Evet karşı taraf düşüncesini güzel verdi yani ne düşündüğünü napcağını aynı şekilde gökçe de öyle ikisi aynı şeyleri söledi bana ve arkadaşlarıma da
Olumlu olumsuz baya anlatıyor Oda olumsuzla anlattığı dönem vardı bekleme zamanım 3 ay bekledim o zamanlar geçmiyordu ama son 1 ay ayın en geç 15 dedi 11 de görüştük tlf da da bakıyorBias cafe gökçe nasıl olumlu mu onunl ilgili düşünceleriniz bide telde bakıyo mu ?
Olumlu olumsuz baya anlatıyor Oda olumsuzla anlattığı dönem vardı bekleme zamanım 3 ay bekledim o zamanlar geçmiyordu ama son 1 ay ayın en geç 15 dedi 11 de görüştük tlf da da bakıyor
Bi ara yine revaçtaydı gökçe. Ben baktırdım telde ve hiç isabetli yorum yapmadı. Sinirlerim bozulmuştu baya. Bana soruyordu sürekli ona göre yorum yapamaya çalışıyordu. Bana inanmayan arkadaşım naz da baktırdı forumdan yazılardan etkilenip hiç çıkmadı bize ben tavsiye etmem.
merhaba, özel mesajdan yazdımHadi ya krar veremedim uzun zamandır baktırmak istiyorum fal
Bende damlalar tuğba ve gökçe arasında gidip geliyorum karar veremedim bi türlü
Mehmet'e de baktırdım oda bana çıkmadı onu yazmayı unuttum bak adama evli demişti ahahaha çok güldüm ne evlisi ya değil diyorum ole diyor hee dedim heeeCafe bias mehmet çıkmadi 10 temmuz u verdi yok sana aşık olur mu öyle şey dedim belki evlenmiştir bile bakamıyorum sosyal medyasına gerçi artık eskisi gibi değil sisko olmuş geçen hafta gordum
Şimdi Kuzeye baktirdim yeni cafesinde. Dedigi tarihleri beklicem. Bir saate gökçeye gidecem ordanda melekler kahvesi erene. Çıldirmadım sadece ayda bir ayni gun, iki veya üç falciya gittigim gunlerim var. Yazacam yine akşam yorumlari.
Hepsi geri dönecek deyip duruyor ne dönmesi yani neyse obezite sınırına gelmiş ya içim soğudu kaslı fit adam ne hale gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?