Asıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?Zeynep e etrafımdaki herkes baktirdi baktirmayada devam ediyoruz asil meselenin çıktığı birine rastlamadım daha ama asil mesele dışında bildiği çıkan şeyleri de oluyor ama herkesin merakla beklediği ana konuda neden çıkmıyor bende çok merak ediyorum.
Bana olumsuz konuştu yeni biri gelecek diyor daha gelen yok ama :) asil meselede olmayacak deyip olan olacak deyip de olmadığına çok denk geldim ...ama diğer onlarca falcı arasında asil mesele dışında bircok şeyi tutturan biriAsıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?
Zeynep mi olmayacak , ayrılacaksınız dediği halde olumlu oldu??Bana olumsuz konuştu yeni biri gelecek diyor daha gelen yok ama :) asil meselede olmayacak deyip olan olacak deyip de olmadığına çok denk geldim ...ama diğer onlarca falcı arasında asil mesele dışında bircok şeyi tutturan biri
Bana hep olumsuz konuştu dediği gibide durum olumsuz...ama arkadaşlarimdan bunla senin sonun dediklerinde ayrılanlar senin sonun bunla yok dediklerinde barisanlar oldu banaysa yeni biri gelecek dedi ama aylar geçti gelen yok:) asil meselede zeynep tutturamiyor .ama bildiği de çok şey oluyor hayretler içinde kalıyorumZeynep mi olmayacak , ayrılacaksınız dediği halde olumlu oldu??
Bana da olumlu şeyler olacak dediğinin ertesi günü tamamen iletişim koptu...bir anlam veremedimBana hep olumsuz konuştu dediği gibide durum olumsuz...ama arkadaşlarimdan bunla senin sonun dediklerinde ayrılanlar senin sonun bunla yok dediklerinde barisanlar oldu banaysa yeni biri gelecek dedi ama aylar geçti gelen yok:) asil meselede zeynep tutturamiyor .ama bildiği de çok şey oluyor hayretler içinde kalıyorum
adanalı eylem in no sunu biliyor musunuz???Yeaaa yok mu Gaziosmanpaşa Birsen'in no'sunu bilen, mübarek gün bi el atın yawTüm forumun altını üstüne getirdim, herkese dadandım resmen özelden, biri beni kurtarsın yaw
KIZLAR SİZCE GERÇEKTEN BU KİŞİ DOLANDIRICI MI ?? Reklam göremedim çünkü sizce gerçek olabilir miKizlar edirneli melahatin tipini tarif edebilecek var mi? Isi çok esrarengiz halde yürüttüler. Beni biyere cagirdilar arabayla alip götürdüler. Kadin cok iyiydi korktum. 8 9 yaşındaki bi gizli sırrımı bile bildi. Yer bilmiyorum ama beni okmeydaninda garip pislik bi tek katli eve götürdüler. Giderken de adamlari birakti. Bilerek adresin bilinmesini istemiyorlar. Her sey cok garipti bi şokunu atlatayim anlatacagim detaylari
Biraz daha ileri iletileri okumanı tavsiye ederim. Geriden geliyorsun sanırım sonra baya bi problem yaşayanlar olduKIZLAR SİZCE GERÇEKTEN BU KİŞİ DOLANDIRICI MI ?? Reklam göremedim çünkü sizce gerçek olabilir mi
Nur topu gibi bir falcimiz daha oldu kizlar. Can bey tanistigimiza memnun oldukyıllardır fal baktırıyorum ama can bey gibisini görmedim, nokta atışı desem yalan atmış olmam sanırım zaten kendisini ispatlamış birisi.
bir yeri yok instagram'dan telefonla bakıyor
Al benden de o kadar banada geri donecek kopek olacak sana sensız duramaz cok asık dedı adam evlenmıs
Aklıma gelmısken sormak ıstedım, bır ara telefonda fal bakan Zeynepe hemen hemen hepımız fal baktırmıstık. Ve hepımızınde merak ettıgı nokta suydu, acaba Zeynep gercekten karsı tarafın dusuncelerınımı okuyordu? yoksa bızım karsı taraf hakkında kafamızdan gecenlerımı? Bunu tespıt edebılen oldumu kızlar? Gelecegı zaten bosverdım, en azından o an soyledıklerının dogru olup olmadıgını tespıt eden oldumu?
Yada halen daha zeynepe gıden varmı?
Ben de zeynebi çok beğeniyordum ilk iki falı iidi ama sonra sık baktırmaya başladığımdanmıdır bilmiyorum dedikleri çıkmadı . Bazen karşı tarafın düşünceleriyle benim düşüncelerimi de karıştırıyorBen teyit ettim kavga dövüş etmiş biriyle ve vefatıda malesef bilmiş... bunlar karşı tarafın hayatındaki gelişmelerdi 3ay önce baktırmıştım yavas yavas çıkıyo sanki..birde benim hesabımla ugrasmış onuda ogrendim zeynep bnce ne görse onu soyluyor ben eskısı ıcın baktırmıştım şimdi yenisi içinde bktrmştım ama korkuyorum cunku bnce karşı tarafı aktarıyor duymak istemıycem bişeyi duyabilirim oyuzdn baktırmıyorum zor tutyorum kendimi
Gelecegı kımse bılemıyor ve bılemezde, bunun hepımızde farkına vardık. Ya anlık dusunce aktarımında veya anlık olaylarda dogruyu soyleyememelerı. Buna ne dersınız? Ben zeynepın falından sonra bırkac sefer yazısma fırsatım oldu, malesef zeynepın soyledıklerınden eser yoktu. Aynı sekılde Tutkuda bu konuda yanıldı bende, cunku gercekler onun soyledıgı gıbı degılmıs. Evet ılk baslarda onun soyledıgı gıbıydı, ama yazdıgım son emaıldan sonra bunu kesınlıkle anladım. Cok ılgınckı, Gokce ye Mayıs ayında baktırdıgım falda uzerıne vurgulaya vurgulaya soyledıgı dogruymus megerse. Bunuda gecen hafta teyıt ettım.
Ben artık ne dusunceye ne fala, nede baska bırseye bakıyorum, sadece gerceklere bakıyorum. Cunku yarının gelısı bugunden bellıdır derler. Ve ayrıca bıze aktardıkları duygular, dusunceler, olaylar dogru olsaydı, sonucta ona gore sekıllenmezmıydı?
Burda kac tane arkadas yazdı, senı delı gıbı sevıyor, senden ozur dıleyecek dedıklerı adam gıttı baskasıyla nısanlandı dıye....
Pekı sen tutku ya baktırmısmıydın? o ne soylemıstı anlık olaylar konusunda? cunku tutkuda zeynep gıbı karsı tarafın hayatını ve dusuncelerını en ınce ayrıntısına kadar soyler. Cogu soyledıgındede nokta atısı yapar. Ama gelecek asla dedıgı gıbı olmaz, en azından bende olmadı. Genelleme yapmak ıstemıyorum cunku, belkı baskasında cıkmıstır.
Pekı kızlar, tutku ya baktırıpta evet karsı taraf hakkında soyledıklerı %100 dogru dıyen varmı? Bende malesef andada yanıldı hemde 2 konuda.
Gokce ve kuzey az soyler, oz soylerler ama karsı taraf konusunda bende haklı cıkan 2 kısı. Tabıkıde sonuc onların dedıgı gıbı olmadı))
Basladım yıne falcı analızı yapmaya, cıdden bunun sonu yok galıba. Kansere bıle cozum buldular, bırılerı acılen su fal hastalıgına cozum bulsun
Pekı bır soru daha, bırcok falcı varlık yardımı ıle fal bakıyor ve hepımızde bunun farkına vardık. Cunku bızı tanımayan bırısı nasıl olurda teelfonda bu kadar bılgı verebılır degılmı? Mesela Zeynep, tutku, damlalar tugba karsı tarafın butun ozellıklerını sayıyor. Neredeyse, karsı tarafın kac size gıydıgıne kadar. Ama gelecekle ılgılı soyledıklerı bazılarımıza tutuyor bazımalrımıza tutmuyor. Bunun sebebını bırcok kısıye sordum, aldıgım cevapta suydu varlıkla bakılan fallarda yalanlar duyma sansımızın %70 veya %80 oldugunu soyluyor. Sonucta bu falcılarda , varlıklarından duyduklarını bıze aktarıyor. Acaba cidden boyle varlıklarla bakılan fallardakı analızleremı ınanmak gereklı? yoksa gercekten hıslerını kullanarak tarot bakan kısıleremı? Cunku tarotta genelde acılan kartlara gore genel bılgıler verıyorlar.
Ben her zaman zeynebi ayrı tutuyorum her ne kadar tekrar etsede falından daraltı gelsede bizden ayrılan adamlar mutsuz derbeder bir halde olup bizi hala seviyor ve ariyacak desede boyle demesine rağmen ne ariyan ne soran olmasa da genede zeynep baktirdigim onlarcasi içinde hep en tutarlisi benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?