İstanbul'da Fal - Falcılar

RICA:Bugün Taksim ve Beşiktaş tarafında olacağım. Hangi falcıya gitmeliyim? Randevu alamam maalesef. Ya da saat 18 itibari ile alabilirim. Sizce tek vuruş kime gitmeliyim. Pek cafe isimleri falan bilmem. Detaylı yazarsanız sevinirim. Çok sağolunnnnnn

Ya kuzey yada Gökçeye kesinlikle. Hem de çok yi geliyor.

Kızlar geçen sormuştum yasemin beycana baktıran varmı diye. cevap gelmedi bende baktırdım geçen. çok iyi kalpli bir bayan. falıda güzeldi nokta atışları vardı. kendisi ayrıca bioenerji uzmanı üzerimde yaptığı temizlik bana çok iyi geldi. kendisine de anlattım çok fal baktırıyorum bir süre sonra bende negatif enerji yapıyor diye o da dediki çok fal baktırmak iyi değil sonuçta baktırdığın kişi hangi kanaldan alıyor bilgileri rahmani mi şeytani mi bilemezsin. çok haklı kesinlikle o yüzden artık önüme gelene fal baktırmıcam artık. ara sıra yasemin hanıma uğrarım artık bu arada kendisi herkese fal bakmıyor kalbi kirlenmiş kişilere bakmam diyor çünkü derdi para değil kadının bu her hareketinden bariz belliydi zaten

beşiktaş dilek diye bahsettiğiniz hangi cafede bakıyor? bu arada Kuzey ve Gökçe bende de yanıldı. söyledikleri çıkmadı.

Sizden cevap alamayınca Kuzey ve Gökçe nin nerde olduğunu bilmediğim için google ladım. Ve de Symbol Cafe olarak buldum. Beşiktaş Symbol'e gittim . Kuzey ayrıldı dediler. GÖkçe yi bilmiyorlardı. Nişantaşı olabilir dediler. 3 kişi var fal bakan dediler. Ben de " gruba yazacağım" lütfen çok kesin ama öz konuşan biri olsun dedim. Can la tanışmış oldum. ŞU AN durumu biliyor. Şu an yapmam gereken şeyleri de sıraladı. Doğru idi. Ama tabii ki hepimizi gelecek ilgilendiriyor. Söylediği 2-3 şey olursa size döneceğim. Fakat çok enteresan birşey oldu. Babamla ilgili sordum. Sağlığı iyi bu ara bir yer / mal / arazi gibi birşeyin bölünmesi ile uğraşacak dedi. Ben de böyle birşeyden haberim yok dedim. Babamla akşam başka bir mevzudan konuşur iken babam aynen böyle bir meseleden bahsetti. Benim haberim bile yoktu. Aile olarak iş ve özel hayat hakkında o kadar gereksiz mevzularla uğraşıyoruz ki buna bile sıra gelmemiş. Ben kendisinden iyi elektrik aldım. Fakat maalesef çok sıra olunca , bakan kişinin de enerjisi sıkışıyor. Onun yerine biraz daha yüksek fiyatla daha az kişiye bakılsa, her iki taraf da daha karlı çıkar diye düşünüyorum.

Garip bir durum paylaşmak istiyorum. Gökçe bana baktıgında asıl kişiyi harf vererek bildi tarif etti bunda problem yok.kaç aydır görüşmediğimizi nasıl ayrıldıgımızı ve nedenini söyledi buraya kadar da tamam. Tarih verdi şu şu tarihler arasında sana yazacak net bir şekilde gelecek özürler dileyecek çok pişman oldugunu söyleyecek seni biryerlerden izliyor filan dedi büyük ihtimalle fake hesaplardadır diye düşündüm burdada bişe yok. Ancak ben bu kişinin yazmasını beklerken daha ondan önce beraber oldugum 3 senedir görüşmediğim aklımdan dahi geçemeyen bir önceki sevgilim bugün gökçenin dediği gibi bana yazdı.
Hayattaki şansım resmen :)
Ben X beklerken Y oldu oldu. Size danışmak istiyorum kişiler karışmış olabilir mi? bu tarihler devam ediyor aslında beklemeli miyim? Tekrar baktırmalı mı?

Bir arkadaşım kendisi ile görüşüyormuş.Ancak size bioenerji veriyorum, işleriniz hayatınız düzelecek, onu yapın bunu edin, yaptırın diyerek etkileyip, işlemlerinize devam ediyorum derken çok kişiden bahsediyor olmalı ki telefonda bilgiler gitti herşey yarım kaldı yeniden başlayacağım diyormuş.Bu oyalamaca mı, yetişememe mi?Kaç kişiye yetecek enerjisi var ki?İnandırıcı gelmedi.Para isterseniz vermeyin diyormuş evet ancak verileceğini bildiği için..Konuşma gibi geçiyormuş.Gelecek hakkında fal değilmiş.Ve Totem cafe de de bakmıyormuş zaten.Ücreti 100 TL. uzunca süren konuşma için, ayrıca işlem yaptırırsanız başka ücretlerde varmış.Ben de çok güvendiğim arkadaşımın sözü üzerine yorum yaptım.

Kızlar daha önce taksimdeki asmin cafede ergine fal baktıran var mı?bakırköy lafcafeye gelen ergin aynı ergin mi bilen var mı

Kişisel gelişim kitaplarından ezberlediği cümleleri söylemedi mi? '2017'de evrenden torpilin var ...' gibi.

Bu kuzey'i beğenen var mı arkadaşlar...hiiç ama hiç bir şey bilmiyor
Çıkmadıkça beğenen olmaz..Yorumlara göre; çok beğenerek yorum yapan arkadaşlar da beğenmez olmuş görüldüğü gibi.

Tersi mi. çıktı iş mi aşk mı kızlar
Bana çıkardı hep artık çıkmıyor yaa vadeden 2ay geçti maddiyat ve aşk olmadı...
Kuzey'in falı süreler doldukça aylar geçtikçe artık kimseye tutmuyor demek ki

doğrudur canım bilemiyorum ben cafe falcılarından çok sıkıldığım için yasemin hanımdan memnun kaldım açıkcası. cafeye gidiyosun adam günde 50 kişiye fal bakıyor insanda enerji kalırmı doğal olarak sallamasyon bakıyorlar ve çok nadir oluyor tutturdukları. ve niye bilmiyorum ama cafeden çıktıktan sonra içimi bir kötü enerji kaplardı hep. baktırdığım falcıların enrjisi hep olumsuz etkilerdi. yasemin hanımın enerjisi çok sakin ve iyi geldi bana üzerimde yaptığı bioenerji çalışması hem ruhsal olarak rahatlattı beni hemde fiziksel ( bacak ağrılarıma iyi geldi) bir süre cafe falcılarına tövbeliyim ben memnun kaldım yasemin hanımdan bu benim kişisel fikrim tabii.

Bu arada geçen eski bir arkadaşımın düğün fotolarını gördüm. biz bir arkadaş grubuyduk ve hepimiz fala çok meraklıydık. ( bu evlenen kız hariç) bir gün ona dedim sen niye hiç fal baktırmıyorsun. dediki falcılar hiç bir şeyi bilemiyor çünkü ve fazla fal baktırmak hayatı olumsuz etkiliyor. bir dönem şuanki eşiyle ayrıymış falcılar demiş ki bekleme dönmez falan şimdi evlendiler ve yıllardır fal baktırmıyor bizim bu arkadaş grubumuzdan hepsinden de mutlu bir hayatı var. şunu düşündüm kızlar fazla fal baktırmak hayatı cidden negatif etkiliyor. şimdi düşünüyorum bir fal baktıran arkadaş grubum var birde o işlere hiç bulaşmayanlar. fal baktırmayanların hayatı çok daha olumlu gidiyor fark ettiniz mi ? bilmiyorum istemeden günaha mı giriyoruz napıyoruz ama hep bir aksilik oluyor. o yüzden bir süre fala ara verdim ( Allahtan dileğim ömür boyu sürsün bu ara) yani öyle saçma bir bağımlılık ki sigarayı bile bıraktım bunu bırakmadım ama artık çok kararlıyım. o yüzden böyle cafe falcıları yerine enerji işlerine merak saldım ve dua tabii ki. bu evlenen arkadaşıma sormuştum naptında geri geldi diye sadece dua ettim hayırlısını istedim dedi. kızlar demem o ki bir dua bile kaderi değiştirir o falcılar da bir insan sonuçta geleceği nasıl görsünler görenlerde tesadüf oluyor çoğunlukla örneğin ekim ayında arayacak diyor adamın zaten arayacağı varsa arıyor yoksa aramıyor. falcıyla enerjim tutmadı falan değil burda olay zaten olacak olan oluyor onun baktığı falda da söylediği 20 cümleden 2 tanesi tesadüf bir şekilde tutuyor yani.

beşiktaş dilek diye bahsettiğiniz hangi cafede bakıyor? bu arada Kuzey ve Gökçe bende de yanıldı. söyledikleri çıkmadı.
Beşiktaş Dilek eskiden kadınlar kahvesinde bakan,sonra papyon cafedeydi şimdi "bir dilek tut kızlar lokali" diye bir cafe açmış kendine açalı baya oldu gerçi,kendisine bir kaç kez gitmişliğim var ilk baktığı fallarda daha önce gireceğimi sölüyodu ama son baktırdığım falı çıktı,illa git diyemem ama son falı cidden işle ilgili çıktı

tutku'nun bu sene olmaz dediği olumsuz konuştuğu konu olumlu sonuçlandı bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…