- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Çok tşk ederim gerçekten. Umut mu ediyorum bilemedim. Ben açık ve net yazıyorum kim ne dio çıkıyo mu patlıyor mu. 10 gün vade verdi çıkmazsa ben açık açık olanı yazıcam patladı zeynep yada başkası diye. Genelde forumda aktifim ben takipteyim zeynebi begenmeyen çok fazla kişi var ama ben ilk defa tutkuyu ve kuzeyi de begenmedim. Yada olumsuz enerjim geçti bilmiyorumCanim zeynepe inanma derim, hem kendi tecrubelerime dayanarak hemde bircok gorustugum insanjn yasadikalrina dayanarak diyorumki.zeynep sadece tesaduf eseri gordugu goruntulerden sonuc cikartiyor. Eger dedikleri dogru olsaydi, askindan olen adamlar gelirdi. Diger sevgilileri ile tatile gitmezdi.
Bu baskasi ile nisanlaniyor umidini kes asla olmayacak diyen adamda, goruselim demezdi. Nisanlisi ile dugun hazirligi yapardi.
Bu arada gecen gunde sordum AMA kimse yazmadi. Zeynepin neden patlayan fallarini apacik yazmiyolar acaba Cok merak ettim.
yok tatlım bu hanım hanımcık bir kadın, konuşması da çok düzgünKızlar iyi akşamlar, birkaç yıl önce Beyoğlu'nda bir cafe'de Ayten Hanım diye birine baktırdım , ara sokakta bir yerdeydi cafe, cafenin ismini hatırlamıyorum maalesef, memnun kalmamıştım, aynı Ayten Hanım mı acaba, benim baktırdığım kişi, roman gibiydi, giyimi konuşması vs.
Eğer değilse, gitmek istiyorum :)
O zaman yarın gidebilirim :) çok teşekkür ederimyok tatlım bu hanım hanımcık bir kadın, konuşması da çok düzgün
taksimde ofisi neredekızlar dün mandal cafeye gittim... ayten burda çok övülmüştü merak ettim :))
izlenim olarak sorarsanız fena değildi...analizleri filanda iyiydi tutarlı bir faldı ama tatmin olmadım nedense...
hazır gitmişken bide toprağa baktırayım dedim...şansımada sıra yoktu...oh mis...
toprak o kadar tatlı ki herşeyi tak tak söyledi...soralarımada net cevap verdi...işte tamam rahatladım diye kalktım...
yani favori falcılarım arasına eklendi...
gökçe,eray ve toprak bu üçü bende okeydir...
birde burda canın muhabbeti dönmüştü bir aralar...eskiden melekler kahvesinde çalışan can...ben baktırdım fake filan değil...oda oldukça uzun ve detaylı bakıyor.kayıt almanıza izin veriyor...taksimde bi yerde ofisi var...100 lirada ücreti...ben şahsen beğendim..şöyleki belirli periyotlarla baktırmayı düşünüyorum...en son temmuz başında baktırmıştım...söylediği şeylerin bir kısmınıda yaşadım..bu aralar yine gidicem...merak eden olursa yorumları yazarım....
sevgiler...
taksimde ofisi nerede
Mandal ayten bende çıkmadıkızlar dün mandal cafeye gittim... ayten burda çok övülmüştü merak ettim :))
izlenim olarak sorarsanız fena değildi...analizleri filanda iyiydi tutarlı bir faldı ama tatmin olmadım nedense...
hazır gitmişken bide toprağa baktırayım dedim...şansımada sıra yoktu...oh mis...
toprak o kadar tatlı ki herşeyi tak tak söyledi...soralarımada net cevap verdi...işte tamam rahatladım diye kalktım...
yani favori falcılarım arasına eklendi...
gökçe,eray ve toprak bu üçü bende okeydir...
birde burda canın muhabbeti dönmüştü bir aralar...eskiden melekler kahvesinde çalışan can...ben baktırdım fake filan değil...oda oldukça uzun ve detaylı bakıyor.kayıt almanıza izin veriyor...taksimde bi yerde ofisi var...100 lirada ücreti...ben şahsen beğendim..şöyleki belirli periyotlarla baktırmayı düşünüyorum...en son temmuz başında baktırmıştım...söylediği şeylerin bir kısmınıda yaşadım..bu aralar yine gidicem...merak eden olursa yorumları yazarım....
sevgiler...
Bu adamla baştan olmaz diyenler kimler? ....olur diyenler kimler ?Dün telefondaki yiğit e baktirdim fena değil gibiydi ben bilgi vermeden benim bekar çalışıyor olduğumu bildi ayrıldığım kişinin hayatında bir kadın olduğunu gördü size bir son görmüyorum ama nikah sonrası sıkıntıları olacak dedi bana yeni bir aşk gördü bakalim
Yesilcingene en başından başka birinden hoşlanırken atmıştım onla da olmaz dedi sonra bu sonuncu icin attım ona da olmayacak dedi en başından diyen tek o olmuş bir de tellwe serüven de demişti kafe takılarından olmayacak diyen istanbul cafe nin yanında bir cafe vardı ayhan dedi olmaz sığınak cafe emine dedi olmayacakBu adamla baştan olmaz diyenler kimler? ....olur diyenler kimler ?
Cafe falcilarindanYesilcingene en başından başka birinden hoşlanırken atmıştım onla da olmaz dedi sonra bu sonuncu icin attım ona da olmayacak dedi en başından diyen tek o olmuş bir de tellwe serüven de demişti kafe takılarından olmayacak diyen istanbul cafe nin yanında bir cafe vardı ayhan dedi olmaz sığınak cafe emine dedi olmayacak
bildik isimler, Zeynep, toprak, kuzey, ayten, gökçe ve diğerleri ne demişti? senin söylediklerini ilk defa duyuyorumCafe falcilarindan
Mandal toprak gelecegi bilemedi sana geri dönecek dedi zeynep e baktirmadim gökçe de dönecek demedi kuzey olumlu konuşmuştu ayten bilemedi tutku ilk falinda dönmeyecek dedi ama ikincisinde farkli konustu bunlar yakın zamanlarda baktirdiklarimdi laf cafe kuzey de anla ilgili bayagi bildi bunlar nisam atmislar dedi ama sanmiyorum bakamiyorum da sosyal medyasinabildik isimler, Zeynep, toprak, kuzey, ayten, gökçe ve diğerleri ne demişti? senin söylediklerini ilk defa duyuyorum
Anladım...bence de takılıp kalma şuna, önüne daha kaç kişi çıkacak kimbilirMandal toprak gelecegi bilemedi sana geri dönecek dedi zeynep e baktirmadim gökçe de dönecek demedi kuzey olumlu konuşmuştu ayten bilemedi tutku ilk falinda dönmeyecek dedi ama ikincisinde farkli konustu bunlar yakın zamanlarda baktirdiklarimdi laf cafe kuzey de anla ilgili bayagi bildi bunlar nisam atmislar dedi ama sanmiyorum bakamiyorum da sosyal medyasina
Aynen artık başka biri olsun istiyorum eskisine karşı olan sadece egom sinir oluyorum gordum bir de hastanede geçen yüzyüze geldik ya uyuzAnladım...bence de takılıp kalma şuna, önüne daha kaç kişi çıkacak kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?