İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar yıllar önce bodrum da akyarlar sahilde bi kadına fal baktırmıştım. sosyetik falcısıydı. birilerine fal bakıyordu. karşısındaki kadını ağlattı. ben de baktırayım dedim. o zamana göre parası da az değildi.
o ara canımı sıkacak şeyler söylediği için çok inanmak istememiştim. fakat şimdi dönüp bakınca ne söylediyse çıkmış. o zamanki insan için onun hayatında birisi olacak ve o kızla nişanlanacak demişti. aynen öyle oldu. benim için birisiyle birlikte olacaksın. seneler sürecek.istersen devam eder ama yurtdışına gidip bitirebilirsin demişti. hakikaten söylediği oldu yurtdışına gittim ve bitirdim. bu kadın kilolu bir kadındı. adı da zeynep ti yanlış hatırlamıyorsam. sonra gene yıllar sonra rastladım ona akyarlar sahilde. birlikte olduğu insan izin vermiyormuş o yüzden bakmıyorum demişti. ama böyle birini duyan olursa yazabilir mi? yıllardır fal baktırırım. onun gibisini görmedim :)

Merhaba Sarmaşık Kafede Hasan Bey varmış Gidenler çok iyi yorum yapıyor bu yakında giden varmıdır teşekkür ederim

Taksimde önerebileceğiniz falcı var mı Melekler Eren ve Emre dışında. Onları denedim. Damlalar tuğbayı duydum fakat çok patlıyor diyen var. Emre bana genelde tuttur da yinede farklı birini deneyesim var

Bugün Gökçe'ye baktırdım ama sanki biraz karışıktı. Harf bilmede çok iyiydi, ama geçmiş bir ilişkim için önce 'pişmanlıklar başlamış' dedi, daha sonra 'hayatında biri var, aklına bile gelmiyorsun.' dedi.
Fincan için çok güzel bi fal dedi, tarot için daha çok olumsuz şeyler söyledi. Açıkçası kafam karıştı.

Ben şu ana kadar beni en şaşırtan falcı melekler kahvesi emre oldu direkt isim veriyor bakalım dedikleri olacak mı ? Sizin başka önerebileceğiniz bi yer var mı ?

Bugün yine gitti Gökçe'ye iyi şeyler söyledi bu sefer asıl konu ile alakalı eli kulağında arıycak dio hala yaa .iş ile alakalı da iyi gibiydi bakalım bekliyorum. İnş dediği gibi olur

Bana iş hakkında kime baktırdıysam ama kime baktırdıysam patladı hala işsizim hepsi işsizlil yok dıyordu 3 bucuk aydır işsizim ve onların dedıklerı iş olcagını sanmıyorum yahu iş bende niye cıkmıyor aşk bile çıktı iş çııkmıyor anlayamadım bunu ya

mülakatlar yerine tipine harfine kadar tarif edenler ahh yaktınız uln beni

Kızlar laf kafe ergine gittim gerçekten güzeldi öneririm bakalım dedikleri çıkacak mı ama ayrıntılar iyidi
BiraZdan da tutkuya baktırıcam bakalım nasıl? Daha önce baktırdım ama hatırlamuyırum iyi kaldı aklımda ama birazdan yine baktırcam

Arkadaşlar Laf cafe Ergin Şiddetle tavsiyemdir. aşırı güzel detaylar veriyor öyle pembeci de değil soru sormaya gerek kalmıyor herşeyi söylüyor ve uzun güzel bakıyor bugün gene baktırdım istikrarlıydı falı değişmedi ve beni hatırlamadı da eminim .

ÇIKAN FAL HABERİ
Fincan cafe şenay, Laf cafe Andaç ve Root Cafe Kuzey bu üçüde eylülün ilk iki haftası içinde aricak dedikleri takıntı haline getirdiğim adam bugün aradı. Şenay bir mesaj şeklinde adım atacak demisti Andaç ile Kuzeyde direkt arayacak demişti. Saat 6 sularında aradı. Ama sonuc olarak şenayda bildi küçük detaylara takılmam ben. Andaç arayacak ama hicbirşey yokmus gibi davranacak dedi kuzey ve şenayda özür dileyecek yuzyuze gelmek isteyecek dediler. Özür diledi ve yüzyüze gelmek istedi. Durumlar böyle. Yeni gelişmeler oldukça yazacam kızlar :)

Bu arada laf cafe erginden bahsedilmis bende beğendim onu açıkcası. Arkadaşımla birlikte gitmistik o nokta atısı yapamadi bana desede bende bir değil birden çok nokta atışı yaptı. Onun bana verdiği tarih eylül 22nden sonraydı erken çıktı ama çıktı sonuçta burdaki birçok falcıdan daha iyi orası garanti deneyin derim.

Bana işle ilgili çıkanlar var canım cafe bias gökçe,mandal cafe ada,beşiktaş dilek,katina elit cafe füsun son olarak da tiryaki cafe mira hepsi eylül demişti oldu,bazılarına birkaç kez gitmiştim daha erken giriceğimi söylüyolardı ama son baktırdığım fallar çıktı

Peki randevuyla mi calisiyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…