İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeye çok sevindim gecmişte dedıklerıni yaşayan biri olarak tarihi nekadar sarktı

Damlalar tugba randevuyla mı bakıyor kayda ızın verıyormu taksim deki cafe değilmi kızlar

En iyisi o zaman ben gökçeye baktırıyım :) tuğbaya daha sonrada baktırırım ne zamandır aklımdan gökçe geçiyo çünkü . Telde bakıyo mu.

kızlar merhaba,sırf bu konuya mesaj yazabilmek ve fikrinizi almak için üye oldum :)

kuzeye,bakırköyde yiğit'e ve yeşilköyde esra'ya baktırdım.3ü de sana geri dönecek ama uzun süreli bir şey olmaz başkası senin kaderin dediler.şu an başkasından ziyade onun dönmesini bekliyorum.

dedikleri tarihler ve dönüşleri çıkan var mı hiç ?

Esraya hiç baktırmadım. Yiğit eğer şu telefonda bakan yiğitse 6 ay önce baktırmıştım dedikleri çıkmadı bir tek işimle alakali bir dedigi çıktı o da zaten soru kisminda sormuştum. Kuzey hangi Kuzey? Sitede adı geçen Kuzeyse bakırköyde değil beşiktaş root cafede o. O favorilerimden zaten. Esra nerde bakiyor bu arada cafedemi telefondanmi?

Yiğit bakırköy beyaz melek cafede bakan yiğit ;
Kuzey de evet root cafede baktırdım
Esra yeşilköy küba cafede bakıyor

Yiğit bakırköy beyaz melek cafede bakan yiğit ;
Kuzey de evet root cafede baktırdım
Esra yeşilköy küba cafede bakıyor
Esra karışık baktı başta kaderleriniz ayrı olmayacak ailesi yüzünden olmuş yoksa evliliğe gidecekmiş demişti sonra 10 mart diye tarih verdi kendisine bi daha gittim kızla mutlu olmayacağını söyledi ve m harfli birini gördü bana

Dediği tarih çıktı mı peki 10 mart ? D Doktor90
Hayır tabiki sanki ben üzülüyorum diye olumluya çevirdi gibi başta kaderleriniz ayrılmış demişti çünkü şu ana kadar bana çıkan yesilcingene tutku da ilk falinda evlenecekler demişti karşına da biri çıkacak kaderin başkası dedi ama daha çıkan yok bakalim Gökçe de onla son görmemişti

Bugünkü fal maceralarımı aktarıcam size.dün mercanı aradım. Asıl konuyla alakalı artık tarif vermiycem dedi. Kanka muhabbetine döndü zaten bizim durum. Söylediği bişey de çok hoşuma gitti. Projem olan aklımdan geçen şeyi yapıcagımı söledi. Anı bilme ve karşı tarafın düşünceleri hakkında çok iyi mercan. Sonra nermini aradım dün en son baktırdıgımlanarasında çok kısa vakit olduğu için yakın şeyleri söyledi sonrası muhabbete döndü iste. Normalde oda net güzel şeyler söyler begenirim. Doyumsuz ben yine bugün de baktırayım dedim.
Önce zeynep e baktırdım baya kınustu yine yaklaşık aynı şeyleri gördü bende bu kadın hiç çelişmiyor sadece biraz fazla yoruyor beni ama ben çok begeniyorum. Asıl konu hakkında dönecek bekle ve iş ile alakalı değiştirmek istediğimi söledim değiştirme bekle dedi. Bende genelde çıkıyor o yüzden ondan Memnunum.
Sonra Kuzeyi aradım. O da paralel şeyler söyledi iş ile alakalı değiştirme olmayacak dedi asıl konuda ise duygusal yorgunluğun hat safhada arıycak dedi. Dedim geçen söylediğiniz tarih çıkmadı ama diğer konuşar cıkıyor o da hee tarotçunun dediği gibi tarotta tarihler sarkabilir netice nettir demeye getirdi. 1 senedir bekliyorum bakalım. Neyse dünden beri ulaşamadığım tutkuyla görüştüm. İş ike alakalı değişiklik yok asıl konu oda aynı şey söledi dönecek bekle. Birkaç can sıkıcı şeyler daha söyledi genelde cıkıyor bana diye enerjim düştü tabi. Baya mutsuzum ama yıkılıyorum nerdeyse.Neyse forumdaki eski iletileri karışrırıken gökçedeki olumlu yorumları gördüm yine.Ben ve arkadaşım telde baktırmıştık hiçbişe bilememişti gökçe aslında daha önce de yazmıştım. Sonra sanki benim baktırdığım gökçemi bilmiyorum ama. Buradaki olumlu yorumlara baktım birdaha deniyim dedim.Sonra bias cafe gökçe fln yazmışlardı aradım deniyim dedim telde bakmıyorum dedi (benim aradığım gökçe başkaymış meger ) cafeye gel dedi ilk defa yüzyüze fal baktırcaktım bu arada yanıma bi arkadası alıp gittim işte baya uzun baktı ve harika tespitler yaptı bayıldım. Asıl konuyla alakalı 3 hafta süre verdi beklemedeyim iş ile alakalı da eylül dedi. Baya memnun kaldım
Bu aylık fal maceram 8fal ile bitmiştir.:)

Kızlar merhaba, karşımdaki kişinin ne düşündüğünü hissettiğini söyleyebileyecek olan iyi bir tarot/falcı var mı? İskambil falında her şey çıkıyor diyorlar baktıran var mı

Tuğba olumsuz görünce de söylüyor mu dersiniz? Yoksa pembe tabloculardan mı? Yarattığı izlenim pek öyle değil aslında ama emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…