- 27 Nisan 2017
- 48
- 10
- 1
- 36
Damlalar Tuğbaysa kesinlikle pembeci değil bence, ne görüyosa pat diye söylüyor.Tuğba olumsuz görünce de söylüyor mu dersiniz? Yoksa pembe tabloculardan mı? Yarattığı izlenim pek öyle değil aslında ama emin olamıyorum
PembeciBias taki mehmet nasıl baktırdam mı ona memnun kalan var mı?
Pembeciyse gitmiyim o zaman tşk ederimPembeci
beşiktaş bias Cafe gökçe'nin fıyatı nedir? Beşiktaş root cafe kuzey'in fiyatı ayrıca? damlalar tuğba'nı fiyatını unuttum
Gökçe cafede 35, telefonda 50ye bakıyorbeşiktaş bias Cafe gökçe'nin fıyatı nedir? Beşiktaş root cafe kuzey'in fiyatı ayrıca? damlalar tuğba'nı fiyatını unuttum
Ben seni Cok iyi anliyrm canim, ayni feryatlari ben yapiyordum burda. Ve birseferde demistimki, ne enerjiymis beBu kuzeyle gokce bır bana cıkmadı herhalde kuzeyın baska bır arkadasıma dedıgıde gene tarıhıne hadar cıktı bana gelince cıkmıyor bırde bakırkoyde seval diye bırıne baktıran var mı
Ben seni Cok iyi anliyrm canim, ayni feryatlari ben yapiyordum burda. Ve birseferde demistimki, ne enerjiymis be
Kimseyle tutmuyor. AMA
Sana su kadarini soyliym, asla tarihlere Ve zamanlara takili kalma. Kuzeye ilk falimi 7 Ekim 2016 da baktirmistim. O zaman soyledigi olayi Simdi yasiyrm. Gokce Ve damlalar tugbada ayni sekilde zamanlari gecti AMA
Aynen dedikleri gibi oldu. Adama ne olmusta Bu kadar degismis anlayamadim. Sanki kendi ekseni etrafinda 360 derece donmus gectigimiz bir yil icinde . Hatta Benim bi teyzem var , Benim 600 tl mi almisti Ve demistiki, her ne olursa olsun , Bu sana Geri donucek. Butun hatalarini anliycak. Hatta kadina hicbir dedigin olmadi diye, telefonda etmedigim soz kalmadi. Bugun gidip ozur diledim artik.
Ayrica hicbir dedikleri olamdi dedigim kuzey, gokce Ve damlalar tugba hakkindada ozur diliyorum . Adil olmak, Ve hakedene hakkini vermek istyrm.
Istedigin sey ne bilmiyorum ama sabirla en hayirlisini iste . Bol bolda dua et Ve zamana birak.
Bak Bu falcilarin dedikleri kesin cikiyor onlara surekli veya kesinlikle fal baktir demiyorum ama , soyledikleri seyler icin biraz zaman ver ve bekle. Ben neredeyse 1 yildir bekledim. Ve hep su sekilde dua ettim. Allahim Benim icin hayilisi olan Bu ise ,degisip duzelsin Ve bana Geri donsun. Eger hakkimda baskasi hayirli isede , o kisi karsima ciksin Ve onun sevgisini kalbime koy. Eskisinin butun izlerini sil. AMA eskisi degiserek dondu .
O nednele biraz daha sabir ve duayla bekle canim
Ara bence randevu al canım yoksa bekliyorsun baya. Hemde hangi gün izinli öğrenirsin. Ben gittiğimde 5 kişi vardı biri de randevusuz gitmiş 6kişi bekledi sonra aldı mı gökçe onu bilmiorumArkadaşlar bias cafe Gökçe hangi gün izinli. Kadıköy'den gideceğim kös kös geri dönmeyeyim. Birde randevu almak gerekiyor mu yoksa sıra usulü mü?
Çok teşekkür ederim cevap için canım sağolasın. Cafenin telefonu varsa alabilir miyim ?Ara bence randevu al canım yoksa bekliyorsun baya. Hemde hangi gün izinli öğrenirsin. Ben gittiğimde 5 kişi vardı biri de randevusuz gitmiş 6kişi bekledi sonra aldı mı gökçe onu bilmiorum
Cafe bias beşiktaşta canım netten alabilirsinÇok teşekkür ederim cevap için canım sağolasın. Cafenin telefonu varsa alabilir miyim ?
bakıköy kuzey şenay ,symbol cafe fulya bana cıkanlarIclerinden hangisini önerirsiniz şenay bakırköyde degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?