İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar benim merak ettiğim Tutkunun özel hayat ile ilgili söylediği şeylerden çıkan var mı?? varsa olan yazsın

bostancida su falina tarota da vakan bir cafe acmis minibus tolunun uzerinde cok ufak bur dukkan.adi ise cafe berry.hic gideniniz varmi birde instragramda falci sabiha var.onu hic tecrube edeniniz varmi. cok merak ettim.gideniniz varsa lutfen yardimci olsun

kir makbule sokedeydi ve yengem 35 yil once gittiginde 50 yas civarindaydi hala tasiyormu hic bilmiyorum ama yasiyorsa ve hala bakiyorsa mutlaka bilmek isterim haberim olmasini isterim onun uzerine yok cunku ozellikle hastaliklarda cok cok iyi

K,i
Kim bu bostancıda cafe açan canım, ismini yazmamışsın..

HADİ SİZE ÇIKAN FAL HABERLERİNİ VERİYİM
HERKESİN FALI ÇIKTI :)
DÜN AKŞAM BEN KUZEY E GİTMİŞTİM VE KUZEY DEDİKİ ÇOK YAKINDIR GELMESİ AMA SANA ÖYLE ÖZÜR DİLERİM VS İLE GELMİCEK Bİ BAHANE İLE KAVGA EDECEK DEDİ AZ ÖNCE DEDİĞİ GİBİ OLDU VE BU DETAYI VERENLER HANİ KAVGALI OLARAK GÖKÇE , ERGİN , NERMİN , SYMBOL MİRZA , Bİ MELEK CAFE SEVGİ SENDEN ÖZÜR DİLEMEZ BAHANE EDEREK GELECEK DİYEN BUNLARDI. İKİ GÜN ÖNCE GÖKÇEDEYDİM ELİ KULAĞINDA 3. 4 GÜNE GELİYOR DEDİ VE ODA OLDU . FAVORİLERİM BUNLARDIR ARKADAŞLAR HELEKİ GÖKÇE KUZEY. NERMİN

Arkadaşlar benim merak ettiğim Tutkunun özel hayat ile ilgili söylediği şeylerden çıkan var mı?? varsa olan yazsın

Bana her söylediği çıktı canım sadece özel hayatımla alakalı şeylerde beklemedeydim eylülle beraber oda anlattığı gibi gerçekleşti gerçekten şuan o kadar güzel ki herşey fal baktırmayıda tutkuya son kez baktırarak zirvede bırakıyorum artık umarım bir daha ihtiyac duymadan herşeyi düzen içerisinde yaşarım

Yarin GOKCEYE gidecegim .( insallah sallamiyodur

Kizlar Tugba mi iyi gokce mi bi yardim edin

Arkadaşlar merhaba:)
Ben uzun zamandır girmiyordum siteye ancak esas mesele çıkınca haber vermeden edemedim.

İki yıldır hande ve neslihana sürekli giderdim. Bahsettikleri esas adamla tanışalı bi altı ay kadar oldu ve dedikleri gibi oldu. Evlenme teklifi aldım. Evet biraz geç oldu bahsettikler tarihlerde sarkmalar olmuştu bir çok kez de çıkan olduğunda yazmıştım ve sonunda tam anlamıyla tuttu fallarım.

Diyeceğim şu ki tarihlere pek takılmayın falı yazın kenara ve bekleyin ama unutup bekleyin deneyin işe yarıyor

Darısı başınıza diyorum :)

Tebrikler :))) neslihan hangi neslihan acaba ?

findikzadede kursuncu nine nerede aceba cok merak ettim lutfen yardimci olurmusunuz
LAF CAFE 'yeni geken Ergin Bey 'in çok gerçekçi yaklaşımları var.Durum tespitleri ve kişilik analizleri çok tutarlı.Abuk subuk mahalle teyzeleri gibi konusan falcılardan değil.Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…