Kızlar Can ın telefon unu bilen göndersin lütfenmarmara otelinin arkasında kalıyor... kendisini arayıp randevu alınca konum atıyor zaten
Bana işle ilgili çıkanlar var canım cafe bias gökçe,mandal cafe ada,beşiktaş dilek,katina elit cafe füsun son olarak da tiryaki cafe mira hepsi eylül demişti oldu,bazılarına birkaç kez gitmiştim daha erken giriceğimi söylüyolardı ama son baktırdığım fallar çıktıBana iş hakkında kime baktırdıysam ama kime baktırdıysam patladı hala işsizimhepsi işsizlil yok dıyordu 3 bucuk aydır işsizim ve onların dedıklerı iş olcagını sanmıyorum yahu iş bende niye cıkmıyor aşk bile çıktı iş çııkmıyor anlayamadım bunu ya
mülakatlar yerine tipine harfine kadar tarif edenler ahh yaktınız uln beni
ÇIKAN FAL HABERİ
Fincan cafe şenay, Laf cafe Andaç ve Root Cafe Kuzey bu üçüde eylülün ilk iki haftası içinde aricak dedikleri takıntı haline getirdiğim adam bugün aradı. Şenay bir mesaj şeklinde adım atacak demisti Andaç ile Kuzeyde direkt arayacak demişti. Saat 6 sularında aradı. Ama sonuc olarak şenayda bildi küçük detaylara takılmam ben. Andaç arayacak ama hicbirşey yokmus gibi davranacak dedi kuzey ve şenayda özür dileyecek yuzyuze gelmek isteyecek dediler. Özür diledi ve yüzyüze gelmek istedi. Durumlar böyle. Yeni gelişmeler oldukça yazacam kızlar :)
Yani sıra beklemek istemiyorsan randuvu alman senin için daha iyi olacakPeki randevuyla mi calisiyorlar ?
Yani sıra beklemek istemiyorsan randuvu alman senin için daha iyi olacakPeki randevuyla mi calisiyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?