- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
canım onuda bilemiyor zaten sayıyor.a var m ıb varmı c varmı cevap veriyorum d seçeneğiii :)))))Alfabedekı harflerı bızlerde bılıyoruz canım, bız hıc para almadanda bakabılırızdıye dusunuyorum
Saka gıbı ya, zaten sorunlarda hep aynı, benımkısı gerı gelıcekmı? benı sevıyormu? yanında baskasımı var? eee bırde d secenegını olsun bıldınmı al sana super bır falcı ıste. Adıda Cansu Hanımcanım onuda bilemiyor zaten sayıyor.a var m ıb varmı c varmı cevap veriyorum d seçeneğiii :)))))
Gökerle ilgili yorumlar nedir ? Ben önceden baktırmıştım ama çok fazla dediklerini hatırlamıyorum.Kızlar gökerin numarası varmı acaba
Gö
Gökerle ilgili yorumlar nedir ? Ben önceden baktırmıştım ama çok fazla dediklerini hatırlamıyorum.
Şuan birine fal baktırmaya ihtiyacım var ama kime baktıracağımı bilemiyorum.
Hayatını tersine çevirmek ne demek sen hayatın sorumluluğunu falcıyamı bırakıyorsun ? Kaç yaşındasın 15 mi millet eğlencesine gidiyor sen çok ciddiye almışşın falcı seni umursamaz ki sen onun için parasın niye bu kadar ciddiye alıyorsun anlamadım falcıya göre hayatını şekillendiyorsan. Senin işin çok daha askerliğin çok seninAnlayış mı?Falcı nsanların hayatını tersine çevirsin hata , olabilir desin.İyiymiş.Öyle de oluyor zaten.Falcıyım diyen ortalıkta para kazanıyor.Çoğu için iyi gelir kaynağı.Fal baktırmaya gelenlerde nasılsa sorunlar aynı.
Allah'a inanıyorum ama dinlere asla sapıklıklarını sıralayayım mı biraz turan dursun oku 8 milyarlık Evreni 1500 yıllık kaynakla açıklayamazsın Kuran'da ki çelişkileri yazarsam aklın şaşar içki ilk başlarda yasak değildi cennette huriler ( bir kadın için acı ifadedir) ve şarap akan nehirler aişe ile kaç yaşında beraber olmuş bak bakalım günahtan korkmak yerine insanca yaşayın ben köleliğin hicap kavramı nerden gelir biliyormusun o dönem bozuk Arap toplumumda kölelerin asil olmayan kadınların tecavüz den korumak için yapılmıştır aişe demiski senin Tanrı'n senin hazzından başka bişey düşünmüyor sanırım "Yaklasim doğru değil derken ben farkindaysaniz kendi fikrimi yazdim. Kuzey asla kimseye çıkmıyor, hiçkimse asla gitmesin demedim. Mesajımin sonundaki "bana göre " kısmını okumadiniz sanırım. Buradaki herkes farkında zaten bana fali çıkmayan başkasına cikar. Defalarca gördük bu durumu. Ben kendi dusuncemi söyledim isteyen kuzeye hergün baktirsin beni ilgilendirmez.
Ayrıca yukarıdaki arkadaşa falin günah olduğunu nereden çıkardin kaynak verin yazmışsınız. Eğer Allah'a inaniyorsaniz Kuran da açıkça bununla ilgili ayetler var. Örneğin ;
Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz
5 / MÂİDE - 90
Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah’tan başka bilen yoktur.” (Neml, 27/65)
Hadisler de var ama bunlar açıkça ayetlerde belirtilen kısımlar. Bana yazdığınız mesaja cevap verirken bunu da söylemek istedim.
Bu kadar dine bağlıysan niye falcılardan medet umuyorsun genel olarak fal/yatır kadim bilgilerden paganizim den gelir kelt uygarlığına bir bak mayalara bak mö 5000 yılında Jüpiter'in hareketlerin den yola çıkarak takvim yapmışlar 3 ayrı takvimleri var mö 5000 yılında astroloji ve gelecek tahmini yapmışlar vedik astroloji kökenleri 10000 yıllık uygarlık daima geleceği bilmeyi istemiş bilimsel yönlerden çaba sarfetmiş günah keyfidir kimin işine gelmiyorsa bu günahtır etik darmik hayat yaşamayıp günaha sığına mazsın ben 15 yaşında değilim copy paste yapmıyorumYaklasim doğru değil derken ben farkindaysaniz kendi fikrimi yazdim. Kuzey asla kimseye çıkmıyor, hiçkimse asla gitmesin demedim. Mesajımin sonundaki "bana göre " kısmını okumadiniz sanırım. Buradaki herkes farkında zaten bana fali çıkmayan başkasına cikar. Defalarca gördük bu durumu. Ben kendi dusuncemi söyledim isteyen kuzeye hergün baktirsin beni ilgilendirmez.
Ayrıca yukarıdaki arkadaşa falin günah olduğunu nereden çıkardin kaynak verin yazmışsınız. Eğer Allah'a inaniyorsaniz Kuran da açıkça bununla ilgili ayetler var. Örneğin ;
Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz
5 / MÂİDE - 90
Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah’tan başka bilen yoktur.” (Neml, 27/65)
Hadisler de var ama bunlar açıkça ayetlerde belirtilen kısımlar. Bana yazdığınız mesaja cevap verirken bunu da söylemek istedim.
Bu kadar dine bağlıysan niye falcılardan medet umuyorsun genel olarak fal/yatır kadim bilgilerden paganizim den gelir kelt uygarlığına bir bak mayalara bak mö 5000 yılında Jüpiter'in hareketlerin den yola çıkarak takvim yapmışlar 3 ayrı takvimleri var mö 5000 yılında astroloji ve gelecek tahmini yapmışlar vedik astroloji kökenleri 10000 yıllık uygarlık daima geleceği bilmeyi istemiş bilimsel yönlerden çaba sarfetmiş günah keyfidir kimin işine gelmiyorsa bu günahtır etik darmik hayat yaşamayıp günaha sığına mazsın ben 15 yaşında değilim copy paste yapmıyorum
Banada dedikleri çıkmadı yaa .. gerçi ben bi çok kişiye baktırdım sonuç hep aynı şeyler söylendi fakat hala bi gelişme yok malesefArkadaşım bu akşam kuzeye gitmiş kıza döktürmüş... bana da dediği şeyler çıkmadı tarihde geçti bende mi bir anormallik var hep böyle oluyor ...çildiriciim...
Evet falcıya giden, eğlencesine, kazıklanmaya, umutlanmaya, yazık bizim paramızla iyi geçinsin,yesin, içsin, gezsin diye gidiyor.Enayi ya bunca burada yazanlar ve ben:) Ne şekillendireceğim.Olan olmuş..Bakılan fal çıkmamış.Açıklıyorum.ALINMAZNIZA GEREK YOKTU.Siz eğlencesine veriniz bilmem şu an kaç lira falı KUZEY in .Yalan yazacak halimiz yok .Para kazanıyor yazdım zaten:).Gitmenize gerek yok çıkmıyor dedim var mı ilerisi?Giden baktırır görür.Hem kazıklayınız milleti fal ayaklarına hem savunma yapınız her kimseniz YENİ ÜYEMİZ..Herşeyin bir sonu vardır.Ha kimse falcılıkta aç kalmaz devam.Birgün çıkar biz duymayız.BİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR.ÇIKSIN ÇIKTI DİYELİM HAK YEMEYELİM.BURASI FAL TOPİĞİ.ÇIKAN ÇIKTI ÇIKMAYAN ÇIKMADI YAZAR BU KADAR BASİT..Yeni üye ol, savunma yap oh ne iyi.Siz veya ben iyi ya da kötü yazmakla, birşey değişmez...Erkek değilim ki askerliğim olsun.Kimle karıştırdınız.Umut bağlayıp gitmedim.O öyle söyledi sadece.Ben olmayacağını söylediğim halde.Ben zaten biliyordum ki:) Bir daha da gitmedim.Gitmem de.Hayatını tersine çevirmek ne demek sen hayatın sorumluluğunu falcıyamı bırakıyorsun ? Kaç yaşındasın 15 mi millet eğlencesine gidiyor sen çok ciddiye almışşın falcı seni umursamaz ki sen onun için parasın niye bu kadar ciddiye alıyorsun anlamadım falcıya göre hayatını şekillendiyorsan. Senin işin çok daha askerliğin çok senin
cansu hanıma bi umut gitmiştik 2 arkadaş çıkışta birbirimize falları anlattık ikimizede benzer şeyler söylemiş...29 da son 3 harfi kan olan biriyle evleneceksin dedi 29 bitiyor be cansu falın patladı bende üzgünümAhh cansu hanım ahh:)) sizde hosgeldnz
Al benden de o kadar banada geri donecek kopek olacak sana sensız duramaz cok asık dedı adam evlenmısBana çok olumlu konuşmuştu olmadi adam geri dönecek sen istemeyeceksin dedi nisanlanmis hatta
Şu an iyiki olmamis diyorum kilodan yürüyemiyordu o kaslı fit adam 8 ayda nolmus mutlu insan kilo alır mi yaAl benden de o kadar banada geri donecek kopek olacak sana sensız duramaz cok asık dedı adam evlenmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?