Özel hayatla ilgili mi yoksa iş mi?tutku'nun bu sene olmaz dediği olumsuz konuştuğu konu olumlu sonuçlandı bilginize..
Bence de ergini bir dene pisman olmazsin.Sadece dün mü izinliydi ben de gitmek istiyorum da
Dedikleri hiçbirşey bana olmadı tarihlerde geçeli çok uzun zaman olduTersi mi. çıktı iş mi aşk mı kızlar
Bana çıkardı hep artık çıkmıyor yaa vadeden 2ay geçti maddiyat ve aşk olmadı...
Kim bu bostancıda cafe açan canım, ismini yazmamışsın..bostancida su falina tarota da vakan bir cafe acmis minibus tolunun uzerinde cok ufak bur dukkan.adi ise cafe berry.hic gideniniz varmi birde instragramda falci sabiha var.onu hic tecrube edeniniz varmi. cok merak ettim.gideniniz varsa lutfen yardimci olsun
Arkadaşlar benim merak ettiğim Tutkunun özel hayat ile ilgili söylediği şeylerden çıkan var mı?? varsa olan yazsın
ben gitmedim gecerken gordum adi berry caffe gideniniz tecrube edeniz varmi diye de merak ettigim icin sordum. paralari bosa vermeyelim....degilmiK,i
Kim bu bostancıda cafe açan canım, ismini yazmamışsın..
Ya gel sarılıcam valla:)) sanimi söylüyorum hayatımdaki en rezil faldı. Ocakta talihim dönecekmiş de her şey değişecekmiş de önce sen bugünü bil ablacımKişisel gelişim kitaplarından ezberlediği cümleleri söylemedi mi? '2017'de evrenden torpilin var ...' gibi.
findikzadede kursuncu nine nerede aceba cok merak ettim lutfen yardimci olurmusunuzFındıkzadedeki kurşuncu ninenin adresini bilen var mı acaba?
Yarin GOKCEYE gidecegim .Evet canim cafe biastaki gokce. Kuzey Den Sonra tanidigim en iyilerden birisi. En son mayista cafe de baktirmistim her ikisinede. Ikiside paralel seyler soyledi Ve kuzey Benim icin temmuzdan Sonrasinin iyi gececegini soylemisti. Gokcede tam 8 hafta Sonra Bu adamdan olumlu cevaplar bekle demisti. Tam 9 hafta Sonra dediklerini yasadim Ve yasiyrm. Bugun aradigimda tek kelime bile celismedi Ve herseyi takir takir soyledi. Ve enerjiside Cok guzel. uzerinden 2 saat gectikten Sonra kuzeyi aradim, oda hemen hemen ayni seyleri soyledi. Kuzey zaten ilk baktigi falda Bu sonucu gormustu Bende ve uzerine neredeyse 20 Sefer daha baktirdim Ve hepsindede aynisini soyledi. Hatta bana kizdi artik en sonunda Ben dediki, Sana Elli milyon Sefer soyledim, Sen halen daha ayni seyleri soruysn. Tarihler sarkar AMA
Sonuc degismez dedi.
Tutkuyu burdada en Cok begenenlerden birisi Bendim ama bir baktigi fal
Digerini tutmadigi icin oneremiyrm artik.
Gökçeye gidince yorumlarını buraya da yazar mısın ? :) Bir de daha önce sordum ama hangi cafede çalışıyor ?Yarin GOKCEYE gidecegim .( insallah sallamiyodur
Bias cafe besiktasGökçeye gidince yorumlarını buraya da yazar mısın ? :) Bir de daha önce sordum ama hangi cafede çalışıyor ?
Tebrikler :))) neslihan hangi neslihan acaba ?Arkadaşlar merhaba:)
Ben uzun zamandır girmiyordum siteye ancak esas mesele çıkınca haber vermeden edemedim.
İki yıldır hande ve neslihana sürekli giderdim. Bahsettikleri esas adamla tanışalı bi altı ay kadar oldu ve dedikleri gibi oldu. Evlenme teklifi aldım. Evet biraz geç oldu bahsettikler tarihlerde sarkmalar olmuştu bir çok kez de çıkan olduğunda yazmıştım ve sonunda tam anlamıyla tuttu fallarım.
Diyeceğim şu ki tarihlere pek takılmayın falı yazın kenara ve bekleyin ama unutup bekleyin deneyin işe yarıyor
Darısı başınıza diyorum :)
LAF CAFE 'yeni geken Ergin Bey 'in çok gerçekçi yaklaşımları var.Durum tespitleri ve kişilik analizleri çok tutarlı.Abuk subuk mahalle teyzeleri gibi konusan falcılardan değil.Tavsiye ederim.findikzadede kursuncu nine nerede aceba cok merak ettim lutfen yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?