Tuğba çokKizlar Tugba mi iyi gokce mi bi yardim edin
Tuğba çok daha iyi.Kizlar Tugba mi iyi gokce mi bi yardim edin
bende beğendim erginiLAF CAFE 'yeni geken Ergin Bey 'in çok gerçekçi yaklaşımları var.Durum tespitleri ve kişilik analizleri çok tutarlı.Abuk subuk mahalle teyzeleri gibi konusan falcılardan değil.Tavsiye ederim.
Laf cafe ye de cok yakinim ora mi gitsem acaba ayy bu kararsizlik oldurecek benibende beğendim ergini
Özel hayatla ilgili mi yoksa iş mi?
Arkadaşlar tutkunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum, son baktırdığım fal başarılıydı, bir kıyaslama yapmak gerekirse beşiktaş kuzey, toprak, laf cafe çiğdem, neslihan'dan kat kat iyiben telefonda baktırmıştım. bi yerde bakıyor mu bilmiyorum maalesef. bazı arkadaşlara çıktı ama bende başından sonuna fiyaskoydu.
Bosuna gitme derimTutku tam olarak nerede bakıyor?
Cok ilginc bende hic birsey bilemedi ne simdiki zaman nede gelecekle ilgili soyledikleri ..Arkadaşlar tutkunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum, son baktırdığım fal başarılıydı, bir kıyaslama yapmak gerekirse beşiktaş kuzey, toprak, laf cafe çiğdem, neslihan'dan kat kat iyi
bana yaptığı analizler doğru gibi gelmişti. en azından benim düşündüğüm şeylerdi. temmuzda gittim, ağustos başı arayacak dedi. ağustosta gittim eylül başı dedi. kuzey de aynı şeyleri söylemişti. ama eylüldeyiz ve ben zaten dedikleri olmadığı için gitmedim. üzülmeni istemem ama böyle diye diye sürekli bizde canlı tutuyorlar. inşallah döner ama olacak diye odaklanırsan olmadığında büyük hayal kırıklığı yaşıyorsun.Kizlar gokceden ciktim simdi .ekim icin doner bu adam dedi .1 ay var .soyledigini yasayan varmi?
Gariban tesellisibana yaptığı analizler doğru gibi gelmişti. en azından benim düşündüğüm şeylerdi. temmuzda gittim, ağustos başı arayacak dedi. ağustosta gittim eylül başı dedi. kuzey de aynı şeyleri söylemişti. ama eylüldeyiz ve ben zaten dedikleri olmadığı için gitmedim. üzülmeni istemem ama böyle diye diye sürekli bizde canlı tutuyorlar. inşallah döner ama olacak diye odaklanırsan olmadığında büyük hayal kırıklığı yaşıyorsun.
Kizlar gokceden ciktim simdi .ekim icin doner bu adam dedi .1 ay var .soyledigini yasayan varmi?
Salliyor yaniBana eskisi için önce pişmanlıklar başlamış dedi, sonra hayatında birisi var onunla çok mutlu dedi. Ben zaten dönmesini istemiyorum. Şu anki sevgilimle ilgili de 4-5 gün içerisinde kavga edeceksiniz dedi. 4-5 günü geçtik aramız gayet iyi. Sonra size ayrılık görmüyorum dedi, daha sonra bi kart açınca da yeni bir ilişki gözüküyor sana dedi. Çok karışık bi faldı yani.
Salliyor yaniburdaki yorunlarin cogu iyi diye gittim .gecmiside pek bilemedi ama off off.
Sinir oldum simdi ya .Yani bende geçmişi bildi ama çok tutarsız bi fal gibi geldi. Evet, eski erkek arkadaşımın hayatında birisi var hatta nişanlı diye biliyorum ama önce eski sevgilinde pişmanlıklar başlamış diyip sonra ay o çok mutlu demesi falan biraz saçma geldi bana.
Bakırköy sütlü kahve neslihan canmTebrikler :))) neslihan hangi neslihan acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?