İstanbul'da Fal - Falcılar

bir kaç sayfa önce sordum ama arada kaynadı sanırım
zen tarotu hakkında bilgisi olan var mı?
ayrıca iskambil baktırıp memnun kalan oldu mu?
zen tarotu hakkında bilgim yok. ilk kez sizden duydum. iskambil baktırdıklarımdan en çok beğendiğim Asmin Cafe Lala. ama enerji meselesi. denemeden bilemezsiniz.

Kızlar peki favorileriniz kimler tamam kimse dört dörtlük bakmıyor ama mutlaka öne koyduğunuz birileri olmalı , bide sanki son dönemde falcılardan çok falcılara fala inancımızı konuşmaya başladık sanki başlık dışına çıkmaya başladık sanki

asmin utku:artık bakmıyor

Benim de tanıdığım biri var iyi bakıyor o da şu ana kadar bayağı çıkmaya başladı falları ama ses kaydı yapıyor

kızlar merhaba ben bu fal olaylarından gerçekten sıkıldım kaç falcıya baktırdıysam hepsi gelecekle ilgili çok şey zırvaladı kadıköyde nostradamus cafede 2 yıl önce dilek adlı bir hanıma baktırdım sanki onun söyledikleri şu an çıkıyor gibi ama bakalım ona da tam güvenemiyorum:).ama yine de bir ihtimal belki bir bileniniz vardır diye sorayım dedim 1 2 gün sonrası net bir şekilde biliyordu ona inanmamıştım ama erkek arkadaşımla tartışınca doğruyu söyledğini anladım yeditepe üni.okurken bizim okulun karşısında kayışdağında yani ara sokakta bir cafe vardı orada gözleri hafif şaşı bir abla vardı karşıdan bile müşterileri vardı bileniniz varsa şu an nerede olduğunu söyleyebilir mi:) tek çarem o abla kaldı onu bileniniz yoksa yıldız haritasına sarıcam faldan umut yok bilenininiz anlayananız varsa özelden yazabilir :):):)

Kızlar ben sadece şunu bilir şunu söylerim. Bi ara iki haftada bir fala baktırıyordum ama son üç aydır fal falan baktırmadım inanın kendi kısmetimi kendim kapatmışım fal baktırdığım zaman hep olaylar kötüye gidiyordu bıraktım herşey yoluna girdi çok daha iyi olsu gerçekten hastalık gibi . Arayacakmı diye merak ediyoruz ya zaten arayacaksa arar yada falcıya soruyoruz bunun yerine fala ayırdığımız zamanı dua etsek eminimki isteklerimizde olur. Yenilerde bazı şeyler ters gitmeye başladı fal baktırcaktım hatta araştırdım yine işlerim ters gitti sınra frenşedim saçmalama dedim oturdum dua mı ettim. Bu fal hastalık gibi olcak olayları da BOZUYO

Bide bazı olayları merak ediyoruz ya bunun için edilen dualar zikirler var istiare vs. Gerçekten fala baktırdığım dönemde kadının dedikleri çıktı o kişiylede evlencen dedi:) tabiki de evlenmedim ayrımdım iyi ki de bitti :)) başkası var şuanda hayatımda. O dönem gerçekten hastalıklı gibi oluyo ya işlerim rast gitmemeye başlamıştı. Neyseki zeynepten de sıyırdım kendimi. Ondan duymk istiodum rahatlıosm rahatlama değil bağlılıktı. Şimdi şükürler oldun işlerim yolunda

ne gibi şeyler çıktı bnada sonun yok dedi
sanada eğilcek felan dedi mi değişecek dedimi

ne gibi şeyler çıktı bnada sonun yok dedi
sanada eğilcek felan dedi mi değişecek dedimi
Bana ilk tanışmadN önce evlenceksin dln demişti tanıştım çocuk ciddiydi bnle ama evlenmedik iikide evlenmedik:) sonrasında diz çökcek fln dedi de bence zeynep herkeze aynısını söylemioda hani bi insanın konuşma tarzı var ya onun gibi bişe. Ama ona üst üste baktırınca iyi bakamıyo saçmalıyo. Meyseki kurtardım kendimi

Ben bu önünde 90 derece egilcek meselesine çok taktım ya baktırmaktm vazgectım oyuzden ama yakın zmndaki olayları biliyo karsı tarafın yasayacağı onun için bktırsam olur aslında yenisi için bktrmadım da egılcek yada değişcek demesin yaaa bnmki de evlilik istiyo şimdi kesin evlilik görür:) valla bmki eğilirse yazcam buraya

buarada sen benim 2ay onceki halim gibi olmuşsun bende yeni aşk buldm unuttum herseyi iyiki olmamış dedim ama yenisi tokat gibi kapıyı çarptı tekrar fala başladım yani öyle olmuyo malesef duzelmiyo

Be
Bende ayrıldım yenisinden ama kendimi frenledim çünkü fal işi olck ii şeyleride kötü yapıyo gerçektem

Kızlar Merhaba
size son zamanlarda baktırdığım fal haberlerini veriyim.
Tutku tlf baktırdım aslında an duygularını buluyor ama gelecek çıkmadı
Tarihleri sarktı
İzmir'den özlem o kadar para bakıldığıma hala içim yanıyor şakın denemeyin sakınnn
tlf Nermin ben yüz yüze de baktırdım aslında olumsuz şeyleri baya dile getiriyor bunlar olacaksa biraz içim kararmıştı ama beğenmedim diyemem
instagramda burç yorumlarını beğendiğim Satürn'den kaçana baktırdım yook gerçekten burç yorumları çok iyi olsada falda iyi değil 100 tl gitti.
laf Cafe çiğdem aslında anı bilebiliyor ama ne dense ben tam memnun kalamıyorum yada bana yeterince çıkmıyor
taksim yeter maalesef eski performansı yok
ÇIKAN VE BENİ MEMNUN EDEN FALCILAR
-Ara ara baktırdığım ve tarihlerini yaşadığım beşiktaş bias Cafe Gökçe
Eski erkek arkadaşımın dönüşü için bana verdiği tarih tam tamına çıkan ve arayıp tebrik ettiğim bir kişi ayrıca arkadaşıma da aynı şekilde bildi ama bence dediğini yapın taktiklerini yapmadığım için sonra kızabilirsiniz kendinize
Gidemediğim de de tlf baktırmaktayım zaten yıldıznamesine bakıyor gelmicekse bekleme diyor
-Bir ikincisi ise Kuzey aslında bunların birbirine yakın olması iyi ben birinden çıkıp birine gidiyorum gitmişken ikisine de aynı gün gidiyorum bana tarih konusunda aynı gökçe gibi anlatan falcıdır aynı tarihleri ısrarla oda verdi. Karşı tarafın düşüncesi iyi veriyor.Dün baktırmak istedim ama beşiktaş benim cefeden Beşiktaş root cafeye geçmiş bilginize
nermininde hakkını yiyemem oda iyiydi ama ne olursa olsun fal enerji işi ben bazen falı abartıp ayda 10 kez baktırabiliyorum terapi niyetine tabiki ama siz abartmayın
Herkese güzel bir hafta olsun

Kuzey karşı tarafın mı düşüncesini bildi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…