İstanbul'da Fal - Falcılar

Asıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?

bana dedi sonun yok dıye ama dedi daha çok görüşceğiniz bunla dedi 2v3 aya gelmesi var dedi 3ay oldu şuanda.. birde sizede önünde egilcek dedimi kızlar yani buda kafam kafam üstünde çok mutsuzum gibi bişey mi:)

zeynep banada buluşmamız dışında herseyi bildi ama bnm hayatıma 2hafta sonra yeni biri girdi ondan hiç. bahsetmedi yaa neden acaba

Kızlar baya giremedim de şu can beyi aradım fiyat 100 tl Dedi ve çok yoğunum falan Dedi ben cafe de ki can beye benzetemedim başka biri gibi baktıran olursa söylesin ama bana biraz ütopik geldi bir anda kaptırmayalım parayı

kızlar Zeynep'e yine baktırmak istiyorum yenisi içinde numarasını silmiştim olan yazabilir mi özelden bana
-zeynebin bu kişi senin önünde egilcek dediği bir kişi daha var mı bunu merak ediyorum birde

Melekler kahvesinde çalışan Can bakıyo telden 100 tlye ama haftasonu kampanyası yapmıştı 50 tlye ama yer kalmadı diye yazıyodu instada

kızlar Zeynep'e yine baktırmak istiyorum yenisi içinde numarasını silmiştim olan yazabilir mi özelden bana
-zeynebin bu kişi senin önünde egilcek dediği bir kişi daha var mı bunu merak ediyorum birde
Bana aynı cümleyi kullandı....senin önünde eğilecek dediği adam ile iletişim tamamen koptu, beni görünce kaçıyor, ileriki dönemde de eğilme ihtimali yok

arkadaşlar tamamen kendi düşüncemi aktaracağım. falcılar aslında genel olarak sorunumuzu algıladıkları zaman, duymak istediğimiz şeyleri söylüyor bence. yani beklentimiz, ruh halimiz neyse ona göre bir hikaye yazıyorlar. bugüne kadar arada ne olaylar yaşanırsa yaşansın, genel görüşü değişmeyen, her baktığında tutarlı yorumlar yapan Kuzey' di bana. ama onun da görüşeceksiniz, arayacak dediği tarihte adama bi bakayım dedim. sosyal medya hesaplarından çıkarmış, whatsapptan engellemiş. aslında haklı olabilir bir şekilde iletişime geçmek isteyip, kendine engel olmak adına beni heryerden çıkarmış olabilir diyorum. çünkü ben hiçbir uzaklaşmada asla aramam, mesaj atmam. karşımdaki de bilir. öte yandan fallardan etkilenip belki de beni tamamen hayatından çıkarmış biri için fazla beklenti içinde kalıyorum. yani Kuzey' in tarihler patladı. Söyledikleri hiç olmayacak gibi. burada adı geçen, popüler olan tüm falcıları denedim ayrıca. önceki paylaşımlarımda da birçoğundan bahsetmiştim. fallar sadece istediğimizi veriyor. ama hayat hiç fallardaki gibi devam etmiyor.

Aynen soyledıklerıne katılıyorum cunku hemen hemen hepsıde dusunce okuyor ve kafamızdan gecen ısteklere gore bır yorum yapıyorlar. Gecen gun dedıgım gıbı, yarının gelecegı bugunden bellıdır. Yanı bugun neyse o. Ben bırde sunu soylemısımdır her zaman, kendı kısılıgımız, ıstedıklerımız, ve herseyden onemlısı kalbımız gelecegımızın aynasıdır. Burda adı gecenlerın coguna bende gıttım, hemen hemen hepsıde cok farklı seyler soyledı, ama hıcbırısının dedıgıde olmadı olmazda. Icımızdekı ses aslında en buyuk cevap, ve ben bu sesı her dınleıgımde hıcbır zaman yanılmıyorum. Bu falcılara ne zaman ınanıp guvensem, ıcımdekı ses dıyorkı dınleme asla bu sekılde olmayacak. Ve ıcımdekı ses haklı cıkıyor malesef) Ne zaman bana yonelen ses, bu ınsan gercekten senın ıyı nıyetını, saflıgını ve yardımını suıstımal edecek, senı haketmeyecek. Gercektende haklı cıkıyor. Bunu defalarca yasamıs bırısı olarak, artık falları degılde kendı ıcımden gelen sesı dınlemek en yararlısı.

Bırde ısteklerımızın gerceklesmesı, nıyetlerımıze gore, kaderımıze gore sekıllenıyor. O ıstedıgımız sey kaderımızde yoksa eger, dunyanın butun falcıları toplansada olmuyor. Bırde nıyetımızde, aman sevgılısını, nısanlısını veya karısını bırakıp bana gelsın benımle evlensın dıye ugrasıyorsak, yanı bırılerının mutlulugunu elınden almaya calısıyorsak o zaten hıcbır zaman gerceklesmez, gerceklesse bıle cokta uzun surmez cunku kımsenın ahı ıle mutluluk olmaz.

Bırde ısteklerımızın gerceklesmesı, nıyetlerımıze gore, kaderımıze gore sekıllenıyor. O ıstedıgımız sey kaderımızde yoksa eger, dunyanın butun falcıları toplansada olmuyor. Bırde nıyetımızde, aman sevgılısını, nısanlısını veya karısını bırakıp bana gelsın benımle evlensın dıye ugrasıyorsak, yanı bırılerının mutlulugunu elınden almaya calısıyorsak o zaten hıcbır zaman gerceklesmez, gerceklesse bıle cokta uzun surmez cunku kımsenın ahı ıle mutluluk olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…