İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok tşk ederim gerçekten. Umut mu ediyorum bilemedim. Ben açık ve net yazıyorum kim ne dio çıkıyo mu patlıyor mu. 10 gün vade verdi çıkmazsa ben açık açık olanı yazıcam patladı zeynep yada başkası diye. Genelde forumda aktifim ben takipteyim zeynebi begenmeyen çok fazla kişi var ama ben ilk defa tutkuyu ve kuzeyi de begenmedim. Yada olumsuz enerjim geçti bilmiyorum

Kızlar iyi akşamlar, birkaç yıl önce Beyoğlu'nda bir cafe'de Ayten Hanım diye birine baktırdım , ara sokakta bir yerdeydi cafe, cafenin ismini hatırlamıyorum maalesef, memnun kalmamıştım, aynı Ayten Hanım mı acaba, benim baktırdığım kişi, roman gibiydi, giyimi konuşması vs.
Eğer değilse, gitmek istiyorum :)

yok tatlım bu hanım hanımcık bir kadın, konuşması da çok düzgün

Ben şunu bugün çok iyi anladım fal kesinlikle enerjiye göre tutuyor ya da tutmuyor. Zeynebe tekrar baktırdım hayatimin en karmaşık falıydı aynı klişe cümleler. Modumu tamamen düsürdü. Bazilarinin çok iyi dedigi bircok falcıya gittim olmuyor bana tutmuyor. Mukemmel bir falci yok arkadaşlar senin enerjin zeyneple tutar benim tutmaz, senin tutkuyla tutar benim tutmaz, senin gökçeyle tutmaz benim tutar vs. Kimisine o iyi geliyor kimisine başka biri. Ben Kuzey ve Gökçeden şaşmayacam bundan sonra ona karar verdim. Digerleri benim tüm dengemi allak bullak ettiler. O ne dedi bu ne dedi diye diye karmançorman oldum. Bence enerji kimle tutuyorsa hiç baska falci arayisina girmemek lazim bana cunku sadece Gökçe ve kuzeyin dedikleri çıkıyor ha birde hande

kızlar dün mandal cafeye gittim... ayten burda çok övülmüştü merak ettim :))
izlenim olarak sorarsanız fena değildi...analizleri filanda iyiydi tutarlı bir faldı ama tatmin olmadım nedense...
hazır gitmişken bide toprağa baktırayım dedim...şansımada sıra yoktu...oh mis...
toprak o kadar tatlı ki herşeyi tak tak söyledi...soralarımada net cevap verdi...işte tamam rahatladım diye kalktım...
yani favori falcılarım arasına eklendi...
gökçe,eray ve toprak bu üçü bende okeydir...
birde burda canın muhabbeti dönmüştü bir aralar...eskiden melekler kahvesinde çalışan can...ben baktırdım fake filan değil...oda oldukça uzun ve detaylı bakıyor.kayıt almanıza izin veriyor...taksimde bi yerde ofisi var...100 lirada ücreti...ben şahsen beğendim..şöyleki belirli periyotlarla baktırmayı düşünüyorum...en son temmuz başında baktırmıştım...söylediği şeylerin bir kısmınıda yaşadım..bu aralar yine gidicem...merak eden olursa yorumları yazarım....
sevgiler...

bende arzuhal cafeye gidiyorum. tarih ve durum sürecleri gayet basarılı.. falcıdan falcıya denemis biri olarak bir ugrayın derim.

taksimde ofisi nerede

Mandal ayten bende çıkmadı

Dün telefondaki yiğit e baktirdim fena değil gibiydi ben bilgi vermeden benim bekar çalışıyor olduğumu bildi ayrıldığım kişinin hayatında bir kadın olduğunu gördü size bir son görmüyorum ama nikah sonrası sıkıntıları olacak dedi bana yeni bir aşk gördü bakalim

Bu adamla baştan olmaz diyenler kimler? ....olur diyenler kimler ?

Bu adamla baştan olmaz diyenler kimler? ....olur diyenler kimler ?
Yesilcingene en başından başka birinden hoşlanırken atmıştım onla da olmaz dedi sonra bu sonuncu icin attım ona da olmayacak dedi en başından diyen tek o olmuş bir de tellwe serüven de demişti kafe takılarından olmayacak diyen istanbul cafe nin yanında bir cafe vardı ayhan dedi olmaz sığınak cafe emine dedi olmayacak

Cafe falcilarindan

bildik isimler, Zeynep, toprak, kuzey, ayten, gökçe ve diğerleri ne demişti? senin söylediklerini ilk defa duyuyorum
Mandal toprak gelecegi bilemedi sana geri dönecek dedi zeynep e baktirmadim gökçe de dönecek demedi kuzey olumlu konuşmuştu ayten bilemedi tutku ilk falinda dönmeyecek dedi ama ikincisinde farkli konustu bunlar yakın zamanlarda baktirdiklarimdi laf cafe kuzey de anla ilgili bayagi bildi bunlar nisam atmislar dedi ama sanmiyorum bakamiyorum da sosyal medyasina

Anladım...bence de takılıp kalma şuna, önüne daha kaç kişi çıkacak kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…