İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben her zaman zeynebi ayrı tutuyorum her ne kadar tekrar etsede falından daraltı gelsede bizden ayrılan adamlar mutsuz derbeder bir halde olup bizi hala seviyor ve ariyacak desede boyle demesine rağmen ne ariyan ne soran olmasa da genede zeynep baktirdigim onlarcasi içinde hep en tutarlisi benim icin

bence tarot la hislerini karmalayanlar daha doğru ön görüde bulunuyor..falı sadece o ne düşünüyor bu ne düşünüyor tarzı baktırıyorum,gelecek beklentisini aştım anlık doğru bilgi versinler yanlış yönlendirmesinleer kafii

fal hastalığına çözüm değil de, bir kerede her şeyi görüp söyleyebilen falcı bulsunlar. durmadan gitmeyelim, bir seferde bitsin

şunu sorayım, tarot ve zen tarotu arasındaki farkı bilen var mı?
ayrıca iskambil mi daha iyi, tarot mu?

Dün yine mandal ada ya gittim 3 hafta önce söyledikleriyle paralel konuştu iş hayatıyla ilgili yanıldı ama aşk hayatıyla ilgili bildi kızı ailesinin bulduğunu şu an çok düzensiz bir hayatı olduğunu bizim hastane gibi bir ortak alanda tanıştığımızi mutsuz olduğunu gördü zaten bu hafta gordum aşırı kilo almis mutsuz görünüyordu bakalim ada bilirse söylerim ağustos sonu sürpriz gelişmeler olabilir dedi yeni bir aşk görmedi ama bana hala

Arkadaşlar tarotta tek memnun kaldığım ve şu ana kadar herşeyimi bilen tek kişi sefaköy buse hanımdır numarası değişmiş lütfen bilen varsa özelden msj atsın 2 yıldır arıyorum

Temiz kalpli ve duru görüsü olan kişilerin yorumları daha çok çıkıyor bahsedilen bir çok kişiye baktırdım sonuçlar dahada kötü oldu ama söylediklerini yaşadığım tek kişi buse hn oldu adresini veya telefon numarasını bilen lütfen yardımcı olsun

merhaba ... acaba bahcelievlerdeki hulya hanimin telefonu olan var mi ?? Varsa pls pls pls bana biri ozelden atabilir mi ???

Cafe Laf'takiUmay nereye gitmis bilen var mi?

Bende bugün Cafe fincan Nil hanıma baktırdım.mevcut durumumu bildi.cok yakın tarih şeyler söyledi .Zaten anlarım ama Nil hanıma baktırıp memnun olan var mı??

Cafe fincan Nil hanıma gittim pazartesi günü iş olcak demişti dün iş için olumsuz diye geri döndüler .bugün arayacak ,görüşeceksiniz dedği olayda fos çıktı bilginize

Canım tütm samimiyetimle söyleyeyim tutku hakkında sevdiğim adam karşısında sandım diye bilirim , ki dalda sanki karşımda o konuşuyor gibi hissetmiştim çünki sevdiğim kişinin bende rahatsız olduğu şeyleri direk onun ağzından söyledi ama bunu tek o yapmadı bu forumda ismi gecen bir çok kişiye baktırdım ki mesala çok saçma geliyor evet ama zeynepte çok başarılıydı baktırdığım fallarda en çok çıkan tutku oldu ama tutkunun söyleyip de çıkmayan ama diğer fallarda çıkan olaylarda yaşadım yani kimse yüzde yüz kesin geleceği bilemiyor ama fark ettim ki böyle ismi bilinen kişilere baktırdığınızda söylediklerinin bir kısmını yaşıyorsunuz ondan biraz ondan biraz bende böyle oldu durum. Zaten bu kişilerde fal bakan kişiler anladığım kadarıyla dizi izlee gibi geleceğimizi izleyip bize anlatmıyorlar bir şeyler hissedip bu hisleriyle tahminde bulunmaktan öte bir durum olduğunu sanmıyorum varlıklarlada galiba yaşadıklarımızı biliyorlar sadece geleceği değil , lakin kim bakarsa baksım genelde benim fallarımda en kötü söylediği bir cümleyi mutlaka yaşıyorum gelecekte

Kötüleri hepimiz yaşıyoruz sanırım...iyileri de çok nadir

Ben baktırdım ara ara da baktırıyorum. Bana dediklerinde cımbızladığım kadarı ile şunları söyledi : elinden bi canın yandı mı eline bişe olacak canın yanabilir dikkat dedi. Eski sevgilin arıycak dedi 2 ay var yok dedi bir eşyanı kaybedeceksin dikkat dedi ( kolumun üzerine düştüm bileğim çıktı sargılı şuan- pahalı bir koşu saatim vardı onu bulamıyorum) bir kaç isim söyledi ki hepsi nokta atışı misal işyerinden şu kişi varmı dedi evet var sana şunu şunu diycek dedi dedi. Yakın çevrenden şu isimli kişi dedi şöyle bir konuşma yapacaksınız yaptık. Sonra şu isimle biri ile tanışcaksın dedi (tanışırım tanışmamda desen diye konuşuyor çok gülüyorum) 2 gün önce o da oldu. Asıl mesele olan eski sevgilin seni düşünüyor arıycak kısmını daha önceki fallarda gördü ilk falda mayısta arıycak ikincise temmuzda arıycak şimdi de 55gün var yada yok diyor öncekilerin tarihi geçti çıkmadı. Asıl konu çıkmıyor bende ,ya çok beklediğim için , ya ben çok istediğim için görüp yönlendiriyorum da pnu hissedip bana belki söylüyor yada ne bileyim hayatıma dair gerçekten kafam kafamda karışık :)

Son düzenleme:
Ufak meseleler çıkıyor....ama asıl baktırma amacımız olan ana konudaki yazılan senaryo olmuyor ...yakınından uzağından senaryodaki hiç bir ayrıntı gerçekleşmiyor...hatta adam artık seni arayacak, o konuşmak isteyecek diyor ama ben arıyorum, ben mesaj çekiyorum, adamda tık yok...

Zeynep e etrafımdaki herkes baktirdi baktirmayada devam ediyoruz asil meselenin çıktığı birine rastlamadım daha ama asil mesele dışında bildiği çıkan şeyleri de oluyor ama herkesin merakla beklediği ana konuda neden çıkmıyor bende çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…