Asıl mesele için olumlu mu konuştu size ? olumsuz konuştuğu ilişkin sonunun olmayacağını , ayrılık olacağını söyledikleri var mı arkadaşlar?
Bana olumsuz konuştu yeni biri gelecek diyor daha gelen yok ama :) asil meselede olmayacak deyip olan olacak deyip de olmadığına çok denk geldim ...ama diğer onlarca falcı arasında asil mesele dışında bircok şeyi tutturan biri
Melekler kahvesi candan bahsediyosun sanırım gerçekten çok iyidirNur topu gibi bir falcimiz daha oldu kizlar. Can bey tanistigimiza memnun olduk)
Bu Zeynep nerde bakıyor ki???zeynep banada buluşmamız dışında herseyi bildi ama bnm hayatıma 2hafta sonra yeni biri girdi ondan hiç. bahsetmedi yaa neden acaba
TelefondaBu Zeynep nerde bakıyor ki???
Bana dedi tatlım ama eğilen falan yok:)kızlar Zeynep'e yine baktırmak istiyorum yenisi içinde numarasını silmiştim olan yazabilir mi özelden bana
-zeynebin bu kişi senin önünde egilcek dediği bir kişi daha var mı bunu merak ediyorum birde
Attım nosunu sanaBana dedi tatlım ama eğilen falan yok:)
Melekler kahvesinde çalışan Can bakıyo telden 100 tlye ama haftasonu kampanyası yapmıştı 50 tlye ama yer kalmadı diye yazıyodu instadaKızlar baya giremedim de şu can beyi aradım fiyat 100 tl Dedi ve çok yoğunum falan Dedi ben cafe de ki can beye benzetemedim başka biri gibi baktıran olursa söylesin ama bana biraz ütopik geldi bir anda kaptırmayalım parayı
Bana dedi tatlım ama eğilen falan yok:)
Bana aynı cümleyi kullandı....senin önünde eğilecek dediği adam ile iletişim tamamen koptu, beni görünce kaçıyor, ileriki dönemde de eğilme ihtimali yokkızlar Zeynep'e yine baktırmak istiyorum yenisi içinde numarasını silmiştim olan yazabilir mi özelden bana
-zeynebin bu kişi senin önünde egilcek dediği bir kişi daha var mı bunu merak ediyorum birde
Sana derece de mi belirtti...bana sadece eğilecek dediğiydi...bana 30 derce falan demek istemiş olabilir..neyse adam kaçmasın yeter, eğilmeyi geçtim:)Ovvv bu olmadı işte 90 derece eğilcek mi dedi peki
Fincan Cafe'dekiler hicbirsey bilemiyor.Laf Cafe'de sadece Andac iyi.Beğenmiş miydiniz hiç bilmiyorum fincan ve laf cafe ye hiç gitmedim
Aynen soyledıklerıne katılıyorum cunku hemen hemen hepsıde dusunce okuyor ve kafamızdan gecen ısteklere gore bır yorum yapıyorlar. Gecen gun dedıgım gıbı, yarının gelecegı bugunden bellıdır. Yanı bugun neyse o. Ben bırde sunu soylemısımdır her zaman, kendı kısılıgımız, ıstedıklerımız, ve herseyden onemlısı kalbımız gelecegımızın aynasıdır. Burda adı gecenlerın coguna bende gıttım, hemen hemen hepsıde cok farklı seyler soyledı, ama hıcbırısının dedıgıde olmadı olmazda. Icımızdekı ses aslında en buyuk cevap, ve ben bu sesı her dınleıgımde hıcbır zaman yanılmıyorum. Bu falcılara ne zaman ınanıp guvensem, ıcımdekı ses dıyorkı dınleme asla bu sekılde olmayacak. Ve ıcımdekı ses haklı cıkıyor malesefarkadaşlar tamamen kendi düşüncemi aktaracağım. falcılar aslında genel olarak sorunumuzu algıladıkları zaman, duymak istediğimiz şeyleri söylüyor bence. yani beklentimiz, ruh halimiz neyse ona göre bir hikaye yazıyorlar. bugüne kadar arada ne olaylar yaşanırsa yaşansın, genel görüşü değişmeyen, her baktığında tutarlı yorumlar yapan Kuzey' di bana. ama onun da görüşeceksiniz, arayacak dediği tarihte adama bi bakayım dedim. sosyal medya hesaplarından çıkarmış, whatsapptan engellemiş. aslında haklı olabilir bir şekilde iletişime geçmek isteyip, kendine engel olmak adına beni heryerden çıkarmış olabilir diyorum. çünkü ben hiçbir uzaklaşmada asla aramam, mesaj atmam. karşımdaki de bilir. öte yandan fallardan etkilenip belki de beni tamamen hayatından çıkarmış biri için fazla beklenti içinde kalıyorum. yani Kuzey' in tarihler patladı. Söyledikleri hiç olmayacak gibi. burada adı geçen, popüler olan tüm falcıları denedim ayrıca. önceki paylaşımlarımda da birçoğundan bahsetmiştim. fallar sadece istediğimizi veriyor. ama hayat hiç fallardaki gibi devam etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?