RICA:Bugün Taksim ve Beşiktaş tarafında olacağım. Hangi falcıya gitmeliyim? Randevu alamam maalesef. Ya da saat 18 itibari ile alabilirim. Sizce tek vuruş kime gitmeliyim. Pek cafe isimleri falan bilmem. Detaylı yazarsanız sevinirim. Çok sağolunnnnnn
Kuzey bende yanıldı arkadaşlarYa kuzey yada Gökçeye kesinlikle. Hem de çok yi geliyor.
Valla uzun zamandır yazmıyorum ama kuzey ve Gökçe banada yanıldı çıkmadı.Kuzey bende yanıldı arkadaşlar
beşiktaş dilek diye bahsettiğiniz hangi cafede bakıyor? bu arada Kuzey ve Gökçe bende de yanıldı. söyledikleri çıkmadı.Bana işle ilgili çıkanlar var canım cafe bias gökçe,mandal cafe ada,beşiktaş dilek,katina elit cafe füsun son olarak da tiryaki cafe mira hepsi eylül demişti oldu,bazılarına birkaç kez gitmiştim daha erken giriceğimi söylüyolardı ama son baktırdığım fallar çıktı
Bir arkadaşım kendisi ile görüşüyormuş.Ancak size bioenerji veriyorum, işleriniz hayatınız düzelecek, onu yapın bunu edin, yaptırın diyerek etkileyip, işlemlerinize devam ediyorum derken çok kişiden bahsediyor olmalı ki telefonda bilgiler gitti herşey yarım kaldı yeniden başlayacağım diyormuş.Bu oyalamaca mı, yetişememe mi?Kaç kişiye yetecek enerjisi var ki?İnandırıcı gelmedi.Para isterseniz vermeyin diyormuş evet ancak verileceğini bildiği için..Konuşma gibi geçiyormuş.Gelecek hakkında fal değilmiş.Ve Totem cafe de de bakmıyormuş zaten.Ücreti 100 TL. uzunca süren konuşma için, ayrıca işlem yaptırırsanız başka ücretlerde varmış.Ben de çok güvendiğim arkadaşımın sözü üzerine yorum yaptım.Kızlar geçen sormuştum yasemin beycana baktıran varmı diye. cevap gelmedi bende baktırdım geçen. çok iyi kalpli bir bayan. falıda güzeldi nokta atışları vardı. kendisi ayrıca bioenerji uzmanı üzerimde yaptığı temizlik bana çok iyi geldi. kendisine de anlattım çok fal baktırıyorum bir süre sonra bende negatif enerji yapıyor diye o da dediki çok fal baktırmak iyi değil sonuçta baktırdığın kişi hangi kanaldan alıyor bilgileri rahmani mi şeytani mi bilemezsin. çok haklı kesinlikle o yüzden artık önüme gelene fal baktırmıcam artık. ara sıra yasemin hanıma uğrarım artık bu arada kendisi herkese fal bakmıyor kalbi kirlenmiş kişilere bakmam diyor çünkü derdi para değil kadının bu her hareketinden bariz belliydi zaten
Kişisel gelişim kitaplarından ezberlediği cümleleri söylemedi mi? '2017'de evrenden torpilin var ...' gibi.kızlar başıma bir şey gelmeyecekse laf cafe Çiğdem tam bir rezaletti. Bir kere yüz yüze fal bakarken falcının sürekli soru sorup söylediklerimden yürümesi en sevmediğim şeydir Çiğdem sürekli soru soruyor tutturamayınca da kıvırıyor. İçim yandı 50 Liram çöpe gitti cidden 2 saat kendime gelemedim. Sabahın körü kalk sıraya gir, oralarda dolan keyiflerine göre alsınlar oh ne ala.
Falın içinden bir diyalog aktarayım;
Çiğdem: Hatice Kim?
Ben: Öyle biri yok.
Çiğdem: Hanife falan da olabilir, annenin bir arkadaşı
Ben: yok öyle bir arkadaşı
Çiğdem: Öyle birinden bir fayda göreceksiniz.
Fal komple böyle ilerledi kendi adıma 50 liranıza yazık, uykunuza yazık riske etmeyin derim.
Kuzey bende yanıldı arkadaşlar
Valla uzun zamandır yazmıyorum ama kuzey ve Gökçe banada yanıldı çıkmadı.
Bu kuzey'i beğenen var mı arkadaşlar...hiiç ama hiç bir şey bilmiyorTersi mi. çıktı iş mi aşk mı kızlar
Bana çıkardı hep artık çıkmıyor yaa vadeden 2ay geçti maddiyat ve aşk olmadı...
Çıkmadıkça beğenen olmaz..Yorumlara göre; çok beğenerek yorum yapan arkadaşlar da beğenmez olmuş görüldüğü gibi.Bu kuzey'i beğenen var mı arkadaşlar...hiiç ama hiç bir şey bilmiyor
Kuzey'in falı süreler doldukça aylar geçtikçe artık kimseye tutmuyor demek kiTersi mi. çıktı iş mi aşk mı kızlar
Bana çıkardı hep artık çıkmıyor yaa vadeden 2ay geçti maddiyat ve aşk olmadı...
Bir arkadaşım kendisi ile görüşüyormuş.Ancak size bioenerji veriyorum, işleriniz hayatınız düzelecek, onu yapın bunu edin, yaptırın diyerek etkileyip, işlemlerinize devam ediyorum derken çok kişiden bahsediyor olmalı ki telefonda bilgiler gitti herşey yarım kaldı yeniden başlayacağım diyormuş.Bu oyalamaca mı, yetişememe mi?Kaç kişiye yetecek enerjisi var ki?İnandırıcı gelmedi.Para isterseniz vermeyin diyormuş evet ancak verileceğini bildiği için..Konuşma gibi geçiyormuş.Gelecek hakkında fal değilmiş.Ve Totem cafe de de bakmıyormuş zaten.Ücreti 100 TL. uzunca süren konuşma için, ayrıca işlem yaptırırsanız başka ücretlerde varmış.Ben de çok güvendiğim arkadaşımın sözü üzerine yorum yaptım.
Beşiktaş Dilek eskiden kadınlar kahvesinde bakan,sonra papyon cafedeydi şimdi "bir dilek tut kızlar lokali" diye bir cafe açmış kendine açalı baya oldu gerçi,kendisine bir kaç kez gitmişliğim var ilk baktığı fallarda daha önce gireceğimi sölüyodu ama son baktırdığım falı çıktı,illa git diyemem ama son falı cidden işle ilgili çıktıbeşiktaş dilek diye bahsettiğiniz hangi cafede bakıyor? bu arada Kuzey ve Gökçe bende de yanıldı. söyledikleri çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?