bir kere baktirıp hiçbişey bilmedikleri için tekrar gitmem- hadi en fazla 2 kere) ama cansu hn. A yaklasık 4 yıldır düzenli gidiyorum. Hayatımın tüm virajlarına beni hazırlayan mucize insan. Sen çok yaşa
Kendisine 3 yıl önce 2 kez aralıklı gitmiş biri olarak alfabedeki harfler dışında hiçbirşey bilemedi bana ve arkadaşlarıma.Onun dediği gibi de olmadı hiçbirimizin hayatı elektrik işi demekki
Ahh cansu hanım ahh:)) sizde hosgeldnzFal konusunda heryere gitmekten uzman olduğumu düşünüyorum artık. Ataköy, cafe sentinus taki Cansu hn.' mucize gibi. Hiç aklımda olmayan, eski eşimin başka kıtada benden önce evlenmiş olduğuna kadar bildi ve bunu ben ilk defa onun sayesinde öğrendim. Söylediği şeyle Boşanma davamın tüm seyrini benim adıma pozitif yönde değiştirdi. Nokta atışı yapan nadir insanlardan. Kesinlikle çok kıymetli görüşleri ve yaşam koçu gibi yönlendirmeleriyle yanından yeniden doğmuş gibi ayrılıyorsunuz. Enerjinizi tamamen pozitif yapıp, üzerinizdeki tüm ağırlığı alıp gönderiyor. Normalde aynı falcıya gitmek tercihim değildir( bir kere baktirıp hiçbişey bilmedikleri için tekrar gitmem- hadi en fazla 2 kere) ama cansu hn. A yaklasık 4 yıldır düzenli gidiyorum. Hayatımın tüm virajlarına beni hazırlayan mucize insan. Sen çok yaşa
Alfabedekı harflerı bızlerde bılıyoruz canım, bız hıc para almadanda bakabılırızdıye dusunuyorumKendisine 3 yıl önce 2 kez aralıklı gitmiş biri olarak alfabedeki harfler dışında hiçbirşey bilemedi bana ve arkadaşlarıma.Onun dediği gibi de olmadı hiçbirimizin hayatı elektrik işi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?