İstanbul'da Fal - Falcılar

Bosuna gitme derim
Arkadaşlar tutkunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum, son baktırdığım fal başarılıydı, bir kıyaslama yapmak gerekirse beşiktaş kuzey, toprak, laf cafe çiğdem, neslihan'dan kat kat iyi

Ben tutkunun her falını kaydettim aralarında bazı ufak tutarsızlıklar var evet ama çok küçük şeylerdi genele baktığımda döktürmüş resmen hatta fal esnasında bağdaştıramadığım şeyleri bile gerçekleşmiş ne kişilerde ne olayın gidişatında yanılmadı şuana kadar en azından benim fallarımda durum bu şekilde

Kizlar kuzey suan hangi cafede bakiyor

Dilek önceden taksimde bakan Dilek ise üzgünüm, onun dedikleri de çıkmıyor. Söylediklerimi not al diye yazdırır bütün falı ama hiçbi söylediği çıkmadı.

Hande ne kadara bakıyor? Bilen var mı?

Gökçe nin numarası olan arkadaşlar numarayı gönderebilirmi acaba :)

Dilek önceden taksimde bakan Dilek ise üzgünüm, onun dedikleri de çıkmıyor. Söylediklerimi not al diye yazdırır bütün falı ama hiçbi söylediği çıkmadı.
Ya çok büyük hayak kırıklığı yaşamıyormusunuz kızlar sizde o anda , aylarca elimde bir kapıt parçasıyla beklemiştim resmen :)

Ya çok büyük hayak kırıklığı yaşamıyormusunuz kızlar sizde o anda , aylarca elimde bir kapıt parçasıyla beklemiştim resmen :)

Ya evet, ben de yazıp beklemiştim sonra Falda söylediklerinden çok alakasız şeyler yaşıyorum. Eski sevgilimle falan evlendirmişti beni

Dilek

Dilekle alakali daha önce 1380 yorum yazdim forumda gercekten çok kötü fal bakiyor yani alakasiz bile ona övgü olur o derece yani

Kuzey favorim ve şu ana kadar halen bir falsosunu yakalamadim bizim enerjimiz çok iyi tutuyor diyemi bilmiyorum ama bende bagimlilik yaratti diyebilirim. Tutkunun ilk fali iyiydi hemde cok iyiydi ikinci falında baştan aşağı çelisti ve forumda okudum bir cok kisinin ikinci fqlinda çuvallamış
Zeynep br cumleyi 10 defa tekrar ediyor ve cok karisik bakiyor ben birsey anlamiyorum o kadindan ancak ses kaydi yapip birkac kez dinleyip ozet cikarmak lazik o zaman fena degil denilebilir

Benim de ilk fal ile ikinci çelişti ama, ikincisi gibi ilerledi durum, en son baktırdığımda ikinci ve 3 nerdeyse aynıydı, ilk falda yanıldığını düşünüyorum, ama o zaman olaylar daha gelişmeden baktırmıştım, son baktığı fal tamamen doğruydu...Kuzey'e de eşzamanlı baktırdım, ama çok gri konuşuyor, net cevaplar alamıyorsun, olumsuz olan bir durumu olumluymuş gibi anlattı, tutkuya hiç yaklaşamaz bile performans açısından

Ayni sey benim de basima geldi ve gercekten cok sinir bozucu bi durum

Arkadaşlar Ergini ilk buraya ben yazmıştım güzel bi falcı buldum diye herkesin beğenmesine de sevindim ben yaş tahtaya basmam zaten :) bugün gene gittim ona gene aynı faldı istikrarlıydı mirza ve ergin öneririm. Güzel detaylar veriyor

Sizin onermediginiz bi falci varmi :))))) yazilarinizin cogunu okudum hepsini begenmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…