İstanbul'da Fal - Falcılar

canım onuda bilemiyor zaten sayıyor.a var m ıb varmı c varmı cevap veriyorum d seçeneğiii :)))))
Saka gıbı ya, zaten sorunlarda hep aynı, benımkısı gerı gelıcekmı? benı sevıyormu? yanında baskasımı var? eee bırde d secenegını olsun bıldınmı al sana super bır falcı ıste. Adıda Cansu Hanım) Saka gıbı ya ınsanların vebalını almaktan kormuyorlarmı anlamıyorum. Ben kımselere falcı oneremıyorum, anlıkta ıyı olanlarda bıle dıyorumkı bak anlık verdıgı bılgıler dogru ama gelecege daır hıcbır tarıh ve olay gerceklesmedı. Yada soyledıklerınden sadece 1 tanesı gerceklestı gıbı.
Dıyorum ya su cızdıklerı senaryoları bıle 10 yıl dusunsem aklımdan gecmez. Bazende dıyorum, bazılarının sevgılılerı gercekten donmemekte sonuna kadar haklı, burda bu entrıkaları cevıren, sevgılısıne ne hıkayeler veya ne senaryolar cızıyordur Allah bılır.......

Gökerle ilgili yorumlar nedir ? Ben önceden baktırmıştım ama çok fazla dediklerini hatırlamıyorum.

Şuan birine fal baktırmaya ihtiyacım var ama kime baktıracağımı bilemiyorum.

Bende baktırmadım bir arkadaş tavsiye etmişti ama verdiği telefon malesef servis dışı belki yeni numarasını bilen vardır diye yazdım

Hayatını tersine çevirmek ne demek sen hayatın sorumluluğunu falcıyamı bırakıyorsun ? Kaç yaşındasın 15 mi millet eğlencesine gidiyor sen çok ciddiye almışşın falcı seni umursamaz ki sen onun için parasın niye bu kadar ciddiye alıyorsun anlamadım falcıya göre hayatını şekillendiyorsan. Senin işin çok daha askerliğin çok senin

Allah'a inanıyorum ama dinlere asla sapıklıklarını sıralayayım mı biraz turan dursun oku 8 milyarlık Evreni 1500 yıllık kaynakla açıklayamazsın Kuran'da ki çelişkileri yazarsam aklın şaşar içki ilk başlarda yasak değildi cennette huriler ( bir kadın için acı ifadedir) ve şarap akan nehirler aişe ile kaç yaşında beraber olmuş bak bakalım günahtan korkmak yerine insanca yaşayın ben köleliğin hicap kavramı nerden gelir biliyormusun o dönem bozuk Arap toplumumda kölelerin asil olmayan kadınların tecavüz den korumak için yapılmıştır aişe demiski senin Tanrı'n senin hazzından başka bişey düşünmüyor sanırım "

Bu kadar dine bağlıysan niye falcılardan medet umuyorsun genel olarak fal/yatır kadim bilgilerden paganizim den gelir kelt uygarlığına bir bak mayalara bak mö 5000 yılında Jüpiter'in hareketlerin den yola çıkarak takvim yapmışlar 3 ayrı takvimleri var mö 5000 yılında astroloji ve gelecek tahmini yapmışlar vedik astroloji kökenleri 10000 yıllık uygarlık daima geleceği bilmeyi istemiş bilimsel yönlerden çaba sarfetmiş günah keyfidir kimin işine gelmiyorsa bu günahtır etik darmik hayat yaşamayıp günaha sığına mazsın ben 15 yaşında değilim copy paste yapmıyorum

Birincisi benim nasıl bir hayat yaşadığımi nereden biliyorsun da eleştiriyorsun? Ikincisi benim günaha sigindigimi da nereden çıkardin? Senden bana milattan öncesinin sonrasının bigilerini vermeni de istemedim ya da sanaa yazdığım mesajda benim dinsel gorusumle alakali tek bir cümle bile yok. Sadece senin "Kuranda nerede günah olduğu yaziyor bana kaynak gosterin" yazmışsın. Bende onu gosterdim. Bana "dinine bu kadar bagliysan falcilardan neden medet umuyorsun ya da git biraz Turan Dursun oku" gibi hadsizce cümleler kuramazsin. Çünkü ne dinime bağlıyım dedim ne de falcilardan medet umuyorum yazdim. Ne okumaliyim diye de sormadım.
Herkesin fal baktirma amacı farklidir. Kimi eglencesine kimi merakına kimi de o an belki o konuyu konuşacak yakın birisi yoktur gider bir falciya öylesine konusayim diye baktirir. Farklı boyutlardan bakmak lazım bu olaya.
Burada senin dinsel düşüncelerini ya da inanclarini merak eden tek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum. Insanlar gittikleri falcilari kendi memnuniyet derecelerine gore fikir olsun diye belirtiyor. Hepsi bu.
Gereksiz yere bana cevap verme artık su tartismalari hic sevmiyorum. Burası bunlari konusmanin yeri değil. Iyi günler.

Arkadaşım bu akşam kuzeye gitmiş kıza döktürmüş... bana da dediği şeyler çıkmadı tarihde geçti bende mi bir anormallik var hep böyle oluyor ...çildiriciim...

Arkadaşım bu akşam kuzeye gitmiş kıza döktürmüş... bana da dediği şeyler çıkmadı tarihde geçti bende mi bir anormallik var hep böyle oluyor ...çildiriciim...
Banada dedikleri çıkmadı yaa .. gerçi ben bi çok kişiye baktırdım sonuç hep aynı şeyler söylendi fakat hala bi gelişme yok malesef

Evet falcıya giden, eğlencesine, kazıklanmaya, umutlanmaya, yazık bizim paramızla iyi geçinsin,yesin, içsin, gezsin diye gidiyor.Enayi ya bunca burada yazanlar ve ben:) Ne şekillendireceğim.Olan olmuş..Bakılan fal çıkmamış.Açıklıyorum.ALINMAZNIZA GEREK YOKTU.Siz eğlencesine veriniz bilmem şu an kaç lira falı KUZEY in .Yalan yazacak halimiz yok .Para kazanıyor yazdım zaten:).Gitmenize gerek yok çıkmıyor dedim var mı ilerisi?Giden baktırır görür.Hem kazıklayınız milleti fal ayaklarına hem savunma yapınız her kimseniz YENİ ÜYEMİZ..Herşeyin bir sonu vardır.Ha kimse falcılıkta aç kalmaz devam.Birgün çıkar biz duymayız.BİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR.ÇIKSIN ÇIKTI DİYELİM HAK YEMEYELİM.BURASI FAL TOPİĞİ.ÇIKAN ÇIKTI ÇIKMAYAN ÇIKMADI YAZAR BU KADAR BASİT..Yeni üye ol, savunma yap oh ne iyi.Siz veya ben iyi ya da kötü yazmakla, birşey değişmez...Erkek değilim ki askerliğim olsun.Kimle karıştırdınız.Umut bağlayıp gitmedim.O öyle söyledi sadece.Ben olmayacağını söylediğim halde.Ben zaten biliyordum ki:) Bir daha da gitmedim.Gitmem de.

Son düzenleme:
Burası dini bir site olmadığı gibi, dini her türlü konu ve mesaj yasaktır.
Kullanım sözleşmesindeki şu maddeyi de okumanızı ve artık dini içerik yazmamanızı rica ediyorum.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.

Eskisiyle ilgili soğutacak bir gelişme yaşanacak demişti selena bugün avm de dışarda otururken görmeyeyim mi onu 20 kilo almis minimum inanamadım soğudum iyice fiziğine çok güvenirdi giyinir kuşanır öyle kendini satıyordu ya şimdi resmen obezite Allah bunu da gösterdi ya o beno görmedi keşke görseydi ben de zayıfladım bi de bana fazlan var diyen insandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…