İstanbul'da Fal - Falcılar

Bias cafe gökçe nasıl olumlu mu onunl ilgili düşünceleriniz bide telde bakıyo mu ?
Olumlu olumsuz baya anlatıyor Oda olumsuzla anlattığı dönem vardı bekleme zamanım 3 ay bekledim o zamanlar geçmiyordu ama son 1 ay ayın en geç 15 dedi 11 de görüştük tlf da da bakıyor

Olumlu olumsuz baya anlatıyor Oda olumsuzla anlattığı dönem vardı bekleme zamanım 3 ay bekledim o zamanlar geçmiyordu ama son 1 ay ayın en geç 15 dedi 11 de görüştük tlf da da bakıyor

numarasını özelden verır mısın kaça bakıyor zmn kısıtlaması varmı bide

Bi ara yine revaçtaydı gökçe. Ben baktırdım telde ve hiç isabetli yorum yapmadı. Sinirlerim bozulmuştu baya. Bana soruyordu sürekli ona göre yorum yapamaya çalışıyordu. Bana inanmayan arkadaşım naz da baktırdı forumdan yazılardan etkilenip hiç çıkmadı bize ben tavsiye etmem.

Sağol canım iyiki yazdın...

Uzun süredir forumu takip ediyorum damlalar tuğbanın dedikleri çok çıktı bende düzenli baktırdıgım. Onun dışında ankarada bakan bi kız vardı geçirdiğim ameliyatı iki sene önceden söylemişti . o kızda artık kafede bakmıyomus nosunu verdiler. Benim için ikisi efsanedir

Şimdi Kuzeye baktirdim yeni cafesinde. Dedigi tarihleri beklicem. Bir saate gökçeye gidecem ordanda melekler kahvesi erene. Çıldirmadım sadece ayda bir ayni gun, iki veya üç falciya gittigim gunlerim var. Yazacam yine akşam yorumlari.

Cafe bias mehmet çıkmadi 10 temmuz u verdi yok sana aşık olur mu öyle şey dedim belki evlenmiştir bile bakamıyorum sosyal medyasına gerçi artık eskisi gibi değil sisko olmuş geçen hafta gordum

Kizlar Bende cikan fal haberi vereyim, belki sizede umut olur.
Bende olumlu gelismeler yasadim gectigimiz haftasonu, artik baristik ve kucukte olsun adimlar atmaya basladi.
Hakli cikanlar gokce , kuzeye Ve damlalar tugba.
Gokce demistiki 8 haftalik bir sure sonunda seni ozleyerek gelicek. Tabi Bu sure 9 hafta oldu.
Damlalar tugbada 4 hazirandan Sonra olumluya gidicek demisti, AMA 4 agustostan sonra olumlu gitmeye basladi.
Aslinda birazda kendi hatalarimdan kaynaklanan gecikmeler oldu, Cunku ben kendime hakim olamadim Ve icimdeki herseyi en igneleyici sozlerle yazdim. AMA butun bunlara ragmen bana soyledigi suydu, keske kendine engel olabilseydin. AMA bir anda Hersey dondu Ve bana yazmaya basladi. Simdilik Hersey yolunda.
Gokce dmeistiki, seni ozleyerek Sana gelicek pismanligindan felan degil demisti.
Kuzeyde surekli olumluya gidicek iletisimler gordugunu soylemisti. Tabikide hicbirisinin tarihi tutmadi
Onun disinda, uzgunum ama tutku, Samsun arzu, zeynep Ve digerleri kesinlike gelecekle ilgili soyledikleri hicbirsey gerceklesmedi.
Bilginize

Ikiside iyi.
Ozellikle gokce , Sana ozlem icinde Geri donucek dedi Ve tam anlamiyla degismeden sakin hayatina alma demisti. Bakalim simdilik guzel gidiyor . En azindan didismiyoruz.
AMA bizim oncedende anlasma tarzimiz Bu sekildeydi, bazen kedi kopek gibi dididsirdik. Ve gokcede demisti, iletisim tarzinizda degisicek
Bende damlalar tuğba ve gökçe arasında gidip geliyorum karar veremedim bi türlü

Cafe bias mehmet çıkmadi 10 temmuz u verdi yok sana aşık olur mu öyle şey dedim belki evlenmiştir bile bakamıyorum sosyal medyasına gerçi artık eskisi gibi değil sisko olmuş geçen hafta gordum
Mehmet'e de baktırdım oda bana çıkmadı onu yazmayı unuttum bak adama evli demişti ahahaha çok güldüm ne evlisi ya değil diyorum ole diyor hee dedim heee ))

Hepsi geri dönecek deyip duruyor ne dönmesi yani neyse obezite sınırına gelmiş ya içim soğudu kaslı fit adam ne hale gelmiş

Kuzey ciğimin yeni cafesini yazar mısın yüzyüze cidden başka oluyor. bende temmuzda bir gunde 3 bir haftada 6fal baktırdım. Eren e daha once bktırdınmı bende anda hiçbişey bilemedi çok kotuydu

Hepsi geri dönecek deyip duruyor ne dönmesi yani neyse obezite sınırına gelmiş ya içim soğudu kaslı fit adam ne hale gelmiş

Ayyyy keşke bende soğusam yaaa bnmkide kalıplı göbekli biriydi o halde beni bulmuş ta bunuyo aptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…