- 30 Ocak 2017
- 70
- 18
- 38
- 38
Bosuna gitme derim
Arkadaşlar tutkunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum, son baktırdığım fal başarılıydı, bir kıyaslama yapmak gerekirse beşiktaş kuzey, toprak, laf cafe çiğdem, neslihan'dan kat kat iyi
Beşiktaşta Dilek ismini çok duymuştum. Onu denedim ben de. Bu kadar tutarsız ve gerçekdışı bir fal yoktur heralde. Bir de yazdırdı. Epey imkansız şeyler yazdırdıkları. Ama bu da anı ya da geçmişi bilemeyip geleceği tutturur belki şu fal defterini kapatabilsek keşke.
Ya çok büyük hayak kırıklığı yaşamıyormusunuz kızlar sizde o anda , aylarca elimde bir kapıt parçasıyla beklemiştim resmen :)Dilek önceden taksimde bakan Dilek ise üzgünüm, onun dedikleri de çıkmıyor. Söylediklerimi not al diye yazdırır bütün falı ama hiçbi söylediği çıkmadı.
Son baktırdığımda elli tl idi galiba ama baya zaman geçti son baktırdığımdan bu güneHande ne kadara bakıyor? Bilen var mı?
Ya çok büyük hayak kırıklığı yaşamıyormusunuz kızlar sizde o anda , aylarca elimde bir kapıt parçasıyla beklemiştim resmen :)
Son baktırdığımda elli tl idi galiba ama baya zaman geçti son baktırdığımdan bu güne
Beşiktaş Root cafeKizlar kuzey suan hangi cafede bakiyor
Hande kahveyi 50ye tarotuda 50ye bakiyor. İkisini birden istersen 100 liraHande ne kadara bakıyor? Bilen var mı?
DilekBeşiktaşta Dilek ismini çok duymuştum. Onu denedim ben de. Bu kadar tutarsız ve gerçekdışı bir fal yoktur heralde. Bir de yazdırdı. Epey imkansız şeyler yazdırdıkları. Ama bu da anı ya da geçmişi bilemeyip geleceği tutturur belki şu fal defterini kapatabilsek keşke.
Dilek önceden taksimde bakan Dilek ise üzgünüm, onun dedikleri de çıkmıyor. Söylediklerimi not al diye yazdırır bütün falı ama hiçbi söylediği çıkmadı.
Ay şaka mısınız ya. Tövbeler olsun.Kizlar gokceden ciktim simdi .ekim icin doner bu adam dedi .1 ay var .soyledigini yasayan varmi?
Kuzey favorim ve şu ana kadar halen bir falsosunu yakalamadim bizim enerjimiz çok iyi tutuyor diyemi bilmiyorum ama bende bagimlilik yaratti diyebilirim. Tutkunun ilk fali iyiydi hemde cok iyiydi ikinci falında baştan aşağı çelisti ve forumda okudum bir cok kisinin ikinci fqlinda çuvallamışBence begenmeyen arkadaşlar olsada bu forumda adı geçen ve gerçekten içlerinde en başarılı diyebileceğimiz bir tek kuzey ve tutku gününe denk gelirseniz zeynep te güzel bakıyor , gerisi kesinlikle tatmin etmiyor diye düşünüyorum o yüzden baktıracaksanız bu üçünden birine baktırın derim
Seninle hic agiz dalasina giremiycem.Ay şaka mısınız ya. Tövbeler olsun.
Benim de ilk fal ile ikinci çelişti ama, ikincisi gibi ilerledi durum, en son baktırdığımda ikinci ve 3 nerdeyse aynıydı, ilk falda yanıldığını düşünüyorum, ama o zaman olaylar daha gelişmeden baktırmıştım, son baktığı fal tamamen doğruydu...Kuzey'e de eşzamanlı baktırdım, ama çok gri konuşuyor, net cevaplar alamıyorsun, olumsuz olan bir durumu olumluymuş gibi anlattı, tutkuya hiç yaklaşamaz bile performans açısındanKuzey favorim ve şu ana kadar halen bir falsosunu yakalamadim bizim enerjimiz çok iyi tutuyor diyemi bilmiyorum ama bende bagimlilik yaratti diyebilirim. Tutkunun ilk fali iyiydi hemde cok iyiydi ikinci falında baştan aşağı çelisti ve forumda okudum bir cok kisinin ikinci fqlinda çuvallamış
Zeynep br cumleyi 10 defa tekrar ediyor ve cok karisik bakiyor ben birsey anlamiyorum o kadindan ancak ses kaydi yapip birkac kez dinleyip ozet cikarmak lazik o zaman fena degil denilebilir
Ayni sey benim de basima geldi ve gercekten cok sinir bozucu bi durumGarip bir durum paylaşmak istiyorum. Gökçe bana baktıgında asıl kişiyi harf vererek bildi tarif etti bunda problem yok.kaç aydır görüşmediğimizi nasıl ayrıldıgımızı ve nedenini söyledi buraya kadar da tamam. Tarih verdi şu şu tarihler arasında sana yazacak net bir şekilde gelecek özürler dileyecek çok pişman oldugunu söyleyecek seni biryerlerden izliyor filan dedi büyük ihtimalle fake hesaplardadır diye düşündüm burdada bişe yok. Ancak ben bu kişinin yazmasını beklerken daha ondan önce beraber oldugum 3 senedir görüşmediğim aklımdan dahi geçemeyen bir önceki sevgilim bugün gökçenin dediği gibi bana yazdı.
Hayattaki şansım resmen :)
Ben X beklerken Y oldu oldu. Size danışmak istiyorum kişiler karışmış olabilir mi? bu tarihler devam ediyor aslında beklemeli miyim? Tekrar baktırmalı mı?
Sizin onermediginiz bi falci varmi :))))) yazilarinizin cogunu okudum hepsini begenmissinizArkadaşlar Ergini ilk buraya ben yazmıştım güzel bi falcı buldum diye herkesin beğenmesine de sevindim ben yaş tahtaya basmam zaten :) bugün gene gittim ona gene aynı faldı istikrarlıydı mirza ve ergin öneririm. Güzel detaylar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?