İstanbul'da Fal - Falcılar

Asıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?

Asıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?
Bana olumsuz konuştu yeni biri gelecek diyor daha gelen yok ama :) asil meselede olmayacak deyip olan olacak deyip de olmadığına çok denk geldim ...ama diğer onlarca falcı arasında asil mesele dışında bircok şeyi tutturan biri

Zeynep mi olmayacak , ayrılacaksınız dediği halde olumlu oldu??

Zeynep mi olmayacak , ayrılacaksınız dediği halde olumlu oldu??
Bana hep olumsuz konuştu dediği gibide durum olumsuz...ama arkadaşlarimdan bunla senin sonun dediklerinde ayrılanlar senin sonun bunla yok dediklerinde barisanlar oldu banaysa yeni biri gelecek dedi ama aylar geçti gelen yok:) asil meselede zeynep tutturamiyor .ama bildiği de çok şey oluyor hayretler içinde kalıyorum

Bana da olumlu şeyler olacak dediğinin ertesi günü tamamen iletişim koptu...bir anlam veremedim

KIZLAR SİZCE GERÇEKTEN BU KİŞİ DOLANDIRICI MI ?? Reklam göremedim çünkü sizce gerçek olabilir mi

bir kaç sayfa önce sordum ama arada kaynadı sanırım
zen tarotu hakkında bilgisi olan var mı?
ayrıca iskambil baktırıp memnun kalan oldu mu?

yıllardır fal baktırıyorum ama can bey gibisini görmedim, nokta atışı desem yalan atmış olmam sanırım zaten kendisini ispatlamış birisi.
bir yeri yok instagram'dan telefonla bakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
yıllardır fal baktırıyorum ama can bey gibisini görmedim, nokta atışı desem yalan atmış olmam sanırım zaten kendisini ispatlamış birisi.
bir yeri yok instagram'dan telefonla bakıyor
Nur topu gibi bir falcimiz daha oldu kizlar. Can bey tanistigimiza memnun olduk)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben teyit ettim kavga dövüş etmiş biriyle ve vefatıda malesef bilmiş... bunlar karşı tarafın hayatındaki gelişmelerdi 3ay önce baktırmıştım yavas yavas çıkıyo sanki..birde benim hesabımla ugrasmış onuda ogrendim zeynep bnce ne görse onu soyluyor ben eskısı ıcın baktırmıştım şimdi yenisi içinde bktrmştım ama korkuyorum cunku bnce karşı tarafı aktarıyor duymak istemıycem bişeyi duyabilirim oyuzdn baktırmıyorum zor tutyorum kendimi

Be
Ben de zeynebi çok beğeniyordum ilk iki falı iidi ama sonra sık baktırmaya başladığımdanmıdır bilmiyorum dedikleri çıkmadı . Bazen karşı tarafın düşünceleriyle benim düşüncelerimi de karıştırıyor

Bizm hakkımızdaki düşüncelerini çok göremiyorlar hiçbiri bnce sadece onların hayatlarındaki gelişmelere olaylara gore yorum yapıyorlar mesela bnm eskısının birini dövdüğünü cenaze olayının oldugunu benım hesabımı hacklemeye çalıştığını felab hep dogrı bıldı ler ama nostradamus u gelse yüreği okuyamıyor kızlar bir kız la konuşuyordur aldatıyor der mesela vb vn bn gecen gun faldan etkilenip benı aldatıyosun seni gordum dedım adama bir çuval inciri berbat ettim oysa yalvarma af modundaydı bana karşı bir sıfır ondeydim kendimi rezil ettim artık bana acı bi ders oldu tutku sadece olayları goruyor isimleri ama yüreği göreniyor aslaaaaaaaaaaa lutfen nacizane içten önerimi dikkate alın ben kimsenin ilişkisinin bozulmasını istemıyorum....

Tutku bende %100 çıkmadı anda hatta iki kişide tamtersi çıktı gayet sakin dediği adamın o kişyle kanlı bıçaklı oldgnu ogrendim tabi detay bukadar deil benim ahmaklıgım gıttkm yenisi içinde ona baktırdım yine yanıldım yine anda kişide yanıldı sadece olayı bildi bende sadece olayı goruyorlar...

Evet onu bende duydum özelikle adamıb ismi ve tipini öyle bi tarıf g etmişlerdiki varlıklarla bakanlar insan şok oluyor ama ben tarotta baltırdıgım 2kişi ancak bana yenisini bilebildi taaaa 2yıl önceden görmüştü çünkü tarotta asa şövalyesi çıkmıştı yalnız tarot bakan kişide bnden anne ismimi istemişti varlıklamı bakıyordu bilemiyorum utkuydu biri bir digeri symbol topraktı

nesi tutarlı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…