İstanbul'da Fal - Falcılar

benim tek bir falcım var Erenköy'de Nalan abla takır takır herşeyi söylüyor. Ben çok memnunum dilerseniz özelden numarasını verebilirim.

Çok amatör bir reklam değil mi ? Biraz daha profesyonel davransanız bir nebze düsünülebilir

Mesela, daha oncekı sayfalarda okudugumuz Melahat hanım senaryosu gıbı bır senaryo daha ınandırıcı olurdu) Ama artık ne hıkmetse ozellıkle tavsıye edılenlere gıdesım gelmıyor

Aklıma gelmısken sormak ıstedım, bır ara telefonda fal bakan Zeynepe hemen hemen hepımız fal baktırmıstık. Ve hepımızınde merak ettıgı nokta suydu, acaba Zeynep gercekten karsı tarafın dusuncelerınımı okuyordu? yoksa bızım karsı taraf hakkında kafamızdan gecenlerımı? Bunu tespıt edebılen oldumu kızlar? Gelecegı zaten bosverdım, en azından o an soyledıklerının dogru olup olmadıgını tespıt eden oldumu?
Yada halen daha zeynepe gıden varmı?

Evetttttt Bunu en çok merak edenlerden biri benim veee herkesede özellikle bunu soruyorum genelde :)
bende zeynebe defalarca baktıran ve ana konuda hiç gelişme yaşamayan bir insan olarak geçenlerde baktırdığım kişiyle yaptıgım sohbet esnasında zeynebin düşünce aktarımındaki cümlelerini duyuca şok oldum hakkaten söylediği söyleri söyledi bana ... dedim benimki tesadüf oldu , arkadasım eski erkek arkadası için baktırdı ve baktırmadan 1 hafta önce konuşmalarında söylediği herseyi düşünce aktarımda zeynep tekrar söyledi ..
hee hala doğru diyemiyorum valla belki tesadüftür ana konuda gelişme olmadığı için artık baktırmıyorumda ama en azından düşünce aktarımı doğrumu %100 bunu bir bilebilsek ahh şahane olur :))

Ana konu bende net olarak patladı....Zeynep'in değil söylediklerinin olması münasebetimiz tamamen bitti....

Ana konu bende net olarak patladı....Zeynep'in değil söylediklerinin olması münasebetimiz tamamen bitti....

Benimkide öyle gibi birşey gelecekle ilgili söylediklerinin oluru yok bendede ...

biz en iyisi düşünce aktarımı olayını çözelim ama doğruysa o kadar olumlu düşünen insanlarla nasıl münasebetimiz bitebiliyor kafamda deli sorular..

Ben düşüncelerin de onun söylediği kadar olumlu olduğunu düşünmüyorum, abartıyor gibi...Biri iki söylüyor gibi....bir de adam hep üzgün, hep mutsuz, kaç adamı sorduysam hep üzgün..hiç öyle de gözükmüyorlar

Gelecegı kımse bılemıyor ve bılemezde, bunun hepımızde farkına vardık. Ya anlık dusunce aktarımında veya anlık olaylarda dogruyu soyleyememelerı. Buna ne dersınız? Ben zeynepın falından sonra bırkac sefer yazısma fırsatım oldu, malesef zeynepın soyledıklerınden eser yoktu. Aynı sekılde Tutkuda bu konuda yanıldı bende, cunku gercekler onun soyledıgı gıbı degılmıs. Evet ılk baslarda onun soyledıgı gıbıydı, ama yazdıgım son emaıldan sonra bunu kesınlıkle anladım. Cok ılgınckı, Gokce ye Mayıs ayında baktırdıgım falda uzerıne vurgulaya vurgulaya soyledıgı dogruymus megerse. Bunuda gecen hafta teyıt ettım.
Ben artık ne dusunceye ne fala, nede baska bırseye bakıyorum, sadece gerceklere bakıyorum. Cunku yarının gelısı bugunden bellıdır derler. Ve ayrıca bıze aktardıkları duygular, dusunceler, olaylar dogru olsaydı, sonucta ona gore sekıllenmezmıydı?
Burda kac tane arkadas yazdı, senı delı gıbı sevıyor, senden ozur dıleyecek dedıklerı adam gıttı baskasıyla nısanlandı dıye....

Ortada bır mutsuzluk var cıdden, gercektende dogru goruyor ama bu mutsuzluk karsı tarafta degıl bızde, bunu ayırt edemıyolar malesef)

Aynen doğru aynen banada söylediklerine göre düşünürsem adam kendini aşkımdan duvardan duvara vuracak neredeyse amaaaaa davranışları hep aksi ayrıca ben hayatında biri oldugunu düşünüyorum daha emin olamadım ama bence var

Pekı sen tutku ya baktırmısmıydın? o ne soylemıstı anlık olaylar konusunda? cunku tutkuda zeynep gıbı karsı tarafın hayatını ve dusuncelerını en ınce ayrıntısına kadar soyler. Cogu soyledıgındede nokta atısı yapar. Ama gelecek asla dedıgı gıbı olmaz, en azından bende olmadı. Genelleme yapmak ıstemıyorum cunku, belkı baskasında cıkmıstır.

Pekı kızlar, tutku ya baktırıpta evet karsı taraf hakkında soyledıklerı %100 dogru dıyen varmı? Bende malesef andada yanıldı hemde 2 konuda.

Gokce ve kuzey az soyler, oz soylerler ama karsı taraf konusunda bende haklı cıkan 2 kısı. Tabıkıde sonuc onların dedıgı gıbı olmadı))
Basladım yıne falcı analızı yapmaya, cıdden bunun sonu yok galıba. Kansere bıle cozum buldular, bırılerı acılen su fal hastalıgına cozum bulsun

Kızlar Zeynep bana suan hatırladığım kadariyla 1 hafta ya da 1 ay içinde geri dönecek demişti o dediği oldu geri döndü ama son yok yine ayrılık dedi ayrıldık. Yalnz bu tesadüfen mi tuttu yoksa bildi mi emin değilim. Çünkü bana sarhos olup arayacak dedi öyle aramadi. Onun dışında beni sevdiğini düşündüğünü merak ettiğini falan söyledi. Aradığında oda buna benzer şeyler söylemişti. Tabi herkese soyledigi kafam kafam üzerinde v.s diye ruhum daralmisti yarım saat konusmasindan ve memnun da kalmamıştım. Aşırı ağırlık hissettim 2 gun boyunca üzerimde. birdaha da hic aramadım. tavsiye etmiyorum ama bana verdiği tarih aralığında dönüş ve barışma oldu. Bunlar dışında zaten çıktı diyebilecegim elle tutulur bişey yoktu yarım saat ayni cümle tekrarları sadece.

bu falcıların sizi kendine bağlamak için olan klasik taktikleri aramayacak birine gelmeyecek birine sırf size kendilerini bağlamak için arayacak gelecek seni düşünyor aramak istiyor eli telefona gidiyor geri çekiyor,başkasıyla evli ama aklında hep sen varsın vb. Vb.
İnanmak istiyoruz kızlar inandığımız için sürekli bilemeyen falcılara parA kaptırıyoryz,falcıların umrunda değiliz ay ben buna böyle söyledim duyguları ile oynadım umut tüccarlığı yaptım diye zerre pişmanlıkları vicdan azapları yok...

Yok ben hiç tutkuya baktırmadım zaten arada verdim fala artık boş yere hayal kırıklıgına sebep malesef

Pekı bır soru daha, bırcok falcı varlık yardımı ıle fal bakıyor ve hepımızde bunun farkına vardık. Cunku bızı tanımayan bırısı nasıl olurda teelfonda bu kadar bılgı verebılır degılmı? Mesela Zeynep, tutku, damlalar tugba karsı tarafın butun ozellıklerını sayıyor. Neredeyse, karsı tarafın kac size gıydıgıne kadar. Ama gelecekle ılgılı soyledıklerı bazılarımıza tutuyor bazımalrımıza tutmuyor. Bunun sebebını bırcok kısıye sordum, aldıgım cevapta suydu varlıkla bakılan fallarda yalanlar duyma sansımızın %70 veya %80 oldugunu soyluyor. Sonucta bu falcılarda , varlıklarından duyduklarını bıze aktarıyor. Acaba cidden boyle varlıklarla bakılan fallardakı analızleremı ınanmak gereklı? yoksa gercekten hıslerını kullanarak tarot bakan kısıleremı? Cunku tarotta genelde acılan kartlara gore genel bılgıler verıyorlar.

bılıyorum bugun cok soru sordum ama, Rasho beyı deneyen arkadaslara 3 ay ıcınde gerı gelmeyın demıstı zannedersem, pekı sıze vermıs oldugu 3 aylık sure ıcınde soyledıgı gelısmelerı yasadınızmı? olaylar cok farklımı gelıstı? yoksa en azında yakında olsa gelısmeler gerceklestımı?

Numarası varmı? Ne kadara bakiyor

Numarası varmı? Ne kadara bakiyor
Numarasını sıldım canım malesef yok, zaten tavsıyede etmıyorum cunku bır soyledıgı cumleyı 50 sefer tekrarlıyor, ve bıre bın katarak abartarak anlatıyor. Tabıkıde bu benım gorusum, burda baktırıp begenenler ve soyledıgını yasadım dıyen arkdslarda var o nedenle deneyıp denememek sana kalmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…