Kizlar Bende cikan fal haberi vereyim, belki sizede umut olur.
Bende olumlu gelismeler yasadim gectigimiz haftasonu, artik baristik ve kucukte olsun adimlar atmaya basladi.
Hakli cikanlar gokce , kuzeye Ve damlalar tugba.
Gokce demistiki 8 haftalik bir sure sonunda seni ozleyerek gelicek. Tabi Bu sure 9 hafta oldu.
Damlalar tugbada 4 hazirandan Sonra olumluya gidicek demisti, AMA 4 agustostan sonra olumlu gitmeye basladi.
Aslinda birazda kendi hatalarimdan kaynaklanan gecikmeler oldu, Cunku ben kendime hakim olamadim Ve icimdeki herseyi en igneleyici sozlerle yazdim. AMA butun bunlara ragmen bana soyledigi suydu, keske kendine engel olabilseydin. AMA bir anda Hersey dondu Ve bana yazmaya basladi. Simdilik Hersey yolunda.
Gokce dmeistiki, seni ozleyerek Sana gelicek pismanligindan felan degil demisti.
Kuzeyde surekli olumluya gidicek iletisimler gordugunu soylemisti. Tabikide hicbirisinin tarihi tutmadi
Onun disinda, uzgunum ama tutku, Samsun arzu, zeynep Ve digerleri kesinlike gelecekle ilgili soyledikleri hicbirsey gerceklesmedi.
Bilginize
Beşiktaş root cafeKuzey ciğimin yeni cafesini yazar mısın yüzyüze cidden başka oluyor. bende temmuzda bir gunde 3 bir haftada 6fal baktırdım. Eren e daha once bktırdınmı bende anda hiçbişey bilemedi çok kotuydu
En iyisi o zaman ben gökçeye baktırıyım :) tuğbaya daha sonrada baktırırım ne zamandır aklımdan gökçe geçiyo çünkü . Telde bakıyo mu.Ikiside iyi.
Ozellikle gokce , Sana ozlem icinde Geri donucek dedi Ve tam anlamiyla degismeden sakin hayatina alma demisti. Bakalim simdilik guzel gidiyor . En azindan didismiyoruz.
AMA bizim oncedende anlasma tarzimiz Bu sekildeydi, bazen kedi kopek gibi dididsirdik. Ve gokcede demisti, iletisim tarzinizda degisicek
Randevu alıp gitmen daha iyi çok fazla beklemezsin. Diğer türlü randevusuz baya bekliyosunDamlalar tugba randevuyla mı bakıyor kayda ızın verıyormu taksim deki cafe değilmi kızlar
En iyisi o zaman ben gökçeye baktırıyım :) tuğbaya daha sonrada baktırırım ne zamandır aklımdan gökçe geçiyo çünkü . Telde bakıyo mu.
Yok en son konuştuğumuzda telde bakmadığını söylüyodu.Tugba tel de bakıyırsa nosunu verır mısın bna lutfenn
Yüzyüze baktırmak enerji açısından da bence iyi ! Telde baktırınca çok emin olamıyorum zaten. Bu haftaiçi ayarlamaya çalışıcam.teldede bakiyor diye biliyorum AMA Ben 2 ay once yuzyuze baktirmistim. Belki yuzyuze daha iyi olabilir.
Yüzyüze baktırmak enerji açısından da bence iyi ! Telde baktırınca çok emin olamıyorum zaten. Bu haftaiçi ayarlamaya çalışıcam.
Esraya hiç baktırmadım. Yiğit eğer şu telefonda bakan yiğitse 6 ay önce baktırmıştım dedikleri çıkmadı bir tek işimle alakali bir dedigi çıktı o da zaten soru kisminda sormuştum. Kuzey hangi Kuzey? Sitede adı geçen Kuzeyse bakırköyde değil beşiktaş root cafede o. O favorilerimden zaten. Esra nerde bakiyor bu arada cafedemi telefondanmi?kızlar merhaba,sırf bu konuya mesaj yazabilmek ve fikrinizi almak için üye oldum :)
kuzeye,bakırköyde yiğit'e ve yeşilköyde esra'ya baktırdım.3ü de sana geri dönecek ama uzun süreli bir şey olmaz başkası senin kaderin dediler.şu an başkasından ziyade onun dönmesini bekliyorum.
dedikleri tarihler ve dönüşleri çıkan var mı hiç ?
Esraya hiç baktırmadım. Yiğit eğer şu telefonda bakan yiğitse 6 ay önce baktırmıştım dedikleri çıkmadı bir tek işimle alakali bir dedigi çıktı o da zaten soru kisminda sormuştum. Kuzey hangi Kuzey? Sitede adı geçen Kuzeyse bakırköyde değil beşiktaş root cafede o. O favorilerimden zaten. Esra nerde bakiyor bu arada cafedemi telefondanmi?
Esra karışık baktı başta kaderleriniz ayrı olmayacak ailesi yüzünden olmuş yoksa evliliğe gidecekmiş demişti sonra 10 mart diye tarih verdi kendisine bi daha gittim kızla mutlu olmayacağını söyledi ve m harfli birini gördü banaYiğit bakırköy beyaz melek cafede bakan yiğit ;
Kuzey de evet root cafede baktırdım
Esra yeşilköy küba cafede bakıyor
Hayır tabiki sanki ben üzülüyorum diye olumluya çevirdi gibi başta kaderleriniz ayrılmış demişti çünkü şu ana kadar bana çıkan yesilcingene tutku da ilk falinda evlenecekler demişti karşına da biri çıkacak kaderin başkası dedi ama daha çıkan yok bakalim Gökçe de onla son görmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?